Då var det gjort!

Ja, då var omtentan gjord. Nu kan jag inte göra mer än att vänta. Skönt att jag int ebehöver läsa o känna stressen mer, men det är lite jobbigt att bara vänta o hålla tummarna.
Det känns ändå rätt bra, för jag kände igen alla frågor, en del var t.o.m. samma som sist (och de hade jag ju pluggat på nu), men det var en om operativ inlärning som jag inte riktigt hade koll på.. Men det känns ändå rätt okej :) Kommer nog bli ett slag i ansiktet om jag inte klarade den, så man ska nog inte tro för mycket..

Jag och Jossan också hem till Örebro från Linköping igår, det var en rätt jobbig dag faktiskt, mådde pissilla och hade jätteont i magen. Sen fick jag typ panik när jag inte kunde koncentrera mig på pluggandet när jag kom hem.. Jossan kom hit på vägen hem från Emma för att lugna ner mig typ :)

Om 20 min börjar visst Förhäxad såg jag, ska lägga mig på soffan då och äta lite godis, tyckte jag var värd det ;P

Mamma undrade om jag ville komma hem till henne ikväll och äta pizza sen skulel hon till Nobel sa hon, fast jag fatta inte riktigt.. Tror hon ville att jag skulle med dit, men hon sa inte vem hon skulle gå med.. Får nog ringa och kolla upp de där, hehe..

De som inte sagt grattis till Kiina får ta och göra det, för hon fyller 22 år idag ;)  

Ska kolla var man kan köpa biljetter och var de kostar till någon tillstänning som ska vara 2/2 på Club700.. Neverstore kommer visst dit och spelar och jag gillar dem skarpt så jag ska utan tvekan dig ;P

Btw, har lagt upp lite bilder från Linköping på bilddagboken
http://medei.bilddagboken.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback