"Sommarlov" & robotar

Man skulle kunna säga att jag har "sommarlov" nu :) Jag har ingenting i skolan eller på praktiken fram innan examen som är på lördag. Sen på måndag (?) börjar allvaret och då är sommarlovet slut för att aldirg mer komma tillbaka. Känns helt sjukt. Nu är jag stor och vuxen på riktigt. Man kan ju inte gå runt och vara sjuksköterska utan att ha växt upp. Eller kan man?

Jag läste någe sjukt i Örebroarn som kom idag. "Robotar städar Örebro" (man kan även läsa det
här). Hur lat får man bli? På ett sätt kanske de kan vara praktiska eftersom de verkar kunna städa på riktigt och läsa v olika slags luftföroreningar och kan larma vid höga halter. Men annars är jag skeptisk. Man kan nämligen sms:a eller ringa till roboten (ska finnas 2) så kommer den så kan man slänga sitt skräp. Det finns ju 100 olika papperskorgar uppe på stan. Är man verkligen så slö att man inte orkar gå en meter utan måste ringa på den? Känns som om något felar.


Sen kan jag tycka att det komemr kännas lite som filmerna som gjordes om framtiden på 90-talet. Space:at med robotar som cirkulerar på gatorna. Eller vad tror/tycker ni? 

XOXO

Kommentarer
Postat av: krobbe

kan man sms:a hem den där roboten? vore ju guld.

2009-06-03 @ 18:53:45
Postat av: krobbe

får väl flytta o bo ute på stortorget då...

2009-06-04 @ 18:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback