Vad ska jag sysselsätta mig med idag?

Den här veckan som gått har verkligen inte varit en bra vecka. Jag kan inte skriva om det heller. Det går inte. Gör för ont. Jag skulle vilja skriva ett lång inlägg om vad som hände och hur jag känner. Tror att jag behöver det för min egen skull. Jag brukar ju må bättre när jag får skriva av mig. Men som sagt klarar jag inte av det just nu. Det som hänt, vet nog de flesta vet redan och det är ju att min älskade Eila har lämnat oss. Fuck! Nu sitter jag här och gråter iallafall...

Jag har verkligen försökt att sysselsätta mig veckan som gått. Helvetesdagen var i tisdags förra veckan. I onsdags var jag med mamma till Kumlabadet (ville verkligen inte åka, men mamma tyckte att det skulle vara bra för oss så jag fick snällt följa med). Mats, Lindha, Johnny, Fanny, Rebecka, Björn och Rasmus var också där. På kvällen kom Jossan hem till mig. Vi åkte iväg till McDonalds och åt (Efesos har visst stängt pga renovering).

I torsdags sov jag länge och sen jobbade jag. I fredags jobbade jag dagtur och sen slängde jag bara av väskan henne innan jag åkte hem till mormor och morfar. Typ alla var där: mamma, Sandra, Filip, mormor, morfar, Mats, Lena, Ulrika, Jonas och Vilgot. Vilgot får en ju alltid på bätte humör. Gosungen. Blev rätt sent så jag däckade när jag kom hem.

När jag vaknade i lördags pallarade jag upp mig på stan för att träffa Jossan. Gick en sväng, käkade lunch och åkte förbi jobbet för att hämta blommor jag hade glömt. Sanna var så snäll så hon hade plockat lite blommor till mig som jag fick i fredags :) Sen följde Jossan med upp en sväng innan hon åkte hem. Då tvättade och städade jag. Sen kom Lisa hem till mig. Vi grilla och fixade oss. Efter det blev det förfest hos Ida-Marie och sen Frimis. Jag tyckte att Jossan skulle sova hos mig och snäll som hon är gjorde hon det :)

I söndags var jag själv efter att Jossan åkt hem. Det var lite jobbigt. Fördrev dagen framför TV:n. I måndags däremot satte jag och Sandra oss på Lindbergsbuss till Stockholm. Vi mötte upp mamma, Lindha, Nicolina och Fanny. Gick på Gröna Lund hela dagen. Den nya karusellen Insane är verkligen helt insane! Sjukt rolig. Kom inte hem till Sundbyberg förrän kl.22 så då var det bara McDonalds öppet. Såg på film och däckade sen.

Igår åkte jag och Sandra med 07.54 tåget hem. 2 byten och 3 h innan vi kom hem. Gick rätt bra ändå. Somnade på soffan hemma en stund innan det var dags att gå till jobbet. Idag har jag också jobbat. Har tränat kapilärprovtagning på Sanna. Min teknik är sämst, så jag fick träna på henne :) Lärde mig massa nya saker både igår och idag. Var rätt stressigt, så min hjärna har varit fullmatade konstant sen kl.14 igår.

Idag har jag sovit en stund på soffan igen och tittat på TV. Jävla soffpotatis. Skulle behöva komma ut eller lyssna på musik. Fast jag kan inte. Känns helt sjukt. Jag brukar jämt ha på musik, men jag kan inte lyssna på den. Lyssnade på Sandras mp3 till Stockholm. Det går bra, att lyssna på andras musik, men inte min egen. Hmm.

Iallafall.
Vet att jag inte har uppdaterat så nu blev det ett långt inlägg om vad jag gjort i veckan.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Emma

Men älskade vän,vad är det som har hänt med Eila!

Postat av: Julia

Vännen! Usch, förstår att du mår jättedåligt och är ledsen! Vet att jag inte kan säga nåt för att det ska kännas bättre, skickar kramar! Hoppas du haft en fin namnsdag idag iaf! Grattis! Tänker på dig! Puss och kram

2009-07-22 @ 22:56:01
URL: http://jooleeah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback