Fortfarnade sjuk

Jag hatar att vara sjuk. Det värsta är typ att jag hostar som ett as och är så tjock o slemmig i halsen att jag inte kan svälja ner alvedonen. Spydde nästan igår, så jag fick klara mig utan.
Tänkte att jag inte skulle lämna lägenheten idag, men jag kom på att jag var tvungen att tvätta.. Inte så kul eftersom hostan blir värre när jag går i trapporna.

Var i skolan igår, hade en föreläsning. Sen var Vårdförbundet där och pratade. Vi fick även baugetter så det var ju bra. Sen gick jag, Kiina och Sanna till bibblan för att plugga lite på våra seminariefall. Sen var jag och hämtade min tågbiljett till Linköping och lite kläder hos Lisa. Var även en sväng på Hindersmässan. Köpte marknadsgodis från Mariannelund. Man fick provasmaka innan och de var jättegoda. Köpte även 4 nagellack för 60 kr, eftersom jag älskar dem. Hade inte tänkt att köpa mer, men sen såg jag ett stånd med DVD-filmer för 49 kr. Jag köpte Pirates of the Caribbean - At wolrd´s end. Eftersom det är den enda Pirates of the Caribbean filmen som jag inte har och jag älskar dem.



Ne fyfan. Ska försöka få i min en (helst två) alvedon nu.
XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback