Onsdag

Var i skolan idag. Hade rätt kort föreläsning, men sen hade vi två rätt jobbiga uppgifter att göra, lätta men de tog sin lilla tid att räkna alla tal på mobilen.. Sen har vi diskuterat tema 1 i gruppen, orkade inte ta tema 2, jag hade inte ens läst artikeln till tema 2 heller, så vi ska ta de på fredag istället.. Kommer bli rätt stressigt på fredag.. Föreläsning 9-12, jobba 14.30-20.30 och därimellan ska jag ta mig till jobbet, tar typ 45-55 min, äta lunch och göra tema 2, bäst att man är påläst så det går fort..

Det kändes som måndag idag, eftersom jag jobbade igår och var helt död på kvällen. Ska även jobba imorgon, fast kväll, så det är skönt :) Soooovmorgon! Sen ska jag sova i Lundby hade jag tänkt, slippa ta bussen upp på stan o sen byta.. Sen får jag träffa Eila Beila <3 och så ska jag kolla vad jag har för julgrejer och vad jag behöver köpa.. Ska till IKEA på måndag :)

Var nere i källaren nyss med mina sommarkläder och då hittade jag mina aerobicsskor - asbra :D Mina stabil är grymt hala och det känns ju b ättre att ha aerobicsskor när man tränar aerobics också :P Var på ett nytt pass i måndags - svinkul och grymt jobbigt. Min tå mådde pissdåligt efteråt, så jag ska vila från träning med skor resten av veckan, så jag kan gå på måndag om jag hinner.. Rätt tidigt pass kl.16.30.. Måste bara testa skorna så att de passar, de är jättegamla, hade de när jag dansade, men de är rätt oanvända så de borde fungera med sulan o så..

Grey´s anatomy ikväll - yeah! ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback