Solig fredag = Plugga ?

Idag är det fredag och det är jättefint väder, gick ut för att passa på och sola lite, eftersom jag är typ likblek, men när jag kommer ut så håller de typ på att rensa bland träden ute på gatan men en stor "gravmaskinliknande sak", vilket gör att det låster som fan, solen blir täckt av lyften ibland, det flyger massa saker på mig när jag sitter och läser och det kliar som fan i mina ögon. Jippi! Är ju typ allegisk så.. Det vara bara att ta handduken och boken o gå in igen. Asirriterad blev jag. Så nu sitter jag här inne med ashög musik bara för att överrösta eländet.

Jag var och handlade igår iallafall.. Mamma och Sandra kom och hämtade mig. Blev drygt 900 kr fattigare, men nu är kylen överfull.. Vilket är en bra sak :) En annan bra sak är att jag blev godkänd på hemtentan i medicin :)

Jag har insett att det är mycket mycket mer att plugga på till tentan än vad jag först hade trott, så idag ska jag plugga hela dagen och hoppas att det är fint väder imorgn med så jag kan sola och sen fixa lite på min balkong innan jag pluggar mera och Eila kommer hit. Hade helst velat gå till Klaras imorgon, skulle vara gratis entré till 23.30 men aa..
Ska iallafall titta på Så ska det låta ikväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback