Sista januari

Handlade massa på Glitter idag så. Hårgrejer o ett halsband :) Sen fick jag ett sånt där stämpelkort. En stämpel för varje 100 lapp och sen efter 8 ggr får man ett presentkort på 100 kr. Asbra ju :) Typ som gina tricot, fast man behlver inte handla för lika mkt :)

Pratade med Mimmi igår, sa grattis och så :) Kom på att jag träffat na 2 ggr i skolan och inte sagt det än, så jag tyckte att det var på tiden. Passade på att fr¨ga när det var dags o ifall hon visste könet och så. Värsta kul, hon är jätteglad också, asbra :D

Imorgon har jag KTC undervisningen, ska lära mig att ta venprov. Kollade nyss på en film hur man gjorde, iiii läskigt!

Ska gå och tvätta bort sminket nu, det kliar som fan!

Kroniskt trött

Jag är helt sjukt korniskt trött med huvudvärk. Kommer knappt ihåg den dagen jag var pigg och var huvudvärksfri, eller haha jo, jag kommer ihåg, det var i fredags, men tro nu inte att det är en extrem lång bakfyola jag har, för så är det inte :P
Har iallafall varit på gymmet idag med Lisa, sen var vi på Saladin och åt, innan så hade jag varit på sjukhuset och haft 4 h seminarium, huuuuur segt som helst.. Alla sa typ samma sak, eller så pratade de om massa läkemedel jag inte har en susning om vad de gör :( Fast det är ju mest de från ambulansen som kan så mkt som härjar, hehe. Fast det är ju bra, för då kanske man kan lära sig något, om man inte är som jag äckligt trött. Sommnade nästan hela tiden under den sista timmen :(

Annars då.. Har haft skola hela veckan från kl.8 (okej inte i måndags, men jag har det imorgon också) känns inge bra alls, förra kursen hade vi typ föreläsning någgra ggr i veckan och då började vi oftast 9 eller 13. Känner redan nu hur jobbig termin 4 är. Ska ju vara den värsta terminen, men roligast också har jag hört. Har omtenta på lördag, som jag inte typ läst till, har helt enkelt inte orkat, somnar så fort jag tänker läsa eller så har jag så ont i huvudet att jag inte ser bokstäverna :S Nee orka klaga mer :)

Igår var det premiär för goship girl, tror de kommer bli en asbra serie som jag kommer vara tvungen att följa. Det är lite jobbigt dock, för det är samtidigt som Bones :( Undrar när reprisen på Bones är.. Nån som vet?
Ska se Sjukhuset ikväll och se om jag kan lära mig någonting, hehe.. Vi har ju praktik snart. v. 8 och tiden går ju fort så..

Mina skolböcker jag beställt kom idag, men det var helt sjukt för jag var tvungen att peja på en gång. Så på några sekunder var jag drygt 1800 kr fattigare :(
Men nu när de har kommit så kan jag börja arbeta med patientfallet som ska vara inne i helgen..

Ajusst. Jag har sökt sommarjobb på förlossningen idag.. Fatta va kul om jag skulle få det :D Ringde dem idag och sa att jag var intresserad och så.. CV:t ligger ju redan på landstingets hemsida :)

Och innan jag slutar måste jag ju säga grattis till Emma som fyller 21 år idag :D Grattis grattis :D

Söndag

Var ingen höjdare igår på kalaset om man säger så, men det som var bra var iallafall att jag och pappa inte blev osams :)

Idag har jag lagt in mitt CV på Örebro läns landstings hemsida och sökt två sommarjobb, ett i Lindesberg, eftersom jag har min första vfu tid där, vill ju jobba i Örebro, men det kostar ju inget att söka så :P Och så sökte jag till Psyk här i Örebro.

Annars har jag varit och kollat på Lisas match, ÖSK mot Askersund :) ÖSK vann rätt överlägset, typ 17-1 :P

Glädjetårar

Igår var en bra idag :D
Åkte till skolan lite tidigare för att hämta min tenta, visste inte vad jag hade fått för betyg, men jag kunde anmäla mig till en omtentamen till så jag var väldigt nervös och trodde inte att jag hade klarat den.. När jag kom så satt alla och fikade som vanligt, så jag fick vänta typ 20 min, sen fick jag iallafall min tenta.. Och jag fick VG, blev så jävla lycklig. Aldrig fått VG förut och så var det på den tentan också, fan glad jag blev :D Gick till Marianne och registerade mig på en gång och sen gick jag till Julia, som satt och arbetade i sin grupp, ropade på na och visade upp tentan och sen sa jag VG, eftersom hon inte såg vad det stod.. Haha.. Fick typ tårar i ögonen, sen på vägen ut så kom de, men inte så mycket.. fast sen ringde jag Lisa och då började jag störtböla, haha.. Ringde mamma också och hon trodde att jag hade fått U eftersom jag grät, haha.. Jossan svarade inte och så ringde jag mormor, men då hade jag lugnat ner mig lite :) Och så skickade jag ett sms till Kiina, haha.. Var typ tvungen att berätta för alla :D

Kl.10 träffade jag min lilla grupp och så gjorde vi klart patientfallen, tog bara en timme :) Sen ringde jag Lisa, träffade henne på stan, åt lunch och sen hann vi bara till åhléns innan hon skulle börja att jobba.. Hade med ett CV till Hallbergs guld, de sökte visst studenter som ville jobba några timmar i veckan :)
Sen gick jag på stan, tog ut pengar och då såg jag att min studiemedel hade kommit :D Så då gick jag och köpte en råsnygg jacka från Vero Moda, sen gick jag på Hindersmässan lite. Köpte strumpor och 2 nagellack, typ.. Träffade Rebecka, bebisen Rasmus och hennes mamma.. Första gången jag träffade bebisen. Han var grymt söt :)
Innan jag åkte hem så köpte jag tulpaner och lite kollegeblock, värsta fint i köket nu :)

Åkte hem och la mig på soffan en lite stund, sen insåg jag att klockan var över fyra och jag skulle med Julia och Kiina på fest (skulle blanda annat fira att jag och Kiina får gå kvar) hos Sofie (från vår klass) i Tybble och vi skulle vara dör vid sex.. Så då fick jag skynda mig lite.. Hann nätt och jämt med bussen..
Väl framme kändes det lite stelt i början, eftersom jag aldrig pratat med nån där, men efter några Smirnoff blev det bättre, hehe.. Vi stannade till typ 22 sen gick vi till Kåren.. Grymt mycket folk.. Så det var kul, i slutet kände jag mig lite nykter, så då blev det lite jobbigt på dansgolvet när det var så trångt, men det var kul iallafall :)
Träffade Benjamin och Azad på slutet, haha sjukt länge sen jag träffa dem. Kom inte ihåg att Azad hette Azad först, så det var lite jobbigt, men sen kom jag ju på så då gick jag fram o hälsa :P Träffade Uffe också.. Det var inte igår om man säger så, och han var lika grymt snygg som vanligt ;P

Kiina, Julia och jag delade på en nachostallrik och en pommestallrik och de tog slut ur fort som helst, vi åt som om vi aldrig hade sett mat förut, haha.. Men det var sjukt gott :) Stannade kanske en timme till sen tog vi bussen till Max, flummade som fan i busshållsplatsen, hehe, askul :D När vi var på MAX så kom Magnus, han skulle vara snäll och hämta Kiina, och då var han jättesnäll och körde hem mig och Julia också :)

Det var som sagt en bra och rolig dag, kan tyckta att jag kanske borde ha druckit lite mer på Kåren, haha, kanske inte men jag kände mig lite feg där ett tag :P

Sov till ett idag - asskönt :D
Ikväll ska jag på kalas, vi ska fira pappa och Alex som fyllt år :)

Nu ska jag maila Elin och få lite tips :)
Hoppas ni orkade läsa :P

AMF

Kollar på Americas funniest home videos.. Det är helt sjukt. Han programledaren sa i början av programmet att man oftast tycker att sitt eget land är roligast, men att han kunde säga med hela sitt hjärta att Amerika verkligen är roligast och att han hade bevis på det med alla filmer. Men alltså, haha, det är helt sjukt.. Vissa klipp är jätteroliga, men majoriteten handlar ju bara om att folk är korkade och klumsiga, men t ex nyss skulle de bära ner en soffa över balkongen, vilken dumnöt som helst kan ju se att det aldlrig gå, o det gick så klart inte, han ramlade och fick hela soffan över sig...
De borde döpa om programmet till Amerikas dummaste/korkaste hemvideos!

Torsdag

Har ringt Gunilla typ 711 ggr och mailat, men till slut när jag stod och väntade på 14 bussen så fick jag tag i na. Hon sa att om de fick tag i Olof så skulle de sätta sig ner och gå igenom tentorna, så att förhoppningsvis skulle de blir klara idag så jag får veta mitt betyg imorgon. Nervös! Men skönt att de äntligen börjar bli klara..

Fick mina lönespecifikationer idag.. Kommer klara av att betala räkningarna den här månaden iallafall trots att jag inte fått något studiemedel :)

Igår var jag med Julia o Kiina o vaccinerade mig.. Vi trodde att vi skulle få vaccin för både hepatit A och B, men det var bara B, eftersom A inte smittar via blod.
Själva injektionen gick rätt bra, var nervös som vanligt, men sköterskan var snäll, hehe.. Svimmade inte ;P Men jag blev lite snurrig i huvudet när hon var klar så jag fick lite vatten så det gick bra :)
Ska tillbaka om en månad för nästa spruta, och sen igen efter ett halvår, sen klarar jag mig i 20 år :) Det bästa är att det är gratis, hehe :P

Idag har jag varit på Vivalla VC med min tå. Hon trodde att jag skulle behöva operara den, men det måste ju en läkare bestämma, så jag fick en remiss till den 14 februari kl.8. Har föreläsning kl.9 sen, men jag får väl komma lite sent kanske.. Har gått med den här så länge nu, så nu måste jag fixa det, annars kommer det nog aldrig bli av, och jag vill ju kunna använda alla mina kära skor :)
Efter besöket på VC så hämtade jag en bok på Stadsbibblan och sen köpte jag biljett till 2 feb när Millencollin priset ska delas ut på Club700 och Neverstore ska spela :D Lisa som såg planchen och ville gå, men nu vet jag inte, hon vill festa istället säger hon. Men vart kan man hitta en bättre fest?! :)

Imorgon blir det arbete med ett patientfall som vi själva får hitta på (!) i min lilla grupp, kolla tentan och sen blir det nog party med Julia och Kiina på kvällen :D

Ikväll blir det plugg men först ska jag läsa nya tidningen av Glamour som jag fick idag :)

Galen

Blir typ galen på skolan.. Om jag inte får veta mitt tentaresultat imorgon så blir jag typ jätteirriterad.. Imorgon ska man få studielån och så.. Men jag är tydligen inte registrerad trots att de ropade upp mig när de kollade vilka som skulle gå.. Surt som fan.. Har inte tillgång till Blackboard heller så jag kan inte skriva ut åhörarkopior och annan information till föreläsningarna.. Jobbigt som fan!

Har beställt och köpt böcker idag till skolan, så jag hoppas verkligen jag får gå kvar, för de kostade drygt 2000kr.. Tur att jag fick en tusing av mormor och morfar igår..

Efter skolan idag var jag och lämnade tillbaka ett par skor och sedan var jag med Lisa till gymmet.. Asjobbigt.. Var trött efter 5 min på löpbandet.. Kört alla maskiner jag brukar plus några nya och sen ville Lisa att vi skulle ro på roddmaskinen, men vi orkade bara 500 m, haha..

Ska se Bones och I huvudet på Gynning ikväll tänkte jag :)
Imorgon ska jag gå o vaccinera mig mot hepatit A och B. Vi ska få det gratis i skolan eftersom vi ska börja sticka folk ute på vfu:n sen.. Hoppas jag får vaccinet trots att jag inte blivit registerad än.. Surt annars.. 

Helvete va surt allting känns..
Har säkert fått U på tentan.. Pallar nog inte en sån motgång :(

Fanfanfan!

Söndag

Igår åkte jag hem till mamma, hon ville ha sällskap, men hon pratade mest i telefon..
Vi delade iallafall på en pizza från "Matnära" godaste pizzorna som finns fan.. :) Ochså tittade vi på det nionde avsnittet av Prison Break säsong tre, visste inte att de hade börjat sändas igen, kanske ska hålla ögonen öppna nu :P hehe..

Sen ringde Jossan och undrade om jag ville med till MM-baren, hon skulle träffa Simon och Micke-pung där, hehe.. Åkte dit :) Var kul o träffa dem :)

Är seg som fan idag och har grymt ont i magen, men jag ska snart åka till G-vik iallafall.. Vi ska fira Sanna och Kiina, som har fyllt i veckan.. Fast de kan ju vara skönt o bubbelbada, ångbasta, sola m.m. när man har magont.

C ya!

Då var det gjort!

Ja, då var omtentan gjord. Nu kan jag inte göra mer än att vänta. Skönt att jag int ebehöver läsa o känna stressen mer, men det är lite jobbigt att bara vänta o hålla tummarna.
Det känns ändå rätt bra, för jag kände igen alla frågor, en del var t.o.m. samma som sist (och de hade jag ju pluggat på nu), men det var en om operativ inlärning som jag inte riktigt hade koll på.. Men det känns ändå rätt okej :) Kommer nog bli ett slag i ansiktet om jag inte klarade den, så man ska nog inte tro för mycket..

Jag och Jossan också hem till Örebro från Linköping igår, det var en rätt jobbig dag faktiskt, mådde pissilla och hade jätteont i magen. Sen fick jag typ panik när jag inte kunde koncentrera mig på pluggandet när jag kom hem.. Jossan kom hit på vägen hem från Emma för att lugna ner mig typ :)

Om 20 min börjar visst Förhäxad såg jag, ska lägga mig på soffan då och äta lite godis, tyckte jag var värd det ;P

Mamma undrade om jag ville komma hem till henne ikväll och äta pizza sen skulel hon till Nobel sa hon, fast jag fatta inte riktigt.. Tror hon ville att jag skulle med dit, men hon sa inte vem hon skulle gå med.. Får nog ringa och kolla upp de där, hehe..

De som inte sagt grattis till Kiina får ta och göra det, för hon fyller 22 år idag ;)  

Ska kolla var man kan köpa biljetter och var de kostar till någon tillstänning som ska vara 2/2 på Club700.. Neverstore kommer visst dit och spelar och jag gillar dem skarpt så jag ska utan tvekan dig ;P

Btw, har lagt upp lite bilder från Linköping på bilddagboken
http://medei.bilddagboken.se

Linköping

Kom hit igår, resan gick bra :) Var lite förseningar till bytet i Mjölby, men jag hade iaf tio min på mig så det var inga problem :) Sen hade Jossan lite svårt att hitta till centralstationen, så jag skulle gå hem till henne sa hon.. Hittade en sjukt söt kille som jag frågade efter vägen, han sa att han skulle till stan så jag kunde gå med honom.. Yeees tänkte jag, men när vi bara hade gått en liten bit så ringde Jossan och sa att hon hade hittat, så då var det bara för mig att vinka killen hejdå, kändes lite ledsamt, haha, och vända och gå tillbaka till Jossan..
På vägen hem från parkeringshuset så sa Jossan att de hade en grym rea på DinSko, vi kilade ner dit och jag kom ut med tre par skor och 500kr fattigare och Jossan kom ut med ett par skor ;)

Idag har jag pluggat (bra va Julia och Kiina?;)) Jossan har i skolan mella 8 och 11 typ.. Men hon har låtit mig sitta och läsa ifred, har t.o.m. tjatat lite på mig att jag ska läsa.. hehe.. Vi har iaf varit på systemet  och handlat lite till ikväll, utgång ska det bli ;D Värsta kul förhoppningsvis, men det börjar bli lite stressigt, krogen har ju öppet till 3 så det borde vara lungt ;D hehe..

Ja jusste.. Jossan låg och sov förut och jag satt o pluggade när det ringde på hennes hemtele.. Svarade "Hos Josefin" och sen visade det sig att hon skulle få blommor och det var blombudet som ringde och frågade om det fanns nägon portkod.. haha.. Skitspännande var det att vänta på blommorna ;D Aldrig varit med om ett blombud kommer dit jag befinner mig, haha, skum meningen, men va fan..

Nu ska jag göra mig iordning kl. är mycket o vi vet inte om vi kommer hinna gå till Micke på förfest som det var planerat, men aa..
Ciao då ;D

Stress!!

Shit va stressad jag har varit idag, ett tag trodde jag t.o.m. att jag skulle missa tåget.. Men nu kommer morfar och hämtar mig om 5 min så jag ska hinna :) Skönt :)

Igår läste jag typ ut Den besvärlige patinenten sen när jag väl hade somnat så ringer Jossan och Micke och väcker mig.. De var rätt onyktra, hehe.. Men de var kul, fast sen kunde jag typ inte somnat på en timme igen.. Tror fan jag har sömnproblen, iaf insomningsproblem, kan vara hur trött som helst, brukar läsa tills jag inte kan se orden längre, o sen brukar jag somna direkt, men inte nu längre.. Ligger vaken minst en timme innan jag somnar, skitjobbigt.. Har nog för mkt att tänka på, och väldigt irriterande grannar, ibland är det deras fel att jag inte kan sova, för när allt är tyst så hör man om några är vakna, hör t.o.m när deras mobiler ringer.. Asjobbigt..

Men jag tog sovmorgon till kl.10 iaf, därför jag blev så stressad sen, ingenting fungerade på morgnen och jag var tvungen att åka till skolan och lämna tillbaka och kopiera lite i böcker..

Nu måste jag gå för att slippa stressa mer..
Linköping nästa! ;P

15 jan

Guuu så trött jag är. Helt slut i både huvudet o kroppen.. Var o gymmade imorse, sen var jag med mamma o sola o simma på Hagabadet, dyrare där en G-vik, hmm.. Sen har jag tvättat och läst "Den besvärlige patienten", inte så jobbig, men de känns som om de är mkt upprepning hela tiden, orka läsa de liksom.. Ska iallafall läsa ut den för jag ska lämna tillbaka den imorgon innan mitt tåg går. Komemr säkert kännas stressigt imorgon för jag kommer nog inte komma upp vid 8 som jag gjorde idag.. kanske packar ikväll så jag slipper de imorgon, alltid någe iallafall :)

Lax är för gott :P Krydda med örtsalt idag, de blev bra :) hehe - en lite, aa jag vet inte, men aa, haha..

Tråkigt inlägg de blir, alla inlägg blir så tråkiga nuförtiden, händer inge kul jue, bara trött hela tiden :(

14 januari

Ojoj, inte många dagar kvar till omtentan nu.. Har iallafall lämnat studieförsäkran, så jag kommer nog få pengar i januari, o om jag klarar tentan rullar nog allt på som vanligt..
De hade lagt ut våra vfu-platser på Blackboard, jag ska vara i Lindesberg de fem första veckorna på ortopeden, sen de andra 5 veckorna (efter 2 v med teori) ska jag vara på USÖ (skönt som fan) på lungavd.. Kan bli intressant.. Undrar hur de kommer göra med reseersättningen för de 5 första veckorna räknade ut att de skulle kosta 2900 i bara busspengar.. Pissdyrt..

Var på stan idag och böt min locktång, de gick jättebra, fick en ny utan problem :) Och så köpte jag present till pappa och Alex, de fyller ju 18:e och 20:e.. Imorgon fyller Sanna och på lördag fyller Kiina, många som fyller nu..
Hämtade också en väska hos Annette, som mamma tagit med. Annette är vår frisör och jag klagade på att min lugg var så lång så hon klippte till den helt gratis :) Värsta snällt, hehe..
Gick in en sväng på gina också, hade inte tänkt de eftersom jag inte har så jättemkt pengar och j ag tidigare hade köpt 2 par nya skor, men jag gick iaf in dit och kom ut med en nya klänning, linne och leggings, haha, så typiskt mig, provade de inte ens, har liknande saker hemma, o jag kunde ha de när  jag kom hem så :P

Är grymt trött nu, men kl. är bara åtta så jag ska tvinga mig själv att läsa lite mer, ska läsa klart om kognitiv psykologi idag tänkte jag så jag kan läsa Cullberg imorgon, är nog de jag kan minst.. De andra om Freud och Eriksson tror jag är lättare att komma ihåg. Cullberg läste jag inte till förra tentan, bara antecknigarna o de räckte ju tydligen inte.. Men aa, ska läsa nu..


R.I.P. Kiinas hund (kommer inte ihåg vad hon hette)

12 januari

Fort tiden går.. Nu nästa vecka har jag gått halva min utbildning till ssk, men det är ett lite problem, har en tenta nästa lördag som jag måste klara för att få fortsätta.. Så fr.o.m. idag kommer mitt liv bestå i att plugga, plugga, plugga men jag tänker nog få plats med några träningspass iaf, mornar blir nog bra, för då kommer man upp och lite lite piggare så man kan plugga bättre :)

Har sagt ifrån allt jobb nästa vecka också, de ville att jag skulle jobba på måndag, men jag känner att skolan är viktigare, fast om jag kuggar så kommer jag ju behöva jobb för att ha råd att bo kvar.. Aaa det är katastrof just nu.

Men håll tummarna för mig så kommer det nog gå bra :P

7 jan

Hade skola idag, seminarium om omvårdnadsdignos/dokumentation, seeegt. Men jag kom upp i tid iallafall ;D hehe.. Åkte upp på stan o köpte lunch, typ det godaste som finns i hela Örebro - pastasallad med kyckling o currymango dessing från La Baugette så klart, hehe..

När jag kommit hem o ätit färdigt kom jag på att jag ville åka upp på stan med min tatueringsidé imorgon, så jag åkte hem till Lundby för att skriva ut bilderna. Men då fungerade så klart inte internet, så Filip (lillasysters pojkvän) fick ringa bredbandsbolaget och fixa det.. Fungerade tillslut så jag kunde skriva ut :) Sen hjälpte vi Sandra med ett arbete hon i stortsett kopierat av från internet med ord hon inte ens visste vad de betyder, haha, så typiskt henne :P
Hade tänkt o stanna tills mamma kom hem, hon var varit på Ålandskryssning eller liknande i två dar.. Men jag ville till Willys och handla mat, o Filip o Sandra var snälla och följde med dit, men då åkte vi innan mamma skulle hinna komma.. Men nu har jag frysen full av lax och kylskåpet fullt av grönsaker, hehe.. Värsta bra :P

Har ont i huvudet nu :( Tror jag gick upp för tidigt imorse, inte bra..
Ska nog kolla TV nu och sen lägga mig o läsa..
Ciao då!

R.I.P. gammelmorfar Axel <3

mariart

HIttat typ min drömskola - mariart i Stockholm :D Vill helst av allt i hela världen gå på den och läsa till make-up artist! Verkar som den bästa skolan jag hittils kollat på, fast när jag är klar syrra och sparat ihop mina dryga 35 000 så kanske det ser annorlunda ut.. Men just nu är det min dröm att gå där :D

Annars idag, förutom att ha upptäckt skolan i GLAMOUR tidningen har jag kollat på Rockstar Supernova 2, Top Model Canada, Miami ink och Victoria Sectret show samt pluggat, haha.. Plugga behövde jag verkligen, skrev en uppgift som jag var tvungen att göra för att jag missat ett sem. Annars har de varit en slapp dag, men imorgon ska jag till skolan igen, så jag får passa på o njuta de sista timmarna på de här dygnet :)


The Ghost Of You äger så jävla hårt, speciellt live, med stön o allt ;D haha

5 jan

Idag har det varit en riktig segis dag.. Var med Jossan och Camilla igår kväll, men Camilla åkte hem när vi drog upp på stan, och sen efter lite flum följde Jossan med hem o sov här.. Hon åkte rätt tidigt efter frukost, dvs. kl ett-två typ, hehe.. Jag typ tittar på Sagan om de två tornen nu, men jag vet inte, orkar liksom inte titta.. Har fotfarande min pjamas på mig, haha.. Men borstat tänderna har jag iallafall gjort :P Annars har jag inte gjort någe så de finns inget att skriva.. Målat naglarna har jag iallafall, haha, och nu ska jag dubbelkolla att de blommor jag valt ut till min tatuering jag hoppas jag ska göra snart betyder det jag tror att de betyder..

Imorgon blir nog en mer effektiv dag förhoppningsvis :P

http://medei.bilddagboken.se

4 januari

Idag sov jag länge, värsta skönt :D Eller aa till 11-12, sen låg jag o läste lite :) Skulle egentligen ha jobbat idag, men jag hade skrivit upp i min kalender att jag skulle ha skola idag, men de var inte förns nästa vecka de seminariumet skulle vara.. Så jag blev ledig istället.. Skönt de, känner att jag behövde de, behöver också städa, och plugga, vilket jag har planerat att göra idag..

Igår var jag iallafall i skolan, vi hade handledningstillfälle, sen så gjorde vi klart vår litteraturstudie, sen arbetade vi med en seminariumuppgift, så de blev rätt mkt.. Kändes som om hela skolan var tom förutom vår klass som satt i grupper över hela Prismahuset, lite kul, hehe.. :)

Ikväll kommer Jossan och Camilla hit, får se om Daniel skulle vara på, eller hur de blir, sen ska vi eventuellt ut.. Var meningen att Simon skulle vara med också, men han hade glömt bort att han skulle till Sthlm, så han är visst där nu istället..

Ska göra mig iordning nu så jag kan ta tag i min lgh o skolarbete..
Ciao!

Nyår 07/08

image32

Jag och Jossan var ju i Stockholm och firade nyår med några från hennes klass och deras kompisar.. Var inte så jättemånga, men det var kul iallafall :)
Först kom jag och Jossan fram till han vi trodde vi skulle vara hos först, asnöjda ringer vi och säger att de ska titta ut genom köksfönstret, men då är de inte där, utan då har de redan åkt till kompisen vi skulle vara hos, så de fick guida oss rätt, men de gick smärtfritt så vi kom fram :) 
Efter vi hälsat på alla gick vi och Jenny upp och gjorde oss iordning, sen efter ett tag när alla hade kommit och så så åt vi middag, förätt och varmrätt, efterätten orkade vi aldrig, så den kom fram lite halvt efter 12 slaget.. Under 12 slaget så var vi utanför på gatan, skålade och såg några fyverkirer, vi åkte alltså inte upp på stan. Lite synd, för hur ofta är man i Sthlm på nyår liksom? Men de funka iallafall.. 
Vi gick väl in o festade lite mer sen så gick vi typ upp o ner o la oss.. Hehe låter som en händelselös nyår, men de var himla roligt :P Annorlunda och både jag och Jossan behövde nog de :)

Dagen efter mådde vi som vi förtjänade, eller typ.. Vi mådde inge bra iallafall. Gick upp nån gång mellan 9 o 10 o bara satt o stirrade rakt fram i soffan.. De andra sov lite längre, och Micke försov sig så han fick typ rusa iväg (skulle jobba) sen städades de och frukost åts (haha).. Jossan o jag behövde en promenad så Markus följde med oss. Men de var så blött, så vi gick inte alls långt..

Var en seeeg resa hem, vi körde vile tackvare en mongoGPS som inte kan visa oss ur Sthlm ordentligt.. Den e bra på småvägar, men sen när de kmr många filer är det kört.. Jossan pappa guidade oss tillslut vidare och efter kasnke 3 h var vi hemma.. Jag däcka i soffan  till halv sju kanske, sen duscha jag o däckade igen..

Imorse när jag skulel till jobbet och under hela jobbtiden trodde jag att mitt huvud skulle sprängas eller att jag skulle spy, hade grymt ont i magen och jag var tvungen att jobba in lunchen :(
Nu sitter jag iallafall hemma i morgonrock och med handduk på huvudet.. Ska nog fixa något att äta, kolla på TV och sen sova.. 

Imorgon är det skola, men jag börjar inte förns kl.13 :D  

God fortsättning på det nya året ;D