50 års fest, kalas & ny DVD-spelare

Igår, lördag, körde morfar mig, Sandra, mamma och moster till Lillån och Södra skolan där vi skulle på Annettes (vår frisör och mammas vän) 50 års fest. Det var drop in från kl.16.00 och vi var där kl.16.30. Morfar släppte bara av oss.. Var egentligen tänkt att han och mormor också skulle vara med, men mormor mådde inte så bra :(
Eftersom vi var så tidigt på festen så var det inte så mycket folk (de dropade in när vi gick). Var rätt trevligt iallafall de 2 h som vi var där. Var väldigt god mat :) och Annette var glad att se oss. 

     


Morfar kom och hämtade mig och Sandra kl.18.20 för att skjussa oss till Baronbackarna dit vi skulle för att fira  pappa och vår kusin Alexandra som fyller år. Blev en fördrink och lite paketöppning innan det var dags för mat. Haha.. Jag visste redan innan vad det skulle bjudas på, så jag tyckte inte att det gjorde något att vi redan hade ätit.. Åt iallafall lite kyckling och sallad, bara för att det är så gott. Lite senare blev det även efterrätt - tårta. En av mina favorittårtor (har två som favorit), så var ju tvungen att ta en bit av den med.. Sen mina damer och herrar hade jag ont i magen.
Var lite tal om att Filip skulle ut på krogen sen, och att jag o Sandra kanske skulle följa med. Men det blev inte så sen iallafall.. Lika bra kanske..
Åkte hem istället och sorterade lite papper (haha helt stört, men jag var rätt pigg och hade fått några pärmar av pappa).

         
         


Idag har jag varit uppe på stan och köpt en ny DVD-spelare (en mycket tidigt födelsedagspresent av mamma). Min gamla har totalt gått sönder, och jag kände att jag inte skulle klara mig utan en DVD.. Nu när jag kom hem så var jag så smart att jag kom på att jag kunde spela upp DVD skivor i "mitt" (Filips) Playstation. Men jag ska väl inte slita på det för mycket och på min nya DVD kan man koppla in ett USB-minne och ett annat sånt där minne som man kan ha i kameror. Och det är ju jättebra, för då kan jag ju kolla på att serier på TV:n utan att behöva bränna dem för varje avsnitt :)

Senare, eller ikväll, tänkte jag kolla på P.S. I love you, som jag har fått låna av Jossan.
Imorgon är det måndag :)

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback