Det blåser höst ute

Tråkigt men förmodligen sant så har hösten börjat smyga sig in relativt snabbt men ändå säkert till oss. Shit va kallt det har varit de senaste mornarna och jättemörk relativt tidigt på kvällen. Brr. Jag gillart inte. Tycker inte att sommaren hann börja innan den tog slut. Låten heter väl Sommaren är kort av någon anledning. Och något som alltid är långt är hösten och vinterslasket då man är redo för våren.

Jag har iallafall varit ledig ett par dagar nu. Jobbade senast i fredags. Var äckligt lungt på jobbet så jag gick faktiskt 1 ½ h tidigare. 2 andra ssk gick redan efter lunchen. Är väl bra att barnen är friska, men det började bli lite löjligt. Var lungt på torsdagen också då jag jobbade. Åkte upp på stan och köpte present till mormor som fyllde år. Var hemma innan jag ens skulle ha slutat och då gjorde jag absolut ingenting på kvällen. Satt hemma och åt ostbågar. igår tog jag iallafall bussen till Jossan. För att träffa henne och säga Vi ses sen innan hon åker till San Diego. Jag är inte ett dugg avundsjuk, speciellt nu när jag är arbetslös.

Dessvärre hann jag inte vara där så superlänge för jag skulle hem till mormor och morfar. Mormor fyllde ju som sagt år i fredags och vi skulle fira hemma igårkväll. Hon blev glad för sina presenter. En mus och musmatta till datorn (morfar drog någe snuskigt skämt om att det var bra att hon fick en ny mus nu när hennes hade blivit 72 år gammal, Herregud!) och så fick hon presentkort på SPA-huset.

Jag fick för mig att jag och Sandra skulle gå ut och lyckades få Sandra taggad. Men sen när vi kom hem fick jag massa huvudvärk och blev supertrött så det blev ingen utgång. Hoppas Sandra inte blev allt för arg på mig :)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska iaf sluta skriva innan inlägget blir för långt för att orka läsas.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback