Söndag

image11  65721-12


Imorse ringde kl.11.00 och då var jag helt död. Jag hade ställt klockan för jag skulle hem till mormor och morfar för att keka lunch - ostpanerad fisk, potatis och äggsås. Måste vara bland den godaste fisken som finns :)
Halv ett skulle jag vara där och en timme senare skjussade morfar hem mig och Eila <3 Mormor skulle på Bingo och morfar skulle jobba, så jag fick ta hand om min lilla gosa några timmar på eftermiddan..

Vi tog en liten promenad i de fina höstvädret :) I förmiddags när jag gick till mormor och morfar regnade det lite, men senare på eftermiddan var det sol. Så det var rätt skönt att vara ute och gå..
Den enda jobbiga med att ha Eila hemma hos mig är att jag är allergisk emot na, och så ligger hon i min säng och soffa och sen kliar det överallt när jag ska sova, hehe.. Ska väl ta och byta sängkläder, vore ju rätt smart..

Anledningen till att jag var så trött imorse var att jag inte gick och la mig förns kl.4 igår.. Hade varit på fest hos Julia och sen var vi på Frimis.. Fick låna Kinas busskort, så jag tog 2.20 bussen hem, men sen kunde jag inte sova.. Var helt pigg (hade bara druckit 3 ½ cider, så jag var ju inte full heller), satt och kolla på TV till 4 iallafall..

Var rätt så kul.. Hemma hos Julia var det hon, jag, Kina, Ida och Rebecka (inte hon i vår klass). Var meningen att Jocke och några av hans kompisar skulle vara med också, men sen blev han sjuk, så det blidde inge.. Men vi träffade dem på Frimis sen iallafall.. En av dem (kommer inte ihåg vad han hette, haha) har tydligen varit med i Onskan. Han hade typ några repliker i matsalen, hehe.. Jag kände inte igen honom, men jag har bara sett filmen en gång och det var jättelänge sen, så.. hehe.. Vi dansade lite med dem iallafall och de var rätt roliga :D hehe..

Nyss kollade jag på Ensam mamma söker . Tycker de e ganska mysigt att kolla på de.. Jag gillar alla Susannes killar, så jag vet inte vem jag hejar på :P Men jag tycker att Veronica ska välja Jonas och Lenita ska välja Mattis (är itne säger på att hette så, men de är väl han som lagade bilen?) haha..
 
http://medei.bilddagboken.se/  <-- bilder från helgen!


Kommentarer
Postat av: Segersten

Jag håller med dig om Ensam mamma söker och med Veronicas och Lenitas killar.. Hmm susanne tycker jag conny.. Men henne gillar jag inte.. Usch.. :S

2007-10-08 @ 16:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback