Julstök och Thåström

3 i advent idag. Börjar bli riktig julstämning här hemma.. Efter jag sett reprisen av Idol-finalen (geek) så sattes julmusiken på. Har gjort Rocky road som är den godaste julgodisen som finns, men jag har även gjort julkola. Vet inte hur den blev, för den har nog inte stelnat klart än.. Jag har även varit nere i källaren och tagit upp min julgran som jag också har klätt, och mina tomtar som nu är utspridda i hela lägenheten.

Har tänt massa ljus nu och letat lite efter julklappsrim, då jag snart ska slå in alla julklappar.. Så kul :) Gillar att slå in, hehe.. Ska så klart lägga dem under graner så att jul-känsla-faktorn ökar ytterligare.
Granen blev finare i år än förra året, men har ju ingen kamera som fungerar så det blir ingen bild.

Anledningen till att jag redan nu har tagit fram julgranen m.m. är att jag inte är hemma nästa helg, då jag egentligen tänkt göra detta. Ska ju åka till Stockholm med Sandra 20-23 december. Koller hem vid 19-20 på tisdagkvällen och så ville min moster att jag skulle sova hos henne, Sandra och mamma dan innan julafton (alltså då vi kommer hem) och sen ska jag även sova där julaftonsnatt. Kommer inte vara hemma förrän efter Josse och Karins julfest som är juldagen. Alltså kommer jag inte vara hemma och kunna njuta så mkt av min gran vid jul.. 

När jag "surfa runt" så såg jag att Thåström ska släppa en skiva i mars, som ännu inte fått ett namn och sedan ska han ut på en miniturné (
länk).. Ska kolla om det kanske finns några biljetter och vad de isåfall kostar..

XOXO

Kommentarer
Postat av: rosie

Halloj... Läser en kurs som heter Lärande i matematik, ingår i lärarutbildningen som jag ska söka till nästa år. Annars så läser jag till Audionom men har tagit en paus från det nu:)

Vad gör du själv då? puss puss

Postat av: rosie

Jasså du:) går det bra då?

Hur lång tid har du kvar? Kram

2008-12-16 @ 10:53:59
URL: http://rosieelia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback