Fredag :)

Fint väder idag med :) Hade på mig min vårjacka idag :D Men jag missade bussen till skolan och fick cykla, så det blev lite småkallt, eftersom de var vid 8 också..
Tentan gick väl ganska bra tror jag.. Räknade alla uppgifter 2 ggr, men jag är lite halvorolig över ett tal, tyckte de blev så mkt verksam substans, men jag kunde inte komma på hur man skulle göra annars.. Och så på ett tal skrev jag först att en 50 g tub skulle räcka i 500 dagar, haha.. Men jag ändrade till 50 dagar sen :) Läkemedelshanteringen kändes inte lika bra, var inte alls de jag hade läst på, men håll tummarna att det gick bra iaf, kändes rätt bra ändå :)

Blev klar med tentan halv tio ungefär, lämnade tillbaka böcker och betalade skulden, hehe. Ena var försenad, skulle varit tillbaka i söndags, trodde de skulle bli 100 kr i böter, men de blev bara 50 :D
När de var gjort cyklade jag upp på stan, köpte en banan och ELLE :) Gick till Waterproof, men då var han David ute på ärende. Tog en sväng på stan så länge. Var på H&M och köpte två t-shirtar, en Fasihon against AIDS av Good Charlotte, och en annan grön randig, ett par tights o lite annat smått o gått.. När jag stod o betalade ringde David och sa att han var tillbaka och att han hade min skiss där :) Innan jag gick dit så gick jag till Lindex och där köpte jag två par jeans, ett par svarta och ett par röda, hehe.. Assnygga :) O så köpte jag ett par solglasögon.. Blev massa shopping idag :) Ska lugna ner mig nu, eftersom jag beställt kläder från ellos för 800kr..

Men gick iallafall till Waterproof och jag blev helnöjd med designen.. Känns asbra :) Stor och färgstark kommer den att vara :) Livfull, hehe.. Blommorna betyder ju livsglädje, älska för det är du skapt för och sen är det ju mammas, Sandras och min månadsblomma. Så det är en livshyllande tatuering :) Det tråkiga är bara att de inte hade tid förns 13 juni (!) Man säger ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Den kommer ju typ inte synas förns till sommaren iallafall, så för den skullen spelar det ingen roll och jag har fullpackat  schema tills sommaren också, så det passar nog rätt bra med 13 juni.

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar, Eila är också här, hon blev grymt glad när jag kom, lilla pullan :) De ska bjuda på lunch :) Vi sitter och väntar på Sandra nu bara..

Ikväll ska jag inte göra någe.. Städa och rensa bort gamla kläder så jag får plats med mina nya ;P hehe..
Ska upp 05.00 imorgon, eftersom jag har praktik i helgen.. Seeegt!! 


Ledig

Idag är jag ledig från vfun :) Asskönt och fint väder är det också :D

Har hållt på o ringt runt till olika avdelningar på USÖ ang. sommarjobb.. Ser inte bra ut. Vet att det är rätt sent, men jag har ju mailat och så tidigare.. Pratade med en kille från psyk och han sa att de brukade ge de som läser till ssk förtur, så han sa att han hade markerat mitt namn extra, men att de inte var han som bestämde vilka som skulel få komma på intevju, och i lördags var de visst "möte" nånstans där man fick träffa cheferna o boka anställningsintervju.. Men de missa jag.. Så vi får väl se vad som händer.. Kommer ju inte vara utan sommarjobb, men jag skulle vilja ha någe nytt, dels för omväxlingsskull o dels för meriter, är ju mitt sista sommarlov nu om allt går som de ska, sen måste jag ju fixa ett riktigt jobb.. Sjukt va fort tiden går!

Ska plugga idag. Har ju tenta imorgon :(
Men jag ska även till Friskis med Julia och gå på Aerobics Funk passet :) Hoppas det kommer finnas platser kvar, för de har visst tagit bort bokningstjänsten på hemsidan :( Får bli gymmet annars..

På vfun har det väl inte hänt så mkt.. Har iaf satt min första PVK :D Gjorde jag i förrgår, det gick jättebra, prickade rätt på en gång :) Sen har jag även hängt och kopplat blod, men de ville inte riktigt gå in, fick sätta en tryck manschett på blodpåsen, så då kom den i gång :) Annars har de mest varit temp o puls o mediciner. Kl.20 medicinen är iaf en spruta, så de e kul :D hehe..

Nu ska jag äta frukost sen ska jag ringa Waterproof igen o härja lite med dem..

Var på Cambridge möte i tisdags: -4,5 kg och -4 cm i midjan :)

Söndag

Var rätt länge sen jag skrev nu, så jag tänkte att jag kanske skulle skriva lite.
Var inte så jättekul att gå med ssk nu i tors o fredags. Var typ bara pappersarbete och jag trodde att de var ssk som satte KAD, tog puls o BT, blodprover o allt på nya pats, men de var det visst inte. Blodproverna tog de från lab själva och typ allt annat gjorde usk. Det ssk gjorde var att dela medicin o skriva journaler. Kul! Jag fick iallafall värma och hänga blod och ge några injektioner Fragmin, men en del pat tar ju de sprutorna själva. Var ju iofs en ny ssk (ny på den avd) som jag gick med för min handledare var sjuk, så då kanske jag får göra mera saker nästa vecka när jag ska gå med henne :) Hoppas det iallafall :)

Har varit astrött hela veckan och så har jag kommit på att jag kommer missa massa Grey´s avsnitt så nu har jag laddat hem och sett på alla från säsong 4. Helt besatt blev jag. Datorn stod på i typ 2-3 dygn för att jag skulle se dem, haha.. Sen har jag även kommit på att jag gossip girl inte går i repris, o jag hade redan missat ett.. Men nu har jag sett t.o.m avsnitt 6 och ska väl fixa de andra lite senare :) Asbra är de!

Hade tänkt att åkta till skolan idag o träna på KTC, men jag kom på att jag har tusen andra saker jag måste göra - plugga till tentan på fre, till sem imorgon, några tema uppgfiter och så städa o tvätta här hemma..

Måste skriva lite om Melodifestivalen som var igår. KATASTROF! Vad tänkte folk på? BWO såg ut som as i sina kläder o jag gillade inte låten heller, men jag förtod att den skulle gå vidare, samma sak med den där operalåten. Men sen då.. HUr kunde hon Frida (som för övrigt hade ett exakt likadant linne som jag köpte på H&M förra veckan) gå vidare och inte Patrik Isaksson. Hans låt var ju 1000 ggr bättre än hennes, ringde t.o.m. o röstade. PINSAMT SVERIGE! Jag blev helt upprörd.

Nu ska jag betala räkningar, kolla Blackboard för de har jag inte gjort på hela veckan, o plugga lite...

TRÖTT!

Jag är sjukt trött idag. Väckarklockan ringde 04.45 imorse och då vare bara att pallra sig upp :( Kunde inte sova direkt när jag kom hem igår kväll heller, så de blev bara några få timmars sömn. Men jag ska göra kväll imorgon, så då får jag sova till 11 iaf :)
Har ju gått med usk nu i två dagar, hon undrade om jag ville ge en injektion i magen igår kväll, men jag fega ur, pat´s mage var inte så bra att sticka i.. Men idag har jag lsgt om några sår enligt steril metod, tagit bort 2 PVK och så har jag plockat bort agraffer, ser ju ut som häftklammrar som sitter istället för tråd på op.såret. De var kul :) Och imorgon ska jag börja gå med ssk så då kommer jag kanske få göra lite mera :)

Missade gossipgilr igår :( Fast ikväll ska jag iallafall se Grey´s :D


19 feb

- 3 kg

Första riktiga praktikdagen idag.. Fast jag ska gå med en usk de två första dagarna, så det blir nog inget stickandet och så idag.. Jag börjar kl.14 och slutar 22, fast det går ingen buss då så jag ska nog sluta kl.21 tror jag..

Gick upp rätt tidigt idag för att börja så sent..
Var på stan en snabbis och hämtade en sladd som jag trodda fattades till min skrivare som jag köpte igår, men sen när jag kom hem hittade jag den, haha smart.. Men jag var även på Waterproof för att han sa att han skulle ha med sig skissen idag, eftersom han glömde den igår.. Men han hade inte det :( Så nu ska han ringa mig istället.. Var även på Glitter och köpte 3 par nya örhängen :D Värsta fina :)

Nu ska jag kila så att jag inte missar bussen, för då är det kört!

Söndag - Melodifestivalen

Tråkigt att det inte är lika fint väder idag, men men..
Ska snart äta frukost och sen åka till skolan och öva.

Tänkte bara skriva lite om Melodifestivalen som var igår. Tyckte att det var en del bra låtar faktiskt, var inte lika katastrof som förra veckan :) Gillade Sannas låt väldigt mycket. Missade Olas, men det verkade som om den låt som alla hans andra låtar, tror nog att den förtjänar andra chansen. Men sen tyckte jag inte att det var bra att Rongedal kom till finalen och inte Andreas och Carola. Tycker inte att de låter bra när de sjunger, men de hade väl en bra show antar jag. Jag gillar inte Carola heller. Hon sjunger ju bra, men gillar inte hennes attityd. Låten One love, var iallafall bättre än Just a minute, såå..
Gillade Lasse Lindhs låt också, men man förstod ju att den inte skulle gå vidare, folk är ju fortfarande inne på att i melodifestivalen ska det bara vara schlager, eller typ E-type (usch hatar E-type!)

Sen gillade jag Carolas klänning, jättefin ju, sån skulle jag vilja ha!
image41

Lördag

Det gick bra på jobbet igår, fick vara på ettan, så det var ungefär som vanligt. Jobbade med Iman och hon är bra :) Skulle egentligen varit på tvåan med Susanne (som är jättestressad o jobbig), men eftersom inen av oss hade sonddelegering, så fick jag byta med Pia. Bra det :)
Slutade halv nio och tog sen bussen raka vägen hem, la mig på soffan o somnade, hehe.. Astrött.. Låg o drog mig rätt länge imorse också :) 

Sen har jag varit uppe på stan o bytit några soppsmaker. (Värt o veta), men aa skulle bara tala om att jag varit utanför dörren idag :P hehe..

Har inte gjort så mycket annars. Pluggar lite, tittat på LA ink och Prison Break och ikväll ska jag titta på Melodifestivalen och plugga lite mer. Ska skriva klart eller iaf nästan klart alla KTC moment.

Ajust, var inne på ellos och kollade på klänningar (Julia!) La till några på min önskelista som man kan ha på hemsidan och de blev klänningar för över 2500:- Blev en hel del alltså. Måste kolla igenom dem, för jag fick hem reklam om att man hade 40 % på dyraste varan (fast de visste jag redan, för det hade Julia sagt ;P) men man fick också en beige jacka, som jag tyckte verkade snygg, gratis. Värsta najs :D

Måste också berätta att min mamma ringde nu ikväll och berättade att min kusin Ulrika är med barn.. Värsta kul :D Fast jag blev inte överlycklig som jag hade blivit om de var med hennes förra kille, gillar inte hennes nya riktigt till 100%. Men jag är glad iallafall :D Ska ju få mitt första kusinbarn, :) Känns som om alla får barn runt om kring en hela tiden.. Man blir ju typ avundsjuk.. hehe..

Ska återgå till skolböcker nu.
suck!

15 feb

Usch jag har jätteont i magen och det ser grymt kallt ut ute idag :( Hade tänkt att cykla till skolan, men nee de gör jag inte när det är så kallt.. Ska iallafall träna efter skolan. Med både Kiina och Lisa tror jag.. Sen ska jag hem äta lunch och sen åka till jobbet.. Hade ju tyckt att det skulle bli kul att jobba, men mamma berätta att en penisonär hade dött, blev helt chockad, för hon var inte så dålig när jag var där sist. Så nu känns det inte så kul heller.

Igår var det ju alla hjärtans dag, gillar inte den dagen riktigt, men jag skickade iaf sms till Jossan o Lisa ;P och sen fick jag en ros av min lillasyster och en garderobsblomma av mamma, haha..

Jag var lite mongo igår, gick upp tidigt o stressade iväg till Vivalla VC, sen kommer jag dit o berättar att jag ska träffa en läkare kl.8, men då säger hon att det är kl.9, då har jag läst fel på pappret, för när jag kolla igen stod det kl.9. Surt.. Fick sitta o väna 40 min typ, sen såg han att jag satt där så då fick jag komma in tidigare, så det var ju bra :) Kollade på tån i 5 min o sa vad som skulle hända när jag opererade den. Sen skickade han en remiss till USÖ, så vi får väl se när de hör av sig.. Rätt sjukt, fick vänta 4 v. på att träffa han igår o han kollar bra i 5 min, kunde han inte gjort det lite tidigare? Kan ju få vänta aslänge på en tid på USÖ och sen tar de flera veckor innan det har läkt.. Hmm..

Aja, nu ska jag borsta tänderna och kila iväg till bussen..
Ha en bra dag gott folk ;)


Onsdag

Var o tränade imorse med Lisa, sen åkte jag hem och ringde upp henne på Cambridge, blev så trött o arg att jag började gråta efteråt. Det fanns alltså ingen ångersrätt, så jag ska testa äta enligt kombinerad kur, dvs, både vanlig mat o det här då.. Har kommit fram till att de finns 3 smaker som är ok - kakao, kakao med mint och banan. Tänker att då får jag iallafall träna också plus att de kanske är lättare att komma tillbaka till enbart vanlig mat sen utan att gå upp igen.. Men jag kommer ju inte gå ner lika fort då heller, men det kanske är lika bra.. Så imorgon ska jag o mamma åka till Willys o handla lite när jag slutat skolan..

