Nyckelpiga - 29 mars

Nyckelpiga

Idag såg jag en liten söt nyckelpiga på min balkong :D Jag skulle ut och fixa lite, hade köpt en blomlåda och när jag skulle sätta den på plats så såg jag den.. Var bara tvungen att ta kort. Värsta somrigt ju :D

Imorse var jag heeelt död!
Klockan ringde redan kl.6.00, men jag gick inte upp förns halv sju, haha.. Sen duschade jag till typ tio i och sen la jag mig i sängen 10 min till, (ovanligt). Kollade när bussen skulle gå och insåg att jag varken hann blåsa torrt håret eller äta frukost, fick bli en snabb sminkning, kasta på mig kläderna och ta ett äpple på vägen. När jag var nära busshållsplatsen vid Längbrotorg, så såg jag att 31:an kom, jag hoppade på den för att jag var så sen och åkte 2 hållplatser, haha.. De måste tyckt jag vet CP, för det är ju inte långt, men det går mkt fortare att ta bussen än att gå de där metrenra. Hann iallafall till sjukhuset och buss nr 14. Så det var ju asbra, hehe..
Hade KTC undervisning - sängenheten..
Vi fick först bädda sägarna snyggt och sen fick man spela patient och ligga i sängarna när de som inte var patienter fick byta underlakan.. När man låg i sängen alltså. De finns ju de som inte kan eller får gå ur sängen, mkt smidigt att kunna byta lakan med en person i sängen då.. De var mkt lättare än de först verkade.. Knepet var att rulla lakarna :P hehe..
Var bara 2 timmars undervisning så jag slutade kl.10.. Skulle hämta ut min omtenta (som jag klarat!) :D Men De var visst inte där. så irriterande.. Varit där flera gånger, men de har aldrig öppet, och när jag väl kmr när de normalt har öppet, ja då är de på studiebesök?! Herregud alltså..

Åkte hem till mamma, så jag var väl hemma hos henne vid 11.. Kekade lunch och sen gick jag ut med Eila.
Sen åkte vi till Almstedts garden, men de hade slut på blomlådor, så jag köpte inget, men mamma gjorde och där jobbar mammas gamla "bästis" Dessan. Hon skulle precis ha en halvtimmes lunch när vi var där, så vi satt och fikade lite med henne i en ½ h. Sen åkte vi till Lågprismagasinet, där köpte jag en vid låda med små döskallar på s om jag ska ha mina bikiniis i :D Sen ville mamma inn på Europris, så vi åkte dit. Och sen åkte vi till Blomsterlandet.. Där köpte jag en jättebra blomlåda, ska köpa en till sen. Tänkte köpa en i taget, ifall de inte skulle passa o så.. Man hänger upp den bara, inga skruvar eller så, asbra verkligen.. Kändes stabil också :D Sen så köpte jag 60 l blomjord, 2 drivhus, en liten söt spade, lite frön och så..
Innan hon släppte av mig hemma så åkte vi till Calltex och köpte någe tyg till Sandra och Sofias parkläder..

När jag kom hem så fixade jag med bikininerna, planterade lite blommor i de nya drivhusen och fixade lite med de andra.. Nu ska jag nog äta något lätt, för jag hade tänkt åka iväg o tränka kl.18 i Alnängsskolan.. Hoppas Micke är frisk nu :D hehe. .

Ha det bra :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback