Studie

Idag hade vi Satistik med en ny föreläsare. Joel hette han. Vi föreställde oss en relativt ung och snygg män, men när vi sitter där och pratar så går det en gubbe förbi. Jag och Julia, blev helt tysta.. Vi ba: Det kanske är han?! haha.. Det som var helt sjukt var att det VAR han. hahaha.. Vi höll på och dö när han kom in i hörsalen och presenterade sig som Joel. haha.. Han var rätt rolig, men inte ett dugg som vi hade tänkt oss. Joel, de låter ju liksom ungdomligt, så våra förväntningar på föreläsningen sjönk rejält.

Men sen!
Sen efter vår kaffepaus, står det en riktig heting framme vid tavlan.. hehe.. Och då menar jag heting på riktigt, inget ironiskt, haha..
Han läste 10:e terminen på psykologiprogrammet och skulle nu göra en studie om val av partnerskap och så.. Sånt tycker jag är skoj! Sen frågade han om det var några som var intresserade av att medverka i studien, och vips var det flera händer i luften, bland annat min, haha.. Fick fylla i en liten enkät, sen ska det vara två sammanträffar där vi ska få kolla på kort på olika killar och sen ska vi betygsätta dem och så.. Kul ju! :D Sen skulle de väl kolla på om de fanns några speciella drag som var mer attraktiva än andra, hehe..
Han visste inte om den vetenskapliga artikeln sen skulle bli publicerad, men de hoppas ju på det.
Jag har aldrig varit med i en studie förut, så det här ska bli himla kul, sen var ju "ledaren" rätt snygg också, haha..

Nu ska jag kolla på Girlylicious ikväll för O.C har visst slutat för någon vecka eller så.. Skulle visst byta tid till söndagar, men men..
Hoppas det blir 23:e eller nått sånt snart ;) hehe..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback