Fredag :)

Fint väder idag med :) Hade på mig min vårjacka idag :D Men jag missade bussen till skolan och fick cykla, så det blev lite småkallt, eftersom de var vid 8 också..
Tentan gick väl ganska bra tror jag.. Räknade alla uppgifter 2 ggr, men jag är lite halvorolig över ett tal, tyckte de blev så mkt verksam substans, men jag kunde inte komma på hur man skulle göra annars.. Och så på ett tal skrev jag först att en 50 g tub skulle räcka i 500 dagar, haha.. Men jag ändrade till 50 dagar sen :) Läkemedelshanteringen kändes inte lika bra, var inte alls de jag hade läst på, men håll tummarna att det gick bra iaf, kändes rätt bra ändå :)

Blev klar med tentan halv tio ungefär, lämnade tillbaka böcker och betalade skulden, hehe. Ena var försenad, skulle varit tillbaka i söndags, trodde de skulle bli 100 kr i böter, men de blev bara 50 :D
När de var gjort cyklade jag upp på stan, köpte en banan och ELLE :) Gick till Waterproof, men då var han David ute på ärende. Tog en sväng på stan så länge. Var på H&M och köpte två t-shirtar, en Fasihon against AIDS av Good Charlotte, och en annan grön randig, ett par tights o lite annat smått o gått.. När jag stod o betalade ringde David och sa att han var tillbaka och att han hade min skiss där :) Innan jag gick dit så gick jag till Lindex och där köpte jag två par jeans, ett par svarta och ett par röda, hehe.. Assnygga :) O så köpte jag ett par solglasögon.. Blev massa shopping idag :) Ska lugna ner mig nu, eftersom jag beställt kläder från ellos för 800kr..

Men gick iallafall till Waterproof och jag blev helnöjd med designen.. Känns asbra :) Stor och färgstark kommer den att vara :) Livfull, hehe.. Blommorna betyder ju livsglädje, älska för det är du skapt för och sen är det ju mammas, Sandras och min månadsblomma. Så det är en livshyllande tatuering :) Det tråkiga är bara att de inte hade tid förns 13 juni (!) Man säger ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Den kommer ju typ inte synas förns till sommaren iallafall, så för den skullen spelar det ingen roll och jag har fullpackat  schema tills sommaren också, så det passar nog rätt bra med 13 juni.

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar, Eila är också här, hon blev grymt glad när jag kom, lilla pullan :) De ska bjuda på lunch :) Vi sitter och väntar på Sandra nu bara..

Ikväll ska jag inte göra någe.. Städa och rensa bort gamla kläder så jag får plats med mina nya ;P hehe..
Ska upp 05.00 imorgon, eftersom jag har praktik i helgen.. Seeegt!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback