Torsdag

Har ringt Gunilla typ 711 ggr och mailat, men till slut när jag stod och väntade på 14 bussen så fick jag tag i na. Hon sa att om de fick tag i Olof så skulle de sätta sig ner och gå igenom tentorna, så att förhoppningsvis skulle de blir klara idag så jag får veta mitt betyg imorgon. Nervös! Men skönt att de äntligen börjar bli klara..

Fick mina lönespecifikationer idag.. Kommer klara av att betala räkningarna den här månaden iallafall trots att jag inte fått något studiemedel :)

Igår var jag med Julia o Kiina o vaccinerade mig.. Vi trodde att vi skulle få vaccin för både hepatit A och B, men det var bara B, eftersom A inte smittar via blod.
Själva injektionen gick rätt bra, var nervös som vanligt, men sköterskan var snäll, hehe.. Svimmade inte ;P Men jag blev lite snurrig i huvudet när hon var klar så jag fick lite vatten så det gick bra :)
Ska tillbaka om en månad för nästa spruta, och sen igen efter ett halvår, sen klarar jag mig i 20 år :) Det bästa är att det är gratis, hehe :P

Idag har jag varit på Vivalla VC med min tå. Hon trodde att jag skulle behöva operara den, men det måste ju en läkare bestämma, så jag fick en remiss till den 14 februari kl.8. Har föreläsning kl.9 sen, men jag får väl komma lite sent kanske.. Har gått med den här så länge nu, så nu måste jag fixa det, annars kommer det nog aldrig bli av, och jag vill ju kunna använda alla mina kära skor :)
Efter besöket på VC så hämtade jag en bok på Stadsbibblan och sen köpte jag biljett till 2 feb när Millencollin priset ska delas ut på Club700 och Neverstore ska spela :D Lisa som såg planchen och ville gå, men nu vet jag inte, hon vill festa istället säger hon. Men vart kan man hitta en bättre fest?! :)

Imorgon blir det arbete med ett patientfall som vi själva får hitta på (!) i min lilla grupp, kolla tentan och sen blir det nog party med Julia och Kiina på kvällen :D

Ikväll blir det plugg men först ska jag läsa nya tidningen av Glamour som jag fick idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback