Söndag, verkligen?

Om jag hade gissat på vilken dag det var imorse och sen någon gång under dagen, och även ikväll så skulle jag ha gissat på måndag eller tisdag, men jag är inte helt borta, jag vet att det är söndag idag, haha.. Men det var många gånger jag tvekade under dagen, haha.. Sämst..
Det hela beror väl på att jag har haft praktik både idag och igår kväll samt att jag ska ha det imorgon också.. Så det är väl inte så konstigt att jag är lite förvirrad..

Min handledare skickade hem mig igår vid kl.20 ungefär, skulle egentligen slutat kl.22, men det var sjuuuukt lungt så han sa att han inte hade samvete nog att hålla mig kvar.. Skönt :D hehe..

I veckan som kommer har jag praktik mån, tis, tors och fredag. Seminarium tis och förmodligen HLR-utbildning imorgon. Jag tror att jag gör dagar hela veckan och med de håller jag tummarna för att träffa läkarkandidaten där ;D Har kommit på att jag kanske är ltie småhalvkär i honom, haha.. Så då vore det ju förargligt om han aldrig mer kom till avdelningen, har ju hört ryckten om att han ska vara i Örebro 2 veckor till, så :P haha..

Ska kolla på LAink nu på 6:an. Frank Iero från My Chem är ju med.. Så jävla söt är han, :D

Kommentarer
Postat av: Lina

haha alltid lika roligt med småförälskelser =)

2008-04-28 @ 19:47:06
Postat av: Madde

hehe jo :D

2008-04-30 @ 12:02:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback