One tree hill & Gossip girl

Äntligen börjar det hända saker i One tree hill. Tycker att det har varit lite segt och långtråkigt ett tag, men nu äntligen så är det lite fart på serien igen. Hittade inga bra spoilers bilder, men men.
En sak tycker jag var helt sjuk. Men samtidigt kanske man kunde förvänta sig någe liknande. Jag menar vem har en hund på ett sjukhus? I väntrummet? Och vem springer runt med ett hjärta i handen? Var så förutsägbart att jag nästan skrattade!
Om jag hade gillat Peyton lite mer än vad jag gör så hade jag förmodligen börjat gråta i slutet på avsnitt 19. Var rätt fint. Och sen stackars Jullian :(



I Gossip girl händer det ju alltid någonting. Även fast man inte gillar allt som händer så finns det inga tråkiga avsnitt! Klart bästa serien som någonsin gjorts.
Självklart slutade avsnitt 20 också spännande med många "Vad kommer hände nästa gång"-frågor, eller vad man ska kalla det. Vet inte vad jag ska säga, ska kanske bara låta bilderna tala för sig själva.

        

 




Update: Jag hittade någe mycket bättre än spoilers bilder till One tree hill - Promo till de fem sista avsnittet i säsong 6!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback