Lundby, Melodifestivalen & fint väder!

Åh så fint väder det är idag :D Känns att våren äntligen är på väg. Var och åt lunch (fläsklegg och rotmos, haha) hos farmor & farfar idag och då sa farmor att det skulle bli kallare på tisdag. Så det är väl bara att passa på att njuta av solen nu när man kan.

     

Igår var det ju Melodifestivalen, så jag ska väl kommentera lite om det. Tycker väl att alla låtar var okej. Men jag förstår inte varför det går så bra för Caroline af Ugglas och Alcazar. Gillar verkligen inte deras låtar. Jag ringde och röstade, 2 ggr faktiskt, hehe. Tänkte att jag kunde bidra lite till Radiotjänsten (?). Röstade på melodi nr.4; 1000 miles med H.E.A.T ;)
Jag somande faktiskt ifrån, haha. Såg när alla städer fick ge sina röster och sen när det blev en ny snabbrepris så somnade jag. Vaknade av ett "JAAAAAA!-sms" av Micke. Haha. Lite kul att den låten vann tycker jag, men jag hade ju hoppats på H.E.A.T.
Var hemma i Lundby igår tills idag. Var hundvakt åt min älskling Eila. Mamma och Sandra var i E-tuna på danstävling.

Nu sitter jag varm och nyduschad. Var på det extra insatta aerobicspasset (75 min) med Mattias och Helena som ledare. Var jättekul! Men ltie svårt eftersom jag inte varit med på deras pass förut. Har varit några ggr på Mattias, men det var jättelänge sen. Så alla steg var ju nya. Men det var kul iaf. Svettades som gnu.
Tänkte att jag ska äta lite nu. Hade egentligen tänkt att plugga, men jag är för lat idag.

XOXO

PS. Gillade Molly Sandéns låt - Så vill stjärnorna. Tyckte att den var fin. Hon har ju så otroligt bra röst. Tyckte lite synd om henne eftersom hon bara fick 2 ynka poäng och de var från den Internationella juryn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback