Torsdag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Är ledig t.o.m. måndag då jag en omtenta, så det är ju skönt. Hade alltså min sista praktik dag igår. Han var där, men jag är typ cp så aa.. Men de spelar ingen roll egentligen för han hade visst tjej :( hehe.
Hade min slutbedömning i tisdags och jag gillar verkligen inte min AKA. Hon är helt knäpp, hade hittat några nya bedömninskriterier där man behöver vara typ professor för att få VG. Jag kan lova att ingen som jobbar skulle uppfylla kriterierna för VG. Och det är ju helt sjukt. Fick alltså G. Är rätt irriterad o Amanda (som går i min klass o hade praktik på samma ställe) var också rätt irriterad, så aa.. Inget o göra åt det, men jag tyckte iaf att jag förtjänade Utmärkt förmåga på flera punkter. God förmåga är sååå stort, om det ska vara så jävla svårt att få Utmärkt, borde det finnas ett tredje mellan dem.

Idag är det fint väder, men det blåser. Vet inte vad jag ska göra idag. Skulle verkligen behöva storhandla mat och sen skulle jag vilja köpa lite blommor till balkongen o så, men jag har ju varken bil eller körkort, så det är jämt så omständigt :(

I tisdags efter praktiken var jag hem till Lisa en snabbis för att titta på hennes nya lägenhet. Den var verkligen asfin! Blev lite avundsjuk, hehe. Sen åkte vi till Trädsmak och nu har jag lust att göra om i heeela min lägenhet, iallafall ett rum, hehe. Vill ha mörkt trä o så, fanns massa fina saker, men inget som passar hemma hos mig :(

My Chemical Romance kommer med en 2 CD album (en CD med alla låtarna live och en DVD med livespelningar) som heter The Black Parad is Dead! som jag har bokat :) Kommer den 24 juni tror jag. Sen tror jag att deras nya album kommer snart, eller när vet jag inte.. Men det fanns ett album som det stod Kommande på på cdon, så jag la in en bevakning på det :)

Ska städa lite nu tror jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback