Sex tår och mrs. Gerard Way, haha!

Ja.. Tycker att det är himla tråkigt att jag blivit så dålig på att blogga. Kanske är för att det inte händer någe kul som jag kan skriva om? Nåväl... Lördagen spenderade jag hemma - ensam.. Trött som fan var jag och dessutom drack jag nog mer vin än jag skulle ha gjort i fredags.. Kände mig lite bakis när jag vaknade..

Igår var det söndag och då tyckte min moster att jag skulle komma hem till Lundby och äta lite lunch, vilket jag gjorde så klart :) Vem tackar nej till god hemmalagad och gratis mat? Inte jag iallafall :)

Idag var jag med mamma till Systemet och Willy´s för att handla lite.. Ska testa att göra vitkålsallad i veckan :)
Har inte blivit någon träning sen i fredags.. Inte bra, skäms litegrann.. Om jag inte hinner träna på Friskis imorgon (har massa att städa o tvätta och så ska Kiina komma hit så vi kan göra klart det sista på vår C-uppstats) så måste jag ta mig i kragen och använda min boll :) Den gör ju ingen nytta genom att samla damm direkt..

Sov rätt länge imorse.. Jag antar att de var för att jag inte ville vakna.. Drömde en del i natt.. Först drömde jag att jag upptäckte att jag hade sex tår på ena foten, haha.. Helt sjukt.. Var typ som om att jag hade "trasslat" ihop två tår, vilket jag upptäckte och "rätta" till dem, haha.. Helt sjukt.. Sen drömde jag iallafall att jag var med Emma (som jag för övrigt tycker att det är dags att jag träffar henne) på
My Chemical Romance konsert.. Var rätt mycket folk, men sen innan de skulle köra encore försvann alla så det var bara jag, Emma och någon annan tjej kvar.. Så vi fick komma på på scenen, ta lite kort och prata med dem i bandet.. Men sen innan jag vaknade drömde jag att jag var gift med Gerard och att vi skulle ha bebisar, haha ;D I verkligenheten skulle jag nog dö bara han tittade på mig :P
Har blivit lite "besatt" av My Chem på sistone.. Längrat som fan till deras nästa album och förhoppningsvis världsturné :)

Blev lite skrivet idag iallafall :)
XOXO

Kommentarer
Postat av: Julia

Härliga drömmar du;) Fan vilket tråkigt väder!! Du kan träna med mig och Maria på Friskis på onsdag, tror vi ska dit iaf=) Eller om du har lust att vattengympapå Eyra ikväll 19.30;) Hälsa Kiina! Kram

Postat av: Emma

Haha Madde sex tår.. ja du! Konstiga drömmar.. Puss

2008-11-18 @ 12:37:56
URL: http://emmaseger.blogg.se/
Postat av: Julia

Sist tränade vi medelpasset kl 19.30..kan bli det. inget bestämt än, men inte spinning iaf=)

2008-11-18 @ 14:40:22
URL: http://jooleeah.blogg.se/
Postat av: Madd1sh

Hehe, man behöver tydligen inte vara gravid för att ha knasiga drömmar ;) hihi :P

2008-11-18 @ 22:59:35
URL: http://attlevatillsammans.blogspot.com/
Postat av: Emma

haha cute att du drömmer om mig (eller vad det seger kanske?) Skönt också att höra att det inte var våta drömmar, haha!

Nästa gång odm kommer hit så kan du och jag gå på Chem.. Så ska vi se om vi kan få ögonkontakt... (vi struntar i våra BHar och har på oss plastfolie som tröja så ska du se att vi får kontakt höhö)

2008-11-19 @ 13:05:37
URL: http://emmajae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback