MTV Movie Awards 2009



Nu har jag äntligen fått sett det (MTV Movie Awards 2009) och det var superbra :D Robert Pattinson var olagligt snygg, Andy Samberg gjorde ett bra jobb som programledare och Jim Carrey var faktiskt rolig :) Precis i början som ett typ intro gjorde Andy Samberg ett roligt klipp med några filmer (Slumdog Millionaire, Twilight, The Reader and Star Trek) som var nominerade. Det blev faktiskt jättebra. 




Twilight skådespelarna m.m. var nominerade till 6 kategorier. De vann 5. Robert Pattinson vann Breakthrough Performance Male, tillsammans med Cam Gigandet vann han Best Fight och tillsammans med Kristen Stewart vann han Best Kiss. Kristen Stewart vann även Best Female Performance. Och självklart vann Twilight Best Movie :D Det var Paramore med soundtracket Decode som inte vann Best Song From A Movie utan det gjorde den jättejobbiga Miley Cyrus.

Jim Carrey vann Best Comedic Performance med sin roll i Yes Man och det var hans tacktal som var roligt :)
Sen fanns det så klart mer vinnare och de kan man hitta här.




Det var även några mindra lyckade och roliga händelser t ex när Eminem fick ett arsle i ansiktet. Men det finns det väl ingen som missat? Jag tänkte inte ens nämna det, för det hela grejen var så otroligt löjlig. Han blev så klart skitarg och gick därifrån...
Annars var det ett bra år för MVT Movie Awards. T.o.m.Twilight Saga: New Moon trailern visades för första gången, även den nya Transformers-filmen och Harry Potter: The halfblood prins hade trailer premiär.




Det kommer att gå repriser hela veckan (för dem som inte sett, för man bör se det) t ex fredag kl.14.30 el kl.23.30, lördag kl.09.00 eller klicka här för mer tider. Eller om nån hellre vill titta på datorn kan man se showen här.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback