Älskade väder

Idag är det, precis som igår, värsta fint ute. Jag har smörjt in mig och satt på mig shorts och bikini. Väntar på att äggen ska bli klara och sen ska jag ut och ha det skönt. Blir inte så länge dock för kl.15 ska jag vara hemma hos Sanna. Vi ska grilla lite innan festen ikväll :)

Igår njöt jag av det fina vädret på stan med Ulrika och Vilgot (en liten stund med Sandra också). Vi åt lunch på La Baugette, sen blev det lite shopping och sen glass på Våghustorget. Mysigt :) Vilgot var jätteduktigt och skrek nästan ingenting :)

   

Vi gick rätt länge på stan för sen hann jag bara hem innan det var dags att åka igen. Skulle hem till Lena för att äta lite mat med henne, Ulrika, Sandra, mormor och morfar. Men innan maten satt vi och lekte med Vilgot så klart. De åker ju hem idag så man ville passa på in i det sista. Går ju inte att få nog av honom :)


Efter maten stannade jag och Sandra och såg på Harry Potter: Den flammande bägaren. Lena somnade i slutet och var smått irriterad under hela filmen på omgivningen, men det är bara att ta med en nypa salt. 

Känner att jag har varit hemma hos Lena mkt denna vecka, så nu kommer det nog dröja ett bra tag innan jag går dit igen. Vill inte bli osams med henne, vilket lätt är hänt när vi träffas för mycket. Jag kom lite tidigare än alla andra igår också, för Ulrika ville det. Hon tycker att det är lättare att vara där om t ex jag också är det. Jag var ju där i förrgår också och då åt vi mat från Efesos och tittade på film - The Notebook. Ulrika hade inte sett den men Lena hade det fast hon ville se den igen. Älskar filmen så för mig gjorde det ju inge att jag nyss hade sett den. 


Nu skriker solen på mig ;)
XOXO 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback