Pratglad kvinna & Örebro cupen

Ja i fredags kväll gjorde jag ingenting. Tittade på TV och var tråkig. Var rätt trött och hade lite ont i ryggen efter min bussresa från Vingåker hem. Sen i lördags var det ju superfint väder :D Tog på mig min blåa vårjacka och solglasögon. Underbart! Behövde inte ens ha på mig jackan egentligen, men jag tänkte att det var lika bra. Har dock fått ont i halsen nu. Är lite svullen och väldigt röd. Tänkte kolla snart om jag har feber, men jag tror inte det så det är väl en virusinfektion (?) Frågan är hur mkt jag smittar? Vore träligt om jag inte kan gå till praktiken nu sista veckan. Kan man få G om man missar en tredjedel av praktiken?

Tillbaka till lördan, hehe. Var en bosnisk kvinna som började tala med mig om vädret vi busshållplasten och jag tänkte att det var lika bra att vara trevlig så jag svarade henne och lite så. Sen satte hon sig brevid mig. Lungt tänkte jag efterosm det tar ungefär 5 min upp på stan. Men sen började hon snacka skit om en (som jag tror alkoliserad) kvinna och tyckte att jag skulle hålla med, vilket jag absolut inte var bekväm med. Hon berättar sen även att hon ska till Vivalla. Suck. Jag skulle till Lundby. På väg till 14 bussen såg jag Åke och Sebastian gå in på Pressbyrån, så jag sprang in dit för att hälsa lite snabbt. Har ju inte sett dem sen studenten typ. Dessutom hoppades jag att jag skulle slippa sitta brevid kvinnan. Men på någe sätt hamnade jag iaf på bussen före henne och hon såg mig och satte sig brevid. Och sen var hon inte tyst på hela resan. Eller jo när jag skulle svara på hennes frågor. Lite jobbigt eftersom jag hade sett fram emot att njuta av solen samtdigt som jag var osocial med min mp3.

Det är nästan lite komiskt, men på väg tillbaka mot stan så kliver hon på bussen igen. Jag tittade inte så noga, men en annan kvinna satte sig brevid mig och sne pratade hon med någon och jag kände igen rösten. Oh no! Tänkte jag (haha). Sen gick den kvinnan av och hon pratiga satte sig framför mig. Jag behöll iaf min mp3 på så hon skulle fatta vinkeln, som hon till slut gjorde som tur var. 

Jag slapp även äka med 16 bussen hem tillsammans med henne eftersom jag skulle till Universitetet och sitta i sekket på Örebro cupen tillsammans med Lisa (hon ringde precis när jag åkte från Lundby och frågade om jag ville komma med). Var ju inte igår, så det var kul :) Jag var där ungefär halv sex till efter tolv nån gång. Var lite segt på slutet. Tycker synd om bl a Emma som var där från 6 och skulle tillbaka kl.6 idag och var där sent i fredags också.

Det var kul att se lite av "innebandy världen" igen. Känns som 100 år sen jag spelade.

Usch, blev ett långt inlägg idag. Vet inte om någon orkar läsa, men nu är det skrivet iaf. Ska värma lite tacopaj nu :) Men först ska jag kolla om jag har någon feber.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback