"Spitter"

           


Haha älskar Greek.. Har typ sträcktittat på säsong 1 och 2.. Satt till typ 3 första kvällen, haha.. Men det är så bra.. Vet inte om det är för att jag egentligen är jättetrött, men jag är typ helt inne i serien när jag tittar.. Har kommit på mig själv att sitta och "skrika". Mina grannar tror nog att jag är helt psyko :) Är bara synd att de har säsongsuppehåll nu :(


Kiina var aldrig här i tisdags.. Tror att dan försvann framför TV:n, eftersom det inte fanns någon tvätttid.. Igår däremot var jag på Frikis med Lisa, sen tvättade och städade jag.. Vet inte om jag byter sängklder ofta eller tvättar sällan, för jag byter jämt sängkläder när jag tvättar.. Vilket gör att det nästan tar hela dan (för vår hyresvärd är så snål och bara har en tvättmaskin och ett litet torkskåp.. Torktumlaren har dessutom gått sönder). Men älskar att sova i en renbäddad säng så :)

Idag så gick jag upp typ kvart i 8 (kändes som om kl. var 5 för det var så mörkt ute och jag var svintrött). Kiina var här strax efter 8, så vi kunde gå igenom allt inför seminariumet imorgon.. Sen gick vi till Friskis för att gyma med Lisa :)
Oriflame grejerna kom idag också.. Känns typ som julafton varje gång paketen kommer :)

Skola imorgon.. Eller aa 3 h sem, men iallafall.. Känns som evigheter sen jag var i skolan. Och eftersom jag typ bara varit hemma den sista veckan (om inte mer) känns det somom jag har glömt allt va smink och plattång heter. Hoppas jag inte försover mig imorgon bara.. Finns risk för det..

Så håll tummarna för att jag vaknar rätt tid imorgon :)
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback