Tårtkalas och IKEA

image50


Imorse gick jag upp vid nio-halv tio och började tokstäda för klockan 11 kom Sandra (hon kom dock vid 20 i och hjölpte mig lite med det sista), farmor, farfar, pappa, min faster Helene, hennes man Jörgen och mina kusein Andreas och Alexandra. Min faster Marie, hennes man och min kusin Bea skulle också ha kommit, men de glömde bort det, ringde nu för några timmar sen och sa att de hade gjort det, hon bad inte om ursäkt, utan hon ringde bara och konstanterade det hela. Tycker att det är en jävla dålig stil, men vad kan man säga liksom?

Iallafall.. Jag hade bakat en tårta, hallongrottor och tryffelkakor med jordnötter. De tyckte att det var jättegott och frågade var jag hade köpt fikat, hehe.. Så det var jättekul :D Första gången jag bakade dessa saker :)

När alla åkt kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till IKEA för att köpa en byrå, spegel och assnygga lampor. Byrån fanns, men lamporna kunde jag inte ha, för man var tvumgem att ha elkaplar i väggen eller seriekoppla från taklampan, lät askrångligt, så då blev jag rätt misspepp.. Men vi hittade en annan lampa som det nog blir bra ljus på som mamma köpte till mig. Men då ville jag ha en lite mer flashig spegel och det hade de inte på IKEA så då åkte vi till Lågprismagasinget där jag köpte en. Men nu i efterhand kan jag tyckta att jag inte var så smart ändå.. Spegeln har ju guldram och lampan är i silver och den ska sitta precis över spegeln.. Hmm.. Men det blir nog bra :) 
Kunde inte sätta upp lampan idag för jag hade ingen borrmaskin, men jag satte ihop byrån helt själv (stolt :P) Den är ju asstor och pisstung, så just nu har jag träningsvärk i hela korppen typ, speciellt i ryggen har jag ont. 
HAHA, jag måste bara berätta (trots att inlägget är aslångt) vad som hände när jag satte ihop byrån.. Jag följde ritnigen asnoga och kollade alla brädor så att jag inte tåg fel osv. Sen när jag ska sätta på baksidan så tycker jag att det är askonstigt för den passade inte alls, men det skulle även ha varit ett slags hål någonstans så man skulle fästa något (jag fatta inte) men det fanns inte iallafall, så då tänkte jag att det nog var rätt iallafall, så jag spikade på. Sen när jag vänder på byrån och ska börja med lådorna ser jag att jag har spikat fast baksidan på framsidan, inte helt, men jag har satt en del brädor helt fel, haha.. Först fick jag panik, sen var det bara att pilla bort alla spikar och det var ett jävla pillande, de sista satt fast som fan (för jag hade så klart spikat helt snett) så det hela sluta med att jag drog bort hela baksidan. Vet inte om nu ser hela incidenten framför er (HAHA) men aa.. Det jag vill komma fram till är att jag nu har massa små spikhål på hela ramarna på framsidan, inte så snyggt, haha..  

Här är iallafall resultatet:

image49

Kommentarer
Postat av: krobbe

tårta e ju alltid gott.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback