Sista veckan i Hallsberg

Gud så fort det gått, det är redan sista veckan på andra VFU-placeringen. Bara 3 dagar kvar nu. Imorgon ska jag förhoppningsvis gå med jourläkaren för dagen och på torsdag ska jag vara med MVC. På onsdag är min handledare ledig, men då tänkte jag vara på DSM, var några roliga besök då och så hoppas jag på några timmar på labb. Verkar inte bli så eftersom det är dåligt med folk och de är superstressade där hela tiden. Är lite synd. Men samtidigt så kan jag ju ta blodprover och sånt. Tycker bara att det är kul, därför jag vill vara där.

Idag hade vi en patient med bensår. Jag hatar lukten av bensår. Egentligen ogillar jag allt med dem. Ibland kan det vara kul att pilla lite, men oftast luktar det sunkigt och den där lukten sitter kvar i näsan hela dan :( Känns ju inte så fräsht.

Jag har även blivit sjuk :( Har ont i halsen, svullna tonsiller och vädligt röd. Men jag har ingen feber eller sjukdomskänsla förutom huvudvärk, så det är bara att köra på :( Vi hade en del halsar förra veckan så jag blev kanske smittad då. Eller min handladare smittat mig. Suck.

Ne nu ska jag läsa lite bloggar och sen laga lite mat.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback