Sommartid, verkligen?

Släckte ni lamporna igår mellan 20.30 och 21.30?
Jag hade iaf kolsvart i min lägenhet, men jag var inte hemma. De ringde och ville att jag skulle jobba på Rosenlund (4,25 h, inte så mkt, men men). Och där var det ju inte släckt. Tycker att det var dåligt släckt över hela stan sen. Slutade 20.45 så jag åkte ju med bussen och märkte inte större skillnad på husen ute. På Våghustorget hade de släckt de runda lamporna runt torget och så stod det massa folk med tända ljus, men alla gatlampor och skylfönster var tända. Hmm. Inte ens slottet var helt släckt.
När jag kom hem var det ungefär en kvart kvar så jag tända lite ljus och satte mig med en bok i soffan. Satt ungefär en timme tills ljusen i fönstret brann ner.

I fredagskväll var jag ju med Kiina och Rebecka hemma hos Sanna och hade ost- och vinkväll :) De var mysigt och trevligt. Var länge sen vi hade setts (4 veckor, bortsett från Sanna som var en vecka), men jag brukar ju typ aldrig träffa folk längre så det kändes somom det itne var så länge sen iaf. Var bar synd att inte Ida och Maria kunde komma. Är lite nyfiken på hur stor Maria har blivit :)

Var inte planerat att jag skulle jobba igår, så jag hade nästan bestämt med mamma att jag skulle komma till Lundby och äta lite mat på kvällen. Mormor och morfar skulle också med, men eftersom jag jobba sköt vi fram det till halv 16. Visade sig att min moster var med också. Är mkt bättre nu mellan mamma och min moster sen hon flyttade. Värsta bra :)

Nu ska jag ner i tvättstugan snart.
XOXO

PS: Är väl ingen som glömt att ställa fram klockan idag? Tittar man ut så kan man väl aldrig tänka sig att det är sommartid just nu, men det är det tydligen....


Kommentarer
Postat av: Julia

Tittar man ut så tänker man: "Hm, sommar, trevligt!" Och börjar dagen frukost i en park med strumpbyxor, lång t-shirt och glajjorna i högsta hugg ;P Här finns INGEN hemlängtan;D Puss på dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback