1 juni

Jag har ju inte skrivit på hela helgen. Så vad har jag haft för mig? :P
I torsdags åkte jag hem till mamma och sen blev det sent så jag sov över. Sen på fredan solade jag en del på dan och sen på kvällen var det fest för Helen som fyllde 25 år med Julia och även Studentgatan och Kåren en sväng. Var roligare på Studentgatan är Kåren och så gick vi från festen när det började bli lite instressant, men men :) Efter Kåren, som vi för övrigt köade i 40 min för att komma in och stannade typ max 1 h, så blev vi hungriga och åkte till MAX, fick sällskap av två som Julia träffat i kön till Kåren, haha. Kom hem vid 2 kanske (?) men det var en rolig kväll :) Fick för övrigt även mina första myggbett, 2 st, en på foten och en på vaden.. Inte kul..

Igår var jag inne på Blackboard och såg ett meddelande angående en till omtenta i läkemedelsberäkning, för de som ev. inte klarat den än, och då blev jag nervös och undrade om jag hade klarat lm-hanteringen. Gick in på studentforum och tittade, vägade knappt men sen såg jag att jag t.o.m. fått VG så då blev jag glad :) 
Mamma ringde igår när jag åt frukost (kl.13) och frågade om jag ville komma o grilla med dem på kvällen. Gjorde de också, men det blev inte så sent så jag cyklade hem igen, vilket var himla skönt imorse :) Har segat hela dan, hehe. 

Imorgon börjar allvaret igen :( Hemtetan kommer ut, och sen är det examinationseminarium på onsdag som jag måste läsa på lite. Men det gör inget :) För när hemtentan är inlämnad (på torsdag) så är det sommarlov :D

Nu är jag jättehungrig så jag ska gå och värma lite mat och ändra månad på min kalender :)

XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback