f*ck!

Usch jag är verkligen inte på topp just nu.. För det första har jag jobbat mellan 06.45 och 16.00 idag och mellan 07.30 och 11.00 igår på Rosenlund och det är så jävla f***tråkigt! Varför ska allting kosta så jävla mycket? Jag jobbar ju endast där för pengarnas skull och det är ändå dåligt betalt, men hej! man måste ju ha pengar till mat och hyra..
När jag vaknade i morse var det av att jag hostade och hade grym huvudvärk, mensvärk och halsont.. Kul va? Vakna av det kl.6 en söndagmorgon för att sedan bara pallra sig upp och iväg på cykeln för att jobba.. Kan det bli bättre?

Sämre kan det iallafall bli.. Är jättedeppig, nere och ledsen för det är nu när Mårtens begravning är över som jag verkligen börjar förstå att han aldrig kommer tillbaka. Det suger!
Själva begravningen var väldigt fin och jag är extremt tacksam över Oriflames Waterproof top coat som räddade mig från att se ut som en svartrockare eller störtsta emon :)
Efter begravningen kände jag mig bara tom, jag kunde inte ens gråta mera förrän senare på dagen när jag var hemma.. Men innan det så var jag upp på stan en snabbis för att fixa lite med stövlarna jag köpte i torsdags.. Nu ska ni få höra på en sak som gjorde mig svinförbannad.. Jag gick (för en gångs skull) i tid till bussen och satt och väntade i typ 5-10 minuter.. Bussen skulle gå 01 men den kom 59.. Men det gjorde ju ingenting för jag stod ju där vid busshållsplatsen men bissfan bara åker  förbi!! Jag springer ut mot gatan ropar och vinkar men cp:t tittar inte ens åt mitt håll.. Jävlar va förbannad jag blev.. Ringde numret som stod på busskuren men fick aldrig prata med någon receptionist eller så.. Tänkte fan kräva att de skulle skicka en betald taxi.. Är ju en riktig busskur, inglasad och allt.. Mitt på dagen.. Sånt ska de fan inte missa.. Är fortfarande helt upprörd..

På fredakvällen ringde Segersten o frrågade om jag ville komma till Lisa, vilket jag gjorde.. Det var trevligt :)
Lisa påminde mig om ett videoklipp som jag hade min på min dator förut Galenskaperna - VM i friidrott Vi tittade på den på youtube och sate va jag skrattade.. Tycker det är svinkul..
Så eftersom mitt inlägg blev så deprimerande ska jag avsluta det hela med att visa videoklippet..
Titta och enjoy ;D


Torsdag

Gissa vad jag har gjort idag :)
Varit på stan, haha.. Tredje dagen i rad, helt sjukt.. Men idag gick jag med Lisa.. Gjorde av med himla massa pengar. Men jag köpte typ bara nödvändigheter såsom bland annat en varmare höstjacka, ett par höstskor (stövlar) och ett par jeans..
Och så passade jag på att gå till Stadsbibblan för att låna lite böcker till skolan.. Hoppas ajg slipper köpa några till den här kursen, är inte direkt böcker som jag tror jag kommer ha användning för senare i livet..

Christian vann Project runway igår, jag blev glad men förvånad.. Jag trodde att Rami skulle vinna för det hade de ju sagt på den där kanalen Star! Helt sjukt.. Men aa Christian vann iallafall och även om det inte var några kläder som jag skulle vilja ha på mig (tror ingen hade gjort det) så var de grymt snygga och klart bäst roligast att titta på :)

Nu ska jag titta på Miami ink.
XOXO

Dag på stan nr.2

Idag har jag varit på stan med Kiina.. Det var himla trevligt ;) Trötta jävlar bara, hehe.. Var uppe på stan redan till kl.10 nämligen och då brukar jag fortfarande sova (har ju varit ledig några dar och de 3 sista veckorna på jobbet så har jag jobbat kväll och natt så jag har alltid sovit på förmiddagarna).

Jag la undan en jacka på Vero Moda, svinsnygg krage, blev helt kär :) Och så köpte jag en tavla från Entré, har inte kollat om den passar där jag tänkte ha den än, men det blir nog bra :)
Lunch åt vi på BaraVara och det var för övrigt andra gången jag var där.. Jättegott, förstår verkligen varför det jämt är så mycket folk där.. Simon var där, så vi satt vid honom och Marika :)

Ikväll är det Project runway final :D Ska bli kul och se alla kläder, dessvärre så vet jag redan vem som vinner :( Var absolut inte meningen att ta reda på det, utan jag titta på kanalen Star! för några veckor sen och så var vinnaren där, men aa det ska ändå bli kul o se :)

Kiina och jag åt tidig lunch, redan vid elva så jag är ltie hungrig nu.. Ska göra mig någe att äta..
XOXO

26 augusti

Den 26:e varjemånad betyder lön för dem som jobba rinom Landstinget.. Jag fick alltså lön idag :D Har varit duktig och betalat alla mina räkningar på en gång, så jag har med gott samvete spenderat lite på stan idag.. Kl.13 hade jag klipptid, så där var jag då.. Hon som klipper mig klipper bra tycker jag, men hon stylar inte lika bra.. Vill gärna fluffa till det, vilket jag avskyr, så jag brukar jämt gå in på åhléns och en spegel för att styla om det hela.. Idag gick det mindre bra pga av det vackra vädret vi hade.. Efter att ha varit på både Waterproof pch Stardust (som så klart ska ligga på varsin sida av stan) så var jag inne på Lindex för att leta efter någe att ha på mig på fredag och någe till min kusin Andreas som ska firas på lördag.. Fick typ panik när jag stod i omklädningsrummet så jag hängde tillbaka allt jag provade och köpte toffsar istället.. Lyckades iallafall hitta två t-shirtar till Andreas som jag tror blir bra.. Var även en sväng på H&M och Indiska och sen typ vid fyra kom Sandr aupp på stan så vi kunde äta någe tillsammans.. Sandra hade också några ärenden som jag följde med på..

Efter stan (som tog hela dan, svintrött i benen) så gick jag hem till mormor och morfar. Fick det jag skulle ha från Oriflame (min mormor är så snäll så de lite dyrare sakerna behöver jag inte köpa själv, utan det tar hon hem på produktprogrammet).. Vid sex halv sju kom mamma och hämtade mig och mormor så vi kunde åka på en s.k. Kick-off med Oriflame.. Fick fika och massa information om perioden som börjar nu imorgon samt lite om vad som kommer att komma i oktober.. Det var även lottdragning och jag vann en glaskaraff :) (det var ju så klart mormor som hade köpt lotten åt mig, haha)
Vi höll på i nästan 2 h och nu när jag kom hem så har jag rensat och uppdaterat min förbandslåda.. Passade på att ta en temp. Kan ju vara bra att veta vad man har i normal ifall man skulle bli sjuk nån dag :)

Kanske blev ett tråkigt inlägg men så kan de bli ibland..
Nu ska jag virka lite tror jag, haha, tantvarning ;P

XOXO

Lipstick jungle

Det fanns en liten reklamgrej för Lipstick jungle i Glamour som jag fick i fredags.. Är typ samma koncept och skapare som Sex and the City och Cashmere mafia.. Antar att de kände att de var tvugna att göra en till serie eftersom det verkar som Cashmere mafia inte kommer att göra några fler avsnitt.. Iallafall.. Den handlar om 3 framgångrika vänner, om deras jobb, vänskap och sex.. Som vanligt alltså :)

Jag kände att jag var tvungen att kolla upp om det var någe att se.. Har sett alla avsnitt utom det 7:e och sista i säsong 1, men jag har inte riktigt bestämt mig om jag tycker att det är bra och värt att titta på än.. En sak som dock är säker är att Robert Buckley som spelar Kirby, är jävligt het ;)




Ska laga mat nu och sen titta på det sista avsnittet :)
XOXO

Lördag

Idag har jag varit duktig ;P Gick upp redan kl.10 och sen har jag tvättat det som jag inte hann igår, bland annat min köksmatta.. Och så har jag dammsugit, dammat nästan alla hyllor (skippade några som jag ansåg oviktiga) och skurat toaletten..

Var hemma hos mamma en stund idag också.. Hon bjöd på mat, eftersom jag är så fattig hela tiden, haha.. Kött och potatisgratäng, sånt som jag aldrig äter annars, så det var gott :)
Nu har jag jätteont i magen, eftersom hon bjöd på äpplepaj till efterrätt..

Efter maten gick jag ut med Eila. Såg några ungdomar (sjukt det låter men aa)  som spelade basket och hade kul vid Lundbyskolan.. Kändes väldigt tråkigt och lite jobbigt att se dem.. Grät nästan, men aa.. Och nu kliar mina ögon som fan efter att jag gosat lite med Eila :(

Ska titta på Cold case nu.
XOXO


Semester

Nu har jag min så kallad semester, eller ledighet om man föredrar de. Så vad har jag gjort på min första lediga dag? Tittade på slutet av Våra bästa år, eftersom jag vaknade sent. Sen läste jag lite i Glamour som damp ner i mitt brevinkast imorse. Sen har jag även packat ner mina somrigaste kläder :( Och även mina sommarskor.. Inte så kul.. Har även tvättat och bytt sängkläder.. Annars ingenting.. Kul va?

Saknar redan mitt jobb :( Det var lätt det roligaste jobbet jag haft. Avslutade med att vara ensam undersköterksa, jag fick serva 5 st barnmorskor, tillslut blev Eva som var den femte och kordinator lite småarg på alla, för de bad mig och skitsaker som hela tiden, så jag inte hann göra det viktigaste. Alla säger att Eva är rätt hård och elak.. Hon brukade tydligen få ny personal att börja gråta, men jag har inte alls tänkt på det, så hon kanske gillade mig ;P Men iallafall.. Jag var med på alla förlossningar, 3 st, blev lite stressigt för alla var inom 45 minuter. Men det var kul :D Ibland älskar jag stress, hehe.. Trots allt spring så hade jag tid att gosa lite med en bebis.. Sanna sa innan hon gick att om jag fick tid över så skulle jag gå och titta på den, för att hon var så söt. Tid hade jag ju inte, men som tur var så ringde mamman och bad mig passa henne lite.. Och för att hon inte skulle bli så kall fick jag stå och hålla na.. Lycka. Var hur mysigt som helst. Längtar som fan tills jag får en egen liten att gosa med. Innan jag började jobbet så tyckte jag att nyfödda inte var så söta, men herregud va söta de är! Alla bebisar är så klart inte söta, vore sjukt annars. Men en del, en del vill man bara ta med sig hem :)

Jag tycker verkligen att det var bra att jag fick jobba på förlossningen, för nu är jag ännu mer övertygat om att det är barnmorska jag ska bli :)

XOXO

Frustrerande

Jag blir typ galen snart. Det är andra dagen i rad jag verkligen inte kan sova. Är inte ett dugg trött.. Gick och la mig vid typ halv ett och sen gick jag upp kl.2 igen, för jag gav typ upp och tänkte att jag skulle titta på Miami ink istället.. Chris Garver är rätt rolig, hehe.. Och så är han nog den bästa tatueraren i hela serien.. Skulle gärna vilja ha en tatuering av honom.. Men det är väl bara att drömma vidare..

Igår kunde jag ju inte heller sova, så då tittade jag lite på Jay Leno Show, haha, en del amerikaner är så jävla efter, haha.. Han Jay var ute på stan och frågade lite om folk visste vilka "kända par" var.. De visste typ ingen..  Inte ens Romeo & Julia.. En tjej sa att det var ett kärlekspar. När Jay frågade vad som hände med dem så sa hon att de levde lyckliga i alla sina dar, sådär som alla sagor slutar.. En kille sa att de handlade om kärlek och tradegi.. Han sa att Romeo tog självmord och när Jay frågade vad som hände med Julia så visste han inte.. Han tippade dock på att hon träffade någon annan att bli kär i. HAHA.. Så jävla kul.. Höll på att dö av skratt typ..

Oj, nu gäspade jag :D Ska nog lägga mig i soffan lite o hoppas att jag blir segare av TV:n och sen sova.. Ska ju jobba mitt sista pass imorgon, och ska visst vara själv med 4 barnmorskar.. Stress!!

Hoppas folk sover bra :)
XOXO

Helgen

I helgen har jag haft den stora turen att få jobba. Man blir så himla glad när hela helgen försvinner så fort..
Var en stund hemma hos Lisa igår, innan jag började, iallafall.. Emma var också där  och sen kom Sofia och Linn också :) Trevligt trevligt.. Vi åt mat och de drack massa drinkar, medans jag satt där med min cola.. Kändes ändå bra när jag vaknade (trots att jag håller på att bli sjuk) och inte var bakis :) Var en rätt lugn natt också.. Vi tittade på Happy Gilmore och så virkade jag en mössa, men det blev en förlossning iallafall :) Hoppas det är likadant inatt :)

Ska till ICA och göra av med mina sista slantar nu, sen ska jag titta på Bones och sen jobba..
XOXO

Eric Winter

Som de flesta vet så är serien Days of our lives (Våra bästa år) den segaste serien som finns, det roliga är att den går än i USA och vi ligger typ 2-3 år efter, haha.. Det är en serie som man alltid kunnat titta på ett avsnitt i månaden och sen ändå hänga med allt som har hänt.. Just nu så har det varit en period där det inte riktigt har fungerat.. Jag hänger inte alls med längre, haha.. Har kollat en del på sistone och insett att jag nog är kär i Eric Winter, alltså han som spelar Rex Brady/DiMera, hehe ;D



Han är ju bara så himla snygg.. Fast den här videon kanske inte gjorde honom rättvis.. Han är mycket snyggare när han är sådär gosig, mysig och halvnaken ;)


Men aa, kanske är dags att jag sätter lite fart börjar jobba om 25 min - yees!!
XOXO

Begravning

Idag begravdes min gammelmormor (pappas mormor) Märta.. Samma dag som hon skulle ha fyllt 95 år.. Jossan tyckte att det verkade sjukt att begravas på sin födelsedag, men jag vet inte riktigt om jag håller med. Jag fick veta idag att min gammelmormor tydligen var väldigt religös, så för henne blev det väl typ som att hon fick komma tillbaka till Gud samma dag som Han förde henne till livet.. Vet inte om det blev lite flummigt, men men..

Det var en fin liten cermoni. Sjöng två psalmer, men jag kunde typ bara "Tryggare kan ingen vara"..
Vi var för övrigt på Norra kyrkogården och hon ligger numera i samma grav som sin man, min gammelmorfar Axel, som dog för 6 år sen.
Det regnade när vi var i kyrkan och sen när vi gick med kistan till graven, men när vi var framme så skev solen och det blev rätt varmt.. Min farmor sa att det var Märta som hälsade på oss och min faster sa att det var Axel som gjorde det istället (hade tydligen varit mulet på hans begravning också, men när vi kom till graven så sken tydligen solen, jag kommer inte ihåg, men a det var väl antagligen så).. Jag sa varken bu eller bä, är ju inte så religös, men det är ju en fin tanke att tänka :) 
Jag vill iallafall tänka att de är tillsammans nu, vart man än tar vägen när man dör :)
                    

Vila i frid min älskade lilla gammelmormor <3
Märta Sjögren
1913-2008
R.I.P

Studieskulden ...

... är inte att leka med om man säger så.. Har faktsikt inte tänkt på hur mycket det kommer bli att betala tillbaka sen när jag är klar.. Men idag så skickade jag iallafall in min ansökan om studielån för den här sista året och sen gick jag och tittade på va min skuld låg på.. Haha det var ingen rolig siffra med tanke på hur mycket jag kommer att tjäna varje år som färdig ssk. Räknade ut att det skulle bli kanske typ 150 000 som skulden ligger på i sommar. Men men.. Folk har väl överlevt förr så man ska väl egentligen inte klaga eller stressa upp sig för mycket..

På tal om pengar så har jag iallafall bestämt mig till (99,9%) var jag vill va min blomranka tatuerad.. Och det är på (aj) revbenen.. Så nu blir det att spara lönen (nu när studeibidragen kommer) och sen träna som ett svin.. Man vill ju helst ha så nära sin idealvikt som möjligt när man ska göra en sådan tatuering.. Det som gör att jag inte är 100 % säker på att jag vill göra den där, är att jag tror att jag kanske inte kommer att palla smärtan.. Men sen i nästa stund så funderar jag på vad det värsta som kan hända är.. Att man dör, kom jag fram till.. Och jag tror nog inte att man kan dö pga av smärta från en tatueringsnål. Jag menar det går ju alltid över så småningom, och jag ska ju ha den hela livet sen, så vad gör det om det gör ont kanske någon ynka vecka?

Är svintörstig så jag ska nog ta o dricka lite vatten..
XOXO

Att vaxa eller inte vaxa? Det är frågan!

Jag satt nyss och läste lite i Kicks blogg (http://www.kicks.se/Blogg/Bloggen/) och blev lite små förvånad.. Det var nämligen ett inlägg som handlar om att vaxa bort håret PÅ armarna eller inte. Jag har inte ens tänkt på att man kan göra en sån sak. Så jag blev nyfiken vad folk hade kommenterat. Jag har nu inte läst att inlägg, och kommer inte göra det heller, men jag är förvånad över hur många som skriver att de faktiskt vaxar sina armar. "Jag rakar inte mina armar för att andra gör det, utan för att jag tkr att det är skönare utan hår ..."  Haha, vaddå skönare, är det oskönt med lite hår på armarna, det märks ju inte ens att man har dem.. Jag har iofs (korrs i taket) ljust hår på armarna, är det därför jag aldrig funderat på det här? Eller är jag lite efter när det gället skönhetsideal? Har ni funderat på eller faktiskt vaxat bort håret på armarna? Visst man kanske förstår dem som har väldigt mycket, långt och mörkt hår på armarna, speciellt om de har vit hy, att det kan vara störande, men alla andra då?

Idag har jag iallafall snyggat till mig med lite nagellack på händerna. Går ju inte på förräns på fredag kväll så jag tänkte passa på :) Gillar ju verkligen nagellack, så det kanske inte är ett så bra yrke jag valt, men men :)

Jag har även ätit lunch med min pappa idag.. Han bjöd och så hade han visst sina "spenderar-byxor" på sig, som han sa.. Han tyckte jag skulle utnyttja det, så jag gjorde som han sa, haha.. Han köpte olja till min cykel, så nu är kedjan på och den rullar så fint så :D Och så köpte han en vit och grå randig cardigan från Stadium och 4 st Xider raspberry blossom (de som fanns kvar var visst de sista, så jag passade på, tog 4 till som jag betalade själv)..
Efter lunchen cyklade jag till Annette och beställde en klipptid, 26 augusti. Ska bli skönt att klippa av skiten.. Vet inte hur jag ska klippa mig, men jag klarar inte av att ha det så här tjockt och ostajlaktigt längre.

Jusste, jag träffade min mamma och lillasyster idag också.. De skulle till ÖoB och ville att jag skulle med så jag följde.. Sandra kom ju hem från Spanien imorse, brun som fan var hon.. Jag är inte lite avundsjuk, vill ju också åka nån gång..

Jag har kommit på att de visar Miami ink på Discovery varje dag kl.19, så det ska jag kika på nu :)
XOXO


Måndag

Partade ju med Jossan i lördags, det var svinkul :D
Först satt vi hemma hos mig o härjade lite med datorn, o sen rocka vi loss (haha) med Guitar Hero. Jossan hade ringt och typ tjatat på att Kajsa skulle komma med ut. Först såg det mörkt ut, men sen kom hon och Maria iallafall :) När vi kände att klockan började blir lite väl mycket så drog vi oss till Klaras. När vi kom dit verkade det total dött.. Inte en käft i kön. Inte som när man nyss fyllt 18 och köande i 40 min inte, hehe.. Fast det vvar ju iofs bara skönt att slippa köa. De hade nog bara övervåningen öppen, inte ås mkt folk med andra ord, men det kändes som om det var en hel del :) Och det kom ju mer o mer hela tiden så :) Det var himla kul iallafall.. Det var kanske lite föör kul t.o.m. eftersom jag fortfarande känner mig lite bakis, men det beror nog på att jag sovit rätt lite egentligen. Känns som om jag sovit pissmycket men jag har blivit väckt hela tin o det lämnar ju sina spår.. Var ju dessutom tvungen att vara vaken hela natten tills idag eftersom jag jobbade.
När jag kom till jobbet såg det lungt ut på tavlan, typ 2 som skulle bli förlösta, en som redan fått sin bebis och en som skulle gå hem.. Bra bra, tänkte jag, eftersom jag hade hoppats på att sova någon timme (haha). Men det blev inte riktigt som jag hoppats på.. Istället blev det stress och kaos när en patient var tvungen att urakutsnittas (men det gick bra och bebisen var hur söt som helst, hade typ lust att ta med henne hem, haha).. Blev iallafall massa och städa och sen helt plötsligt var det jättemycket patienter på tavlan som skulle föda.. En trodde vi att vi skulle få förlösa i hissen upp till avdelningen, men som tur var behövdes inte det :)

Nu är jag iallafall ledig tills fredag, ska jobba natt  hela helgen, går av måndag morgon och sen ska jag jobba 3 kvällar direkt efter, lär vara pisstrött.. Men sen, sen förstår ni så är jag ledig en helg och en vecka :D Yeees!! Kommer bli så jävla skönt, har ju itne varit ledig någe alls i sommar så.. Jag hoppas på fint väder, iallafall inte regn..

Jag ska nog titta på Vänner nu och sen 6:an (Simpsons, Family guy och 2 ½ män):D
XOXO


Tristan & Isolde

Det blev en rätt lugn natt i onsdags men inte i natten mellan torsdan och fredan.. När vi gick hem på morgonen var det bara förlösta på tavlan o så kom en annan uska och frågade hur natten varit.. Hon gissade på att vi haft 4 förlossningar, men det var hela 8 st. Det är flest förlossningar per pass som jag jobbat på. Kul med lite småstressigt. Hann knappt äta våra mackor :)
Jag var iallafall ledig natten som var och är det inatt också. Ska ut till Klaras ikväll med Jossan o så får vi se om det blir någon mer som hänger på. Hon åter ju till Linköping imorgon så man måste passa på att träffa henna lite..

Igår var jag som sagt ledig men pisstrött.. Gick ju av på morgonen (om ingen förstått :P) Tänkte lägga mig tidigt, men sen så fastande jag framför TV:n. Det var Tristan & Isolde på kanal5. Hade inte sett den innan, och för de andra som inte gjort det, så säger jag att ni MÅSTE se den. Hur bra som helst. Först hade jag lite problem med han (James?) som spelar Tristan. Jag såg honom bara som en lite halvskum kille från Spiderman-filmerna, men det dröjde väl inte så länge innan jag blev helt kär i honom, Tristan alltså. Hon som spelar Isolde är för övrigt med i serien Moonlight som jag också gillar..

Aa iallafall.. Filmen är minst en lika stor, om inte större, kärleksfilm som Romeo & Julia.. Massa massa kärlek och massa sorg.. Usch det kom niog några tårar där i slutet..

Se trailern iallafall ;)


6 augusti

Uppehåll idag, hoppas det håller sig för jag ska gå hem till mormor och morfar idag,. Tror att vi ska fira dem (blev inte så mkt när morfar fyllde och när mormor fyller nästa vecka ska vi på Märtas begravning).. Mamma och Eila ska också dit såklart, men Sandra har visst dragit utomlands med Filip. Men Mats, Ulrika, Jonas och Lena är i stan :)
Det blir nog inte så sent för vi ska träffas redan kl.17 eftersom jag ska iväg och jobba inatt..

Natten som var nu, var jag ledig. Drömde om Mårten inatt, så jag ville helst inte vakna imorse när Jargoda ringde och frågade om jag kunde jobba på Rosenlund imorgon. Hon ringer jämt och väcker mig :(
Känner mig lite deppig idag :( Och så mår jag illa för jag har en sån jävulsk mensvärk som Ipren tydligen inte biter på :(

Jag ska nog duscha nu så att håret kanske hinner självtorka innan jag ska bort.
Ha det bra
XOXO

3 aug

Idag mår inte väl kanske inte så jättebra, Tung i huvudet, ont i magen och mår ialla, med andra ord; bakis. Yees! Härligt! Men aa jag har ju bara mig själv att skylla. Var förfest hemma hos mig igår. Det var jag, Emma, Camilla, Jossan och 2 av Jossans klasskompisar och 2 kompisar till dem och sen så kom även Simon och Jack. Det var himla kul faktiskt. Blev lite för mycket att dricka och röka bara. Invigde min vattenpipa i köket, Inte en av mina smartaste idéer kanske. Är brännmärken på bordet, golvet och hela duken är förstörd. Trodde att kolen skulle hålla sig på sin plats, men men..
Det blev en del tårar också, men det var nog rätt lungt. Konstigt om det inte hade blivit det kan jag tycka.

Vi stannade inte här hemma hela kvällen, utan vi skulle gå till Klaras eller Björnstugan, men vi hamnade på Satin. Vet inte hur men aa.. Kom rätt sent o stannade vi inte så jättelänge. Träffade Fredrik där och då var jag så pass full att jag inte kunde behärska mig, så det blev lite sorgligt.

Jossan, jag, Emma, Christian och Christoffer gick iallafall tll Mc Donalds och åt lite. Sen cyklade killarna hem, Emma tog en taxxi o jag o Jossan gick den långa o jobbiga vägen hem till mig. Hade rätt ont i fötterna och när jag kom hem däckade jag visst på sängen med kläderna på.

Aja..
Söndag nu, det regnar och jag ska jobba inatt - bättre kan det inte bli va?