Läkemedelsberäkningstentan ...

... är nu avklarad. Skönt. Frågan är bara om man är godkänd. Jag tyckte att det kändes bra och jag kände mig rätt säker, men  man vet aldrig. Vet att det dock är ett tal - 4 b, som jag, Kiina och Sanna har svarat olika på. Självklart hoppas ju jag att det är jag som har rätt så jag slipper skriva om den. Men det är ju inte hela världen om man måste det. Man behöver ju inte plugga så mycket på det. Mest på det som man hade fel på isåfall om det nu bara inte var någe tolkningsfel, för då kan man ju det förmodligen egentligen.

Som sagt är det skönt att den är gjord nu iallafall. Det jobbiga är bara att vi får vänta 3 veckor på betyget (G el. U) om Inger inte är snäll och lägger ut svaren i förtid, som hon brukar göra. Har lärt mig att skriva upp mina svar så jag kan kolla själv innan resultaten kommer ut. Hade inte gjort det första gången vi skrev en läkemedelsberäkningstenta vilket var himla jobbigt. Alla visste ju hur det gått för dem utom jag, haha.

Efter tentan satte vi oss med sem.falls uppgifterna till nästa vecka. Suck. Känns som det är lite smårörigt. Vissa fall har vi jättemkt och andra ingenting, men vi ska fortfarande prata 20 min om varje fall. Vi är iallafall klara med de 3 första och vi har lite tid nästa vecka att göra klart de 2 sista också så det blir nog bra.

När jag kom hem så däckade jag typ på sängen. Sov kanske 3 h sådär. Är fortfarande trött. Är den veckan i månaden nu och jag känner att jag blir tröttare och får mer ont i magen för varje gång :( Kanske dags att börja med p-piller igen.. Mådde ju liksom bättre under de åren. Men jag får se. 

Mina planer för kvällen är TV - Criminal Minds och en rostad macka med ägg på :)
XOXO

Kommentarer
Postat av: rosie

Vet faktist inte? Menar du hon och en kompis i paris eller hon med paris?

Men den utspelar sig i allfall i Paris :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback