Dags igen

Nu är sommaren slut och skolan har börjat på allvar, så då är det kanske dags igen att börja uppdatera min blogg och allt annat jag har här på internet..

Jag var inne på Emmas blogg (emmajae) och tyckte att hennes bakgrund var så fin att jag bestämmde mig för att härma, hoppas hon inte tar illa upp eller liknande :P hehe..

Sommaren har varit fylld med jobb och dåligt väder.. Har väl klarat oss rätt bra ifrån regn, men det har inte direkt varit bad o sol väder efter jobbet :(
Jag har haft två jobb i år - Posten (brevbärare) och Rosenlund (äldreboende).. Posten har jag ju jobbat på sen urminnestider känns det som, började som julkortsorterare och sen blev det sommar jobb, sen höst-, jul-, sportlov.. Men nu är det bara sommar och jul jobb.. Har ju inte tid nu när jag läser på Universitete, har ju inga direkta lov sådär som på gymnasiet..
I våras hade vi praktik i skolan, min blev på Rosenlund.. Praktiken var 5 veckor tror jag.. Det blev lite jobbigt att gå dit nästan varje dag i 5 veckor samtidigt som man hade seminarium i skolan.. Nu i sommar jag har jobbat två veckor och när de har ringt.. Det fungerade mycket bättre.. Tycker att det är helt okej, nästan lite småkul att jobba nån gång ibland.. Det trodde jag aldrig.. Jag var ju t.o.m. "rädd" för pationärer när jag var liten, tyckte de var äckliga och så med sina rynkor. Mamma fick skämmas för mig ibland på bussen och så.. Elaka barn kan vara egentligen!

Aa iallafall...
Jag ska nog försöka uppdatera här igen, vet inte om nån läser, men iallafall, hehe..

Kommentarer
Postat av: jossa

jorra.. nog läser ja alltid, skrivs ju så dåligt bara :P

2007-09-15 @ 21:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback