Upprörd

Jag är rätt upprörd just nu och undrar vad det är för fel på folk ibland.
Förrut idag tittade jag en snabbis på Gilmore girls där en man hade två hundar varav ena nydligen hade dött. Hon, mamman, och hennes kompis stod och gjorde narr av mannen bara för att han var ledsen över sin hund. Dessvärre tror jag att det är rätt vanligt i verkligheten också. Att folk säger någe i stil med "kom över det, det är ju bara en hund/katt/ ... ett djur" Men vaddå. Ett djur, och speciellt en hund eller katt, är ofta som en familjemedlem och om en familjemedlem dör måste man få sörja utan att folk ska göra narr och sendan skämta om det..? Jag tycker inte att det är något fel i att jämföra en hund med ett barn. Många kanske tycker det, men djuren är ju våra bebisar. Varför ska man då inte få sörja dem?

En annan sak som gjorde mig upprörd var nyss när jag tittade på Extreme homemakeover. Det är en familj med en vit mamma som adopterat mörkhyade barn varav det ena har HIV (okej det här hände för 10-18 år sedan men iallafall). Det var iallafall så att pojken inte fick vara för nära andra barn, han fick inte bada i simmbassängerna på badhus, folk trakadeserade famlijen med anonyma telefonsamtal m.m. och en morgon hade de t.o.m. pumkterat alla däcken på bilen. Va fan är det för fel på folk?! Usch jag blir så jävla arg och ledsen hur folk behandlar varanadra.

Vad tycker ni? Jag kanske bara överreagerar..?

Sandras studentplakat

Gjorde klart Sandras studentplakat i måndags. Hon tyckte att det blev vädligt fint :)


Måndag

Igår satt jag uppe och skrev på akutsjukvärds "hemtentan" till ungefär kl.01, sen fick jag nog och hade inte så mkt att skriva mer på heller. Sen har jag sovit som en kratta inatt och stressade som en gnu till skolan för att vara där kl.09, vi skulle ha seminarium. Men när jag kommer dit så är vår sem.ledare sjuk och skönt var ju det (inte för henne kanske, men för oss :P) Lite surt att jag stressade och hade mig, men that´s life.. Lämnade iallafall in aktutsjukvårdsgrejen och så hämtade jag kod till en annan hemtenta o så tog jag ett textunderlagshäfte som satt utanför M. Anshelms dörr, och hoppas nu på att det är rätt :)

Var uppe på stan strax innan 10. Skönt. Fixade lite grejer till Sandras student och så köpte jag ett par röda leggings till mig själv :)
När jag kom hem började jag med Sandras studentplakat och ska nog limma fast allting när jag skrivit klart. Blev inte riktigt som jag hade föreställt mig, men jag tror nog att hon blir nöjd :) Hade köpt några klistergrejer som jag inte använde. Tog dem och pimpade min spegel i badrummet istället :)

Tittade på Moonlight igår.. Det var ju jättebra, trodde att det skulle vara sämst.. Och det finns typ 16 avsnitt att ladda hem - yeees :) Har tittat på 2 nu idag, så nu väntar jag på att avsnitt 4 ska bli klart.. Värsta bra ju när både One tree hill och gossip girl har säsongsuppehåll..



Han är ganska snygg faktiskt. Jag är redan lite småkär i honom ;)

Lördag

Jag är trött, har äckliga skoskavsblåsor på fötterna och sjuuukt ont i magen.

I onsdags var jag på Strömpis med Julia, Kíina och Rebecka vi träffade även Ida där, och så träffade jag lite annat folk också, det var rätt kul men det kunde ha varit roligare. Musiken var för det mesta sämst så..

I torsdags åkte jag med Sandra och Filip till Stockholm det var kul :) Först stannade vi i Hummelsta och köpte godis, sen var vi i Jakobsberg och shoppade lite på deras outlet, köpte ett par bikini trosor från Björn Borg och ett par skor från Ti amo :) Hade inga pengar så jag kunde inte köpa allt jag ville typ en hel bikini :P). Sen åkte vi vidare till The Studio där jag och Sandra blev sminkade och fotade. Var himla kul faktiskt, men jag blev inte så jättesupernöjd med bilderna mest eftersom de är på mig men men.. Efteråt åkte vi till Kista och gick på Gallerian (de hade öppet till 21 :)) På vägen hem blev det MAX eftersom vi kom på att klockan var typ nio och vi hade inte ätit sen vid ett.

I fredags (igår) gjorde jag ingenting vad jag kan komma ihåg. Pluggade en del, ligger fortfarande risigt till med akutsjukvårdsuppgiften. Har iallafall lämnat in tema 6, bättre sent än aldrig eller hur? Det var meningen att jag skulle spela brännboll med postisarna, men det blev visst inställt.

Idag har jag varit på stan och köpt en ram så jag kunde fixa mammas Mors dags present och så åt jag lunch med Lisa och Dennis. Har varit fint väder idag med sol och jag blir så energisk då, hehe.. Vill typ shoppa allt och fixa min balkong eller göra om i lägenheten, hehe.. Jag har dock inte gjort något av det eftersom jag inte har några som helst pengar. Plugga har jag gjort däremot och tittat på gossip girl (love).

Nu tittar jag på Eurovision Song Contest och det går verkligen dåligt för Sverige. Synd.
HAHA nyss var det Björn Gustafsson som berättade hur Sverige hade röstat. Värsta kul. Han betedde sig som en tönt som inte kunde någe, stammade och hade sig. Tror att de flesta i Europa kommer tro att det var hans Tv debut och tycker nog synd om honom, för det hade iallafall jag trott om det varit något annat land :)

Ska kolla klart på röstningen nu och sen sova för jag har inga Ipren hemma, bara Alvedon och det hjälper inte mot min magont :(


                                       
                        

HAHA

... Och nu är vi ihop!

Linje 3, Jönköping

  

Två tjejer sitter och pratar på en buss. Den ena verkar jobba på Mc Donalds.

Tjej 1: Ja, och så hade han lämnat skräpet efter sig, och på servetten hade han skrivit sitt namn och telefonnummer!
Tjej 2: Vadå, var han snygg då?
Tjej 1: Nä, han var typ liten, men jag skickade ett SMS...
Tjej 2: Va! Vad skrev du då?
Tjej 1: "Släng skiten efter dig nästa gång du är på Mc Donalds, din jävel..."

  

http://www.tjuvlyssnat.se/


One tree hill - s05 e18

Haley to Lucas - What do you whant? If Lindsay is the girl you are in love with, great. If it´s Peyton, great. If its Brooke, just please stop hiding your heart.


Brookes, Peytons och Lindsays telefon ringer..

Lucas - Hey its me. Look I´m at the airport, I got 2 ticket to Las Vegas... Do you wanna get married tonight?


 
    
           Peyton?                      Brooke?                 Lindsay?

Chace Crawford

    

Alltså seriöst han, Chace Crawford som spelar Nate Archibald i gossip girl, är så jävla het ;D
Kan du motstå dessa blåa ögon till det perfekt ansiktet? Jag kan det iallafall inte.
Det hjälper inte att blunda heller för han har en sån där kinda hot röst, vet inte hur jag ska skriva (haha) det jag vill få fram är att han både låter och ser sexig ut :) 
Det ända negativa är att han inte är svensk ;P 

XOXO
PS: I love gossip girl

"En bra story"

http://www.youtube.com/watch?v=DjWUKTS5yuQ

Haha

Måndag

Äntligen är solen tillbaka, har inte varit ute än så jag vet inte hur varmt det är. Blåser ju så man kanske behöver jacka iallafall..

I lördags var jag hos Lisa på förfest sen blev det Frimis, men Sofia och Lisa gick hem och däckade så det blev bara jag och Josse. Träffade Sanna och hennes kompis där iallafall :D Träffade Joseph och Tommy också som jag inte sett på 100 år typ, så det var lite småkul :)

Idag mår jag inte helt bra. Känner mig sjuk. Täpp i näsan och ont i halsen :( Sitter med en kopp te nu och hoppas på att det ska bli bättre..
Vid kl.16 ungefär ska jag hem till mormor och morfar o äta lite mat. Sandra kmr också sen ville hon visst att jag skulle gå en sväng på stan med na innan hon ska till dansskolan.
Innan dess ska jag plugga, började lite smått igår kväll (klarade det trots bakfyllan, kors i taket!)

Ska hoppa in i duschen nu..
Ciao!

Lördag

Först och främst - JÄVLA SKIT VÄDER!

Är lite upprörd idag. Dels pga av vädret och dels pga att jag lockade mitt hår och tyckte att det blev rätt bra, speciellt underhåret, men sen när jag skulle fixa luggen blev allt bara jättefult. Testade verkligen allt. Olika kläder, olika uppsättningar, olika ansiktsuttryck, men det blev bara värre och värre, så nu sitter jag här och väntar på att plattången ska bli varm.. Gillar inte riktigt mitt ansikte idag. Kul, eftersom jag ska ut en sväng. Jag gillar ingenting med min outfit förotum skorna.. Kul kul kul.. Fast att sitta och klaga kanske inte är så himla bra det heller, inget blir ju bättre liksom. Och vem ska jag göra mig till för? Jag har kommit på att jag inte vill ha någon pojkvän eller så. Jag har kommit på att jag vill ha en bebis om några år, och gärna en hund (trots den roliga allergin jag lyckas dra på mig) men ingen man. Kanske kan vara bra ibland förresten. Kanske ska skaffa mig en man iallafall, men då måste han ha ett eget boende, för själv ska jag bo :)

Ska gå och rädda mitt humör nu med platttången.
Önska mig lycka till ;D

Jag ser det regnar, jag ser det regnar, det var ju tråkigt, buhu!

Sitter hemma hos mamma i Lundby nu. Hon ville träffa mig lite innan hon åker till Turkiet, vilket hon gör imorgon. Fuskigt som fan.. Hon ska vara borta en vecka och jag tänkte att vi kunde byta eftersom jag är ledig i en vecka nu. Eller ledig och ledig. Har lite uppgifter att göra, men men.

Imorse hade jag tenta, det gick väl inte jättebra, men jag håller tummarna för G, känns som om jag kanske (om jag har tur) klarar G-gränsen.

Min plan var Kåren ikväll. Men den sket sig, som mina planer brukar göra. Fast det kanske blir Klaras imorgon med Lisa :D Och kanske utgång på onsdag med Kiina och Emma (?), hehe.. Vi sa att hon skulle följa med, men hon visste inte när hon skulle till Sthlm, hehe..

På tal om Sthlm så fick jag ett ryck att jag ville åka dit över dagen nästa vecka.. Fatta va skönt att bara åka och strunta i allt :)

Nu kommer mormor och morfar..
C ya!

Torsdag

Idag är det sista dagen att plugga till "tentan from hell". Jippi!
Madeleine har väldigt ont i ryggen idag, vet inte hur jag har sovit. Och det är jättebra just eftersom det är sista dagen att läsa till tentan och när jag har ont i ryggen så jag kan inte sitta still. Och när jag inte kan sitta still så kan jag inte koncentrera mig. Ännu mera jippi.

Ikväll är det iallafall The Big Bang theory :D

Ska gå ner till tvättstugan nu och sen ska jag försöka läsa lite.
C ya!

Days of our lives

Slog på TV:n nu och då var det Våra bästa år på TV3. Händer att jag tittar på det lite då och då. Min mamma tittar på det slaviskt och spelar oftast in avsnitt om hon skulle missa det annars.

Anledningen till att jag måste skriva lite om det är att jag blev lite småirriterad idag, hehe. Så här ligger det till: Marlena var mördade massa personer bla Roman, Abe, Jack, Alice, Cassie, Doug, Tony kanske flera, jag kommer inte ihåg så bra. Hon var alltså en seriemördare, men sen helt plötsligt dycker det upp något luder som ser exakt ut som Marlena och då tror att att det är hon som är seriemördaren istället för den riktiga Marlena, men sen helt plötsligt var det inget mer med det. Marlena döms och sätts i fängelse. Sen blir mördad av Nicole och hennes vän Chrystal. Fine liksom. Men nu kommer det sjuka.. Det visade sig att Marlena kommer till en "ö" där hon träffar på Roman, Abe och Alice (?) Nu är de tydligen inte döda längre. SJUKT SOM FAN! Teorierna de har är att Stefano ligger bakom allting, bara för att förstöra så att de som älskar varandra inte ska då den andre. Hmm..

Hur sjukt är inte hela serien på en skala?
Den var säkert bra år 1965(!) när den började, men alltså seriöst, hur länge ska den hålla på? Som jag har förstått så har det aldrig varit något säsongsuppehåll, utan det är bara en enda säsong men med 10 840 avsnitt än så länge. Det tycker iallafall jag är starkt jobbat trots allt, haha..


Rubrik

Ville komma på någon rolig rubrik idag, men det gick inte alls bra, så  jag struntade i allt och skrev Rubrik, tråkigt men neutralt.

Nu ikväll har jag roat mig med att skriva en bokrecension till min lillasyster. Haha. Rätt sjukt när man tänker på det. Hon bad mig kolla om jag hade någon gammal recension från gymnasiet som hon kunde få och sedan lämna in som sin. Men det hade jag inte, så som det snälla storasyster jag är skrev jag en ny idag. Som tur var läste jag ut Ekon av Danielle Steel idag. En bra bok för övrigt :)
Det sjuka med hela den här recensionen är att mamma bad mig också att hjälpa Sandra, trots att det skulle vara fusk, hehe.. Det andra sjuka är att jag hellre skriver en bokrecension än att läsa till tentan som jag har på fredag. Jag tycker att det är mycker roligare med gymnasieplugg än universitetsplugg. Suck.

Igår hade jag läkemedelshanterings tenta (läs: omtenta). Det gick rätt bra tror jag :) Blev klar rätt tidigt, men man måste ju alltid vänta första timmen innan man får gå. Så kl.9 gick jag o fixade lite papper, försökte hämta ut några tentor, men det gick visst inte. Fick ett ryck och åkte till Lundby där jag hämtade lite kort till Sandras studentplakat och tårta. ÅKte sen upp på stan för att inhandla allt jag behövde, hehe.. Kommer nog bli asbra, har redan klippt ut alla bokstäver och gjort klart handtaget, måste vänta på bilden (2 veckor att förstora den) innan jag kan göra själva plakatet. Mitt mål är att det ska sticka ut och vara mest pimpat av alla :D hehe..
När jag var på stan passa jag även påatt köpa en jättesöt rosa klänning med blommor på från Indiska och lite andra saker till min lägenhet. De har en stämpel kort så om man handlar för 150 kr eller mer får man en stämpel, trodde att man fick en för varje 150 kr, handlade för 450 och trodde alltså att jag skulle få 3 stämplar, men jag fick bara 1, då blev jag irriterad som fan och hade lust och lämna tillbaka o komma tillbaka efter en stund och köpa lite till.. Herregud va löjligt av kassörskan att inte ge mig 3 stämplar. Hon får veckans tumme ner!

Ska se Criminals Minds nu.
Iiiii spännande :P

"Solen skiner, himlen är blå, va det är skönt att leva då"

MIn älskling Eila Beila är här idag. Morfar släppte av henne för en liten stund sen. Världens mysigaste men dock jobbigaste är hon när hon kommer hit. Blir så himla rastlös och när hon blir det brukar hon alltid ligga och pipa, eller ännu värre gå fram och tillbaka och gnälla. Men jag älskar att ha henne här iallafall ;)
Ska nog vara snäll mot na och ta med en filt och lite vatten så vi kan vara ute på gräsmattan, det värst är att det inte finns så mycket skugga så hon blir så varm på en gång, men jag tror hon gillar det, knäpp som hon är.

Det ringer...

Var mamma som ringde. Danstävlingen var redan slut. Så hon kommer och hämtar Eila strax, haha.. Det blev en kort visit, men men.. Ska iallafall ta ut na medans vi väntar, då blir hon nog glad :)

Älskar min lilla vovsing ;P
<3

The Big Bang theory!

      

Leonard och Sheldon 2 supersmarta nördar med två ännu geekigare kompisar som inte kan ett skvatt om tjejer och allt som ska till, dessutom har Sheldon lite svårt med sociala sammahang överhuvudtaget. De lever i stort sett i sin lilla "vetenskapsvärldsbubbla" tills de får en ny granne - Penny. En glad och rolig tjej som Leonard blir förälskad i och aa..

Det är en kolkren serie som jag råkade se av en slump första gången för 4 veckor sen, efter So you think you can dance och nu är jag fast. Så himla roliga! Dör typ av skratt varje gång jag ser. Det dumma är att de pratar så fort och använder massa konstiga ord så man måste ha svensk text när man tittar för att förstå vad som sägs. Vilket betyder att jag nu har bestämt att varje torsdag kl.22.30 måste jag ha en TV tillgänglig, hehe :D

Solig fredag = Plugga ?

Idag är det fredag och det är jättefint väder, gick ut för att passa på och sola lite, eftersom jag är typ likblek, men när jag kommer ut så håller de typ på att rensa bland träden ute på gatan men en stor "gravmaskinliknande sak", vilket gör att det låster som fan, solen blir täckt av lyften ibland, det flyger massa saker på mig när jag sitter och läser och det kliar som fan i mina ögon. Jippi! Är ju typ allegisk så.. Det vara bara att ta handduken och boken o gå in igen. Asirriterad blev jag. Så nu sitter jag här inne med ashög musik bara för att överrösta eländet.

Jag var och handlade igår iallafall.. Mamma och Sandra kom och hämtade mig. Blev drygt 900 kr fattigare, men nu är kylen överfull.. Vilket är en bra sak :) En annan bra sak är att jag blev godkänd på hemtentan i medicin :)

Jag har insett att det är mycket mycket mer att plugga på till tentan än vad jag först hade trott, så idag ska jag plugga hela dagen och hoppas att det är fint väder imorgn med så jag kan sola och sen fixa lite på min balkong innan jag pluggar mera och Eila kommer hit. Hade helst velat gå till Klaras imorgon, skulle vara gratis entré till 23.30 men aa..
Ska iallafall titta på Så ska det låta ikväll :)

Torsdag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Är ledig t.o.m. måndag då jag en omtenta, så det är ju skönt. Hade alltså min sista praktik dag igår. Han var där, men jag är typ cp så aa.. Men de spelar ingen roll egentligen för han hade visst tjej :( hehe.
Hade min slutbedömning i tisdags och jag gillar verkligen inte min AKA. Hon är helt knäpp, hade hittat några nya bedömninskriterier där man behöver vara typ professor för att få VG. Jag kan lova att ingen som jobbar skulle uppfylla kriterierna för VG. Och det är ju helt sjukt. Fick alltså G. Är rätt irriterad o Amanda (som går i min klass o hade praktik på samma ställe) var också rätt irriterad, så aa.. Inget o göra åt det, men jag tyckte iaf att jag förtjänade Utmärkt förmåga på flera punkter. God förmåga är sååå stort, om det ska vara så jävla svårt att få Utmärkt, borde det finnas ett tredje mellan dem.

Idag är det fint väder, men det blåser. Vet inte vad jag ska göra idag. Skulle verkligen behöva storhandla mat och sen skulle jag vilja köpa lite blommor till balkongen o så, men jag har ju varken bil eller körkort, så det är jämt så omständigt :(

I tisdags efter praktiken var jag hem till Lisa en snabbis för att titta på hennes nya lägenhet. Den var verkligen asfin! Blev lite avundsjuk, hehe. Sen åkte vi till Trädsmak och nu har jag lust att göra om i heeela min lägenhet, iallafall ett rum, hehe. Vill ha mörkt trä o så, fanns massa fina saker, men inget som passar hemma hos mig :(

My Chemical Romance kommer med en 2 CD album (en CD med alla låtarna live och en DVD med livespelningar) som heter The Black Parad is Dead! som jag har bokat :) Kommer den 24 juni tror jag. Sen tror jag att deras nya album kommer snart, eller när vet jag inte.. Men det fanns ett album som det stod Kommande på på cdon, så jag la in en bevakning på det :)

Ska städa lite nu tror jag..

Måndag

OTH Season 5 episode 17
"Lucas tells Peyton he hates her."

Haha äntligen ;P
Fast man får vänta en vecka, tror jag, innan avsnittet kommer.. Ikväll visas nämligen avsnitt 16..

Jag fick VeckoRevyn i brevlådan idag. Först blev jag irriterad för jag visste att jag inte hade beställt någon o hade inte alls lust att betala för den. Men sen visade de sig att de skulle skicka ut 4 gratisnr och sen efter det fjärde skulle man få en enkät där man ska svara på några frågor angående tidningen. Så då lugnade jag ner mig :P
Jag tycker att tidningen är rätt sjuk och en artikel hette 10 saker du inte visste att din kille tänder på (hos dig) nr.2 När du är otrevlig och nr.5 När du festar var helt sjukta.

2 När du är otrevlig
Ingen kan förklara varför vi tycker att det är så upphetsande när ni skäller på oss. Men det hänger förmodligen kvar från skoltiden, när de snyggaste tjejerna på skolan alltid behandlade oss som skit. Än idag förknippar vi därför kvinnlig arrogans med sex. Offentlig förnedring, förolämpningar, Gin&Tonic i ansiktet, detta kommer bara att få oss att vilja ha er ännu mer. Fullkomligt obegripligt, med också anledningen till att Stureplanstjejer får ligga så mycket
.

5 När du festar
Det är något väldigt sensuellt med sprit. Förmodligen eftersom de flesta av killars sexuella erfarenheter har kommit i sällskap med någon form av sprit. Därför finns det något oerhört upphetsande med en kvinna som shottar, en kvinna som häller tequila över sina bröst, en kvinna som håller i en vodkaflaska, ja fasen, det räcker faktiskt att ni är i närheten av alkohol för att vi ska gå igång! Det är dörfär vi vill ligga med alla kvinnliga bartenders. Även de fula.

Herregud!

Ska iväg och klippa mig nu kvart över ett och sen kl.15 är det praktik...
Ciao!

Söndag

Gäsp va trött jag är idag :(

Igår var jag på inflyttningsfest hos Sanna och Fabian. Det var rätt trevligt. Var rätt taggad på att gå ut på krogen, men sen blev jag helt plötsligt jättejättetrött.. Satt t.o.m. o gäspa o var rätt osocial, så det blev hem till sängen istället, hehe.

Jag kom på igår att jag kanske inte har råd med tatueringen som jag ska göra :( Är så svårt att veta ochså eftersom de inte kan säga hur mycket den kommer att kosta. Kom på att jag har typ 500 kr kvar från mina födelsedagspengar o sen har jag inte haft tid att jobba någe o sen kommer man ju inte att få lika mycket i studielån i maj plus att jag måste köpa en studentpresent till Sandra. Inte bra alls :(

Men men.. Idag kommer de att bli en tråkig dag för  jag måste plugga en massa, till omtentan, tentan, o alla tema uppgifter som jag inte är klar med :( Suck.
Nu är jag rätt hungrig så jag ska nog äta lite innan jag sätter igång med eländet.

2 maj

Boooring dag.
En av mina patienter dog igår :( Och imorse när jag kom så hade en annan av mina patienter blivit jättedålig, pat levde dock när jag gick, men jag tror inte pat kommer klara sig vidare värst länge till :( En annan av mina patienter hade bytt till A-sidan och de två andra hade fått åka hem. Så jag fick vara Sprutsyster idag. Hade lite blodprover att ta och sen ge lite injektioner Furix, Bricanyl och Teofyllamin (heter det så?) på förmiddan, men sen efter lunch hade jag ingenting, astråkigt.. Skulle slutat kl.14.30 men fick gå en timme tidigare..

Aaa sen har jag inte gjort någoting idag, tvättat.. Sitter o väntar på att de sista ska bli klart i torkskåpet och sen ska jag sova. Man blir ju så trött när dagen har varit rätt seg..

Imorgon blir det iallafall fest :D

1 maj

Jahopp nu är det maj, vilket betyder att det är min månad att städa trapphuset. YES!

Imorse när jag satt och åt frukost ringde mormor och frågade om jag var på väg. Haha helt sjukt, hade totalt glömt bort att jag skulle till dem på förmiddan för att träffa min moster och gravida kusin, ändå så hade jag pratat med mormor igår om det, hehe snacka om trött... Men jag slänge iaf upp håret i en toffs, drog på mig kläder och satte på mig cykeln, så jag var väl där ca.15 min senare :)
Min moster hade med sig födelsedagspresent till mig, fick en sån där kokbok fast iform av en dassbok, om ni vet vad jag menar jag 200 kr som jag skulle köpa en tröja eller någe för :)

Jag har letat efter mina sommarklänningar och kjolar men inte hittat dem, t.o.m "anklagat" Lisa för att ha lånat dem, haha.. Men idag hittade jag dem iallafall :) Men de luktar ju pyton eftersom källaren är så jävla pissäcklig här i huset. Så imorgon kväll ska jag tvätta.. Kul sysselsättning på en fredag kväll, men jag måste plugga också o sen på lördag ska jag till Sanna på inflyttningsfest, så det blir nog en bra helg iaf :)

Nu ska jag titta på So you think you can dance och äta en glass :)