Hade skola mellan 13 o 18, vi fick sluta en timme tidigare :D Hade typ dött av hunger om vi slutat kl.19 som vi skulle..

Ikväll är det Grey´s anatomy :D
Äntligen!

Inget för mig

De som vill får säga Vad var det jag sa!?
Så här är det.. Imorse drack jag en med kakosmak, den var inte så god, men jag lyckades iallafall dricka upp den utan att få kväljningar, men sen när jag åt lunch (kycklingsmak) så kunde jag inte, jag kunde verkligen inte äta upp den.. Åt med sked för jag tänkte att de var soppa o det är inget man dricker.. men alltså jag fick kvälningar o om jag hade tagit en sked till så tror jag att allt hade kommit upp igen.. Så jag var ashungrig när det var dags för kvällsmat, tänkte att det skulel bli asgott, hade tagit en med jordgubbssmak, men neej! Jag höll typ på att spy.
Så.. Jag har testat 3 olika smaker och jag fick tvinga i mig alla o mådde bara illa av dem. Så de här var inget för mig.. Nu hoppas jag bara att jag kommer få lite pengar tillbaka, eftersom man var tvungen att köpa för en hel vecka, jag har alltså 18 påsar kvar, kostar 25 kr st, så jag har ingen lust att bara slänga dem.. Ska ringa imorgon när de öppnar och se hur jag ska göra..

Håll tummarna för mig att jag får pengarna tillbaka!

Hungrig

Hej hej bloggen!
Idag är det tisdag och jag är hungirg.. Dricker grönt te nu och väntar på att klockan ska bli en timme mer ungefär. Var ju på mötet igår, trodde inte at de skulle vara så jättejobbigt, men de skulle visst bli bättre 4:e dagen. Hmm.. Får se..
Har försökt att hålla mig sysselsatt idag iallafall, hade jag bestämt med Lisa att vi skulle träna halv 11 idag, men jag fick visst inte det, gå fick jag göra, så jag gick fram o tillbaka till stan istället. Lisa följde med :) Var inne på gina o tänkte köpa en massa, men jag hejdade mig, köpte en grön kjol o en jätterolig klänning på åhléns istället, o så köpte jag lite nödvändigheter på Lindex, bomull o så, och en Bh :) La även undan ett par skor på DinSko, ska fixa ett medlemskap nu snart :)

 image39   image40

Sen ska jag kolla på alla serier och kanske plugga lite :P
Vill nog göra klart tema 3, börja skriva alla KTC moment, öva lite läkemedelsräkning och dessutom försöka lära mig en massa ben på både svenska o latin.. Hmm.. Har en del att göra med andra ord, men aa..

Ska försöka fixa medlemskapet nu så jag får 20 % på skorna imorgon :)

Undrar hur lång tid de kommer att ta innan Oriflame grejerna kommer.. Hmm.. Gått över en vecka nu :(

Söndag

I fredags var ju mamma o Sandra här, sen följde jag med dem hem för att de skulle åka tidigt på lördagen o jag skulle vara hundvakt åt Eila. Mamma fick ett utbrott och jag kände verkligen hur skönt det var att ha flyttat hemifrån, saknar inte att bo hemma!

Gjorde inge speciellt hemma i Lundby, kollade på nr.10 o 11 av Prison Break, och aa nu är det spännande.. Mamma o Sandra kom iallafall hem vid 4 redan, och då åkte vi förbi Maxi, jag köpte en assnygg röd väska ;P, innan de släppte av mig hemma..
Sen kollade jag på Melodifestivalen, som typ var sämst, eller aa både och var den. Gillar inga bidarg som gick vidare, bara Amy Diamond. Alltså seriöst. Jag hatar E-type och därför klarade jag inte av att titta på första bidraget, o bidrag nr.2 var ju huuuuur pinsamt som helst. Lullaby var bra och That´s love, eller vad de bidraget hette var också bra. Och Velvet, men de andra 3 sög och de var ju också de som gick vidare, katastrof!

Efter Melodifestivalen kollade jag på nästan rätt många The war at home avsnitt, från första säsongen, hade fixat dem hemma hos mamma. Sen ringde Micke o härja, hehe.. De var kul :) Länge sen jag pratade med honom :) Han var lite besviken på mig för att jag inte hade ringt o sagt att Neverstore skulle spela i Örebro, för då hade han kommit hem sa han, hehe. Han har ju typ flyttat till Göteborg.. Han skulle komma hem om 2 veckor typ, då skulle de bli fest, sa han, hehe.. Hoppas jag inte har vfu eller jobb den helgen, för de har jag haft annars när han varit hemma.

Nu ska jag plugga för sen vid halv 8 ska jag till Birgitta o kolla på Lisas match som är mot KFUM junoirer :)


Fredag

Hade KTC undervisning idag, de var sårvård, dränage, suturering o liiite om gips. Var inte så mycket praktiskt, vi fick typ kolla på lite olika omläggnigsmaterial o så, men sen fick vi iallafall träna på att ta bort suturer. Haha de hade sytt fast stygnen i en skumgummimadrass, snyggt :P Var enkelt att ta bort stygnen, men jag tyckte ändå att de var lite pilltigt att se till att man bara tog på tråden med pincetten och inte i huden, hehe.. Skulle nog inte vara så skönt för mina patienter om jag nöp dem med en pincett hela tiden :P 
Hade tänkt att åka till Friskis efter skolan, men de drog ut på tiden o så var jag jättetrött o hungrig, coh dessutom hade Lisa försovit sig så hon skulle inte dit. Cyklade till o från skolan iallafall, så lite motion har jag fått.. är ganska jobbigt, uppförsbackar och så.. Höll på att spy typ 3 ggr, kände nästan spyan i munnen :( Var så jävla äckligt. Mådde inte illa av att cykla, hehe, nee men de var vid bilsadelmakeriet typ o sen kanske 1 min till som det verkligen stank. Jag kunde inte andas, hade lukten hängt i några sekunder till skulle jag ha spytt. O jag brukar inte vara såå kräsen, kan man illa, men jag spyr nästan aldrig.

Nu ska jag stryka och titta på Våra bästa (sämsta) år, sen måste jag städa resten av lägenheten, Eila kommer vid fem o sen vid sju kommer ju mamma o Sandra :)

De ringde från Rosenlund o ville att jag skulle jobba nästa fredagkväll, äntligen :D hehe.. De har inte ringt på en månad, började bli lite orolig att de inte ville att jag skulle jobba längre..
Aja, känns bra o få lite extra cash i mars också :)

Haha alltså Våra bästa år är så jävla sjukt, så löjligt att jag inte kan låta bli o skratta, haha..


Torsdag

Hej kära bloggläsare!
Idag har jag tackat nej till ett jobb. Visste iofs inte om jag skulle få det, men de sa att de var intresserad och ville att jag skulle ringa. Men jag skrev ett mail idag om att jag inte var intresserad längre.. Kom på att det skulle kosta 845 kr i månaden och jag vet inte om jag kommer ha pengar till hyran o allt i början av sommaren, får ju inget studiemedel.. Och sen måste man åka vid typ 5 nån gång om man börjar halv sju o då måste jag gå upp 4.30, neee de vägrar jag.. Får se om jag kommer få göra det nu när jag har praktik, men jag hörde av Frida att man kunde sova kvar på sjukhuset om man gick C-tur ena dagen o A-tur andra. Och sen hörde jag att avdelningen var rätt dålig, alltså man fick typ inte göra någe kul och personalen var inte den trevligaste, så nej tack :)

Annars idag har jag haft skola mellan 8 och 15, fick sluta lite tidigare så det var skönt :) Men jobbigt att börja typ 8 hela veckan, gör de imorgon med..

Igår kväll var jag, Kiina, Julia och Rebecka hemma hos en annan Rebecka för att fira henne och Ida (som så klart också var där). De hade fyllt och skulle fylla snart. Fick hemmagjord smörgåstårta och sen kladdkaka, gottgott :D

Är jättetrött nu..
Kollade lite på handboken på infomedica om det stod något om suturering, gips och dränage, men det gjorde de inte, finns ju inte med i boken Med.teknik för ssk heller.. Så jag hoppas att jag kommer hänga med ordentligt imorgon. Ska ha de på KTC, och då ska man helst vara förbredd, men aa.. De får bli som de blir..
Har KTC mellan 8 och 10, så då ska jag nog till gymmet och träna lite sen, är rät skönt o ha både skola o träning färdigt innan lunch :)

Mamma, Sandra och Eila kommer hit imorgonkväll o ska äta lite tacos.. Bjöd nyss hit dem, hehe.. De är ju aldrig här :( Men nu så :)

C ya!

Tisdag

Idag känns det som om jag har gjort mycket, men ändå inte allt som jag skulle göra hmm..
Började dagen men att ha seminarium i 2 h, sen träffade jag Lisa på Friskis&Svettis vid tio nån gång, vi gymmade och så. Har så förbannat ont i min tå att jag inte kan använda löpbandet, testade en annan motionsmaskin idag, men efter 3 min trodde jag att tån skulle trilla av, bet ihop och körde klart 10 min iaf.. Men de andra stryrkemaskinerna går ju bra :)
När vi var klara åkte jag hem och fixade lunch, tvättade och diskade.
Sen var klockan helt plötsligt 15 och då duschade jag o gjorde mig iordning. Cyklade sen till resecentrum, fixade mitt kort som det var repa i (funkade alltså inte, men man kunde ju föra över pengarna till ett nytt) och så köpte jag ett 31 dagars pendlarkort till Lindesberg. Kostade 845 kr, på hemsidan stod det 295 kr, men det visade sig att det var bara inom Lindesberg då..
Sen kom Lisa, så gick vi till Waterproof för att kolla om de ritat upp min tatuering, men de hade de inte. Vet iallafall vem som ska göra den nu, haha, de visste jag inte innan.. Skulle komma tillbaka i slutet på nästa vecka så skulle det vara klart.
Sen gick vi till Idé och hobby, där Lisa köpte presentkort till Dennis brorsdotter som fyllde. När vi var kalra kom Emma upp. Och när vi går ut så ser vi andra Emma också, hehe. Trevligt :) Hon skulle till H&M och Lisa skulle hem så de gick åt ena hållet och jag o Emma gick åt andra hållet. Först gick vi o lämnade tillbaka en bok jag lånat och sen gick vi till Java. Skulle äta och byta julkappar, haha, bättre sent än aldrig ;P Jag fick 4 jättefina muggar och sen matchade servetter, hehe, sen fick jag även en grytlapp/underlägg i silikon. Spännande, hade aldrig sett ett sånt förut, trodde de var att man skulle lägga i diskhornet eller någe, hehe..
När vi var klara skulle jag gå på ett Cambridge möte, men hon ringde och lämnade återbud :( Ska dit på måndag istället.
Nu är jag hemma och ska snart titta på gossipgirl :D

Fick ett sommarjobbserbjudande idag typ. Eller kanske iallafall.. På Lindesbergs lasarett, avd 1. Ska ringa imorgon och så. Sen ska jag ju dit v.8 och ha praktik så då kanske jag ska träffa henne och så får vi se. Men jag vet inte om jag vill jobba där. Har inget emot Lindesberg så, utan det är ju bara de att det kostar så mycket att ta sig dit och så tar det så lång tid också. Skulle helst vilja få på USÖ och då allra helst förlossningen, men sån tur har aldrig jag.

Ojoj. Nu börjar tvn..

Grattis

Kiina skrev grattis till mig på msn förut idag. Till vad, undrade jag. Sen sa hon att alla som gjorde omtentan i lördags blev godkända, hehe. Yees! Det stod på Blackboard och så hade jag fått betyget inskrivet på Studentforum. Asbra :) Så nu har jag bara hemtentan kvar sen är jag ikapp :) Verkar som om det är rätt många som inte har gjort hemtentan, skönt o inte vara ensam :)

Har sett på en hel del sjuka saker idag. Först kollade jag på The war at home, och höll typ på o dö av skratt, nemen nästan. Är så himla bra :) Sen var det faktiskt en del roliga klipp på Americas funniest homevideos, trodde jag skulle dö vid vissa bassäng-klipp, hehe.. Kollade sen på Jerry Springer på TV400, det var det sjukaste! Tror fan det var amatörskådisar, för annars så vet jag inte hur folk är funtade.. Som tex. det var en kille osm hade varit tillsammans med sin tjej i 4 år, och nu skulel han ta henne till TV och berätta att han arbetat som en strippdansare typ, och om någon i publiken kom fram till honom o frågade om de kunde ha sex (om hon betalade) så gick han med på det. Hmm.. Hon gav honom en örfil och sa typ att hon hatade honom.. Men det är inte slut där, åh nej. Sen säger han Jerry, programledare, att tjejen varit otrogen, och att han killen var där. Hmm.. Killarna visste in om varandra och började typ slåss. Tjejen o den "nya" killen hade träffats i 1 år och han var jättekär i henne och den "gamla" kille ville gifta sig med tjejen, så det var typ därför de slogs.. Tror att de hela slutade med att Hon valde den första killen iallafall trots att hon hatat honom 5 minuter tidigare. Alltså.. Jag vet inte.. Men Deras ansiktstryck och kroppsspråk tydde på att de redan visste om allt men de e ju inte säkert, men iallafall.. Herregud säger jag bara! 
Sen var det nästa gästs tur. Då var det en "tjej" som var född man och som jobbade som prostituerad. Oja. Och "hon" hade fortfarande kvar sitt kön och sa att det var större en hennes pojkvän hon haft i 9 månader.. Pojkvännen hade ingen aning och det var det hon skulle berätta. Han vände typ på klacken o skulle gå. haha.. Jag fattar inte.. Hur kan man vara tillsammans med någon i 9 hela månader utan att veta att personen i fråga har en snopp mellan benen?! Var grymt sjukt att jag var tvungen att skratta, haha..

Kollade även på Vänner och de var också himla kul. Joey hade på sig trosor, Ross flirtade med en polis för att slippa "försaktakörning", Chandler o Monica hälsade på Chandlers pappa som var transa och aa.. Skrattade lagom då med.. 

Sen tittade jag på Next. Så himla töntigt att ja måste titta närdet inte finns någe bättra, skrattar typ ihjäl mig då med, haha.. 

Så ett tips om ni får tråkigt - Kolla på eftermiddagsprogrammen ;P 


Lördagkväll och söndag

Vi åkte aldrig och tittade på kattungarna igår, hann inte, skulle ha åkt idag istället, men det blev inte så heller, hehe.
Gick hem till Lisa på kvällen, åt en hemlagad o nyttig pizza, hehe, och förfestade lite :) Sen gick vi upp till Club700, där vi skulle möta Julia, vi var sena så klart, blev helt fasinerade av några istappar under bron vid järntorget, haha.
Christian Kjellvander hade börjat spela när vi kom. Lisa hade spelat en låt med honom hemma så jag skulle veta hur han lät, och när den låten kom kunde jag t.o.m sjunga med lite, hehe. Han var bra, lät typ som Winnerbäck, men det var rätt segt att bara stå o lyssna, så vi gick till baren. Sen helt plötsligt var det dags för utdelningen av Millencolin music prize och det gick till The Accidents, som inte var närvarande, utan de hade skickat en videohälsning där de tackade med även sa att de inte var förvånade, haha. Sen var det dags för Neverstore att spela och då var allt folk helt plötsligt borta, stod några framme vid scenen. Vi tyckte det var jättepinsamt, iallafall jag. Men alltså det är ju därför folk inte vill spela här i Örebro, det är ju fan aldrig någon som tittar och bryr sig. Jag tycker att Neverstore är bra, så jag gillade spelningen iallafall, och sjung med ibland, haha.. De spelade några nya låtar från sitt nya album som nog ska släppas snart. :) Ringde Micke så han skulle få höra On your side, men jag hörde ju inte om han svarade eller inte, verkade på mobilen som om han hade svarat iallafall, hehe.. Men sen när vi gcik (som vi gjorde när de hade spelat klart) så ringde jag igen för att höra om han hade hört något, men då var det telefonsvar, så jag antar att det var det innan också, får se om han säger någe om de sen :P hehe.

Vi gick till McDonalds och köpte hamburgare och glass, sen gick Julia hem och jag o Lisa till Klaras, men när vi typ var framme i kön kom Adam o några ut o sa att det inte var någe folk, o då kände vi att inte ville betala 100 kr, för inget. Vi gick till MM istället, var massa smått där, men vi träffade iallafall Nicolai, men han o hans kompisar gick typ på en gång, så strax efter gick vi med. Övervägde om vi skulle tå till Satin eller inte, men jag klaga på att et var dyrt där för typ 2h, och att jag hade ont i tån. Så vi gick hem istället, eller aa jag tog bussen, orkade verkligen inte gå. Var lite jobbigt vid busshållplatsen. En tjej spydde och det luktade asilla och så var det ett killgäng som gick emot mig så jag nästan ramlade omkull och så gick de på mina fötter, verkade inte vara avsiktligt så jag sa inge, men blev asirriterad.

Var skönt sen när jag kom hem iallafall, gick o la mig på en gång, men tvättade bort sminket innan, jätteskönt imorse när jag vakande tackvare de :) Vaknade redan kl.8 o var pigg, men jag lyckades somna om.. Lisa ringde och väckte mig vid halv tolv kanske och då gick jag upp.. Satte mig vid datorn i morgonrock och började plugga. Nu är klockan snart 12 och jag sitter fortfarande i morgonrocken. Blev klar med pluggandet för typ en timme sen, då har jag bara haft paus ifrom av frukost och kvällsmat. Lagom slut i huvudet nu. Men uppgiften skulle vara inne tilsl imorgon bitti och jag hade inte börjat på den innan idag, har inte haft tid o ork typ.

Nu ska jag borsta tänderna o lägga mig o läsa Ljusets rike eller något lättsamt så jag somnar. Ska upp om 6 h, för skolan börjar kl.8 imorgon o jag måste tvätta håret - suck.
Så godnatt allihopa, hoppas ni haft en bra helg, det har ialalfall jag haft trots att jag bara pluggat istortsett :P


image34  image35
            Christian Kjellvander                                   Neverstore

image37  image38
               Lisa och Julia                                           Julia och jag

Finns mer bilder på min bilddagbok
http://medei.bilddagboken.se

Snöar!

Jo tack det snöar på ganska bra nu. Imorse när jag gick upp (kl.6 typ) så var det pisskallt, höll på att frysa kinderna av mig när jag cyklade till bussen. Hade ju omtenta, var typ jag och kanske 5-6 pers till haha. Gick väl inte så jättebra för min del, kunde inte alls frågan om evidensbaserad omvårdnadsarbete, var någe om ett det var en stegmetod, hmm.. 5 p var det på den frågan också :( Men aa det är väl bara att hålla tummarna. Ingen superviktig omtenta som den förra iallafall :)

Efter tentan åkte jag till Friskis&Svettis och tränade på gymmet. Hann speing apå löpbandet i drygt 10 min innan Lisa kom. Hittade en ryggövning som jag inte sett förut, den var rätt bra :) Blev mkt mage o rygg idag så jag kommer säkert ha pissont imorgon.

Ikväll ska jag och Lisa till Club700.
Millencolin Music Prize Party
19.00 - dörrar öppnar; Mingel för publik, de nominerade, Millencolin, Örebro Kommun, NA etc etc.  
20.00 - Kristofer åström live.  
20.45; NA/Meny's Martin Bengtsson samlar de nominerade på scenen för kort presentation och snack.  
21.00 - Christian Kjellvander 
21.45 - Utdelning Millencolin Music Prize.  
22.00 - Neverstore.  
I DJ-båset står hela kvällen Klubb Smart.

Asbra att Neverstore spelar så sent, för då behöver man ju inte komma tidigt, utan kan förfesta innan. Hoppas det var Christian Kjellvander Lisa ville se för efter honom är det ju bara bra saker :D Nu är jag astaggad :D hehe..

Om typ 10 min slutar Lisa jobbet, då ska jag kanske följa med henne, Dennis o hans föräldrar till Fellingsbro för att kolla lite på Dennis systers katter. Ska se om jag tål dem, är sånnadär allergivänliga. Om jag gör de ska jag kanske vara fodervärd åt en. :) Alla bevl sålda först, men sen var det en som inte hade hört av sig så då ville de inte sälja till dem längre. Annars om han nu blir såld så kommer det ju alltid flera kullar :)

Ska klä på mig lite kläder nu kanske, eftersom Lisa snart ska ringa.
Men jag vill bara säga att Keldas thaisoppa smakar enbart citron :( Skulle äta den till lunch med räkor, paprika och purjolök i, men den var så äcklig. Åt upp räkorna iallafall. Fast Keldas orientalisk soppa är asgod, åt den igår med paprika, purjolök och keso, real najs ;P

Ciao då! ;D

Första februari

Idag började jag halv ett, fatta va skönt! :D Hade först venprovtagning på KTC. Det var kul faktiskt, hehe.. Man får ju inte ta på varandra,, utan vi har ju sånnadär snygga plastarmar, med två behållare som man fyller på med blod i.. Var tydligen torkadt koblod som man blandade i vatten när det var som pulver typ, lite äckligt.. Vet inte om han skämta eller inte..
Var lätt att ta prover på armarna, eftersom blodkärlen är så framträdande och så. Kommer nog kännas jättejobbigt sen när jag ska ta på en riktig människa. Det som jag ändå inte lyckades så bra med var att lossa på stasen. Glömde det nästan hela tiden, och det är ju inte bra för då får man ju fel värden. Men sen när vi skulle testa med en butterfly nål istället för en vanlig så glömde jag att ens spänna fast stasen, hmm.. Egentligen behöver man inte stasa, bara om det är svårstuckna patienter, tror stasen är till för att framhäva venen. Men man använder butterfly när man ska sticka på barn eller svårsstuckna patienter och då ska man ju stasa armen, Men aa.. hehe, bara jag kommer ihåg det när det verkligen gäller, dvs. på KTC examinationen :P

image33

Sen hade vi lite rast innan det var dags för läkemedelshantering.. Booooring! Pratade mest författningar och skit. Lite jobbigt, men vi fick sluta 20 min tidigare så det var ju bra :)

Kollade nyss på avsnitt 2 av LAink den andra säsongen. Har inte sett första avsnitet än, men det får jag ta sen.
Nu ska jag läsa för imorgon är det omtenta :(