Midnight sun

Det blev ingen Stieg Larsson igår för jag kom på att det var länge sen jag läste Midnight sun, så det fick bli den istället. För de som inte vet (men alla vet nog eftersom jag skrivit om detta förut) är Midnight sun Twilight ur Edwards perspektiv. Åh, Edward.
Egentligen borde jag inte uppmuntra folk att läsa den eftersom den inte är klar och har läckt på internet. Det var en förfalskad version som läckte så Stephenie Meyer bestämde sig för att inte skriva klart den och istället lägga ut det som är skrivet på sin hemsida. Självklart hoppas jag att hon kommer på bättre tankar eftersom jag tycker att det lilla (drygt 260 sidor) som har kommit ut är jättebra.

Man vet ju redan vad som kommer hända eftersom man läst Twilight, men den är ändå fängslade och minst sagt underhållande. Även fast han är så himla seriös så är han aningslös och rolig. Hans tankar är verkligen (i brist på annat ord) fängslade. Jag satt uppe till nästan kl.04 och läste och sen idag läste jag klart. 

        
      

Jag vet hela den här Twilight-grejen kan börja bli lite tråkig att läsa om på min blogg. Även fast jag aldrig kommer att tröttna att skriva om den, så ska jag försöka att tona ner lite av min besatthet. Det är trots allt 80 dagar kvar till New moon kommer på bio och jag kanske ska spara lite tills dess. Men ibland kan jag bara inte låta bli. Så om det är någon som känner för att diskutera lite så är det bara att säga till :) 

Jag bara älskar dessa böcker och alla dess karaktärer t.o.m. Jacob Black. Men självklart inte lika mycket som jag älskar Edward Cullen. Han skulle gärna få bita mig - om han fanns på riktigt alltså ;)

XOXO


Tråkig Söndag

Jag hade lite fel om vädret igår. Blev trots allt sen så jag tog cykeln upp. Hade på mig jacka men när jag kom upp på stan var jag nästan svettig och varmt var det. Folk gick runt i t-shirt så då kände jag att jag också kunde göra det. Vi hittade en skjorta till Andreas sen köpte Sandra lite saker till sig själv och ett rosa-glittrigt hårband till mig :) Vi var till African Suprice och Sandra fick sitt hår flätat. Haha hon prutade, skulle jag aldrig vågat. Flätan skulle kosta 400 kr men Sandra sa att hon bara hade 150 kr så då fick hon bara betala det.

På eftermiddagen började det regna men då var jag och Sandra på Buger King så vi klarade oss. När vi ätit färdigt hade det slutat att regna och när jag varit hemma i kanske 5 min öppnade himlen sig. Snacka om tur!

Just nu håller jag på och läser Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson, men jag är fruktansvärt trött på den boken, så igår läste jag istället Ljudet av ditt hjärta (Eclipse) av Stephenie Meyer. Åh den är så bra. Bröjade småläsa lite i den redan i torsdags så jag läste ut den igår. Har läst den en gång förut och skummat igenom den en gång. Men jag älskar verkligen The Twilight Saga så jag kommer nog läsa hela serien mer än en gång till. De håller på att spela in just Eclipse nu. Tror de kommer bli asbra :)

Idag har jag tänkt att läsa lite i Stieg Larssons bok så att jag kan ha läst klart den snart. Har mer än halva boken kvar. Suck. Vet inte varför jag tycker att den är så tråkig. Handlingen är ju jättebra, men det går fruktansvärt segt för mig att läsa. Så det är väl bäst att jag börjar.

XOXO

Höstväder

Idag är det verkligen höstväder. Öppnade fönstret i sovrummet för att vädra lite och det blev genast svinkallt. Brr. Vilken tur att jag köpte en jacka i Stockholm :) Det ser ut som om det kommer bli regn idag också och jag tror att jag läste det någonstans med så det blir ett paraply och bussen till stan. Ska upp och träffa Sandra vid halv två. Vi ska köpa present till vår kusin Andreas som fyllde år förra veckan. Vi ska fira honom på fredag.

Nu har jag varit "mellan två jobb" i en vecka. Fast egentligen så jobbade jag ju i onsdags. Men saken är den att jag redan är trött på att vara hemma. Iofs har jag gjort saker i veckan men det har inte märkts av på min rastlöshet. Sen har massa planer blivit inställda så då blir jag ännu mera rastlös. Igår hade jag tänkt att ev. följa med Sofia till Kåren, men pga. bl a mensvärk, trötthet, ekonomi och regn stanande jag hemma. Ikväll skulle jag ut med Sanna men hon har blivit sjuk (krya på dig!) och på onsdag skulle jag Sanna och Julia åkt och hälsa på Maria och hennes bebis men då ska de åka bort. Så då finns ingen anledning heller att träffas på stan och köpa något till honom.

Så ge mitt ett jobb!!

Trots min rastlöshet ska jag ju träffa Sandra om en stund så nu ska jag göra mig iordning och kolla när bussen går så jag inte missar den eller får stressa ihjäl mig.

XOXO


PS: Jag har ju sagt att jag ska skriva ett inlägg om Eila när hon blev sjuk. Har inte pallat än och nu tänker jag inte riskera att tårarna rinner och ansiktet svullnar upp när jag ska iväg. Har jag tråkigt blir det kanske ikväll.

Twilight, arbetsförmedligen & S. Darko

Igår kväll kom Lisa och Sofia hem till mig för att kolla Twilight. Det var trevligt :) Eller aa tills mina ögonen blev illröda och började klia hysteriskt. Blev lite bättre med en tablett och massa papper när jag gick och la mig. Sofia pratade om Kåren ikväll. Blev taggad igår, men idag vet jag inte. Ögonen kliar fortfarande och jag är rätt trött, men om några timmar kanske jag är supertaggad så vi får se :)

Imorse ringde jag Försörjningstöd, eftersom jag ringde dem förra veckan och de skulle ringa efter någon dag. De skulle ringa upp mig sa hon jag pratade med men de har inte gjort det än och nu har de stängt. Så vi får se på måndag annars får jag väl ta och ringa på tisdag igen. Suck. Kommer få en fet mobilräkning eftersom det är så mkt ringade hit och dit med jobbansökningar och annat som måste fixat. Har t ex ringt till Vårdförbundet idag också och de ska skicka papper så jag kan gå ut.

Jag har varit på arbetsförmedligen idag också på en introduktion för unga, eller vad det nu hette. Ja vad ska man säga? Fick lite tips om hemsidor man kan söka jobb på annars var det inget nytt. De började tala om vikarieförmedlingen i Örebro och sa att de hade lite blandat men bl a inom barnomsorg och vården. Hon frågade om det var någon som var utbildad undersköterska. Var en tjej. Sen frågade jag om de hade för sjuksköterskor också. Men det visste hon inte. Sen sa hon det dummaste. Men det behövs ju alltid sjuksköterskor. Och antydde att det fanns hur mkt jobb som helst. Nej svarade jag bara. Och sen upprepade hon sig fast med andra ord och då svarade jag något i stil med: Nej, för då skulle jag väl inte sitta här. Och kände hur irriterad jag var. Ofta jag har lust att gå till arbetsförmedlingen om jag inte måste? Mongo.


Nu när jag kom hem så kom jag att tänka på en film jag sett trailer på förut. Verkade wierd men var massa skådespelare som jag kände igen. T ex Ed Westwick från Gossip girl, Jackson Rathbone från Twilight, James Lafferty från One tree hill och nån kille från What about Brian som jag inte kommer ihåg vad han heter. Filmen hette S. Darko och det är så wierd som den verkar. Blev lite sur för att man (iaf jag) förstår inte hur allt hänger ihop och vad som hände med vissa personer eller varför. Kommer det hända igen? Vet att det finns en etta Donnie Darko så man kanske måste ha sett den innan.



How to be och Linas kvällsbok

Ja nu har jag sett How to be med ingen mindre än Robert Pattison (the one and only). Filmen var rätt rolig trots att den ibland kändes lite långtråkig. Men eftersom jag har wierd humor så tyckte jag som sagt att den var lite rolig. Robert Pattinson är verkligen en superduktig skådespelare trots att han inte kan ha fulare hår än vad han har i filmen. Det som nästan är roligast i hela filmen är när han har huvudet i frysdisken eller när han spelar basket med några efterblivna personer, haha :)

 



På tal om roliga filmer. Var det någon som såg Linas kvällsbok i förrgår? Jag dog av skratt. Skrattade så högt och mycket att grannarna måste ha trott att jag blivit galen eller något liknande. Dessvärre finns det bara ett klipp på youtube och det är det dummaste. Alltså på rikigt. Det är inte ens kul. Men annars är filmen sjukt rolig. Pratade med Emma på msn samtidigt och kommenterade filmen. Kul :) Försökter komma ihåg den första kommentaren jag skrev som jag tyckte var jätteroligt, men jag kommer verkligen inte ihåg. Fast en annan rolig grej är när Lina och Danne hånglar under bordet och han spyr rakt upp och säger: Spydde jag på dig? Både ligger där på rygg med spya i hela ansiktet och Lina svarar: Ja lite kanske. Hahaha. Spydde jag på dig är nog filmens replik eller vad man ska säga. Typ alla använde den och det var lika roligt varje gång :)



Andra roliga kommentar är: Sitt inte så kutryggad, det är osexigt och Jag ska tänka ut en bra fråga ... hmm... Hur många killar har du legat med? samt Du vet vad som är högst upp på listan. Och det är billigt för dig också. Det är Danne som säger alla dessa, han är för rolig. Haha. Jag börjar fundera på om killar verkligen är så när de går på gymnasiet. Lina är 15 år och Danne går på gymnasiet, får hoppas att det är första året med tanke på hans omogenhet. Men rolig är han, haha.

För de som inte sett filmen rekommenderar jag den skarpt!

XOXO

Coldplay med White Lies

Källa: med en liten recension


Yes i lördags den 22 augusti var ju jag Lisa, Emma och Lisas moster Karin på Stockholm Stadion för att se världens bästa liveband - Coldplay och jag var mer än glad över att White Lies var förband.

Trots regnet och den mulna dagen var eftermiddag/kvällen väldigt fin i Stockholm och tur var väl det eftersom vi var utomhus. Vi hade relativt bra platser, satt på höger kant. Jag hade helst velat sitta lite nämre scen (men det vill man väl alltid). Vet inte om jag behöver glasögon men jag tyckte att jag såg svindåligt på scenen. Härlig känsla och bra ljud var det iallafall och storbild så man fick se lite. Tänk dem som satt längst bak de borde inte ha sett ett skit utan skärmarna.


Missade första låten som White Lies spelade men mina favoriter hörde jag:

 

 

 


Och den sista låten som de spelade innan Coldplay skulle komma - Death, som är en av de bästa!



Efter White Lies var det lite ommöbliering på scen (så klart). Var rätt roligt att se publiken i mitten när de gjorde handrörelser, eller vad man ska kalla det, samtidigt. Såg ascoolt ut, men efter ett litet tag så man att det stod en man längst fram på scenen och visade hur de skulle göra, så då försvann lite av coolheten, men iaf ;) Sen kom det en kille och breakade. Svinduktig var han :)

Något som var mindre kul var bänkarna. De var riktigt osköna och så killarna som var bakom oss. De kedjerökte verkligen under hela kvällen. När vi åkte hem och det inte var så mkt ljud överallt hörde jag att min andning lät rätt tät, så tack för det killar! (tänkte inte så mkt på min andning under konserten hade ju annat för mig). Karin sa att hon hade tänkt att visa dem ettt av sina barns astmaspray och be dem sluta röka. Hade jag vetat det hade jag gett henne mitt så, men det tänkte jag inte på.

Coldplay började iallafall konserten med Life in Technicolor då de kom ut på scen med falkor i händerna. Nu hade det hunnit att bli mörkt ute så att mina videos är inte lite bra längre men här är iallafall några och det är ju också mina favorit låtar:


 
Jag tror att det är mest Clocks som ljudet inte är så bra på, de andra är lite bättre :)


 

 

 

Det dumma är att när jag tycker att låtarna är bra så får jag alltid lust att sjunga med och jag har ju typ världens fulaste sångröst så jag förstör nog låten (Fix you) lite, men bra är den iallafall. Jag var lite sen med att filma rätt ofta. Missade typ allting Chris Martin sa på svenska och allt roligt han gjorde men på nästa klipp pratar han lite iallafall och sen spelar han The Hardest Part och sen även Viva la Vida.




På nästa klipp gör publiken (på Chris Martins begäran) en mobiltelefonvåg eller vad man ska kalla det. Vi gör den två gånger så det är lite skakigt med min filmning. Efter andra gånger börjar de spela Bille Jean som en hyllning till Michael Jackson. Chris Martin sjunger lite fel, men det gör inget :)






Såg ni fjärilarna? De är typ ett måste till denna låt :) Sen visade det sig att jag hade jättelite batteri kvar så det räckte inte till en hel låt till. På nästa (och sista klippet) tackar Chris Martin publiken och pratar om en CD som vi ska få när vi lämnar stadion. CD:n heter Left Right Left Right Left och är livlåtar från deras turné. Vi fick inga för att de delade inte ut dem vid väran utgång, men jag lyckades komma in igen och få en CD men eftersom vi var fyra som ville ha den så fick jag roffa åt mig 3 till. Kände mig rätt dum, men man måste våga ta för sig lite här i livet.
 

 
Åh, det var så bra allting :D Coldplay är som sagt klart det bästa liveband som finns och nästa gång de kommer till Sverige tänker jag gå (om jag inte hatar deras nya album som jag antar att de kommer göra snart) även om jag nu har sett dem 3 ggr varav 2 har varit inom 1 år.
Alla som inte var på Stockholm Stadion i lördags missade verkligen något. Emma tror att alla i hela Sverige känner någon (eller känner till någon) som var på konserten, jag vet inte rikigt om jag tror på det, men varför inte? Var rätt så jättemkt folk så :)

XOXO


PS: Bilder finns som vanligt på bilddagboken.

Mellan två jobb och Stockholm

Första dagen som jag nu är arbetslös på riktigt. Hmm. Att sommaren gick så himla fort.
Jag var ju på Arbetsförmedligen förra veckan så jag ska inte dit förrän på fredag för inte mera introduktion eller likande. Får se vad som sker.

Idag har jag varit på Fysiologen och gjort spirometri. Tyckte det kändes som om jag kanske inte har den ultimala lungfunktionen, men jag vet inte heller om det syndes någon märkvärd skillnad på kurvorna med Ventolinet, men jag vet iaf att det känns lite bättre och det är väl huvudsaken. Får vänta minst en vecka innan jag får något svar angående resultatet.
När jag satt i väntrummet kände jag mig lite malplacerad. Medelåldern var 70+ och sen jag. Väntrummet var till både lungor och hjärta och det är väl ett faktum att det är måna äldre som har problem med just dessa organ.

Lördags var en kanondag :) Jag fick dessvärre ingen sovmorgon så jag somnade i bilen på väg hem en liten stund. Osocial jävel. Vid hlav 9 åkte jag, Lisa och Karin (Lisas moster) mot huvudstaden. Vi virrade så klart omkring och körde lite fram och tillbaka (ända till motorvägen) innan vi kom fram till en parkering. Blev vid KTH och det var rätt bra för det var nära sen till Stadion.

   

När vi väl kommit fram gick vi typ hundra mil in till centrum. Åt lunch på Gallerian och sen  gick jag till Monki och blev en tunika, jacka och diadem rikare :) Asnöjd! Sen tåg jag T-banan till Hammarbyhöjden för att umgås lite med Ulrika (kusin), Jonas (hennes man) och Vilgot (kusinbarn). De hade deras vän SImon hemma också. Vi gick till Kärrtorp och fikade där vi mötte upp ännu mera vänner. Sen gick vi tillbaka och då lekte jag lite med Vilgot innan det var dags att bege sig in till centrum igen.

     

Ringde Lisa typ 15 ggr (kändes det som), skickade sms till Emma och ringde Dennis om Karins nummer, fick ett som visade sig att vara fel, men fick det rätta precis när Emma (som hade kommit upp till Stockholm tidigare än jag trodde hon skulle göra) ringde upp mig så jag äntligen fick veta var de befann sig.

Efter att jag mulat i mig skräpmat gick vi vidare till Stadion. När vi gick genom Stockholm, kände jag att jag nog skulle kunna tänka mig att ök lite mera jobb där. Men vi får se.

På Stadion spelade Coldplay med White Lies som förband. Alltihopa var asbra :D Och man fick en skiva när man gick hem :) Jag kommer att skriva ett nytt blogginlägg om bara konserten, men det gör jag imorgon så jag kan lägga upp lite videoklipp också.

   
   
   


Nu hoppas jag att ni är uppdaterade!
XOXO

PS: Ljudkortet på min datorn krånglade ju men nu är det fixat och jag tror och hoppas att headsetet fungerar nu.

Dygnet borde vara minst 29 h

Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!  

Man måste också dricka  2 liter vatten varje dag och sedan  kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen,  annars är det illa! 

Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl  (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!
Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.  

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är  trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme). 

Du måste också hinna med att  träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.
Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en  kritisk inställning i livet.

Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt  förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du  ska också  hinna med din familj, hinna moppa golv,  diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.

När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar.
Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt!
T.ex. duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det , du kommer att behöva det. 

Jossan till San Diego

I tisdags åkte Jossan till San Diego. Hon var rätt nervös inför flygresan, trodde att hon skulle störta eller att planet ska gå sönder och sen råkade jag väl säga någe om någon krock också, hehe. Så jag har haft lite utkik på löpsedlarna ifall det stått något om flygplansolyckor och det har det nog inte så jag har antagit att hon klarade resan. Fick ett mail av henne igår där hon skrev att hon var framme, så det var ju skönt. Jossan är alltid övertygad om att hon ska dö varje gång hon sätter sig på ett flygplan.

Det är ganska så jättedyrt att ringa till San Diego så jag har fixat Skype nu och sen var jag till Clas Ohlson och köpte ett head-set. Var asnöjd och sen idag när jag ska koppla in det och testa ljudet så vill det inte fungera. Fuck tänkte jag ju då och tog bort det igen. Men nu så vill inte ljudet fungera längre överhuvudtaget. Ännu mer svordomar far runt i huvudet, har lyckats undvika att säga dem högt.

Hmm, måste försöka fixa det här på någe sätt.
Någon som är händig?
XOXO


Måndag = Sitta i telefonkö

Idag har jag varit ledig och då har jag suttit i telefon aslänge känns det som. Mitt batteri var nyladdat igårkväll och nu var jag tvungen att ladda om det. Mobilen börjar bli rätt sliten. Jag har iallafall ringt till AEA (Akademikernas a-kassa) och hört mig för. Visar sig att det inte finns ett öre jag kan få därifrån som ersättning. Måste jobba minst 3 månader till eller vara 25 år, hmm. Har även pratat med nån snubbe från Arbetsförmedlingen och jag ska väl gå dit på måndag då min anställning har gått ut. De hade någe som hette Jobbgaranti för ungdomar och innebar att man fick bidrag iform av csn, ungerfär 2-3000 men man måste ha varit arbetssökande 90 dagar först. Och om man nu i bästa fall skulle få 3000 så räcker det ju inte ens till hyran.

När jag hade rätt ut allt det där ringde jag Försörjningstöd i Örebro men de hade visst bara öppet för teletid kl.9-9.30 (kan ha varit 10 men tyckte hon sa halv). Mongo tid. Man kan annars gå till kontoret och de hade öppet till kl.15 och jag ringde kvart i. Så det blir ett projekt för morgondagen.

Inför varje samtal satt jag i genomsnitt 20 min/samtal i telefonkö. Kul till mobilräkningen.

Jag har även ringt och gratulerat min kusin Anderas som fyller 11 år idag, Grattis grattis. Fick sen prata med min faster och det var inget kort samtal. Jag är lite irriterad på min farmor och farfar. De vägrar att åka för att fira Andreas på en kväll och min andra faster med familj vägrar fira honom på en dag eftersom de tydligen har hästtävlingar varje helgdag. Låter som lite mkt tävlingar, men det är väl en acceptabel ursäkt. Vad farmor och farfars ursäkt är har jag ingen aning om. Har nästan lust att ringa och starta värsta bråket. Men jag ska låta bli. De hade tydligen sagt till min faster att de kan tänka sig att åka på kalas på kvällen om det är någon vuxen som fyller år, men inget barn. Men PUCKON, de borde tänka tvärtom. Är man vuxen bryr man sig inte så mkt om kalas. Det är ju när man är barn som man uppskattar det mera.

Min familj är som ni märker inte alltid så jävla smart.

Glöm inte Gossip girl idag

Om 5 minuter börjar första avsnittet av Gossip girl på Kanal 5.
Missar man det kan man iofs se alla avsnitten från båda säsongerna
HÄR.
 


XOXO

Det blåser höst ute

Tråkigt men förmodligen sant så har hösten börjat smyga sig in relativt snabbt men ändå säkert till oss. Shit va kallt det har varit de senaste mornarna och jättemörk relativt tidigt på kvällen. Brr. Jag gillart inte. Tycker inte att sommaren hann börja innan den tog slut. Låten heter väl Sommaren är kort av någon anledning. Och något som alltid är långt är hösten och vinterslasket då man är redo för våren.

Jag har iallafall varit ledig ett par dagar nu. Jobbade senast i fredags. Var äckligt lungt på jobbet så jag gick faktiskt 1 ½ h tidigare. 2 andra ssk gick redan efter lunchen. Är väl bra att barnen är friska, men det började bli lite löjligt. Var lungt på torsdagen också då jag jobbade. Åkte upp på stan och köpte present till mormor som fyllde år. Var hemma innan jag ens skulle ha slutat och då gjorde jag absolut ingenting på kvällen. Satt hemma och åt ostbågar. igår tog jag iallafall bussen till Jossan. För att träffa henne och säga Vi ses sen innan hon åker till San Diego. Jag är inte ett dugg avundsjuk, speciellt nu när jag är arbetslös.

Dessvärre hann jag inte vara där så superlänge för jag skulle hem till mormor och morfar. Mormor fyllde ju som sagt år i fredags och vi skulle fira hemma igårkväll. Hon blev glad för sina presenter. En mus och musmatta till datorn (morfar drog någe snuskigt skämt om att det var bra att hon fick en ny mus nu när hennes hade blivit 72 år gammal, Herregud!) och så fick hon presentkort på SPA-huset.

Jag fick för mig att jag och Sandra skulle gå ut och lyckades få Sandra taggad. Men sen när vi kom hem fick jag massa huvudvärk och blev supertrött så det blev ingen utgång. Hoppas Sandra inte blev allt för arg på mig :)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska iaf sluta skriva innan inlägget blir för långt för att orka läsas.
XOXO

WTF! - Update

Ajaj. Verkar som om jag kanske hoppades för mycket på en trogen Chuck. Stupid, stupid Chuck!!
Btw. WTF står visst för Watch This Fall fast jag läser det iaf som What The Fuck och eftersom det är min blogg så får jag skriva så :)



Gossip girl - WTF!

Jo jag var bara tvungen att lägga ut dem här just bara för att jag älskar Gossip girl. Hittar jag skvaller och bra klipp så kommer de garanterat upp här.

 
Lite småtråkigt kanske. Men det är inte alltid lätt att vara Blair!

 
Det här är bara wierd.

 
Största WTF! Dan och Georgina - really?


Också ett stort WTF! men inte av samma anledning som klippet visar
- Chuck otrogen mot Blair, igen?
Hoppas verkligen att det bara verkar så för att jävlas.


Okej, Nate´s var också tråkig.

Jobbansökningar - finns det något tråkigare?

Eftersom jag inte hade hört någe från ortopeden så ringde jag dit idag och som jag kände på mig så har jag inte fått jobbet. Fuck. Så jag har tillbringat hela förmiddagen med att söka jobb. Ringt till några avdelningar som jag kunde hitta numret till och alla har sagt att de inte behöver någon sjuksköterska. Jag har även mailat 3 sjukhus i Norge, sökt två tjänster i Stockholm och varit inne på kommunens hemsida där jag inte kunde hitta något. Just nu ser det inte ljust ut utan jag har istället fått huvudvärk.

Det är ju så fruktansvärt tråkigt att söka jobb speciellt när man får nej överallt och egentligen vill vara kvar där man är.

Gossip girl season 3 - I can´t wait!


Sommarvärme och jag ska jobba - suck

Jo så är det. Nu när det äntligen är fint väder igen så ska jag så klart jobba. Var dock ledig igår så då var jag med Sandra och pappa till stan och åt lunch sen solade jag en stund hemma hos mormor och morfar.
Imorse var jag som vanligt trött och eftersom det tar så lång tid för mitt hår att torka så har jag hållt mig inne. Helst hade jag velat vara ute men att ducha strax innan jobbet betyder att jag bara hinner vara ute ca 30 min. Håller tummarna att det är fint imrgon eftermiddag så jag kan vara ute efter jobbet.

Jag har inte hört någe om jobbet på ortopeden. Suck. Så nu känns det som om jag inte kommer att få det. Agneta verkade inte vara så taggad på att ge oss sommarvikarie förlängt heller. Så på tisdag (min lediga dag) måste jag nog ringa runt lite igen :(

Jag hoppas på en lugn helg på jobbet. Har varit rätt rörigt de sista passen jag har jobbat.



Btw är det bara 103 dagar kvar till New moon har biopremiär - så jag har något att se fram emot iallafall


Augusti, redan?

Shit va fort sommaren har gått. Nu är det redan 5:e augusti och sommaren är slut. Fast idag är det fint väder men jag ska iväg och jobba snart så jag hinner inte ut och njuta något.

Lite uppdatering:
Jobbade torsdag fredag och sen i fredags kväll var jag och Rebecka hem till Sanna för vin och prat.
I lördags var jag hem till Jossan. Vi solade, läste, frös och gjorde egen pizza på sconesdeg. På kvällen fick vi bråttom hem till mig för att städa och fixa oss innan Sanna och Rebecka kom. Förfestade hos mig och drog sen vidare till Frimis, fulla och glada.
I söndags kom Jossan för att hämta sin bil, stannade dock ett tag och vi gick bla till Björnparken med filt och böcker. Där blev vi påhoppade av en liten rottweiler valp. Supersöt, men vi förstod inte vad ägaren tänkte på. Jag följde med Jossan hem på em/kvällen. Hennes föräldrar bjöd på grillat :) Sen fick jag övningsköra med hennes pappa. Han tyckte jag var jätteduktig ;) Nu måste jag bara försöka komma igång och köra med mamma också.

Sen blev det måndag, som var lika med jobb. Efter jobbet åkte jag till mormor och morfar.  Mamma och Sandra var där. Vi spred lite av Eilas aska vid hennes träd sen åkte vi hem till Lundby för att strö resten i hennes älsklingsbäck i Lundbyskogen. Fuck va ledsen jag var/är! Varför skulle hon lämna oss för?! Helvete.

Var iallafall tvungen att jobba igår. Stress stress. Lyckades iaf ha koll på allt när jag gick hem. Bättre sent än aldrig. Fick punka på cykeln när jag var på väg till jobbet så var tvungen att lämna in den när jag slutat. Den blev klar redan efter 2 h. Då var jag med Jossan till Skytteparken på det tråkigaste jympapassen på länge. Tvättade även igår. Var helt slut och somnade på soffan kl.21.

Dags att duscha innan jobbet.
XOXO