Väntar, väntar och väntar...

Nu har precis det andra förbandet spela och nu står vi och väntar på att det tredje och sista förbandet ska börja så att vi ska få se det vi kom för!! Man kan undra varför man behöver tre hela förband(?) Jag hoppas ju att de spelar låtar från både skivorna eftersom det bara typ är 10 låtar på det nya. Det visar sig :)

White Lies idag!

God morgon alla bloggläsare!

Just nu sitter jag i min och Marcus lägenhet. Vi flyttade i lörsdags och sen igår var jag på jobbet så därför jag har inte hunnit och blogga något.

Idag är jag ledig och ikväll spelar White Lies på Cirkus Stockholm. Jag ska så klart åka. Tåget går kl. 10.56 och sen ska vi(jag och Louise) sova hos min morbror.

Ska äta frukost och packa upp lite innan mamma kommer för att skjussa mig till tåget.

XOXO

Dag 30: Någon jag aldrig kommer släppa taget om



God morgon!

Pratade nyss med Marcus och berättade om min konstiga dröm. Ofast börjar de rätt normalt och/eller bra sen brukar de spåra ut totalt. Är det bara jag eller är det fler som ha konstiga drömmar på de viset? Vad kan det bero på? Jag brukar vändra och vrida mig och samt vakna ibland också. Stressad kanske?

Idag ska jag iallafall jobba kväll. Börjar kl.11.30 så jag har typ 2 ½ h att göra saker innan jag måste böja gå. Blir nog att titta på ett serieavsnitt, äta frukost och packa. Jag pratade med vår bovärd imorse och han lovade att de skulle sätta på elen och allt annat som måste sättas på idag mellan 10-11 så om vi orkar kan ju jag och Marcus åka dit när vi slutat jobbet och snickra lite :)

På tal om snickra så satte jag ihop allt utom de stora garderoberna igår. Känner mig duktig och nöjd ;) Lisa var som sagt snäll och hjälpte mig köra några kartonger igår och sen var vi en sväng till Marieberg. Jag köpte ett jättefint duschdraperi, är supernöjd för jag satte upp det igår och det blev t.o.m. bättrre än kah väntat mig :) Köpte även bl a ett nyckelskåp och korgar.

XOXO

Dag 29: Den nyaste bilden på mig själv



Min lediga dag idag.

Idag har jag varit duktig och betalat alla räkningar i tid, inte alltid det blir så dessvärre. Nu sitter jag och försöker få tag i Radiotjänst men det tutar  upptaget hela tiden så de har förmodligen ingen telefonkö vilket jag kan tycka är väldigt knepigt. Jag sitter ju hellre i kö än att få hålla på och ringa 711 ggr.

Idag ska jag träffa Lisa :) Vi ska köra lite kartonger till den nya lägenheten och sen om hon hinner ska hon nog med mig på stan. Jag ska kolla efter lite saker som vi ska ha i lägenheten. Det är typ det enda jag har i huvudet just nu. Packa, flytta och köpa nytt. Jag får nog inte köpa några stora grejer för då blir nog Marcus arg om han inte får vara med och bestämma ;)

På tal om köpa grejer så var vi på IKEA igår när jag slutat jobba. Vi tittade ut en soffa som vi ska köpa på lördag då vi har släp, men klädseln fick man beställa så det skulle dröja till mitten på Mars. Men man får väl sitta på filtar så länge, bättre att få soffan på plats på en gång. Sen köpte vi 3 st garderober. Ja 3 st! De hade kostat 699:- från början och var nu nedsatta till 249 eller vare 269? Iallafall mindre än halva priset. Så det tredje rummet som skulle bli ett träningsrum blir ett garderobsrum istället.
Sen köpte vi lite andra saker också, bl a ett skåp jag ska ha i badrummet och lägga grejer i :) Ska se om jag hinner montera ihop något av det idag, eller om elen slås på idag som den ska så kan man ju göra det ikväll :)

Som sagt mkt tjat om lägenheten så nu ska jag sätta lite fart och duscha, äta frukost och allt som hör morgonen till.

XOXO

Dag 28: En tokig bild (min kusin hade kul med min mobil)



Dag 27: En bild som jag alltid skrattar åt



Dag 26: Någon jag alltid har roligt med (Rebecka)



Dag 25: En person som alltid gör mig glad



Dag 24: En bild som gör mig glad



Finally friday!

Idag efter jobbet var jag och Marcus till ÖBO's huvudkontor och skrev på hyreskontraktet så nu är lägenheten officiellt våran. Trodde dock att jag skulle kunna lura till mig nycklarna redan nu trots inflyttningsdatum 1 mars. Men vi var visst tvungen att kontakta vår bovärd vilket jag så klart gjorde och jag ska få komma på kl.08 på måndag ock hämta nycklarna. Alltid något :)

                       
    
                            Majorsgatan - här ska vi bo.


Ikväll blire mys med tacos och kanske någon Bacardi breezer.
XOXO

Dag 23: En bild från i sommras



Dag 22: En bild på en tid jag saknar



Vi ska flytta!

Idag fick Marcus och jag klartecken att vi verkligen fick lägenheten på Majorsgatan som vi har varit och tittat på. Jag har pratat med ÖBO två ggr, första gången i fredags när de ringde för att fråga om vi fortfarande var intresserade och jag svarade så klart ja. Och sen nu andra gången i måndags, men vi hann aldrig komma med alla papper de ville ha innan de stängde och nu verkar de ha kollat upp allt för Marcus fick ett mail där det stod Grattis och Välkommen till Majorsgatan. Yes! Det enda vi behöver göra nu är att skriva på innan 20 feb och vi hade redan planerat att åka till kontoret på fredag så det hinner vi :)

Så nu mina vänner kan jag packa på riktigt för det är inflytt 1 mars (som ju är om mindre än 2 veckor) men har vi tur kommer vi in tidigare för att lägenheten står tom nu.

Så nu blire dusch efter jobbet och sen till flyttkartongerna.
XOXO

Dag 21: En person som alltid ställer upp för mig (mamma)



Dag 20: Bilder på mina närmaste (mamma, syster, mormor & morfar och Marcus)




Måndag måndag måndag

Idag har jag varit samordnare på jobbet. Var inte riktigt inställd på det men det gick bra. Jag tror jag har koll på läget iallafall. Ska vara samordnare imorgon med så det visar sig då ifall jag missat något. Det stod iofs i mitt horoskop i Metro idag att jag skulle vara disträ och skulle inte göra några viktiga saker för det kunde bli fel. Haha.
Vad händer annars?

Nu ska jag rensa lite i två kartonger jag har i källaren medans jag väntar på att Marcus ska komma så vi kan åka och handla mat. Vet inte vad det blir än, men jag är sugen på fisk eller kyckling.

XOXO

Dag 19: En person som är snygg (Robert Pattinson)



Solsidan ikväll, woho!

Nu står maten och puttrar på spisen, magen kurrar och jag känner mig lite småseg. Var supertrött igår och somnade till Melodifestivalen. Men vilket skämt det var. Jag brukar vara negativ första gången jag hör dessa låtar men jag tror att det slår rekord iår. Inte bara musiken utan hur är de egentligen stylade? Vavava?

Tanken var att jag och Marcus skulle äta och ha det mysigt på Indigo men det var stängt, var bara slutet sällskap. Blev så klart besvikna och köpte istället med oss mat från Grekiska kolgrillsbaren. Var också gott.

Nu ringde timern - maten är klar.
XOXO

Dag 18: En bild på min fritid



Dag 17: En ovanlig bild



Dag 16: En bild på mig själv



Denna torsdag har det varit fullt upp

Jobbade kväll igår och var tidsoptimist imorse så fick springa till bussen när jag insåg att jag skulle komma försent (sov hos Mackan). Sen idag har det varit fullt upp. Massor att starta imorse speciellt då 2 personal kom senare. Sen var jag bas (behandlings ansvarig) för 3 patienter varav två fick blodtrycksfall och den tredje hade sån klåda att det var jobbigt att ligga kvar i sängen, vilket gjorde att en vennål perforera lite lätt. Gick bra ändå. Så jag var rätt trött efter jobbet. Sen har jag varit duktigt och varit på nJoy idag. Tränade Body pump och sen körde jag kondition i 30 min. Marcus var snäll och hämtade mig när jag var klar så jag slapp cykla eller gå i äckelsnön.

Nu ikväll blire väl TV och sen säng för det blir en A-tur för mig imorgon på jobbet och fredagar är alltid jobbiga. Hoppas jag kommer kunna lyfta armarna och inte har allt för ont i ryggen, annars blire sjuuukt jobbigt.

XOXO

Dag 15: En person som jag vill umgås med (Rebecka)



Dag 14: En bild som påminner mig om gamla tider (Hultsfred 2005 )



Härliga lediga tisdag

Trots all snö som hade kommit under natten så fanns det lite vårkänslor i luften eftersom all snö redan börjat töa bort och solen sken massor. Igår hade min bästa Marcus köpt 30 tulpaner (och choklad för vi hade månadsdag) till mig så de står i köket och skriker vårkänsla.


                   



Gick upp till stan i förmiddags för att äta lunch på Jensens med pappa och Sandra. Pappa skulle få bli bjuden på det utav oss eftersom han fyllde år i januari (fick även en kaffemugg).

     
     
           


Efter lunchen blev det en sväng förbi H&M. Tänkte egentligen inte köpa något men kom hem med 3 par skor (varav ena jag ska lämna tillbaka, de var inga sköna utan strumpor), en klänning, ett par leggings, solglasögon och ett armband. Köpte en sak till Marcus också men skriver inte vad det är ifall han skulle läsa innan jag gav det till honom.


        


PS: Har köpt biljett till Where the action is. Gör det du med!


Haft en lååång jobbhelg

... därav den extremt dåliga uppdateringen.

Började ju med att jag jobbade extra i torsdags och sen enligt schema på fredagkväll och lördag dag. När jag slutade i lördags kom Marcus och hämtade mig, gjorde mig iordning och sen åkte vi till Fjugesta för att fira hans pappa som skulle fylla år. Blev fika, revbenspjäll och sen när Melodifestivalen var slut åkte vi hem. Fredrik började titta på gamla skolfoton och det sluta med att jag också fick se och sen tittade jag på 2 album från när de var små :) Marcus var så klart supersöt ;)

Blev till att jobba i söndags också och sen hade jag beredskap och fick köra en dialys på TIVA, kunde som tur var gå upp lite tidigare så vi flexade ut 19.30.

Nu var jag rätt trött. Var tvungen att handla någe att äta på Maxi så missade Solsidan. Men herregud det måste ju ses så vi tittade på TV4play precis när programmet var slut.

Igår var jag också till jobbet. Försov mig lite så fick springa till bussen (sov alltså hos Marcus) med asflottigt hår (konstigt eftersom jag tvättade det i lördagsmorse, men aa). Gick förvånadsvärt bra på jobbet. Mycker ringningar i början men sen lugnade det ner sig. Kl.13.30-15.30 hade jag HLR och sen 16 slutade jag.

Och idag är jag äääntligen ledig :D

Ska hoppa in i duschen nu.
XOXO

Dag 13: Jag och klasskompisar (Karro, Julia, Sanna, Ida, Rebecka, Kiina och Maria från sjuksköteskeutbildningen)



Dag 12: En bild på min vardag (jag i mina jobbkläder)



Dag 11: En person som jag kan berätta allt för (Jossan)


Fika och extra jobb

Igår var jag ju ledig som ni kanske förstod eftersom jag bloggade mitt på dan igår. Förutom att köpa konsertbiljetter så gjorde jag klart mina N.Y-klippböcker. Skulle bara göra en men råkade skicka efter för många bilder så det fick bli 2 böcker istället. Kul med lite pyssel men skönt att det är klart.

På eftermiddagen, efter att ha stått och väntat på bussen i 20 min eftersom den som vanligt var sen, träffade jag Sanna, Ida, Kiina och William på Hälls för att fika. Var sista gången jag träffade Sanna innan hon åker imorgon till Skavsta för att sen fara till Frankrike. Kommer sakna henne. Som jag skrev i förra inlägget så är Sanna en av de snällaste personer jag känner :) Förhoppningsvis kan jag komma och hälsa på. Blev ju inte så att jag hälsade på Julia eller Rebecka. Tråkigt.

          
       


Idag har jag varit duktig och jobbat extra. Jag har även bestämt mig till 98% att jag ska åka till Göteborg i slutet på juni och gå på Where the action is som Coldplay kommer spela på :) Det är en endags festival men det är nog den enda festivalen jag kommer att åka på iår.

XOXO


Dag 10: Någon jag tycker är väldigt snäll (Sanna)



Linkin Park till Sverige och Globen i juni




Ännu ett band som jag har sagt att jag måste se live i mitt liv
kommer till Sverige i sommar :D
Jag har precis beställt via förköp biljetter till mig och Marcus.
 Marcus ville ha sittplats så det fick bli så.
Konserten är i Globen tis 14 juni. Jag längtar redan nu <3

Tror att 2011 kommer bli ett kanonår för mig. Inte bara har jag välrdens bästa pojkvän utan jag ska på massa konserter - White Lies, My Chemical Romance, Foo Fighters och Linkin Park. Och då har jag inte börjat kolla på festivaler än.

<3


Dag 9: Någon i min släkt (Mitt kusinbarn Vilgot)



Dag 8: En person som jag saknar (Min fina Eila)