När jag hör din röst

Igår blev det inget blogginlägg, jag hade fullt upp med annat. Och med annat menar jag att läsa boken När jag hör din röst (New moon). Det börjar inge bra. Eller det beror på vad man anser är bra. Den börjar som det egentligen borde börja. Det kan ju inte vara lykcligt hela tiden i en serie på 4 böcker?! Även denna bok var beroendeframkallande. Jag läste t.o.m. kap.13 i förrgår och pratade lite med Sanna som var på kap.14-15.. Sen så fort jag kom hem fortsatte jag att läsa och bestämde mig för att sluta ett tag. Men sen insåg jag va mycket skit det var på TV och jag hade inget annat som skulle vara bättre för mig så jag fortsatte och läsa. Till slut var boken slut :( Men jag gillade slutet. Ett tag vara det nära till gråten och ibland glömde jag att andas. Dessutom blir jag bara mer och mer förälskad i Edward (haha). Alltså ni hör ju, det är någe fel på mig?! Tror att jag seriöst har blivit beroende av böckerna. Även fast ja inte tänkt läsa så kan jag inte låta bli när jag har dem i närheten. Vet inte hur jag ska klara mig 3 veckor innan jag får nästa bok. Kommer få abstines!
Något (någon) som jag gillar mindre med boken är karaktären Jacob. Vet inte varför.. Eller jo det vet jag ju, men jag borde inte ogilla honom. Egentligen så tror jag att det mest beror på att han som spelade Jacob i filmen inte alls var som jag hade föreställt mig. Suck. Hoppas han försvinner i nästa bok ;) Haha.. Fast jag tror att det kommer ta ett tag, men man kan ju alltid hoppas :)

Jaha.. Ännu ett långt inlägg om en bok.



Annars då..
Igår i skolan hade vi lite blandade föreläsningar. Hypotermi och kemiska skador var så klart bäst. Föreläsaren var Annika och hon är himla bra. Hon både pratar på ett bra sätt så man orkar lyssna och så har hon intressanta ämnen och snackar inte om massa annat skit som det flesta andra föreläsare gör.
Idag var det mest jobbigt. Vi hade tema dag om Patientsäkerhet. 1. Vi har redan haft massa föreläsningar om ämnet förut. 2. Var 3 olika föreläsare och alla hade liknande (och vissa samma) bilder. 3. Det var alltså uttjatat och tråkigt.

När vi äntligen fick sluta så hör jag Thomas säga att det här var vår sista föreläsning tillsammans hela ssk-klassen.. Och ja det är det ju. Jobbigt. Tråkigt. Imorgon är vi lediga (woho) och på måndag börjar vår VFU som varar i 9 veckor och sen kommer det att vara en valbar kurs. Då enbart ungefär hälften av klassen kommer läsa samma ämne som jag.
Tänk vad stor Maria kommer att vara. Tycker att hon växer för varje vecka och tänkt då på hur mkt som händer på 9 veckor.
På någe sätt känns det som om VFUn kommer att gå fort. Vilket jag också hoppas eftersom det verkar vara rätt drygt. Ser inte alls fram emot det som jag gjorde T4. Och sen när VFUn är slut så kommer Julia hem :)

Nu känner jag att det här inlägget måste ta slut. Ska kolla lite i H&M home, en ny tidning som jag fick i brevlådan nu - spännande. Och sen ska jag betala räkningar. Suck.

XOXO

PS.
Lisa har skaffat blogg ;D

Kommentarer
Postat av: Emma

Såg att böckerna fanns på rean på Åhlens, varför köper du dem inte där?

Nää, jag jobbar så kan inte följ amed tyvär.. Får bli någon annan gång..;)

Postat av: Julia

Blev alldeles varm i själen när mitt namn nämdes med en smiley i bloggen ;D

2009-02-26 @ 18:25:15
URL: http://jooleeah.blogg.se/
Postat av: Nina

Usch va dyr haha men det är väl därför det första beloppet från csn är så hög ;)



Det är ju alltid lättare att få jobb när man har haft sommarjobb så man får väl bara hoppas på att du får jobba vidare där efter sommaren.

2009-02-26 @ 23:11:40
URL: http://ninac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback