Barnhemmet (El Orfanato)

Var ju hemma hos Lisa igår. Vi köpte med oss mat hem från Grekiska kolgrillsbaren. Var supergott! Och rätt billigt också, så det kommer nog att bli mat därifrån flera gånger :)

Vi gick till Videobiljarden för att köpa dricka och då kom vi på att vi ville hyra en film. Valde tillslut Barnhemmet eller El Orfanato som är dess orginaltitel. Vi tänkte inte först på att den var på spanska, men det var inget som störde filmen när man väl börjat titta. Annars vill man ju ha på engelska eftersom undertexter oftast inte är de bästa. Filmen har iallafall fått väldig bra kritik bla. 6 prickar på tärningen av Svenska Dagbladet, Fyra plus av Aftonbladet, 5 L av Elle etc.

Riktigt läskig var den. Jag och Lisa är riktiga fegisar så ungefär 45 min in på filmen skrek vi högt som fan nästan 2 ggr i rad. Andra gången hoppade vi även högt i soffan. Så då fick det vara nog. Lisa stängde av skitsnabbt. Efter ett tag, när vi lugnat ner oss, försökte jag övertala Lisa att vi skulle se klart filmen. Vilket hon vägrade. Så jag lånade med mig den hem och såg klart den imorse. Var rätt läskigt, men jag hade inte samma skräckkänsla idag när solen sken som fan ute (trots att jag dragit ner alla rullgardiner). Det var ändå skönt att inte ha det för då hade jag kanske inte klarat av att titta på den. Filmen var iaf bra och det läskigaste var det som hände ca 45 min in på filmen. Chockerande slut var det också. Så den var väldigt bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback