White Lies - Unfinished busniess, acoustic & their next album!



Jag längtar asmycket efter deras nästa album. Lyssnar på dem typ varje dag och vore kul med lite fler låtar att kunna lyssna på. Haha. Harry säger att nästa album kommer ha likheter med detta album. Yes! Bra nyheter eftersom jag älskar deras album :) Sen hoppas jag på att de ger sig ut på turné igen och kommer hit till Sverige. Jag ska försöka att gå på minst 2 spelningar under nästa turné ;)


PS: Hur snygg är inte Harry i sina solglasögon?!




Kalas och O'Learys

Ibland undrar jag om jag verkligen kan klockan. Fick iaf superstressa till bussen igår när jag skulle åka hem till pappa. Fick sminka mig och så hemma hos honom. Men det gick ju det med. Kalaset blev inte så långdraget. Vi kom, de öppnade presenterna, vi åt förrätt, varmrätt och sen efterrätt. Tittade på en film med barnen och sen vare dags att dra.

Emma och typ hela hennes släkt kom och hämtade upp med mig en taxi. Så åkte hon, jag och Linda till O'Learys. Dit kom sen också Lisa och Amanda. Dennis var redan där med sina jobbarkompisar så han Viktor och David joinade oss. Trevligt :) Sen skulle v i gå ut och typ dansa, men det slutade med att jag hämtade ut min jacka, ställde mig utanför och tittade lite sen gick jag in till Emma och Linda igen. Haha.

Hos pappa hade jag druckit 2 st 7,0:or och sen blev det några drinkar så jag var lite full och pigg när jag kom hem med sista bussen. Tittade på The Vampire Diaries till 04 ungefär sen gick jag och däckade.

Idag har jag varit asseg. Mest tittat på TV. Ska läsa på lite om njursjukdomar nu tänkte jag. Måste ju veta lite innan jag börjar jobba imorgon. Vet inte riktigt varför jag inte är mer glad över det hela men det känns helt plötsligt inte så kul längre. Men jag kanske är astaggad efter första passet imorgon ;)

XOXO

Lördag 30:e januari så ett Grattis, grattis till Emsan!!

                             Idag fyller Emma Segersten 23 år 
                                 ett stort GRATTIS till henne!



Igår hade jag svårt att somna för att mina grannar stönade som as:n. Det är ju fruktansvärt lyhört i det här huset så det låter typ som om jag har en våningssäng och de ligger på sängen under mig. Så det blir lite jobbigt att sova när detta inträffar. Som tur är så bor de inte tillsammans så det händer inte jämt och ständigt. Ibland brukar jag försöka lista ut vilka ställningar de kör. Haha ne inte riktigt, men ibland smäller det ashögt också. Haha.

Nog om mina grannar.

Idag är jag duktiga-Madde. Jag håller på o städar inkl. sorterar papper, tvättar och stryker (gardinerna, så nu är äntligen julgardinerna borta). Jag ska t.o.m. dammsuga snart. Det är inte varje dag detta inträffar. Men eftersom jag ska börja jobba heltid på måndag kommer det nog dröja läääänge till nästa gång så lika bra att köra storstädning. Har jag tid över ska jag t.o.m. damma. Mat behöver jag som tur är inte laga, för ikväll ska jag hem till pappa och fira honom och Alex. På tal om det så måste jag nog slå in deras presenter nu på en gång innan jag glömmer bort det igen.

XOXO


Alltid kallt på Hindersmässan

Just nu äger jag nog den varmaste jackan jag någonsin haft. Men jag blev lite besviken när jag såg en tjej med exakt en likadan komma gåendes vid Järnvägsgatan. Det är lite 80-tal över den men jag tycker om den iallafall :) Varm är den alltså, för jag hade bara en tunika under på Hindersmässan idag och frös bara om benen och kinderna. För ja, det är jämt svinkallt på Hindersmässan. Köpte iallafall det jag brukar: strumpor (14 st för 100 kr), fudge från Mariannelund (förmodligen inte därifrån, men goda) och nagellack.

Jag träffade Segersten och fick liksom en impuls att putta henne ashårt, men blev bara en liten putt ;) Hon blev rätt chockad eftersom hon inte hade sett mig. Mohaha. Sen kom Madde gåendes förbi också. Trevligt :) Hon fyller ju år idag så GRATTIS igen :)

Jag hade lite fler ärenden på stan. Var till Claes Ohlson och köpte mig bl a ett First aid-kit, blev ett blått. Asgulligt. Innehåller en andningsmask, burngel, plåster och lite smått och gott. 


                                       

Rebecka snacka om att hon skulle ta en infart från jobbet att ha med och då kom vi på massa andra saker vi ville ha med. Jag menar om man ska sätta en infart på någon behöver man ju en stickande- och skärandeavfallsbruk och så kan det kanske vara bra om man har med sig ett aggregat och dropp-påse. En deff (eller hjärt-starter, som det tydligen nu heter, haha) etc. Fast jag tror nog man kommer en bra bit med den lilla väskan. Jag skulle iaf aldrig göra HLR på någon utan en mask, men nu har jag ju en så problemet är löst :) Tror inte att det fanns några handskar med, men de får iaf plats, så ska ta ett par från jobbet.

På tal om handskar så hoppas jag att de har bra handskar på Hemodialysen. Fast jag tror fan att de kanske kommer ha blåa och jag hatar de blåa. Jag vill ha de vitaktiga i de rosakartongerna, för de tycker iaf jag är bäst :)

Iallafall.
XOXO


Inringd till jobbet

Jag som hade planerat en hemmadag med ICA som ända "utanför-aktivitet" och så tänkte jag tvätta, städa och äntligen sätta upp mina vanliga gardiner. Dessutom fanns det en chans att jag skulle få lite sällskap här hemma på kvällen. Men ingenting blev som planerat. Strax innan kl.15 ringer de från 26:an och säger att det har kört ihop sig och undrar om jag kan komma och jobba. Som jag redan sagt tycker jag att det är kul där och när de säger att det kört ihop sig så jag ju inte säga nej. Så jag duschat och skyndar iväg. När jag kommer fram visar det sig att det inte alls är så kaotiskt som det lät som, var visst det på dagen och vid överlappningen. Blev en lugn kväll och jag hade ansvar för bara 1 barn, hjälpte så klart till med massa annat också. Men de hade klarat sig utan mig. Som tur var, var det roliga arbetskamrater och så fick jag ju lite tillskott i kassan :)

XOXO

Sämst uppdatering, jag vet!

Jag har typ inte haft på datorn sen i lördags då Jossan och Rebecka var här och åt tacos. Vi kollade även på The boat that rocked. Var rätt rolig :) Jossan somnade dock, haha. Men sen i söndags läste jag mest och tittade på Edward Scissorhands. Måndag, tisdag och onsdag har jag jobbat kväll på barn och då tar jag ju sovmorgon och sen däckar jag i soffan när jag kommer hem. Därav den dåliga uppdateringen.

Eftersom jag mest jobbat kan jag berätta lite om det. I måndags var det mycket barn (var överbelagt när jag kom på dagen) och därmed mycket att göra. Så fort jag satt mig för att äta så ringde det. Trodde att de ville ha Alvedon men var någe annat så när jag kom tillbaka hade alla andra redan ätit och min smörgås var hård. Härligt.
Tisdagen var lite lugnare som tur var. Hade typ bara tempar och inhalationer. Och en inskrivning då. Fick även ta lite prover på ett barn som hade varit på dagvården hela dagen, men han var så söt och jätteduktig så det gick superbra :)
Igår, onsdag, var inte en lika bra dag. Började kvällen med 2 patienter men fick 3 st inläggnigar och alla krångla. Yes! Även denna dag kunde jag inte äta ordentligt. När jag väl satt mig fick jag gå och serva en mamma och sen torka massa spyor hos en annan. Inget man vill göra precis innan maten. Men men.

Jag tycker att det är roligt att jobba på barn och på måndag kommer jag börja på Dialysen så jag kommer sannorlikt sakna mitt nuvarande jobb. Blir lite irriterad på chefen på barn, för nu måste de anställa en massa helt plötsligt. De har sjukskrivningar, folk som börjar plugga och jättemånga som är/varit gravida under vintern. Fast det kan ju vara bra att testa på något annat också.

Ja nu blev det helt plötsligt långt och jag förmodar tråkigt att läsa. Jag ska kanske skriva ett inlägg sen om de sista dagarna på Teneriffa.
XOXO

Jossan är hemma!

Jepp, Jossan är hemma :) Och hon ska komma förbi hem till mig sen så jag får krama lite på na. Helt sjukt att hon varit borta sen augusti. Jag har så klart saknat henne men den här hösten har gått så sjukt fort. Vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Jag hoppas att resten av vintern kommer gå lika fort så att det snart är vår :)

Nån av mina kära grannar hade fest igår så precis när jag höll på att somna så härjade de som mest, lyhört som det är här kunde jag så klart inte sova. Så jag gick upp och tittade på Hope for Haiti istället, men då hade de gått hem så jag somnade till i soffan. Hann skänka ytterliggare 50 kr innan John Blund tog över. Så just nu håller jag på och tittar på galan (går repris på TV3) och sen ska jag duscha och bli lite mera anständig.

XOXO


PS: Har ni tittat på den? Såg ni Robert Pattinson? Han såg ju helt wierd ut i sitt skägg. Jag gillade det inte. Annars är han ju sjuk snygg men nu såg han bara konstig ut.

Haiti gala på MTV

Inatt kl.02 är det välgörenhetsgala för att samla in pengar till Haiti på MTV och Kanal5. Jag vet inte om jag kommer orka vara vaken, för jag är redan trött (vad är det med mig varit astrött flera dagar?). Men jag har iallafall skänkt 50 kr till Läkare utan gränser (skickade LIV till 72 990).

Galan kommer att gå i repris imorgon kl.21 och på söndag kl.20 (tror jag att det var), så planen är att jag ska se den någon av de tiderna. Finns liksom ingen anledning att tvinga mig själv vara vaken för då kommer jag bara att vara en zoombie imorgon istället.

XOXO

Teneriffa - tisdag och onsdag

Tisdag:

Även denna dag hade strålande solsken och vi gick till stranden. Solade, kommer inte ihåg om vi badade denna dag, haha. Åt lunch gjorde vi iallafall och shoppade lite (vilket vi även hade gjort på måndan). Åt riktigt goda sweet panncakes på ett slags Crepperi.

      
     

                      

                   


På kvällen stannade vi på hotellet och åt på deras resturang. Jag hade även börjat att bli sjuk så jag snarkade visst på natten så Rebecka sov på soffan mån-tis och jag sov tis-ons, och så turades vi om. Haha. Men innan vi gick och la oss spelade vi lite biljard och flumma vid lekplatsen. Vi kom fram till att just lekplatsen var hållhaken, eftersom vi åkte ospec. Barnen kom och lekte strax efter 08 varje morgon och man hörde dem rätt väl.


        




Onsdag:

Idag stannade vi vid poolen istället. Var kallare i poolen än i havet, men mera svettigt eftersom det inte blåste något. Sköna solstolar var det iallafall och man slapp få sand överallt :)
Framåt kvällen gick Rebecka hem till sin vän på middag och jag hade tänkt att gå på någon demostration, för att man fick gratis mat då, haha. Men det verkade inte vara en käft där så jag gick och fotograferade lite istället.
Och senare på kvällen tog jag mig upp på stan och mötte upp Rebecka. Tror vi gick tillbaka till Watermelon och Becks tog en efterrätt och jag lite mat. Sen gick vi till ett annat ställe som började på S och tog en drink. Där fick vi även lite gratis frukt av the Guy-with-the-small-head.

         
        
        
 
        
                        


Måndagen på Teneriffa

Måndag:

Vaknade med stålande sol utanför och började dagen med att fota lite på hotellet. Sen gick vi till stranden och bara njöt. Playa de Las Vistas var den bästa stranden som vi var på mest. Som alla redan vet smörjde jag in mig asmkt första dan så jag fick ingen som helst färg. Men så brände jag mig inte heller ;) Vi gick även runt och tittade lite på stranden och försökte lokalisera staden.

        
     
                                
              

                 
                             
             
             
                             


Vi köpte med oss lite vin, ost och kex på vägen hem och på kvällen tog vi en taxi in till city, bara för att få veta att vi hittade rätt till stan. Tog en drink på ett ställe (Watermelon) och sen åt vi tapas på ett annat (Sal Negra). Asgott :D Vi gick och flummade runt lite på strandpromenaden och då fick vi se ett snubbe som satt och sa att han var spöket Manolo, buuh! Haha. Vi höll på att dö av skratt! Satt han där liksom och snacka och hade byggt ett slott runt sig. Haha!


           

                                   
         


Sovmorgon och jobb

Idag tog jag mig en riktig sovmorgon, gick inte upp förrän 12.30. Började jobba kl.14 så annars hade jag kanske kunna sova längre. Hehe. På jobbet var det rätt kul idag. Fick min favvo-uska (om man får säga så) och det var inge superkrångligt med mina patienter. Jag upptäckte dock att en infasrt hade åkt ut när jag skulle ge medicin iv. Så fick emla och be en annan ssk att hjälpa mig. För det är vissa barn som jag inte sticker. Men jag satte en infart på en annan pat och det gick jättebra och då blir man liksom glad :D

Nu är jag trött men ändå inte sömnig så jag sitter och äter morötter och ska se lite Heroes avsnitt. Insäg igår att det hade kommit ut 4 st jag inte hade sett.

XOXO

Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis!

Jag ville bara säga GRATTIS till alla som fyllt/fyller år i dagarna :D

     Grattis till Kiina som fyller 24 år idag :D
     Grattis till pappa som fyllde 49 år igår.
     Grattis till Sanna som fyllde 24 år i fredags.
     Grattis till AnnaKarins bebis (Sebastian) som föddes i fredags.
     Grattis till min kusin Alexandra som fyller 8 år imorgon.


Jobb, mensvärk och Bara Vara

Idag började jag dagen med att försova mig, men jag kom 6.55 till jobbet så jag hann (typ). Jobbade på Barn idag. Var lite roligt, men jag blev typ utskälld av en på handkir op. Och då blev alla mina arbetskamrater typ asarga på dem, haha. Gick bra iallafall.

Efter jobbet cyklade/gick (det gick verkligen inte att cykla) jag upp på stan för att möta Sanna, Ida och Rebecka. Vi fikade på Bara Vara. Trevligt :) Nu är jag dock grymt hungrig så jag måste nog ta och äta en avocado, orkar inte laga mat. Har en jävulsk mensvärk. Knaprat Alvedon och Brufen på jobbet men sen sa Diane att jag borde testa Naproxen. Så jag har gjort det nu, men har fortfarande asont. Men jag tänker att jag ska ta en tablett till imorgon bitti (eller inatt och det vill sig så illa) för att se om det kan vara någe då. De är lite starkare och man får enl. bipacksedeln bara ta 2 tabl per dygn á 250 mg. Men jag tog en 500 mg:are på jobbet och läste på FASS att man kan ta 1250 mg/dygn så jag kör på det.

XOXO

En positiv sak med vintern

Det ända som är bra med att vara hemma är att håret håller sig någolunda platt när man väl plattat det. Håret var jätte frissit på Teneriffa, det spelade typ ingen roll vad man gjorde. Men annars så älskade jag den fuktiga luften.

Tänkte börja lägga upp lite bilder från vår semestervecka nu medan jag väntar på mamma som ska hämta mig. Vi ska till mormor och morfar och hjälpa dem bära ner alla deras julkartonger. Jag packade ner julen här hemma igårkväll. Jätteduktig var jag ;) Har bara gardinerna som ska bytas, men det är iaf tvättade.


Söndag:

Vi lämnar snöiga och kalla Sverige för att sitta i ett plan 5 - 5½ h innan vi landade på Tenerife. Tack tack tack! Till den som uppfann Earplanes, de fungerade verkligen :D
Vi landade iallafall i ett 21 gradigt och skönt Los Cristianos på kvällen och kom till hotellet typ halv 22. Därav alla stängda resturanger och sånt. Hade kanske varit öppet mer in i stan, men vi lyckades aldrig hitta dit. Hotellet hette Villa Mandi och var ett 5 stjärnigt Golf resort hotell. Det tog typ 15-20 min att gå in till stan och havet. Vi var väldigt nöjda, eftersom vi åkte ospec och hade förställt oss hamna på värsta rucklet, hehe.
  
  

      
     

 


Tillbaka i snöiga Örebro


                          Först: Ta mig tillbaka till solen!

 

               


Jo jag (och Rebecka) har haft det jättebra. Och den där hostmedicinen jag pratade om visste var den satt. Har inte en tillstymmelse till halsont längre :) Jag är däremot rätt trött. Hade svårt att sova igår och så fick jag ett sms när jag väl hade somnat och så fick jag kämpa med att somna om och sen ringde klockan typ 03.45 för då var det dags att börja vakna och pallra oss till bussen. Flyget gick sen 07.15, så vi hade rätt god tid på oss.

Nu när jag hade kommit hem mådde minte mina blommor så bra, vet inte hur mamma har vattnat dem, kanske en gång bara, och vissa behöver vattnas helst varannan dag, får se om de repar sig annars får jag köpa nya. Jag hade också fått 2 st avin från Posten. Visade sig vara 6 st filmer som jag  beställt från Home enter. Ska nog se Flickan som lekte med elden och tvätta ikväll. Egentligen hade jag hoppats på att A skulle komma hit och se film med mig, men han kunde visst inte. Får se om det blir någon annan dag eller vad det nu blir av det.


XOXO


PS: Det kommer att komma inlägg med massa bilder och så från Teneriffa!
 


Ola! (hoppas det stavas sa)

Jag sitter nu pa hotellet och har kopt 30 min internet tid.  4€ kostar det. Asdyrt. Sa det kommer inte att bli nagon mera uppdatering harifran. Jag har verkligen spenderat mer pengar an planerat. Blir val jamt sa antar jag.

Idag har jag antligen fatt lite farg i ansiktet. Och trot eller ej sa har mina ben fat mest farg av min kropp. Helt otippat! De brukar alltid vara vitast. Vi har haft sol varje dag :) Har dock inte solat extremt mycket. Rebecka blir latt rastlos sa det har blivit kanske 4 h per dag bara. Inte riktigt vad jag ar van med. Men jag har iaf fr.o.m idag slutat med att smñrja in mig (har 10 i ansiktet iaf). Forsta dan blev det 15 pa hela kroppen och 20 i ansiktet men det funkar inte, ser ut som en vampyr da. Maste ju fa farg nu nar jag antligen far se solen.

Nog om min farg...

Vi kom fram vid 21-22 tiden i sondags och sa var det 21 grader ute. Plus alltsa, istallet for de minus 21 grader jag blivit van med hemma. Det ar sa skont att vara har :D Jag har dock blivit javligt forkyld. Har haft hosta, halsont, slem och snuva. Knaprat alvedon i 2 dar nu och igar kopte jag en hostmedicin pa vag hem fran stranden och nu har jag inte ont i halsen lngre och hostar valdigt lite. Dundermedicin! Den hade formodligen varit receptbelagd om det varit i Sverige.

Iallafall sa i sondags nar vi kom var vi hungriga sa da sprang vi runt som galningar, men vi hittade ingenting att ata typ. Hotellresturangen hade stangt dessutom. Men i mandags var vi till stranden och sen gick vi tillbaka pa kvallen och at tapas och tog drink och sa. Har far man tydligen en shot efter maten. Asstrark. Kandske ar de som har dodat viruset jag hade i halsen?

Igar var vi ocksa pa stranden och sen at vi mat pa hotellet pa kvallen, spelade lite biljard och tog det lungt eftersom jag var sjuk. Idag har vi badat vid poolen och kopt snorkelglasogon, for imorgon ska vi med Royal Delfine (?) och bada ute i havet. Ska bli kul, kmr kanske vara lite kallt for vi aker inte ut forran kl.14. Men det blir nog bra iaf :D

Nu maste jag sluta skriva for snart gar min tid ut!!

Ciao!
XOXO


PS: Lisa jag kmr nog inte skicka nage kort. Och det ar bra att du saknar mig ;)


Förlorat Wii-oskulden

Jag höll mig vaken igår. Somnade nån gång efter 04 inatt/morse. Taxin kom halv och hämtade Julia. Hon kommer nog att få askul och jag ska självklart åka och hälsa på henne. Hoppas jag får ett bra schema på nya jobbet bara. Kändes lite tomt i lägenheten när jag gick upp imorse. Hade redan vant mig vid att ha Julia närvarande och dessutom var alla grejer som låg överallt borta haha.

Var till Forex och växlade pengar idag och så shoppade ett par jeans, en tunika, tröja och ett hårband på gina för totalt 164 kr. Asbilligt. Var rea på allt utom tunikan och så fick jag ytterliggare 150 kr i rabatt för att jag hade samlat på mig alla stämplar. Efter mina fynd gick jag till Saigon och köpte med mig mat hem till mamma. Hon hade främmande av 3 pers och en hund (dum som jag är var jag tvungen att klappa asmkt på na, så jag nös en del sen). Sandra var också hemma och vi spelade Wii. Aldrig gjort det förut så det var kul :)

Kom nyss hem och tanken är att jag ska packa inför imorgon. Än så länge har jag bara lagt ner det viktigaste, dvs. mina skor. Vet liksom inte vad jag ska ha med mig så det tar lite tid med packningen.

XOXO

Vem fan har en strumpa i innerfickan?!

Minus 19-20 var det nu när jag åkte hem från stan. Tog bussen, annars tycker jag att jag har gått mycket trots att det varit så kallt. Gick t ex hem från Ritz i tisdags och det visade sig att det var minus 28 vid den tiden. Jo jag tyckte att det var lite kallt. Idiot-Madde hade bara leggings också, inga varma byxor. Turligt nog var jag rätt full, annars hade det nog aldrig gått att ta sig hem.

Har varit på East West Sushi med Julia, Sanna, Linda, Kajsa och Anna-Karin. Så himla gott!! Men det var svinkallt och vi fick ett bord vid fönstret. Efter halva måltiden kanske så fick vi en varsin filt, så då blev det en smula bättre.

     

Annars idag har jag sovit till 10, blev sent igår. Varit och ätit lunch med Julia, Kiina och Karro på sjukhuset, samt gått till mormor och morfar där jag hämtade en resväska och solskyddsfaktorskrämer :) Lär inte vara supervarmt i Teneriffa, men jag vill inte riskera att bränna mig.

Just nu håller jag på och tvättar, några sommarklänningar och lite annat som var smutisgt. Vet inte vad planen är. Julia ska träffa några personer ikväll och det kan hända att jag somnar innan hon kommer hem, och det vore ju lite synd för sen åker hon ju. Jag har nog planerat att städa undan julen, men är lite kluven för jag vill ha kvar adventstjärnan i sovrummet, men det känns lite wierd också. Jaja, får se vad som jag orkar med.

XOXO


PS: Sorry Kiina jag glömde rubriken till förra inlägget så den fick hänga med nu istället!


Julia, Ritz och jobb

Just nu doftar det gott i min lägenhet. Julia bakar Chocolate chip cookies som hon ska gå till AVA med imorgon. Men vi tänkte även provsmaka så klart. Hon bor ju hos mig i några nätter nu. Blir väl typ bara en natt till eftersom hon ska med bussen 03.50 (tror jag) på fredagnatt/lördagmorgon. Hon kom i tisdagskväll och då hade vi fest. Var riktigt kul faktiskt :) Var hemma hos mig först och sen gick vi till Ritz, var inte så jättemycket folk, men okej ändå :)

   
      

         

        

        
        

Jag (vi?) var lite bakis, trött och frysen (!) igår så det blev inte så mycket mera gjort än en sväng till bion. Såg The Imaginarium of dr.Parnassus med Heath Ledger och även Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell var med en sväng. Var lite annorlunda men bra.

Idag (efter att ha stått i duschen en halvtimme för att försöka tina upp) jobbade jag på vaccinationen. Var mycket barn och vissa var superduktiga och vissa skrek som as. Vissa var nöjda efteråt och sa att jag hade varit den bästa som någonsin stuckit dem, så då blir man lite glad :) Jag tror att det var sista gången jag jobbade med vaccinationen. De ska dra ner på stationerna och personalen, skulle väl vara nästa vecka jag skulle kunna få jobba men då är jag ju i Teneriffa.

På tal om jobb så ringde jag till min nya avd.chef på hemdialysen och hon sa att jag skulle få börja med min inskolning 1 februari. Känns bra!

XOXO


Mina nya bokhyllor



Så blev det. Vet inte om jag är helt 100 % nöjd, men tillräckligt för att de ska få stå kvar. Ser kanske lite glest ut med böcker men jag har tänkt att ha filmer i den ena hyllan också och så har jag beställt böcker som inte kommit än, plus att jag har en del utlånade också. Blir nog bra sen iaf :)

Min gamla bokhylla över sängen (Jossan, du behöver inte vara rädd nästa gång du sover hos mig) har fått ett lättare last. Ställde dit en blomma (vet dock ej om jag ska ha kvar den) och en del av mina skor. Känns lite konstigt, men är nog nöjd ändå.

           


Slut på oljan...

Det är verkligen sviiinkallt i min lägenhet. Typ lika kallt ute som inne, ne inte riktigt men nästan. Har varit nära att sätta på mig vantar ett antal gånger men tyckt att det vore för sjukt. Nydligen iallafall så kom den en man med en kupévärmare som alla i huset skulle få en varsin. Den var alltså från hyresvärden. Min hyresvärd har tydligen slut på olja så vi hade visst bara bergvärme (?), vilket inte räcker till. Så nu ska jag plugga in kupévärmaren och slappna av lite :)


PS: Det har alltså varit så kallt att jag inte kunnat sova inatt.

Star Wars, Vilgot och IKEA

Under helgen har jag tittar på Star Wars filmerna, men jag missade den 4:e idag. Är lite besviken över det. Jag trodde ju att den skulle gå ungefär samma tid som de 3 första filmerna. Jag får väl se om jag kan hitta den på internet nu ikväll så jag kan se den 5:e filmen imorgon (kl.16.00 på 4:an).

Igår spenderade jag största delen av dagen hemma hos min moster. Hon var barnvakt åt Vilgot. På julen var Vilgot inte så förtjust i mig, men det var han igår och idag (för jag var förbi där en sväng och fikade idag med mamma, mormor och morfar). Det är så himla roligt när han inte är blyg. Supermysig är han då :) Satt på golvet med usträckta armar och då kom han springades och gav mig en bamsekram :) <3

        
     

     

Efter fikat idag så åkte jag och mamma till Marieberg för att uträtta lite ärenden. Ingenting blev väl som jag hade tänkt mig. men det blev nog bra iallafall.. Fast på IKEA hittade jag vad jag ville ha :) Köpte 2 st Billy bokhyllar á 40 cm breda. Så nu ska jag bara sätta ihop och på dem på plats. Ett projekt i sig eftersom mamma inte ville hjälpa till.

Vi var även förbi Elgiganten och jag tänkte köpa en laptop. Han som hjälpte mig visade en för nästan 7000 (nedsatt 1000). Men han tyckte att jag skulle gå hem och fundera på om jag verkligen ville betala så mkt för den. Men vaddå? Han sa att den var bra och den var den de hade med mest minne på. Och den var rätt snygg. Så varför ska jag inte köpa den? På fredag fick de in ett last med nya så jag ska väl ta mig dit då och se vad som får följa med hem.

XOXO


Anledningen till att jag inte tittar på Nyheterna

Jag blir bara ledsen när jag tittar på Nyheterna så varför skulle jag vilja titta på dem? Kanske kan vara en idé att göra det om jag känner att jag behöver gråta av mig lite. Men seriöst, det är ju bara hemskheter och det händer så mkt hemskt att man blir helt känslomässigt avtrubbad. Känns inte bra.

Igår pratade de om den 4 åriga flickan som försvann från sin familj på nyårsafton. Och då bröt jag ihop. Vem fan kidnappar någon annans barn?! Jävla idioter!! Blir så förbannad. Och idag pratar de om vargjakten och man fick se en skjuten varg på TV. Jag började storböla och hade svårt att sluta! Varför ska man få skjuta vargar? Vem fan gör något sådant?
I
denna artikel skriver de om "varghatare" vs "vargkramare". Jag är definitivt en "vargkramare". Vilka är vi att bestämma hur många vargar det får finnas i Sverige? Varför ska människan alltid leka Gud?



Hade tänkt att lägga upp en bild på en skjuten varg, men tyckte
att det skulle bli för mkt.


Fortsätta blogga?

Om jag ska fortsätta med att blogga nu under 2010 så skulle jag vilja ha lite mera kommentarer. Jag har inte många läsare typ 17-18 st unika läsare per dag, så är det för mycket begärt att iaf någon kan skriva något någon gång?

Om min blogg är tråkig att läsa så säg de, haha.

Vad vill ni läsa?


Jag under året 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Massor, t ex flög jag själv.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Jag angav inga, vad jag kommer ihåg.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Ja, Maria :)
4. Dog någon som stod dig nära?: Min finaste älskling Eila :´(

   
         

5. Vilka länder besökte du?: England
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: En pojkvän eller så vore kanske trevligt ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 14 juli, stor sorg.
8. Vad var din största framgång 2009?: Min sjuksköteskeexamen!

9. Största misstaget?: Gör inga misstag ;)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Bara förkyldningar
11. Bästa köpet?: En jacka.
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Kläder, skor och väskor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: När jag blev klar sjuksköterska.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Halo
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Ledsnare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Det gamla vanliga, motionerat och ätit hälsosammare.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Latat mig
18. Hur tillbringade du julen?: Med mammas släkt hemma hos min moster.

                     

19. Blev du kär i år?: I musik, kändisar och skor ;)
20. Favoritprogram på TV?: Gossip girl och Criminal Minds.
21. Bästa boken du läste i år?: Twilight böckerna och The Host av Stepehenie Meyer. Sookie Stackhouse böckerna av Charlaine Harris.
22. Största musikaliska upptäckten?: White Lies
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: En plattång.
25. Något du önskade dig men inte fick?: Ny TV :P
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Jag hade praktik på Beroendecentrum och sen på lördagen hade jag fest.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Att Eila inte blev sjuk!!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Min stil? Vita sjukhuskläder och massa böcker och musik?
29. Vad fick dig att må bra?: Min familj och mina vänner. Peace and Love festivalen med Louise och alla bra konserter som White Lies, Coldplay och Mando Diao.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Robert Pattinson och Harry McVeigh!

                                    

31.Vem saknar du?: Eila!!
32. De bästa nya människorna du träffade?: Har träffat så mkt nya människor, men jag har lärt känna Kajsa, Linda och Malin mkt bättre och det har varit superkul :D

Nyårsafton 09/10

Här kommer lite bilder och så från igår. Vi var alltså på Mats jobb vid Reimers (stavas?). Var rätt mkt folk och massor som jag aldrig träffat förut så det var lite kul. Fick nummerplacering till maten så vi skulle umgås med blandat folk :) maten (kallskuret och massa frukt) var god. Drycken var god. Musiken på övervåningen var okej. Inte superbra. Lekarna var roliga, trots att min lag var sämst och förlorande hela tiden. 12-slaget var som vanligt lita kaotiskt eftersom man inte vet vilken klocka man ska gå efter och tomteblossen ville inte tändas. Lisa fick iaf min nyårspuss ;P

Blev inte så sent, vara hemma vid 02.30. Emma och Sebbe var sugna på att gå hem och eftersom jag inte ville gå själv så hakade jag på. Vi tog vägen (omvägen) via Venaspåret. Var jobbigt men ändå lite mysigt. Är ju inte så ofta man går i den snötäckta skogen mitt i natten annars liksom. Några -28 grader var det iallafall inte. Var typ helt svettig när jag kom hem för jag hade så mkt kläder på mig.

Nyårsafton var iaf enligt min mening lyckad och jag hoppas 2010 kommer bli ett kanonår. Har inge angett något nyårslöfte men jag brukar ändå inte hålla dem så det spelar nog ingen roll.