Trött och "mensvärk"

Helvete va ont i magen jag har.. Blir galen.. Kom typ smygande i måndags och nu har jag riktigt ont.. Ska snart lägga mig i fosterställning i soffan snart.. Tänkte kolla på Pregnant man.. Förstod inte om han verkligen var gravid eller inte.. Det jag undrar är hur embryot har kunnat växa. Det kanske visar sig i dokumentären... Wierd.

Förutom att jag har ont i magen så är jag fruktansvärt trött.. Hade jag inte suttit i mitten-mitten på föreläsningen imorse så hade jag lätt somnat.. Kämpade för att hålla ögonen öppna.. Efter lunch satt vi längre bak, fast vi bestämde oss för att gå istället för att sitta där och sova.. Det bästa med den här kursen är att den typ bara är i en vecka.. Ska skriva ett PM under jul och sen är det 2 temadagar och seminarium efter jul.. Känns lite roligare än dessa föreläsningar iallafall..
När jag kom hem idag la jag mig i soffan och tyckte att jag hade legat länge.. Kände för att lägga mig för natten, men då var klockan visst bara halv fem, haha..

Kanal 5 verkar vara lite efter i programmet.. Är fortfarande Roomservice, men nu är det dags för soffan..

XOXO

Kommentarer
Postat av: Nina

Ok, tack för länken. Ska läsa där.

Skönt att praktiken på äldreboende är bara 2 veckor istället för 5 ;)

Postat av: Emma

Såg inte dokumentären men visst var det väl så att "pappan" var en mamma som begått könsbyte men valt att behålla sitt innanmäte?

Helt sjukt vad folk kommer på...:)

2008-12-18 @ 09:38:43
URL: http://emmajae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback