HURTS - Better Than Love


Tittade på Nyhetesmorgon Söndag imorse och då spelade HURTS, en brittisk duo, låten Better Than Love och jag tyckte att de var väldigt bra så tänkte dela med mig av låten till alla som hade oturen att missa detta. Kände igen den och även Wonderful Life som de också gjort men inte tänkt på hur bra det egentligen låter.







Kräftskiva och Frimis

Igår hade vi kräftskiva hemma hos Lisa och det var mycket trevligt. Hade som vanligt lite problem men allergin så blev lite misspepp när vi skulle gå ut. Hade ingen lust att gå till Frimis eftersom det  är 20 + där men blev lite bättre när jag väl kom in :)

Orkar inte skriva så mycket idag.. Det var goda drinkar, god mat och bra sällskap igår. Kan man begära mera av en kväll? Här kommer iallafall lite bilder och en video med vår fina kräftvisesång:


   

   

   
   




   


Sommar/höst middag och utbildningsdag

Har varit på en rätt tråkig utbildningsdag idag i Sommaro. Det var även i Sommaro som vi hade vår sektionsmiddag igår kväll. Maten var väl ok men inget jag skulle vilja äta igen. Stolarna och lokalen i övrigt var inge bra att sitta på en hel dag. Personalen var wierd. Är inte helt nöjd alltså. Men det var för mig gratis och nu är det över :)

New York New York New York New York New York New York



Gissa vem som har lyckan att spendera 8 höstdagar i New York!? Jo jag så klart ;D Ska åka med Johanna, Nasim, Lina, Camilla och Anna från jobbet i mitten på oktober. Bestämde att jag skulle följa med i förrgår och igårkväll bokade Lina flyg och hotell. Yes! Har kanske inte riktigt fattat än, har inte ens tänkt tanken på att jag skulle åka dit nån gång i mitt liv. Kommer bli awesome :D 6529 kr per person för både hotell mitt i city och flyg tur och retur. Ganska lagom pris.


Idag har jag varit på Mariberg med Lisa :) Köpte det sista jag ska köpa nu innan New York (bortsett från mat då). Köpte en Triss lott på ICA Parkhallen. Kan inte minnas när jag gjorde det senast och jag gick faktist + 50 kr. Vann 75 kr och så kostade lotten 25 kr då. Härligt.


Nu har Livet på BB börjat. Ska ses.
XOXO


Såå mycket bättre än Simpsons



HAHA för rolig. Ser bara wierd ut på bilden men var assöt
när han satt och skratta. Haha. Fiskmåsen alltså ;)


Grattis Kiina och Magnus!!


Fick ett sms av Kiina idag på eftermiddan där hon skrev
att bebisen redan har kommit.
En liten pojke :D
Grattis gumman!
<3






Massa film i helgen

I helgen har jag tittat på massa film. Har sett Alice in Wonderland, Vampires Suck, Shrek 4 och sen har jag även varit på bio med Louise idag och sett PUSS idag. Blivit lite av en filmfanast på sistone. När vi var på bion idag och väntade på att det skulle börja kom en kille somjobbar på SF in och gav oss en kupong för att kunna hämta ut 2 gratisbiljetter till Himlen är oskyldigt blå som går i oktober. Verkar vara en bra film så den ska ses :D


Babyshower för Kiina igår

Är så glad att vi lyckades överraska Kiina igår. Trodde nästan att hon skulle komma på oss, men tackvare Magnus gick det asbra :) Han kom hem med nyckeln till mig på förmiddan och sen ritade han en karta så vi skulle hitta till baksidan så vi kunde ställa bilen så att den inte syndes när de kom hem.

Dekorera lite med ballonger och hjärtan. Dukade bordet och la fram presenterna medans vi väntade på att Kiina skulle komma hem. En av katterna skrämde skiten ur oss. Lät som att Kiina var på väg in och Rebecka panika och skrek att vi skulle ta ifrån Miranda sin leksak för att den lät så mycket. Haha!!

Vi hade hängt en ballong på insidan av ytterdörren så att hon skulle bli förberedd innan vi  hoppa fram och ropade Suprise! För vi ville ju inte att vattnet skulle gå ;)

Sen åt vi Idas goda smörgåstårta, presentöppning och sen fika med Sannas kladdkaka. Mums :D

Det var mycket kul och trevligt. Lilla Miranda var så söt också och Kiinas mage hade blivit stor :D


        
     
          
               
       

Nu har jag klippt mig igen. Behövde inte betala något. Asbra.

         


Vaknade innan klockan ringde imorse och kände mig rätt pigg. Skönt. Åt en torftlig frukost och tog sen bussen till Fåfäng för att klippa mig ännu kortare. Nu är jag supernöjd :D Lyckades inte ta en bild bakifrån. Åsa ville inte ha betalt så det kändes lite konstigt när man gick utan att betala någe. Men skönt för jag behövde mina pengar till min shopping jag gjorde efteråt. Köpte ett par snygga stövletter på DinSko och sen 2 par byxor, en klänning, en blus och en poncho på H&M. Fattig nu!

Mötte upp Becks på stan och vi åt en lunch på BaraVara. Lax och avokado sallad. Supergott!
Letade också efter en fin tröja till Andreas som fyllde i veckan. Hittade en asnygg men det fanns inte i hans storlek men den var ny så de trodde att de kanske kunde få in flera i veckan. Så ska dit nästa vecka igen och håller då tummarna. är jag kände mig klar på stan promenerade jag hem. Fint väder så det var skönt.

XOXO


Medans jag väntar

... på att filmen ska ladda så tänkte jag att jag kunde berätta någe kul. Jag tycker om att shoppa och skulle köpa en glasburk att ha te i på Indiska tänkte jag och när jag kommer in hittar jag en grön och fin som det dessutom var halva reapriset på. Köpte även massa andra fina saker.


                  

                            Gröna från Indiska och gula från Village

  
                    

                                        Salt och pappar kar


               

               Duken och Buddha var inte på rean men de var billiga iaf


                         

                                      Grön och fin ljuslyckta



Och här kommer lite bilder från när jag och Jossan var hemma hos Emma i hennes nya lägenhet och lyssnade på Lars Winnerbäck. Åt god mat gjorde vi också och satte ihop en hammock som Emma (och Sebastian) fick i inflytningspresent av familjen Suvander :D

  
     


London here I come? No I do not think so...

Nu är det över. Så känns det som. Har gått runt och förberett mig och varit nervös hela dagen till vilken nytta? Tyckte att intervjun var kort och att de inte alls ställde frågor jag blivit tillsagd att de kommer ställa. Fick t ex aldrig chansen att påpeka mina positiva egenskaper eller varför jag ville flytta till London eller något annat jag kunde svara på. Men nu är det iallafall gjort. Tror att det gick åt skogen men det får framtiden avgöra.

Nu blir tycka-synd-om-mig-chokladkaka och film.

XOXO

Nu är det nervöst!

Om ca 25 min ringer de. Gud så nervös jag är. Har typ hjärtklappning!
Har kommit fram till att jag verkligen vill det här men känns som om jag kommer sabba chansen.
Gulp!


HAHA! Family Guy - Så himla bra!


Haha så dumt!

Jag min dumma nöt tänkte inte på att England också hade sommartid, fick för mig att de inte hade det och att vi då hade samma tid under sommarhalvåret. Men så äre ju inte. Så de ligger ju 1 h efter i England. Alltså kommer min intervju inte vara förrän 15.30 svensk tid och då hinner jag inte till Fåfäng, men eftersom Åsa är så snäll så fick jag en ny tid imorgon kl.11.30 :)

Nu väntar jag på att Jaivera ska ringa och under tiden håller jag på och städar.

XOXO


Nya strephisar?

Fan då är röd och har ont i halsen - igen! Hoppas bara att det är något tillfälligt, men jag är fruktansvärt trött hela tiden. Går jämt runt och gäspar. Orkar ingenting. Är svintrött när jag vaknar och somnar i soffan varje dag. Har inte lagat mat på en vecka. Bakade dock idag, mycket god chokladkaka men nu har jag ont i magen :(  Städa kan jag inte ens minnas när jag gjorde senast. Hmm. Inte bra.

All denna trötthet har resulterat i att jag inte orkat förbereda mig inför intervjun jag ska ha imorgon och nu är jag så trött att jag knappt ser vad jag skriver.

Så här är planen:

-
Läggdags nu när som helst.
- Upp och hoppa tidigt imorgon, har ställt klockan på 06.30, 07 och 08.
- Förbereda mig inför intervjun genom att skriva upp massa saker
- Kl.11 ringer Javiera och vi ska ha en träningsintervju
- Träna och ändra på det som behövs
- Kl.14.30 Donna ringer och vi ska ha den riktiga intervjuen.


Sen ska jag andas ut och hoppas på det bästa och efter det kl.16.15 ska jag tillbaka till Fåfäng och Åsa för att klippa mig ännu kortare. Har kommit fram till att det är nog bäst. Åsa lät inte så glad eftersom det tar sin lilla tid men jag tycker att hon får faktiskt skylla sig själv som sa att jag kunde komma tillbaka om klippa om det om jag ville.

Vad är planen sen? Se på film och sova :D
XOXO


Mormor 73 år

Idag fyller min älskade mormor 73 år och därför var jag hemma hos henne och morfar på lite kalas idag. Bjuds alltid på lika god mat. Hemmagjord smörgåstårta och skaldjur och lax. Grillad kyckling och klyftpotatis. Kräftor till efterrätt ;)
Mormor blev jätteglad för sina presenter, vilket var tur för vi hade ingen aning om vad vi skulle köpa.
Efter mat och prat spelade vi kort. Rommé. Efter att mamma och Sandra åkt hem spelade vi 2 spel till och sista spelet fick jag äntligen vinna på :D 


    
   
        
        
        


Självklart är jag pigg nu när klockan börjar bli sent och jag börjar jobba 07 imorgon. Kollar på Blade Trinity och ska väl lägga mig ner och kolla så jag förhoppningsvis kan somna.

XOXO

Skriv på via denna länk istället om ni inte var på stan idag!


http://www.namninsamling.com/site/get.asp?Stod_Rim




Ny frisyr och Australia

Igår efter jobbet var jag till Fåfäng och klippte mig hos Åsa. Blev en framåtlutad page. Jag är väldigt nöjd. Dessvärre kan jag inte visa er hur det blev för bilderna blev inga bra. Ska hem till mormor ikväll och då får de hjälpa mig att ta kort. Det är inte så kort så jag får upp det i en liten toffs. Men jag funderar på om jag ska ha det ännu kortare. Har ju ingen lust att klippa mig snart igen för att det har blivit för långt liksom.

Igår kväll kom Becks hem till mig. Vi kollade på Australia (jättebra film!) och drack & åt gott. Jag hade fått för mig att filmen skulle vara dålig men vet inte vad jag hade grundat det på för jag hade inte ens sett trailern. Haha. Jag höll på att börja gråta och Rebecka hon grät. Men sen är den lite rolig också :)




                          

Imorse när jag vaknade hade jag mina leggings över huvudet (!) Har ingen aning om hur de kom dit. Haha. Jag var inte alls utvilad och det känns lite jobbigt. Pallrade mig iallafall upp och cyklade upp på stan för att skriva på namninsamlingen för Rim. Höll nästan på att börja gråta när jag gick därifrån. Usch.

Gick en sväng på stan för att lugna ner mig och nu sitter jag här.
Ska snart göra mig iordning så jag hinner hem till mormor till kl.16.30.

XOXO

Manifestation på Stortorget. Kom du med!


White Lies grejer

I början av juni beställde jag en WL-hood tröja som inte kom eftersom Fireband inte levererade grejer för WL längre. Tog en månad för dem att meddela mig detta. Blev väldigt besviken. Men sen fick jag för mig att göra ett nytt försök och då var det visst något som hette Sandbag som skickade grejerna istället och idag kom de :D Har nu på mig min nya sköna tröja. Jag köpte även 2 muggar och en kökshandduk, haha. Ska nog ta med mig ena muggen till jobbet.


        
                                                    


Bilder från Sonisphere

Det blev inte alls mycket bilder, knappt att det är någon idé att lägga upp dem. Jag var lite rädd om kameran, vågade inte ha den ute i regnet. Men här är iallafall de bilder jag lyckades ta.




Lisa, Dennis och Viktor i de snygga regnponchona.





De tre första bilderna är från Iggy and the Stooges och den sista är på Alice Cooper.




Armbandet och mina leriga skor.


Sonisphere

Va?! Tänker väl ni nu när jag skriver redan innan det är slut. Men... Det var galet mycket regn, har nog aldrig varit ute när det regnat så mkt förut. Och det är inget jag vill göra om. Det har inte riktigt gått som jag tänkte idag. Först tänkte jag bara yes och det fanns t.o.m ett bra tåg. Men... Tåget hade fel på en vagn och kunde inte köra så fort. Det tog 3 h att åka. Suck. Väl framme börjar det regna. Men var inte så asmkt. Hittade lätt till festivalområdet och började ringa Lisa. Men telefonerna (läs: nätet) funka inte så det tog 45 min innan vi hitta varandra. Då hade även regnet eskalerat. Hittade Dennis och Viktor lagom till Iggy och då bröt helvetet ut! Om vi tyckte att det regna mkt vare ingenting mot vad vi hade att vänta oss. Jag tänkte ändå ge det en chans men under Alice Cooper (som jag även kände att jag blev ganska trött på, de var alldeles för våldsamma) var jag tvungen att bestämma mig för att hälsan var viktigare. Stå och hacka tänder i spöregn och lera när man redan är sjuk är ingen bra ide. Dessutom såg jag för det mesta ingenting och hör kasst gör jag ju redan dessutom. Men jag klagar inte. Det var en kul grej och jag hade nog trots allt ångrat mig om jag inte åkt dit :)

Inte som planerat

Vaknade imorse och trodde att min dag skulle bestå i en stadsrunda med lillasyster för att leta present till mormor som fyller nästa helg följt av en grillkväll tillsammans med mamma men istället sitter jag nu i Hallsberg och väntar på mitt försenade tåg som ska ta mig till Stockholm och Sonisphere. Lisa ringde imorse och frågade hur snabbt jag kunde ta mig till Sthlm då se hade fått en festivalbiljett över. Kul! :D

Nya skor :D

Jag for upp till stan igår innan jobbet igår för att få mina papper stämplade av notarius publicus men de hade visst semesterstängt. Lite irriterande att det inte stod på hemsidan. Så där stod jag och hade drygt 1 h till godo innan jag var tvungen att åka till jobbet. Orkade inte åka hem så jag gick till Finrummet och kika. De har ju alltid fina saker men hittade inget speciellt. Köpte iaf 2 téer, ett grönt och ett med honung. Lukta så gott så. Tänkte att hounugste kan vara bra för halsen också.
Sen hade jag ändå massa tid kvar så jag gick till Åhléns. Och där mina vänner gjorde jag fina fynd. Köpte en väska för halva reapriset. Kanske onödigt köp men den var så fin :) Sen satt jag och provade ett par svarta boots som var rätt snygga, men sen fångar mina ögon något brun. Och där stod de mina nya skor. Jag blev kär direkt och var tvungen att köpa dem trots att jag kanske inte behöver dem och de kostade 500 kr.


     


Nu måste jag bara köpa något så jag kan utföra skovård på dem. Vill ju inte att de ska bli förstörda på en gång nu när regnet kommer och härjar.

Imorgon jobbar jag dag sen äre 2 hela dagar ledigt. Gud vad jag längtar till kl.16.15 imorgon (planerar att vara hemma då). Har ju jobbat sen i söndags trots halssjuka och öroninflammation.

XOXO


The Sorcerer´s Apprentice


Så här sliten är jag nuförtiden. Astrött och ont i hela huvudet. De halsonda har spridit sig till öronen så jag går runt med ett konstant lock och tryck över öronen vilket i sin tur gör att jag hör susande ljud och inte mig själv. Har svårt att höra på telefon och patienter som mumlar också. Trycket leder också till att jag har fått en huvudvärk som inte låter sin lindras med paracetamol. Men den braiga nyheten är att jag vet varför jag har halsont. Det bor nämligen så trevliga Strephtisar i min hals. Så idag fick jag penicillin utskriven, tack och lov!

Men trots allt jobbar jag och sliter. Idag efter jobbet var jag t.o.m. till stan och gjorde av med lite pengar. Hade tur i oturen för jag köpte en tröja med krimskrams på varav en kedja ramlade av. Sista tröjan i min storlek resulterade i 50 % rabatt. Och det bästa är att det knappt syns att det fattas en kejda samt att det verkar vara enkelt att sy fast den igen. Lite mindre kul var att hon drog tröjan två gånger så fick återvända till H&M och få pengar tillbaka.


       

Detta köpte jag plus 2 st leggings (svarta och demin). Får se om jag behåller allt.


Jag har även varit på bio idag. Första gången jag går på bio helt själv. Helt själv var jag ju inte att se filmen så klart ;) Så det var en liten upplevelse. Var rätt skönt att bara vara. dessvärre höll jag på att somna i reklamen. Hm.. Såg iallafall The Sorcerer´s Apprentice. Ja vad ska man säga 3 av 5 i betyg eller någe. Var rätt bra men inge jag vill se igen.



Finns en playlist med White Lies från en konsert i bra kvalité. Hur superglad blev inte jag när jag stötte på det här? Nu kan jag ju ha en egen konsert hemma när jag vill!



Host host, att det aldrig blir bra.

Jag har inte tänkt på att man kan ta Alvedon mot halsont förrän förra somaren och nu vet jag inte hur jag har klarat mig utan dem tidigare? Känner mig rätt bra men så fort Alvedonet (och ibland Ipren) går ur kroppen blir det jävligt jobbigt igen. Tog en svalgodling på jobbet i fredag så vi får se om det visar på någe. Nästan så jag hoppas på en bakterie men tror att det är virus :(


Träffade Lisa, Dennis m.m. på Harrys efter jobbet i fredags iallafall. Drack den där nya Xidern med raspberry. Asgod :) Lite söt, men hallon är mina favoritbär :)
Sen igår var jag ledig och då var jag bara hemma och degade tills kvällen kom och jag for upp till Indigo för att äta där tillsammans med Rebecka och Sanna. Alltid lika gott :) När Sanna for till jobbet åkte jag och Rebecka vidare till Pitchers för ett glas rött.

Smålullig (efter totalt 2 glas) somnade jag gott i sängen igår men den sköna sömnen varade inte så länge för jag var tvungen att gå upp innan 07 eftersom jag började jobba då. Gick bra att jobba, men det var så seeegt, höll på att somna ett tag. Jag var inte den enda. Men nu äre snart vardag och då blir det mer fart.

Har äntligen tvättat upp min tvätt och diskat upp all skit nu som legat i typ 2 veckor. När dammsugaren åker fram vet jag icke men det borde bli snart. Jag undviker att titta ner i golvet.

Dags att hämta upp sista tvätten från torkskåpet?
XOXO