Mars

Försökte skriva blogg här hela 2 ggr igår.. Men det ville sig verkligen inte.. Gjorde nämligen en hel del igår, så jag hade ju lite att skriva om man säger så, hehe..

Men men..

Vaknade för 40 minuter sen kanske..
Gick hem från universitetet idag vid 10 och raka vägen till sängen.. Somnade nästan på en gång.. Helt sliten var jag.. Hade ont i huvudet, magen och så somnade jag under första timmen på föreläsningen.. Kuul. Så jag gick hem. .Mycket mycket mycket skönare, hehe.. Ska få kopiera Kinas anteckningar från de jag missa, så det blir nog bra :)

Drömde en hel del sjuka grejer under min lilla tupplur.. Haha.. var rätt många personer med, och en gris, en riktig gris, fast den kunde tala och gå på två ben och så var den en riktigt tjuv, haha.. Orkar inte skriva om den här, gjorde de i min andra blogg på lunarstorm, haha.. Men jag trodde att de var på rikigt när jag vaknade, hahaha..

Ska iväg på kalas ikväll :) Vi ska fira min fasters man (de e inte gifta, men iallafall) fast hemma hos farmor och farfar.. Farfar vill inte åka när det här sånt här väder (!) Vad är det för väder? Det är ju milt, haha.. När min kusin fyllde i januari ville han inte heller åka, men då var det verkligen snöstorm, så.. Men nu är det ju bara skitsnack, men men.. Min faster och henes lilla familj åker in hit till Örebro nu istället.. Det är ju bra av dem, att inte tjura eller så :)
Måste kolla när bussen går också.. Jobbigt värre.. Så dumt väder ute, så när jag är ute för länge blir mitt hår kaos.. Är ju så fuktigt i luften, så de blir jättestort och inte alls som jag vill.. Hade varit bättre om jag var lockhårig, för då hade de ju iallafall blivit snygga lockar och inte bara fluff, :( Får försöka har håret så mycket som möjligt under en luva, hehe..

Nu ska jag skriva i min andra blogg som heter Veckans.. haha.. Sen ska jag fixa lite..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback