Tråkig Söndag

Jag hade lite fel om vädret igår. Blev trots allt sen så jag tog cykeln upp. Hade på mig jacka men när jag kom upp på stan var jag nästan svettig och varmt var det. Folk gick runt i t-shirt så då kände jag att jag också kunde göra det. Vi hittade en skjorta till Andreas sen köpte Sandra lite saker till sig själv och ett rosa-glittrigt hårband till mig :) Vi var till African Suprice och Sandra fick sitt hår flätat. Haha hon prutade, skulle jag aldrig vågat. Flätan skulle kosta 400 kr men Sandra sa att hon bara hade 150 kr så då fick hon bara betala det.

På eftermiddagen började det regna men då var jag och Sandra på Buger King så vi klarade oss. När vi ätit färdigt hade det slutat att regna och när jag varit hemma i kanske 5 min öppnade himlen sig. Snacka om tur!

Just nu håller jag på och läser Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson, men jag är fruktansvärt trött på den boken, så igår läste jag istället Ljudet av ditt hjärta (Eclipse) av Stephenie Meyer. Åh den är så bra. Bröjade småläsa lite i den redan i torsdags så jag läste ut den igår. Har läst den en gång förut och skummat igenom den en gång. Men jag älskar verkligen The Twilight Saga så jag kommer nog läsa hela serien mer än en gång till. De håller på att spela in just Eclipse nu. Tror de kommer bli asbra :)

Idag har jag tänkt att läsa lite i Stieg Larssons bok så att jag kan ha läst klart den snart. Har mer än halva boken kvar. Suck. Vet inte varför jag tycker att den är så tråkig. Handlingen är ju jättebra, men det går fruktansvärt segt för mig att läsa. Så det är väl bäst att jag börjar.

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback