Snart är det dags

Japp imorgon bär det av till England. Nervöst. Bara jag kan komma till rätt plan i rätt tid så kommer nog resan att gå bra. Intervjun blir en annan femma. Men jag ska inte sitta här och tjata, utan nu ska jag sätta igång att plugga hårt på UKSH.

Så från och med nu måste alla hålla tummarna jättehårt tills tisdag kväll :)

XOXO


PS: Var mkt på jobbet idag, sov bara 2 h inatt och nu har jag jobbigt med andningen eftersom jag har varit hemma hos Lisa. Vi och Emmorna gjorde julgodis. Jag var väl den som var mest passiv, men det är förmodligen därför de blev goda :)

Hur ska jag klara detta?

Alltså, shit, vad mycket det är att läsa på och kunna inför intrevjun på tisdag. Vet inte hur jag ska komma ihåg allt. Jag hade väl inte tänkt på att en intervju i England är helt annorlunda mot vad en intervju i Sverige är. T ex så finns det en dress code. Så nu måste jag iväg och köpa mig en blus eller skjorta. Helst ett par "tidy" byxor också, men det har jag ju liksom inte råd med så jag ber till gudarna att mina svarta byxor är hela.

Vad är det som gör att just jag är så speciell och borde få jobbet? Snälla hjälp mig komma på något. Julia frågade mig förut och jag (vi) kommer liksom inte på något som är unikt för just oss.

Nu när jag håller på och läser allting så försöker jag att läsa högt. Det går inte så bra. Madeleine aka Stammarn. Vet ju hur de mesta uttalas helt klockrent i huvudet, men jag kan inte formulera orden i munnen.

Så just nu känns det inte som om mamma behöver vara orolig att jag kommer flytta. Men jag ska fortsätta att kämpa innan Lisa kommer och vi ska åka till Marieberg.

XOXO


PS: Vad bra att Erik är i semifinal :)

Knivar i magen?

Att ha jobbat natt har verkligen påverkat min dygnsrytm, trots att det bara var 4 nätter. I förrgår sommande jag inte förrän vid 5 tiden, men natten innan somnade jag ju vid 21-22, så det är väldigt konsitgt. Och inatt/imorse somnade jag kanske vid 4 tiden. Men det berodde inte på att jag inte var trött, för det var jag. Hade ju jobbat kväll och det var rätt mycket, kom på när jag kom hem att jag glömt säga till en usk att städa ett rum, samt att jag glömt en dropppåse m.m. i ett annat rum. Glömde även berätta att det skulle komma en mamma och hämta medicin såsom idag. Men det är ju inte hela världen. Det jag skulle komma fram till att jag glömde detta för jag hade så fullt upp med annat, så jag var helt slut efter jobbet och ville bara sova. Varvade ner med att läsa Living dead in Dallas och när jag trodde att John Blund hade hittat mig fick jag världens magont. Det kändes som om någon stack mig med knivar i magen och sedan roterade dem. Helvete vad ont det gjorde. Kunde så klart inte somna, och jag började gråta mer än en gång över smärtorna. Ville kräkas, men det gick inte. 

Det blev alltså en jävulsk natt med magsmärtor, har ingen aning vad de berodde på, men idag mår jag iallafall bättre. Jag kan få så där ibland, men det brukar bara hålla i sig i 1-3 hugg, men nu höll det på i flera timmar. Var nästan övertygad om att jag inte skulle få någon sömn alls. Men som tur var somnade jag till slut.

Trött är jag idag, men då kanske jag kan få somna ikväll istället. Hoppas.
XOXO 

Sjuk trots allt?

Jag ringde och sjukskrev mig från jobbet igår, Rosenlund, ska ju egentligen inte jobba där överhuvudtaget så. Vakande vid 7 för att beställa tid för hälsointyg (men nu kanske jag kan be någon läkare på barn skriva på istället, vore guld). Och sen gick jag upp vid ungefär 9. Trots att jag inte gjorde någon speciellt på hela dagen så somande jag i soffan till Simpsons. Öh, ja. Vaknade till Dhw, men orkade inte se så jag gick och la mig. Sen sov jag mer eller mindre fram till kl.12 idag. Och jag är fortfarnade svintrött. Har ont i huvudet och halsen. Så jag kanske börjar bli sjuk trots allt. Hmm, inte bra.

Ska ta 2 Alvedon så jag piggnar till lite. För idag ska jag upp på stan med massa ärenden. Ska t ex in till polisen, arbetsförmedlingen, H&M, bibblan och Claes Ohlson. Blir bussen pga det äckliga vädret.

XOXO


                        PS: What´s up med Beypnces nya stil? Hmm.. 
                        Gillart inte. Sjukaste och fulaste kläderna samtidigt 
                        som hon dansar superwierd. Musiken är dock bra :)


Remember me med Robert Pattinson



Det här är alltså trailern till Robert Pattinsons nya film Remeber me. Verkar riktigt bra tycker jag :D Jag kommer lätt att se den och ev. kommer den flytta hem till mina andra filmer. Den skulle tydligen ha biopremiär i februari men nu har det flyttats till mars istället. Synd.

På tal om biopremiärer så får man inte missa The Twilight Saga: Eclipse som har biopremiär i juni :D Jag längtar redan. Förmoppningsvis kommer jag att se premiären i England :) Och ja jag kunde så klart inte hålla mig tills på lördag för att se hela The Twilight Saga: New moon, utan de hade lagt ut en ny video. Var ju inte superbra kvalité, men filmen var asbra!

New moon - shame on me

Usch, skämms på mig! Jag kunde inte hålla mig tills på lördag (då jag ska gå och se New moon med Lisa, Karin och någon mer) utan började titta på min favorit hemsida förut idag. Så nu har jag sett nästan 1 h av filmen. And... I love it!! Eftersom det inte är så lagligt så har videon tagits bort innan jag hann se mera. What´s sucks. Ryktas om att det kommer en ny med bättre kvalité nästa vecka. Annars får jag helt enkelt vänta tills på lördag, eller gå och se den i veckan om abstinenesen blir för stora.

Efter vad jag har sett så kan jag säga att kritikerna kan gå och stoppa upp något. Tjuriga gamla tanter och gubbar. De har säkert inte ens läst boken.

      

Ska göra mig iordning för jobbet nu. Hoppas på en lugnare natt en den som var igår. Hann knappt gå på toa förrän kl.05.30.

XOXO


Haha! (en animerad video på hur Twilight borde ha slutat)


London baby!

Yes jag (och Julia!) ska till England på intervju för jobbet i Bristol första veckan i december. På måndan åker jag till London, och får bo på hotell (dock kanske inte i London) och sen på tisdagen är intervjuen. Katarina ringde och väckte mig vid kl.12 iförmiddags med den glada nyheten. Jag var astrött eftersom jag hade jobbat natt och inte somnat i tid, men sen kunde jag inte somna för att jag var så glad.

Har alltså jobbat två nätter på barn nu. Det har gått bra. Var lugnare igår natt än första natten trots att jag fick en inläggning, men det var bara kul :) Var rätt skönt att jobba natt, det är ju ett helt annat tempo, även på läkarna. Inte så mycket stress alltså. Ska jobba nästa gång söndag-måndag natt, men sen vet jag inte mer och eventuellt ska jag jobba imorgon natt också. De skulle ringa ifall jag behövdes, var inte helt säkert.

Min lillasyster är hemma hos mig nu. Hon kom förut ikväll och ska visst sova kvar. Anledningen till hennes besök var att jag skulle ta hennes stygn. 7 st vare och det gick bra, tyckte iaf jag :D Vi har även så klart tittat på Idol och Gud så nervös jag blev när Erik hängde lös. Vet inte hur många ggr jag ringde och röstade på honom.

 

XOXO


Jobbkaos

Har precis kommit hem från jobbet. Blev att jag jobbade ca.9-14.40 typ. Anledningen till att jag åkt hem så tidigt är att jag ska åka tillbaka till sjukhuset till 21.30 för då ska jag jobba natt på 26:an (barn). Vi (läs: jag, Malin, Sanna och Pernilla) har blivit "släppta" från vaccinationen och ska istället arbeta på barn ett tag. Hur länge vet jag inte, men "ett tag" sa Agneta. Kajsa och AnnaKarin är helt knäckta :( Men vi har typ ingenting att säga till om. Bara att gilla läget.

Jag har heller inte hört någe från Bristol än, men Katarina (min kontaktperson) har sagt att om det vill sig så illa att jag inte får komma på intervju ska hon försöka fixa ett annat jobb i England till mig :)

Så just nu är det jobbkaos. Får ta en dag i taget och försöka att låta bli att planera mitt liv. Resten av dagen har jag däremot redan gjort en plan för. Ska titta på nya Heroes nu och sen lägga mig och försöka sova några timmar så jag kommer orka vara vaken hela natten sen. Kommer att få kval.övertid inatt, man tackar! :)

XOXO

40 doser Pandemrix till två dagar...

Låter kanske inte som om det är så smart. Nej det är det inte heller. Vaccinet på Örebromässan hade ju tagit slut igår och då bestämde de att de skulle få allt vaccin som kom idag. Alltså fick vi på sjukhuset ingenting. Vi hade dock kvar 4 flaskor från igår, för det skulle komma någon om hämta dem som inte gjorde det i slutändan iallafall.. Men jag förstår inte hur de tänker. Om det är mkt folk på mässan så kommer ju folket att komma till sjukhuset och vore det inte bra om vi hade vaccin då? Så kommer det nytt folk som ska lägga sig i och bestämma. Usch jag blir så irriterad och arg. Vissa tror visst att de äger stället och kan göra precis vad de vill. "Är man bara trevlig så går allting bra" Bullshit! Klart som fan att folk blir arga om man har gått ut och sagt att det ska finnas vaccin och så är det slut när de kommer. Och idioter finns det också som skapar rykten om att det ska komma vaccin som inte kommer. Aaah! Hela jag snurrade efter första timmen på jobbet. Om det ska fortsätta så här så vet jag inte hur länge jag pallar.

Nu har vi alltså slut på vaccin hos oss. Det ska komma en ny leverans på torsdag, men hur mkt som kommer eller vilken tid det kommer vet vi inte än. Inte så kul för dem som tror att det finns och kommer och börjar köa vid 9 på torsdag. Är nog bara att förbereda sig på kaos. Hoppas bara vi kan låsa dörrarna så vi kan arbeta med administering ostört imorgon.

Blir mycket vaccinationsstjat på min blogg numera, men det är typ det enda jag gör och orkar med numera.

XOXO

Ny vecka

Då har denna vecka börjat nu då. Ser ut som om vi kommer ha ont i vaccin imorgon förmiddag på jobbet. Känns inte så kul, för jag tror nog att det kommer komma många till oss eftersom det var 700 m lång kö till Örebromässan idag och deras vaccin tog slut. Vet iofs inte om det tog slut för dagen eller för flera dagar. Men det blir morgondagens problem, ingen idé att hetsa upp sig redan nu.

Trött och ont i nacken. Det är så jag känner mig. Som tur är så är klockan snart dags att sova. Ska bara ner till tvättstugan och hämta mina nytvättade lakan så jag ska sova gott inatt, men innan dess ska jag så klart läsa lite :)

Har inte så mycket att säga. Så det för duga såhär.
XOXO

Harry McVeigh, so beautiful!


Söndag den femtonde

Har drömt sjukt mycket inatt så jag var inte alls utvilad när jag vaknade. Kommer inte ihåg exakt vad jag drömde men det handlade iallafall om att jag och massa andra inte hade någonstans att bo och att vi var tvugna att gömma oss, så vi hade hittat ett hus i skogen som vi kunde bo i. Var massor runt det där. Huset låg iallafall i typ Lundbys djupaste skogar och sen skulle vi få ett jobb i Vivalla och vi ljög och sa att vi bodde i Vivallacentrum så då ville de träffa oss på en gång och det blev ett himla liv. Trött var jag alltså när jag vaknade. Härom natten hade jag annars en himla bra dröm. För då drömde jag att jag träffade Harry McVeigh och han kysste mig och så blev vi tillsammans ;) Borde ha mer sånna drömmar tycker jag.

Har sen segat hela dagen. Började med att läsa lite och sen titta på Frostbiten. En sjuk svensk skräckfilm med talande hundar. What? Haha. Ibland tittade jag skeptiskt, men när demonen (en vidareutvecklad vampyr) klättrade i taket medan han jagade en kvinna som höll ett barn (båda vampyrer så klart) så började jag skratta. Filmen får slutbetyget: Wierd men helt okej!

Nu ska jag gå och laga lite mat, tacos får det bli, enkelt och bra.
XOXO


Fredag den 13:e och Lördag den 14:e

Slutade jobbet rätt tidigt igår. Vid kl.15 packade vi ihop och åkte upp på stan en stund. Linda kolla på en Everest-jacka och sen gick vi till Systemet, köpte 3 flaskor o for sedan hem. Den ena skulle jag och Emma ha på kvällen till Idol. Eddie åkte, btw. Och en flaska gav jag till min moster idag, bara för att. Den tredje var Husetes Röda, vilket jag inte rekommenderar. Vi smakade lite på den igår, och det var alldeles för tunt och sött för min smak. Men det glider nog ner ändå.  

Ja så Emma var alltså hemma hos mig igår. Det var skoj. Emma hade mkt roligt åt mig under kvällen :) Onyttigt blev det också. Men som tur var delade vi på en pizza och köpte inte en var, det hade inte gått.

                       
   

Trött som jag har varit varenda morgon denna vecka gick jag inte upp i tid imorse så jag kunde åka till min moster när jag ville. Dessutom regnade det, men som tur är har jag världens snällaste morfar som skjussade mig till Lena. Trots att de själva skulle åka tid typ 1 h senare.

Hemma hos Lena var min kusin Ulrika som hade fyllt 29 år på torsdan och gos Vilgot som var väldigt grinig när jag kom. Höll på och bråka i typ mer än en timme. Var väl trött för han lugnade ner sig efter att han hade sovit och så klart lagom till strax innan jag skulle åka blev han väldigt gosig och ville busa.

          

Tyckte sen att det var dags att träffa Lisa. Så jag följde med henne och tittade på ÖSKs match. Stod 5-2 när vi var tvugna att åka igen. Var evigheter sen jag såg en innebandymatch så det var kul :)

Behövde handla lite på Ica, men det visade sig att jag hade glömt min plånbok hemma - PINSAMT! Gick iaf bra att gå hem och hämta den. Tur att jag bor rätt nära. Sen ikväll har jag bakat "mammas moppar" asgoda blev dem :) Och Rebecka har varit här. Vi åt fläskkottletter och tittade på Interview with a vampire med Brad Pitt och Tom Cruise. Var riktigt bra :) Är ju en kultfilm, så det var nog dags att se den.

Nu har Rebecka åkt hem och jag ska titta klart på det nya Grey´s anatomy avsnittet och sen krypa i kos och ta en riktig sovmorgon imorgon.

XOXO

Årets första julklapp

Igår medan jag väntade på att mamma skulle komma till Bamboo, vi skulle äta, så var jag in till Kalejdoskåpet (felstavning?) och köpte årets första julklapp. Vem den är till vet jag inte. Det är så att vi har en gissa julklappen lek och eftersom jag vann förra året fick jag köpa en ny iår. Jag är rätt nöjd med mitt fynd :)

Annars igår så var jag så klart på jobbet och registerarade. Hade med mig kameran så jag tänkte att mina trogna bloggläsare skulle få se vilka filurer det är jag arbetar med (ibland är det hur mkt personal som helst, men det är vi som jobbar typ varje dag).


     Ingela                   Malin               Jag & Linda             Anna-Karin & Kajsa


Efter att jag och mamma ätit en god middag cyklade jag hem till Rebecka för att dricka te och äta scones. Alla (som jag umgicks med mkt) från klassen var där. Var superkul att se alla och Maria hade med sig sin lilla Isak. Så söt. Självklart ville alla hålla honom lite, och han var så snäll så det fick vi. Han ville dock inte vara hos Frida ;P


   Kiina & Frida                 Julia & Ida                         Rebecka

            
               Maria & Sanna          Jag, Karro & Isak


Jobb och East West Sushi

Idag har jag ju jobbat (som jag numera gör varje vardag). Var även med Pernilla och Malin till barn en sväng för att aktivera våra kort. Så det ser ut som om det kan bli några dagar på barn inom en snar framtid också. Trevlig :) Älskade ju att jobba där i somras. Lite nervöst och stressigt kommer det så klart att vara, men man kommer nog in i det rätt fort. Bara jag kommer ihåg hur man kopplar dropp, tar prover m.m. Men det tror jag nog :)

Efter jobbet så åkte vi (jag, Malin, Kajsa, Anna-Karin, Linda och Ingela) iallafall till EWS och åt. Gud så gott det är. Och roligt hade vi också :D Har skrattat rätt mycket idag på jobbet. Jag och Malin höll på och tjaffsade på varandra. På skoj alltså :) Sa att jag inte ville sitta brevid henne imorgon, men då sa hon att jag var tvungen för att hon skulle kunna tracka mig, haha. LÅter kanske dumt, men det är kul :)

På tal om någe helt annat så har det varit fruktansvärt kallt ute idag. Sitter fortfarande och fryser fast det var typ 1 h sen jag kom hem. Hmm.. Vinter snart? Brr..

XOXO

Snart dags för New Moon!



Detta innehöll som alla kunde se lite nya klipp av The Twilight Saga: New Moon. Jag kunde så klart inte låta bli att titta. Idag är det tisdag och på fredag är det exakt en vecka kvar till premiären. Vilken biosalong är bäst att se den i? Den kommer att visas både i Salong 1 och 2. Kl.21 i Salong 1 har 11 platser kvar och kl.21.30 i Salong 2 har 16 plaster kvar. Dvs. det är dags att boka. Vilka är det som ska med? :)


Ny sång av My Chemical Romance

Yey! Men är det inte dags att nya skivan kommer snart? Var det inte redan i våras det var prat om att den var på väg? Jag vill ju  ha den nu :) Vet dock inte riktigt vad jag tycker om låten, är lite svårt att höra vad som sjungs. Däremot tycker jag att det är dags för iaf Gerard och Mickey att klippa sig. Herregud så långhåriga de har blivit!


John Ajvide Lindqvist

På sistone har jag läst John Ajvide Lindqvist 3 första böcker dvs. Låt den rätte komma in, Hantering av odöda och Pappersväggar. De är väldigt bra. Men väldigt väldigt wierda. Pappersväggar är en samling på 10 noveller där den ena är konstigare än den andra. Sista novellen heter Sluthanteringen och är alltså sista kapitlet till Hantering av odöda. Det är skräck och påhitt. Och mycket påhitt är det. T ex en man som gapar så flyger djur in i honom. Hmm.. Haha. Men eftersom jag är rätt konstig så tyckte jag att det var kul att läsa dem. En novell skrattade jag typ ihjäl mig på när man fick veta vad det var för fel på 2 personer. Haha.

Nu har jag alltså bara Människohamn kvar att läsa, men den får vänta lite. Har lånat Charlaine Harris böcker av Kajsa som ska läsas :)


   
   

För övrigt har vi typ slut på vaccin på jobbet, så denna vecka håller vi bara på med registering och pappersarbete. Inte alls lika stressigt, men rätt långtråkigt.

XOXO


Fars dag idag. Träffat pappa? Nej.

Känner att jag vill föra en liten kort sammanfattning på vad jag har gjort i helgen, för jag har faktiskt inte bara suttit hemma och möglat som jag ibland gör :)

Fredag: Var mycket som vanligt på jobbet. Stressade hem och stresstädade innan Julia och Ida kom hem till mig. Vi såg på Idol och sen kom även Rebecka förbi :) Vin, ost och kex hade vi (eller ja inte Ida då). Det var trevligt och gott. Till min förtjusning åkte Rabih ut. Äntligen!

Lördag: Vaknade kl.7.40 dvs 5 min efter att jag planerat att åka hemifrån. Skulle åka med Sandra och Filip till Stockholm över dagen. Bussen gick ju kl.8 från Fredsgatan. Ringde till Sandra och berättade att jag ju inte skulle hinne. Vilket hon inte accepterade. Så jag fick kasta mig ur sängen. Strunta i allt jag skulle göra och ta det viktigaste bara dvs. kläder och tänderna. Busschaffören var snäll och hämtade upp mig vid Svampen så att jag skulle hinna :) Kände mig inte så fräsch att gå i Stockholm hela dagen utan smink och borstat hår, men det fick funka. Blev mer shoppning än beräknat - 2 tröjor från Monki, örhängen från Ur&Penn, leggings, örhängen och halsband från H&M och en väska från gina tricot. Vi käpte även en present till Bea som fyller om en månad.

När jag kommit hem var planen att jag skulle träffa Julia och Rebecka och gå ut. Jag var supertrött och hade så äckligt hår att jag inte stod ut med det själv. Kände att det skulle bli massa mera stress för att sen inte ens veta om jag skulle komma in på Ritz, så jag bangade. Men tror nog att de hade minst lika kul iallafall :)

Söndag (idag): Varit hos min moster på Fars dag-lunch. Asgott, som vanligt. Fick med mig en matlåda också. Jag har inte återhämtat mig från den gågna veckan så planen är serier och soffan ikväll.

XOXO


The amazing White Lies

I onsdags, den 4:e nov, var ju jag och Lollo till Berns i Stockholm för att titta på White Lies. Jag slutade jobbet kl.17.15, och böt om så fort jag kunde och sprang (kanske inte, men nästan) ut till Lollo som väntade på mig utanför entren. Möttes av höstens första snöfall. Vet inte varför, men jag blev superglad och sa "Det snöar" samtidigt som jag log asmkt innan jag ens sa hej. Men det visade sig att det inte snöade lika mycket utanför Örebro och det var ju tur eftersom vi inte hade vinterdäck på bilen.
Resan fram till huvudstaden gick bra, sjung och taggade i bilen och stannade en snabbis och åt. Var ju tvugna att fylla på med lite energi :)
Att hitta inne i centrum är sedan en helt annan femma, trots GPS. Haha. Åker vi någonsin rätt på en gång? Eller rätt kom vi väl ganska snabbt, men det fanns ju ingenstans att parkera så det blev en liten sväng om, och vet inte om vi åkte mot enkelriktat eller inte. Var en konstig gata. Vi hittade tillslut en parkering och hade lyckligtvis inte fått någon P-bot :)

Lite sena var vi allt, så vi trodde att det inte skulle finnas någon kö, men det gjorde det. Kom in rätt fort. Hängde in våra saker, struntade i toan pga kön trots att jag var kissnödig. Jag hade hoppats att det skulle finnas någe att köpa och det gjorde det :) Köpte en Fear's got a hold on me T-shirt och Lollo köpte pins :)

              
  
                            

Smidiga som vi är lyckades vi att få rätt bra platser i publikhavet, trots vår sena ankomst :) Lite mindre lycka hade vi dock med tjejen som stod framför oss. Det var den jobbigaste människan jag sett på länge. Var nära på att klappa till na. Men lyckades behärska mig. Var dock en annan tjej som blev lika irriterad och bad henne lägga av, fick väl typ motsatt effekt. Suck. Fanns ytterliggare 2 personer som kollade snett och skrattade åt na. Vilket gjorde att jag inte kunde hålla mig utan började skratta själv. Haha.

Men ja. Förband var det. Det trodde jag nästan inte att det skulle vara. Men bra var de. Hette någe med Dark Love och lät väldigt mycket som Mando Diao. Jag och Lollo vände oss till varandra och sa typ Mando på samma gång, hehe. Jack (trummisen) och han som spelade cynten stod uppe på läktaren och tittade. Tror att Harry (sångaren) och Charles (gitarr) också stod där en stund. Kul :)

          

Ungefär klockan 22 hördes iallafall: 
           The light still in our eyes
           We're leaving this old fairground behind
           It's a dream that's growing cold
           The circus never dies
           The act forever haunts these skies
           I know we cannot stay
Dvs. Farewell to the fairground ur högtalarna och jag var i himlen.

                      

Det var så roligt att se när de kom ut på scen. Alla skrek och det lyste lycka om Harry. Svårt att förklara, men jag blev iallafall typ helt kär. För snygg var han också. Riktigt snygg också. Såg verkligen bättre ut i verkligheten än vad mina kort och videos visar.
Andra låten som spelades var Taxidermy och sen efter att Harry sagt hej, E.S.T.





Sen vet jag inte riktigt i vilken ordning låtarna kom. Men alla från skivan var iallafall med (har ju bara släppt en så) och sen dessutom en gammal låt som hette You still love him (nästa video) och en cover som jag inte kommer ihåg vad det var.




Sista låten som spelades var Death och vilken jävla hit. Asbra framträdande, asbra låt, asbra publik. Helt magiskt :D Det finns typ inga ord som kan beskriva hur bra jag tyckte att konserten var. Är så himla glad över att vi åkte. Tänkte om jag hade missat det? Adrenalin pumpade i kroppen och jJag glömde typ allt när jag var där. Jag har aldrig skrivit "I love you" förut, men jag var bara tuvngen att göra det. För så är det ;)

         

Ville inte att det skulle ta slut. De kunde ha sjungit alla låtar minst 3 ggr och jag skulle tycka att det var lika bra alla gånger. Så som sagt. Det var asbra. Bland det bästa jag någonsin varit på och kommer leva på det här länge :D Jag är typ övertygad om att de kommer släppa ett nytt album och ge sut ut på turné igen. Och då kommer jag finnas där i en mörk svettig lokal och älska varje minut!

EMA 2009

Nu precis är EMA 2009 slut. Kan vara att jag är trött men jag tyckte inte att det var asbra. Men bra var det definitivt :) De som vann var:

     Best European Act - maNga
     Best Song - Halo (Beyonce)
     Best Live Act - U2
     Best Group - Tokio Hotel
     Best New Act - Lady Gaga
     Best Female - Beyonce
     Best Male - Eminem
     Best Urban - Jay-Z
     Best Rock - Greenday
     Best Alternative - Placebo
     Best Video - Single Ladies (Beyonce)
     Best Oush Artist -
Pixie Lott
     Best Worlds Stage Performance -
Linkin Park

Astrött är jag så jag ska gå och lägga mig.
Ska bara tillägga att White Lies konserten var bland det bästa jag varit med om :D Blir så klart ett helt nytt inlägg om bara det typ imorgon.

XOXO

Love lockdown (Kanye West) cover av White Lies

Efter att ha tittat på nya promon till nästa GG-avsnitt så klickade jag bara för skoj skull runt lite och hittade detta klipp med White Lies. Det är tydligen en live-spelning på någon radiostation, där de gör en cover på Kanye Wests låt Love Lockdown. Tycker att det är riktigt bra. Helt otroligt vilken röst han (Harry) har!


The Volturi

 

Jag kan inte riktigt komma över hur otroligt snygg Robert Pattinson är. Han är nog en an världens vackraste män. Nu är det bara 17 dagar kvar tills det är premiär för New moon, får se om jag kan få biljetter tills då. De ska tydligen släppas imorgon. Vilka ska med? :)

Det var som förväntat massa folk på jobbet idag. Jag har fortfarande huvudvärk. Ska nog ta med med Alvedon till imorgon. Vi får massa nya bud och riktlinjer hela tiden så imorgon ska vi ha ett möte kl.8.45. Jag skulle egentligen ha börjat 12.45. Så jag ska nog inte vara uppe lika länge idag som igår. Får ju inte vara helt förstörd när jag ska på White Lies konserten imorgon :) Kommer nog klara konserten brilljant, för om inte annat kommer jag säkert på en adrenalinkick. Är mest resan hem jag är orolig för. Vill ju inte somna och lämna Lollo åt sitt öde :)

XOXO


PS: Har så klart sett nya Gossip girl idag. Älskar C&B :)


E.S.T. (White Lies)

        If you tell me to jump then I'll die
        In my dreams I'm there
        I always hoped that I'd learn how to fly
        In my dreams I'm there

        I leave my memoirs in blood on the floor
       And my fears with the nurse on the stairs
       I'm only going where you'll be someday
       So don't say rest in peace in your prayers



Gud vad jag längtar tills på onsdag. Är så himla taggad :D


Idag hade tydligen tidningen fått för sig att vi fortfarande hade öppet på vaccineringen till kl.18 (vi ändrade förra veckan till 17, eftersom de aldrig var någon som kom då) och att det var öppet för allmänheten. Vilket inte är sant. Så det var anstormning på jobbet idag. I Väringen vaccinerade vi 240 st på 4 timmar. Typ hälften av tiden hade vi 2 som vaccinerade, det gick inte annars. Folk var otåliga och ville inte lyssna på mig när jag förklarade att tidningen har skrivit fel. Det är fortfarande bara riskgrupper och anhöriga som ska vaccinera sig hos oss. Resten ska gå till Örebro mässan när de öppnar.

Efter dessa 4 timmar mådde jag illa, hade huvudvärk, var ashungrig och helt slut. Aldrig varit så trött trots att jag jobbat längre alla andra dagar. Får se hur det blir imorgon. Ena min kusin har den nya influensan så imorgon ska hans lillasyster komma och vaccinera sig hos mig. Hon är så söt, så det blir kul :)

Hur mycket dregelvarning var det inte över den nya bilden på Rob från Vanity Fair som jag la ut? Måste nog lägga upp en till :)

 

I'm in love with Robert Pattinson, hur kan man inte vara?


Scream awards 2009, fest och Ritz

Jag hade planerat att titta på Scream awards 2009 igår narr. Det började kl.00.45 på Kanal 5. Men så blev det inte för jag och Sanna följde med Julia på fest istället. Var lite synd att jag missade showen tycker jag, men jag vet iallafall vilka som vann eftersom jag har varit inne på hemsidan och tittat. Några som vann som jag var:

The Ultimate Scream - Star Trek
Best Fantasy Movie - Twilight
(så klart)
Best TV show - True Blood (också så klart)
Best Fantasy Actress - Kristen Stewart
Best Fantasy Actor - Robert Pattinson
Breakout Performance Male - Taylor Lautner
Best Foreign Movie - Låt den rätte komma in
(kul med en svensk film)
Scream Song of the Year - New Divane av Linkin Park (mot bl a Paramore och My Chemical Romance)
Best Villain - Alexander Skarsgård (som Eric, True Blood)
Best Superhero - Hugh Jackman (som Logan, Wolverine)
Holy Shit! Scene of the Year - Harry Potter and the Half-Blood Prince


Festen igår var trevlig. Kände typ ingen och jag var yngst. Men Sofie från jobbet i somras var där och Nadia från Förlossningen förra sommaren, och så kände jag ju så klart Julia, Sanna och sen kom Rebecka också :) Efter några shottar så spelade det ju ingen roll att man inte kände varandra längre. Shottarna var som tur var rätt små, men det blev många istället och jag tror nog att jag fick i min lite väl mycket igår, för jag har typ legat och sovit hela dagen.

               

Det var en förfest och sen drog vi vidare till Ritz. Premiär för mig. Jag tyckte det var stort och fint där inne. Sen var det roligt också. Man märke att det var skillnad på åldern också. Är ju 25 och inte 18/20 som Frimis. Så det var kul :) Sanna och Rebecka kom dock inte in :( Det var jättetråkigt. De behövde visst visa legg, medan jag som är yngre kom in iallafall. De hade otur kanske.

          

Jag hade inte varit så smart när jag valde mina skor, för jag hade så ont i fötterna att jag var tvungen att ta av mig dem när jag cyklade hem. Kanske ytterliggare ett bevis på att mina hämningar hade släppt en aning. Frös gjorde jag som tur var inte, trots att jag glömde min halsduk hemma hos Markus. Kom på det innan så jag sa det till honom. Så  jag måste försöka få tillbaka den någon dag.

XOXO


November = New Moon månad (ny scen)