Lundby

God morgon!

Just nu är det uppehåll i regnet och jag hoppas att det förblir så eftersom min kusin ska gifta sig utomhus idag och ca 2 timmar. Jag tog sovmorgon imorse. Låg så bra i Sandras säng (hon är ju i Tjeckien på EM) medans Eila låg brevid i sackosäcken <3


Anledningen till att jag är här i Lundby är just att Sandra är i Tjeckien och mamma jobbade. I vanliga fall när ingen av dem är hemma brukar Eila vara hos mormor och morfar, eftersom jag är rätt allergisk (hatart!), men nu har de min morfars syster Margareta och min morbror Mats boende hos dem. Så då fick jag komma hit.

Kom ju redan igår kväll och då följde Lisa med :) Vi åt mat med mamma sen fick hon för sig att åka tidigare till jobbet så då tittade jag och Lisa på Talang (Gud va dåliga alla som sjung var!!) och sen tittade vi på film och åt Ben&Jerrys. Blev ingen hel film. Satte först på Mystic River med bl a Jean Penn, Kevin Bacon och några snubbar från CSI. Vi kom på att vi hade sett den massa ggr, förmodligen satt på den och sen har Lisa kommit på att vi sett den och att den inte var bra. Haha. Jag kommer iaf inte ihåg slutet. Vi stängde iaf av filmen efter ca 45 min och satte på Scary Movie istället. Haha. Den har vi ju så klart sett, men den är rätt rolig, spec när man är trött. Blev inte att vi såg klart den för klockan blev visst rätt mkt och Lisa skulle jobba såsom idag.

Nu berättade mamma att tevattnet var klart. Dags för frukost!
XOXO

Kommentarer
Postat av: Annica

Åh nej fy stackars henne. Det värsta är att hundägarna inte ens bryr sig, ingen säger förlåt eller något

2009-06-14 @ 16:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback