1 maj

Jahopp nu är det maj, vilket betyder att det är min månad att städa trapphuset. YES!

Imorse när jag satt och åt frukost ringde mormor och frågade om jag var på väg. Haha helt sjukt, hade totalt glömt bort att jag skulle till dem på förmiddan för att träffa min moster och gravida kusin, ändå så hade jag pratat med mormor igår om det, hehe snacka om trött... Men jag slänge iaf upp håret i en toffs, drog på mig kläder och satte på mig cykeln, så jag var väl där ca.15 min senare :)
Min moster hade med sig födelsedagspresent till mig, fick en sån där kokbok fast iform av en dassbok, om ni vet vad jag menar jag 200 kr som jag skulle köpa en tröja eller någe för :)

Jag har letat efter mina sommarklänningar och kjolar men inte hittat dem, t.o.m "anklagat" Lisa för att ha lånat dem, haha.. Men idag hittade jag dem iallafall :) Men de luktar ju pyton eftersom källaren är så jävla pissäcklig här i huset. Så imorgon kväll ska jag tvätta.. Kul sysselsättning på en fredag kväll, men jag måste plugga också o sen på lördag ska jag till Sanna på inflyttningsfest, så det blir nog en bra helg iaf :)

Nu ska jag titta på So you think you can dance och äta en glass :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback