Snöar!

Jo tack det snöar på ganska bra nu. Imorse när jag gick upp (kl.6 typ) så var det pisskallt, höll på att frysa kinderna av mig när jag cyklade till bussen. Hade ju omtenta, var typ jag och kanske 5-6 pers till haha. Gick väl inte så jättebra för min del, kunde inte alls frågan om evidensbaserad omvårdnadsarbete, var någe om ett det var en stegmetod, hmm.. 5 p var det på den frågan också :( Men aa det är väl bara att hålla tummarna. Ingen superviktig omtenta som den förra iallafall :)

Efter tentan åkte jag till Friskis&Svettis och tränade på gymmet. Hann speing apå löpbandet i drygt 10 min innan Lisa kom. Hittade en ryggövning som jag inte sett förut, den var rätt bra :) Blev mkt mage o rygg idag så jag kommer säkert ha pissont imorgon.

Ikväll ska jag och Lisa till Club700.
Millencolin Music Prize Party
19.00 - dörrar öppnar; Mingel för publik, de nominerade, Millencolin, Örebro Kommun, NA etc etc.  
20.00 - Kristofer åström live.  
20.45; NA/Meny's Martin Bengtsson samlar de nominerade på scenen för kort presentation och snack.  
21.00 - Christian Kjellvander 
21.45 - Utdelning Millencolin Music Prize.  
22.00 - Neverstore.  
I DJ-båset står hela kvällen Klubb Smart.

Asbra att Neverstore spelar så sent, för då behöver man ju inte komma tidigt, utan kan förfesta innan. Hoppas det var Christian Kjellvander Lisa ville se för efter honom är det ju bara bra saker :D Nu är jag astaggad :D hehe..

Om typ 10 min slutar Lisa jobbet, då ska jag kanske följa med henne, Dennis o hans föräldrar till Fellingsbro för att kolla lite på Dennis systers katter. Ska se om jag tål dem, är sånnadär allergivänliga. Om jag gör de ska jag kanske vara fodervärd åt en. :) Alla bevl sålda först, men sen var det en som inte hade hört av sig så då ville de inte sälja till dem längre. Annars om han nu blir såld så kommer det ju alltid flera kullar :)

Ska klä på mig lite kläder nu kanske, eftersom Lisa snart ska ringa.
Men jag vill bara säga att Keldas thaisoppa smakar enbart citron :( Skulle äta den till lunch med räkor, paprika och purjolök i, men den var så äcklig. Åt upp räkorna iallafall. Fast Keldas orientalisk soppa är asgod, åt den igår med paprika, purjolök och keso, real najs ;P

Ciao då! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback