Lite kommentarer

Nu i eftermiddag har jag läst lite 3 artiklar som jag vill säga några ord om.

Artikel 1 handlar om en tjej (15 år) och en kille/pojke (13 år, på bilden ser han ut att vara max 9 år!) som har fått ett barn. Artikeln handlar egentligen om att pojkens föräldrar vill att de ska göra ett faderskapstest då de är så unga och dessutom så finns det andra pojkar som hävdar att de är pappa till barnet. Pojken känner sig ändå säker på att det är han som är pappan eftersom han och tjejen har varit tillsammans i 2 år. Men alltså hur många problem finns det inte? 1. De vet inte vem som är pappan. Hur många killar kan en 14 årig tjej egentligen ha oskyddatsex med när hon hon har en pojkvän. Dvs. tjejen är mycket ansvarslös. 2. Det är ju barn som får barn. Tjejen är trots att 15 år, så man vet ju att det förekommer. Men en 13 årig pojke ska inte ens få kunna bli pappa. I Londan är det dock ganska vanligt med tonårsföräldrar och det verkar stiga för varje år. Tror att förra året var det 4 pojkar (11 år) som blev pappor. Öh, lite samhällsproblem kanske? 3. Enligt lag (London) får inte barn under 16 år ha sex. Så varför är det så pass många tonäringar som får barn, kan man ju undra.

Artikel 2 handlar om en tjej som fick 2 barn inom 1 år. Tjejen var 15 år när hon fick sitt första barn. Det som jag tycker är lite roligt med det här fallet är att hon inte upptäckte att hon var gravid förrän 2 veckor innan förlossningen. Det var skolsköterskan som tyckte att hon såg gravid ut. Okej tänker man. Man har ju hört talas om liknade fall så det är kanske inte så konstigt, men det som jag reagerar på att barn två upptäckte hon inte förrän även denna gång i 8:e månaden. Då det var hennes mamma som tyckte att hennes navel buktade ut. Hallå?! 2 graviditeter inom 1 år och hon märker inte av någon?

Artikel 3 handlar om en ensamstående kvinna som fick åttlingar (den andra i världen, tydligen). Hon hade fått 3 embyron inplanterade som utvecklade sig till 8 foster. De föddes så klart för tidigt, men verkar må bra, står inget annat i artikeln. Saken är den att hon redan har 6 barn hemma och de verkar leva rätt fattigt. Kvinnan tigger om pengar från sin hemsida. Så varför ska hon få fler barn om hon måste be om massa pengar hela tiden och varför inplantera hela 3 embyron? Men samtidigt tycker jag att det är synd att folk är så dumma att de anger dödshot mot kvinnan. Jag tycker ändå att det är helt fascinerade att hon fick åttlingar. Hennes mage var gigantisk och man kan undra hur hon kunde stå överhuvudtaget. Häftigt är det, men frågan är ju hur hon ska kunna ta hand om dem...


Kommentarer
Postat av: Emma

Idioten i artikel 3 begär ju typ 1 miljon för att ställa upp på intervjuer med tex Oprah.

Tycker hon borde skämmas som försöker tjäna pengar på sina barn.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback