Gott Nytt År!

Ikväll blire fest :D Jag är astaggad. har duschar och rakat benen och nu ska jag måla naglarna :D Sen ska jag nog fixa håret så jag blir nöjd. Risken finns ju att jag måste göra om hela frisyren helt plötsligt så det gäller att börja i tid.

                             Den här ska jag ha på mig ikväll:

   
           



PS: Tittar på TOP 150 - 2009 på MTV och på plats 121 låg White Lies med låten To lose my life. Så himla bra är de! Borde ha med låten Death högre upp på listan för den är mer poppis ;) Återstår att se.

A Cinderella Story

Typ Sandras favoritfilm. Jag gillar den inte lika mycket. Fjollfilm ;) Haha. Har den dock på TV:n eftersom Sandra nyss var här. Vi sjung lite Sing it. Fick ju det av Sandra och mamma i julklapp och trot eller ej men jag vann över Sandra på vissa låtar.
Jag har även tvättat idag och så har vi varit hos famor och farfar med pappa och ätit lunch, 3 rätters med oxfile. Inte dåligt det :) Vi fick även våra julklappspengar (totalt 500 kr var, pappa hade visst inga pengar sa han). Innan vi kom hem till mig tog vi en sväng förbi Lindex. Köpte nya mjukisbyxor och en pyjamas så nu kan jag slänga mina gamla trasiga :) Köpte även ett hårband som jag ska ha imorgon på festen. Så fint! :D

XOXO

Jobb och krasslig

Idag har jag jobbat med vaccinationen. Var asmkt folk hela dagen. Fick service av en hygiensjuksköterska med mat. Hann inte gå och köpa själv. Var lite jobbigt att jobba för jag är rätt krasslig. Kan inte somna på nätterna för att jag har så mkt snor i huvudet. Mysigt va? Tog Alvedon idag men det hjälper inte så mkt. Måste nog ta nässpray, men jag hatart.

Är väl bara bita ihop och be till gudarna att jag inte blir riktigt sjuk till nyår. Vore för jävulskt isåfall. På tal om krassliga personer var det någe bland det värsta jag varit med om idag på jobbet. Folk trilla i golvet från alla möjliga håll (ambulansen fick hämta en för att den personen slog sig och rätt rejält) och så var det en del som kräktes. Magsjukan på gång kanske? Mkt barn var det idag också. Var som ett vilt zoo med galna barn. Haha. Sjukgymnasterna och de andra folket i kön blev lite irriterande, men vad ska man göra liksom?

XOXO

Stan och Avatar

I förmiddags var jag på stan med Sandra. Vi köpte present till pappa, han fyller ju i januari så. Och så blev det lite smågrejer till oss själva :) Och nu ikväll har jag varit på bio med Sanna och Rebecka. Vi såg Avatar. Var riktigt bra. Rätt cool ;P Men blödig som jag blivit på sistone så var jag nära till tårarna mer än en gång. Tyckte att det skulle bli pinsamt om jag började gråta så jag behärskade mig.



Uppdatering!

Julen började med att jag jobbade natt på barn och gick alltså av julaftonsmorgon. Rusade hem så fort mina värkande ben bar mig (var ingen lugn natt som jag hade hoppats på, hann dock se lite barnprogram på morgonen med julkänsla, haha). Hann sova nästan 2 h innan jag var tvungen att gå upp. Blev hämtad av morfar och vi åkte hem till min moster.

Hos moster blev det jullunch tillsammans med hela familjen (förutom mamma). Vid ungefär Kalle Anka kom mamma och efter Kalle åkte min kusin med familj vidare. Vi delade då ut resterande klappar och sen åt vi. Blev inte så sent eftersom mamma skulle iväg och jobba och hon körde hem mig så jag skulle slippa gå.


     
        
            


På juldagen bar det av hem till mormor och morfar där vi åt kalkon. Supergott :) Och sen åkte jag och Sandra med Sanna, Tommy m.m. till Strömpis. Fick följa med i taxin, asbra ;) Var kul på Strömpis, var lite misspepp på att gå först eftersom jag inte hade någon biljett. Blev dock kanske lite mycket att dricka :(

              
              


Var alltså seg som fan på Annandagen men åkte iallafall med mormor och morfar till mamma för att få lite mat. Kommer typ inte ihåg när jag lagade mat senast, haha.

Idag har jag varit med mamma och Sandra till Marieberg och bytt lite julklappar. Tänkte fynda någe på gina också, men hittade bara ett armband och det var till ord. pris.

Så det var lite uppdatering :)
XOXO


God Jul (i efterskott)

Blev aldrig något blogginlägg igår, hinner inte skriva idag heller, men ville bara önska God Jul till alla ni som läser min blogg ;)


En vecka i Teneriffa!

 

10 januari åker jag och Rebecka till Teneriffa i en vecka. Ska bli askul och skönt :D Vi flyger från Örebro och resan gick på 3750:- inkl. avbeställningskydd, transport till hotellet samt att vi skulle ha egen toa och dusch på hotellet. Är alltså ospecificerat men det blir nog bra oavsett, man spenderar ju inte så mkt av sin tid på hotellet iallafall.


Några bilder från Stockholm

Det blev alltså mest shoppning när jag och Sandra var i Stockholm torsdag kväll-måndag lunch. Blev dock även rätt mkt film, såg bland annat Stardust och The Plank. Spelade monopol i lördagskväll och jag förlorade rätt stort. Är ingen fan av monopol, men det är lite av en tradition. Sen blev det ju också ett besök till kusinen och kusinbarnet :)

Här kommer iallafall några bilder från dagarna. Vi tog mest kort med Sandras kamera, eftersom den är bättre, men några bilder har jag iallafall :)


             
      

    

         


R.I.P Brittany Murphy


Vet inte om jag levt i en bubbla eller någe, men jag fick precis reda på att Brittany Murphy dog i sitt (?) hem den 20 dec. Så hemskt.

                                                     R.I.P

Sjuksköterska på dialysen

Jupp, jag kommer fr.o.m. februari (tror jag, har inte skrivit på några papper än) jobba på dialysen. För de som inte vet så kommer svårt njursjuka personer till dialysen för att få sitt blod renat. Det är massor att lära så jag ska få 8 veckors inskolning. Det är ett sommarvikariat egentligen som börjar redan i februari. Förmodligen kommer det finnas en stor chans att få vara kvar eller rotera till avdelningen (93:an) i höst. Malin har fått jobb på avdelningen. Lite synd att vi inte fick på samma ställe, men det är iallafall samma klinik :)

Dialysen hade kanske inte varit mitt första handsval om jag hade fått välja fritt på hela sjukhuset, men jag tycker att det ska bli jättekul att arbeta där. Finns så mycket att lära. Man använder t ex centrala portar som jag inte vet om jag har hört talas om förut. Kul :)


191 dagar kvar till Eclipse

I natt drömde jag at jag fick se Eclipse redan nu och Edward hade blåa ögon. Hmm. Kommer inte riktigt ihåg mer. Men det är hela 191 dagar kvar tills man får se Eclipse. I vår kommer ju iallafall trailerna att komma ut så man får smygtitta lite :)

Jo igår åkte vi hem till Ulrika och Vilgot, han var väldigt blyg & trött och ville inte riktigt leka med oss :( Fikade iallafall och tittade på bilder på huset som de har köpt. Var väldigt fint, så det kommer att bli jättebra :) De följde med oss upp på stan. Sandra shoppade loss inne på Eden, typ som Rusta. Fick för mig att det skulle vara en fin affär, men så var det alltså inte. Vi skiljdes vid Feet First för då skulle Ulrika träffa Jonas. Jag och Sandra shoppade istället skor :) Hade världens beslutångest över ett par skor som jag så gärna ville ha men som jag inte tror att jag kommer att använda. Slutade med att jag inte köpte dem. Nyårsklänningarna blev köpta på Scala och så köpte jag en jacka och 2 tröjor på Monki. Köpte även Sandras julklapp. Tråkigt att hon vet vad hon får men så får det bli i år. Vi gick förbi och hälsade på Amanade på jobbet innan vi gick hem. Trevligt :)

Idag ska vi åka till Vällingby, där Mats jobbar. De har byggt fint där har jag för mig :) Måste hitta en julklapp till vår moster Lena, det är allt vi har kvar. Och kanske någe mer till oss själva? ;)

XOXO

Stockholm

Just nu befinner jag med i Stockholm hemma hos min morbror i Bandhagen (japp, han har flyttat) med Sandra. Vi kom hit i torsdags kväll :) Igår spenderade vi dagen på stan. Började i Gamla stan och slutade i Gallerian. Köpte lite julklappar och så köpte jag böcker på Sciene fiction bokhandeln, ett par leoleggings och örhängen på Vero Moda. Idag ska vi nog först hem till Ulrika och Vilgot en stund och sedan ska vi tillbaka till stan med Monki som första stopp :)

Kan även passa på och berätta att jag var på arbetsintervju på njurmedicin i torsdags innan jobbet. Förutom att jag kom 5 min försent så gick det bra. Så jälva pinsamt, men hade ju massa packning och jag hade inte riktigt beräknat gångavståndet rätt. Det visade sig iallafall att de behövde någon till dialysen. Lät bra :) De skulle ringa mina referenser denna vecka så skulle jag höra av mig mån-tis så skulle vi prata mera.

Nu måste jag sätta lite fart!
XOXO

Livsfarligt att cykla

Jag vågade inte cykla till jobbet imorse. Tänkte om jag gjorde det så skulle jag slå halvtihjäl mig. Så jag valde att gå och tror ni inte att jag halkar iallafall? Trots att jag gick försiktigt, kanske inte tillräckligt eftersom jag så klart var sen till jobbet, men iallafall.

Var på barn och jobbade idag. Det var kul, kände mig glad hela dagen trots att det var väldigt rörigt och stressigt ett tag. Förstår inte varför allting ska ske runt luncherna. Kom iväg på sen lunch så det fick bli en kortis för kl.13 kom det 3st urologbarn, 1 som skulle skrivas in inför op imorgon och 1 hemsträck som skulle till rtg och duschas. Egetnligen skulle hemsträcket komma vid 11.20, men ambulansen som skulle hämta dem hade inte tid, var så mycket körningar pga att folk trippat ute i snön. Galet.

Blir lite irriterad på vissa läkare. Stod med på rummet med ett barn för att få veta lite grann vad planen var, men så fick han för sig att han skulle förklara något för en annan sjukskökterska, han bad mig gå och hämta någon som var mera van. Absolut sa jag ock hämtade Eva som skulle jobba kväll. Tack för det asshole! Så himla oförskämd, stod han där med sina glasögon ute på nästippen och tittade på mig. Usch. Blev så irriterad. Egentligen gjorde det ingenting för då fick jag göra en annan grej och sen gå hem istället, men han kunde ha sagt det på ett annat sätt. Men annars har alla varit snälla mot mig idag, både barnen, föräldrarna och all annan personal :) Dessutom var det den snygga kirurgen som rondade idag ;) Jag hade iofs inte kirurgbarnen, men iallafall.

Nu ska jag skita i den oförskämda läkaren och packa väskan till Stockholm samtidigt som jag ska sjunga lite WL, istället.
XOXO

Gud så kul med snö

Jag är verkligen glad över all snö som finns där ute :) Spenderade hela eftermiddag/kvällen igår med att städa här hemma. Dammsög, ställde fram alla julsaker (allt utom granen), strök och hängde upp julgardiner i köket och sovrummet (får förbli mina svarta gardiner i vardagsrummet), tvättade, gjorde rocky road och bakade lussebullar.. Hmm vad gjorde jag mer? Jo lyssnade på massa svensk julmusik. Så nu känns det som om julen verkligen är på väg :)

Idag hade vi julbord till lunch på vaccinationen och så fick vi en röd liten vitprickig gris i julklapp av Hillevi, var verkligen en överraskning :) Men sen så hade vi världens segaste eftermiddag. Hade kanske 10 patienter på 5 timmar. De hade 35 st borta i M-huset.  Imorgon ska jag vara på barn så då lär det vara mera att göra. Hittade förresten min lila namnskylt som jag trodde att jag hade tappat bort. Den dök nämligen upp när jag städade bland mina matlådor, haha.

Efter jobbet träffade jag Sandra och mormor på Bingo 8:an. Blev att Sandra vann 600 kr, men eftersom det var mitt namn som stod på datorn, och mormor vill vara lite rättvis så delade vi på pengarna. Blev alltså 300 kr rikare :)

Nu håller jag på och kokar vatten till pulvermoset jag ska ha till matlåda imorgon.. Mm, så gott det ska bli - not!
XOXO

Rösta på Storbrittaniens bästa manliga skådespelare!


RÖSTA
HÄR



Madde the chicken!

Skrev nyss till Julia (på hennes blogg) varför hon skulle ta jobbet i Bristol om hon nu får det. Samtidigt som jag tycker att hon ska åka så vill jag att hon ska bo kvar här med oss. Men vad är det som hindrar mig att flytta med till Bristol? Typ ingenting annat än min feghet. Förmodligen så kommer jag snart att ha en engelsk sjuksköterskelegitimation. Ska bara betala den när inbetalningskortet kommer. Och vad ska jag med en sån till om jag inte ska åka till England och jobba? Snacka om att kasta pengarna i sjön. Som tur är kanske det dröjer lite innan jag måste betala och då kanske jag har bestämt mig hur jag vill göra.

Fega Madde måste växa upp och bli lite modigare!
Vad önskar jag mig i julklapp? Jo en låda full med mod ;)

XOXO

Taylor Lautner på SNL - sjukt roligt!

 

- Thoose abs are so fake!

HAHA


"Jul, jul, strålande jul"

Sa ju att jag försökte bättra på min julkänsla och det har väl blivit lite bättre. Var på stan igår och köpte en julklapp till mamma och så köpte jag en julklapp till Vilgot (mitt kusinbarn). Köpte en Play2Learn mikrofon. Den spelar både musik &vanligt prat och så kan man sjunga i den också. Tyckte att den kunde passa honom :)

 

Sen var jag även till Almstedts och köpte 2 julstjärnor. Jättefina var de inte, men de kostade bara 25 kt styck så de fick duga. På Indiska köpte jag en röd ljuslykta som jag ska ha i vardagsrums fönstret.

När jag kom blev det att jag böt handdukar och sängkläder så att det skulle bli mera juligt. Imorgon ska jag sätta upp gardinerna och eventuellt baka.

Någon som är jätteduktig på att baka är Sanna. Var hemma hos henne på luciafika idag :)

Så som sagt är min julkänsla på gång, men jag är inte riktigt där än. Jag jobbar på det dock.
XOXO


Erik the skeleton




Erik Grönwall vann Idol igår, vilket jag tror att alla redan vet. Det är bra att han vann för jag ringde och röstade ett antal gånger. Var ingen annan i sällskapet som gjorde så jag var liksom tvungen. Men nu är Idol slut och det kommer nog dröja länge innan jag ringer och röstar på någe mer så det kan väl vara värt det :)


Nästa vecka kommer snön!

Äntligen måste jag säga. Hoppas bara att det är sant. Läste på någon länk via aftonbladet.se att det skulle bli typ noll grader på söndag och sen skulle snön komma till veckan. Tycker verkligen att det är dags. Har försökt att få julkänsla sen 1 advent, men det går inte. Kanske beror på vädret, kanske beror på saknaden av Eila, kanske beror på att jag är trött. Kanske är en blandning av allt?

Idag har jag iallafall tänkt att göra ett tappert försök. Ska nämligen upp på stan och köpa lite julblommor och en disktrasa. Kommer nog bli något mer. Kanske kan hitta en julklapp? Vid den här tidpunkten brukar jag bara ha någon enstaka kvar att handla till men jag har inte köpt en enda iår. Beställt till 4 pers har jag iofs gjort.

Sen tänkte jag även att jag ska byta till jultextiler här hemma, får se om det blir idag eller imorgon. Ska hem till Sanna ikväll och se Idol-finalen så jag vet inte hur mkt jag hinner idag. Tänkte ta det jävligt lungt, orkar inte stressa runt.

Men jag ska nog iallafall hoppa in i duschen nu så jag kan komma iväg.
XOXO


PS: Var det någon mer än jag och Lisa som såg Criminal minds igår? Så hemskt det var. Jag typ grät och vågade inte titta.

Det är tråkigt som fan med dåliga nyheter.

Katarina ringde idag på förmiddagen och meddelande att jag inte kommer att bli någe jobb i Bristol för min del. De tyckte att jag var en glad och trevlig tjej, och verkade vara en bra sjuksköterska, men jag var för dålig på engelska. Blev liksom lite ledsen och grät en skvätt när vi lagt på. Ville så jättegärna åka. Men som Katarina sa, så kommer det förmodligen fler chanser och då ska hon höra av sig.

Julia har inte fått höra någe än, men jag känner lite på mig att hon kommer att få det :) Och det finns ju andra sjukhus i Bristol som kanske behöver jobb, så vem vet jag kanske kan flytta dit iallafall och söka jobb på plats? Är nog lite för feg för det, men får nog ta mig i kragen och våga leva lite.

XOXO

PS: Såg sista GG-avsnittet innan uppehållet förut idag. Slutade spännande!!

Beatrice 15 år

                             

I lördags var jag hemma hos min kusin Bea för att fira att hon fyllde 15 år i veckan som var. Fick god mat, men annars så var det inte så märkvärdigt. Kollade på TV och så. Fick lite problem med andningen och nös en del också. Trots att jag tog en tablett innan jag åkte, tog en till (annan sort, under kvällen), nässpray och Bricanyl. Inte så skönt, men jag överlevde.

Bea blev glad över halsbandet hon fick :)

Både Alexandra och Andreas ville att jag skulle filma dem när de dansade. Vilket jag gjorde då. Anderas ville även att jag skulle lägga ut dem på youtube. Så här är dem:





Då börjar nedräkningen till The Twilight Saga: Eclipse


Nu när jag sett New moon så längtar jag så klart till nästa, dvs. Eclipse. Så nu börjar nedräkningen och vi startar på 205 dagar. Premiären är 30 juni 2010. Man kan ju hoppas att vinter bara flyger förbi så det blir vår och de börjar släppa trailerns och annat spännande :)


Calle och Erik till Idolfinal!



Då var det klart att det är Erik och Calle som ska tävla i Idolfinalen på fredag. Tyckte att gårdagens program var bra. Tittade på det tillsammans med Rebecka, Ida och Lisa :) Jag röstade typ 3 ggr på Erik innan han hängde löst. Tyckte att det räckte. Sen fick jag typ spel när han fick sjunga om så då vet jag inte hur många gånger jag ringde. Det lönade sig iaf att ringa och jag och Lisa skrek "JA" när vi hörde vem som gick vidare :) Men usch så nervöst det var!

Idag har jag bara legat i sängen och läst. Håller på att läser Club Dead av Charlaine Harris. Det är tredje boken i Sookie Stackhouse serien (True Blood). Är på kapitel 12 nu så den är snart slut. Ska fråga Kajsa om jag kan få låna några fler nästa vecka (finns 8 st).

Förresten så verkar det som om det inte fanns någe nytt Grey´s anvsnitt igår. Kan kanske lika gärna vänta tills på onsdag och se det på TV:n för vi ligger typ lika nu med USA.

XOXO

Man måste visst stå på sig

Var till vårdcentralen idag för att få en underskrift på att jag kan arbeta. Hon i kassan ville att jag skulle betela minst 600 kr, helst 1000, för en liten underskrift, men jag vägrade. Sa att det skulle räcka med ett vanligt läkarbesök, alltså 120 kr. Jag bestämde iaf att jag skulle betala efter jag träffat AT-läkaren (som hette Olof Säll, någon som vet vem han är? Kände igen honom asmkt, men ville liksom inte fråga). Blev bara en underskrift och inga prover. Men sen ändå så ville hon i kassan inte tro på mig. Så hon gick iväg och pratade med läkaren. Det hela slutade iallafall med att jag betlade 120 kr :) Hade det varit för några år sen hade jag aldrig ens tänkt på att ifrågasätta utan bara vara en snäll flicka och betala.

Sedan har jag även varit till USÖ och Karro på 82:an och gett henne pengar för Isacs kläder. Var även till Apoteket och köpte Alvedon, eftersom jag fortfarande har ont i huvudet. Hillevi (som jag också var till för att lämna mitt timkort) frågade om jag hade kollat att de inte var någe fel på trumhinnan. Ska nog kolla upp det på söndag när jag jobbar om jag fortfarande har ont och lock då.

Innan jag åkte hem var jag til Ica också och köpte frimärken, så nu har jag skickat iväg alla mina papper till NMC och Socialstyrelsen. Hon i kassan frågade om hon skulle posta det åt na. Var liksom tvungen att säga "Ja, tack", så nu hoppas jag att hon verkligen gör det. Blir så nervös när jag inte gör viktiga saker själv. Men det blir nog bra :)

Nu ska jag äta en apelsin och titta på nya Grey´s.
XOXO

Bjud på en tavla målad av WL

White Lies målade en tavla i somras som nu ligger ute på auktion. Hela summan kommer att gå till välgörenhet. Såg att just nu ligger budet på £171. Jag har inte bjudit, haha. Verkligen inte. Men om man vill så kan man göra det HÄR.

       

      Finns antagligen en anledning till att de är artister och inte konstnärer ;)


Annars idag har jag varit och jobbat på Barn, Malin ville vara ledig så då fick jag jobba för henne. Var bra så jag kan få lite pengar, annars skulle jag inte ha jobbat någe alls denna vecka. Och nu ringde Pernilla ikväll och frågade om jag ville jobba för henne på söndag, vilket jag så klart vill.
Var väldigt lungt på avdelningen idag, vad gäller mina patienter. Hade iofs bara 2 så :)

Just nu håller jag på och tvättar. Alltid lika roligt.

XOXO


Till Stansted och tillbaka

Började med att jag missade bussen hemifrån så jag fick ta en senare vilket reulterade i att jag fick springa till tåget. Men jag hann! Hann typ sätta mig ner och börja försöka andas normalt innan tåget började rulla. Åkte till Bålsta stn där jag böt till en buss som tog mig till Stockholm-Arlanda terminal 5. Hittade inne på Arlanda utan problem :) Var så klart nervös eftersom jag aldrig flygit själv förut.

   
                           

Iallafall så landade jag kl.13.30 i Köpenhamn och fick gå aslångt för att komma till rätt Gate, men det gick bra. hade fruktanstvärt ont i öronen/huvudet så jag bävade inför nästa flygresa. Gick så klart inte att uindvika den och kl.16 ungefär (engelsk tid) landade jag i London Heathrow. Stod en taxichafför och väntade på mig med en skylt som löd: Eva Madeleine Svensson. Haha kändes lite som på film. Det hade kommit en till tjej med samma flyg som också skulle till intervjun så jag pratade med henne under taxiresan till Stansted. Tog ungeär 1 h.

Kom iallafall fram utan problem. Om man bortser från öronen då. Träffade Katarina i lobbyn, och hon såg väl ut som jag hade förställt mig men ändå inte. Blond var hon iaf och det var de jag hade trott att hon skulle vara :) Lika trevlig och glad i verkligenheten också. Fick en t.o.m. en kram när jag åkte hem sen.

Checkade in och gick sedan upp till rummet (asskön säng) och började förbereda mig lite. Sen gick jag ner till Katarina och gick igenom allt. Kändes rätt okej då. Senare på kvällen var jag ashugrig eftersom jag bara ätit en smörgås under hela dagen typ, så jag satte mig med Katarina och åt en nachostallrik, klockan var rätt mkt så jag ville inte äta för mkt.

     

Julia kom fram till slut :) Pratade lite med henne och sen gick hon ner till Katarina och precis när jag gått och lagt mig så kom hon upp :) Åt frukost gjorde vi tillsammans också (mkt gott) men annars hann vi inte umgås så mkt. Var lite synd.

Efter frukosten (igår) så gjorde jag mig iordning och försökte förberda mig ytterliggare. Kl.9 träffade vi Matthew och Kevin, samt alla kontaktpersoner. De hade en presenation om UKSH och så fick vi sitta kvar, fylla i lite papper och så medans vi väntade på våran tur att intervjuas.

                 

Nervöst som fan var det. Jag var även nervös under hela intervjuen och fortfarande även efteråt. Som jag skrev tidigare så gick det väl inte som jag tänkt. Allt jag hade förbrett blåste bort ur huvudet på mig. Så vi får se hur det gick. Förhoppningsvis gick det bättre än jag tror för jag vill verkligen ha jobbet. Kommer bli asledsen om jag inte får det.

Jag var klar med intervjun vid 11-12 tiden och då gick jag till Stansted flygplats, eftersom man var tvungen att checka ut från hotellet senast kl.11. Var lite utomhus för att få luft, men hittade inga bänkar som inte var invaderande av rökning, så jag gick in och åt en smörgås istället. Var lite tråkigt, men sen fick jag iallafall gå in till Taxfreen och allt de där. Så då ppiggade jag till lite, men det blev en del långa timmar fram till kl.17.10 då man kunde börja boarda.

Flygresan hem var jävulsk vad gäller huvudet och jag började gråta en svätt när vi började flyga lägre. Mamma och Carro kom iallafall och hämtade mig i Västerås. Så snällt så. Annars vet jag inte när jag hade kommit hem.

Det var lite i korta drag vad jag har gjort de senaste 2 dagarna, fråga om det är någe ni villl veta. Det som de frågade mkt på intervjun var varför jag skulle få jobbet, vad jag hade att erbjuda och hur min chef skulle beskriva mig osv. Skit svårt! Hur ska jag veta, hon har aldrig sagt någe. Skulle ha hittat på saker, men var för  nervös för att ens kunna tänka klart.

Fortsätt håll alla tummar nu har tills jag säger att ni kan släppa den ;)
XOXO

I am back

Nemen jag är väl inte helt nöjd med hur det gick på intervjun. Ju mer jag tänker på det desto mer säker blir jag på att jag inte kommer att få jobbet och ju mer jag tänker på jobbet så vill jag ha det ännu mer (någon som fatta?). Men vi får väl helt enkelt se. 50 % chans tror jag att det var. Har nu iallafall försökt, och om inte annat får jag väl flytta med Julia iallafall och söka jobb där själv.

Tänker skriva ett längre inlägg senare under dagen när jag vaknat till ordentligt. Tänkte bara uppdatera er lite snabbt.

XOXO