It´s a girl! ;D

Grattis Sofia gumman :D

Mamma ringde nyss och så berättade hon att Sofia fick en liten flicka i förrgår. Antog att allt hade gått bra eftersom hon inte sa något. Sandra är påväg till BB nu och jag har nog tänkt att åka o hälsa på när hon kommit hem :)


Tänkte även passa på att säga grattis till Mimmi! Hon fick ju en flicka förra veckan nån gång :)

Grattis Grattis till dem båda :D

Valborg (eller ska jag skriva Valborsch Julia?)

Ledig idag OCH imorgon, men handledare frågade mig vad jag hade tänkt att göra imorgon.. Komma his svarade jag då, men så sa han att han hade tagit ledigt och tyckte att jag också skulle göra det, så det var ju snällt :) Är ju en röd dag dvs. inga läkarkandidater där. Annars gillar jag inte min ledighetm haha.. Skulle helst vilja ha praktik alla vardagar och då dagsturer. Börjar tycka att det är rätt kul också, så jag tror nog att jag ska jobba några år mer som ssk innan jag börjar läsa till barnmorska än vad jag först hade tänkt. Fast det beror ju på var man hanmnar och efter sommaren när jag varit på förlossningen kanske jag ändrat mig igen och vill börja läsa så fort som möjligt, hehe :)

Imorse hade OTH avsnitt 15 laddat klart :D Så det såg jag så fort jag vaknade, hehe.. Jag tycker att Brooke och Lucas passar så himla bra ihop, de borde bli tillsammans igen istället för att han ska vara med Peyton eller Lindsey.
Ålskar verkligen den serien, när jag tittar är jag helt inne och kommer på mig själv att hålla andan när det är spännande eller något chockat hänt, men oftast kommer jag på att jag sitter och småler, det är så himla mysigt ibland :)

Ska upp på stan idag och fixa lite grejer, sen så ska jag och Jossan eventuellt till Ida från min klass och grilla lite, beror väl på vädret skulle jag tro..
Innan jag säger hejdå så måste jag bara berätta att han Tobias var på praktiken igår och han var sötare än vad jag kom ihåg ;D Fan att det bara är 2 dagar (och iofs 2 kvällar) kvar.. Måste lägga in en extra dag ;P haha

Måndag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Känner mig typ halvdöd, och när jag satt o pratade med Jossan i telefon så kom jag på mig själv med att rita blommor på benet, hmm.. Inte gjort sen högstadiet (?) haha stört.
Har kännt mig allmänt halvsmåstörd idag på praktiken, men har hittat lite fynd och så har jag varit på HLR-utbildning med defilibrator. Det var bra, för jag har alltid svårt att komma ihåg exakt hur man gör, antal hit o antal dit o allt på några sekunder. Nu vet jag iallafall att man ska börja med 30 kompressioner sen 2 blås o sen kompressioner igen, och så ska man trycka mitt på bröstkorgen o inte följa revbenen sådär som jag lärt mig en annan gång.

Nu kliar det i mina ögon, så jag måste nog gå och tvätta bort mascaran nu, o sen ska jag väl keka :P

Söndag, verkligen?

Om jag hade gissat på vilken dag det var imorse och sen någon gång under dagen, och även ikväll så skulle jag ha gissat på måndag eller tisdag, men jag är inte helt borta, jag vet att det är söndag idag, haha.. Men det var många gånger jag tvekade under dagen, haha.. Sämst..
Det hela beror väl på att jag har haft praktik både idag och igår kväll samt att jag ska ha det imorgon också.. Så det är väl inte så konstigt att jag är lite förvirrad..

Min handledare skickade hem mig igår vid kl.20 ungefär, skulle egentligen slutat kl.22, men det var sjuuuukt lungt så han sa att han inte hade samvete nog att hålla mig kvar.. Skönt :D hehe..

I veckan som kommer har jag praktik mån, tis, tors och fredag. Seminarium tis och förmodligen HLR-utbildning imorgon. Jag tror att jag gör dagar hela veckan och med de håller jag tummarna för att träffa läkarkandidaten där ;D Har kommit på att jag kanske är ltie småhalvkär i honom, haha.. Så då vore det ju förargligt om han aldrig mer kom till avdelningen, har ju hört ryckten om att han ska vara i Örebro 2 veckor till, så :P haha..

Ska kolla på LAink nu på 6:an. Frank Iero från My Chem är ju med.. Så jävla söt är han, :D

Lördag

Idag har jag praktik men jag börjar inte förns kl.15 så det är rätt skönt :)
Gjorde ingenting igårkväll typ tittade på Så ska det låta och ExtraExtrra. Lotta Engberg hade väldigt snygga skor på sig :) Men efter andra låten hade hon världens största lökringar under armarna, man ska inte skratta men det såg himla komiskt ut :P

Idag är det inte lika fint väder, synd.. Fast det hade jag ju hört att det inte skulle vara och så har jag ju praktik hela helgen så det är lungt :)

Nu på morgonen/förmiddagen har jag läst ut den sista boken om Legenden om Ljusets Rike så nu har jag läst alla 82 böcker som handlar om Isfolket och Häxmästaren. Skönt men lite småtråkigt också, hehe.. Kommer nog att läsa om Sagan om Isfolket någon gång tror jag. Läste ju dem när jag gick på högstadiet och det var den serien jag tyckte var bäst i triologiserien :)

Nu ska jag duscha och sen kanske plugga lite eller hitta på någe annat :)

Fredag

Sen jag skrev sist har det inte hänt så mycket i mitt liv, hehe.. Har haft praktik men inte stött på Tobias, men igår var jag på Mottagningen och då fick jag iallafall veta att han ska vara kvar i 2 veckor till.. Lite mycket som jag alltså :)
Igår när jag slutat cyklade jag hem till Lundby för att slinga Sandras hår och sen höll jag på att fixa OTH "boxar" så det blev rätt sent och då orkade jag inte cykla hem, så jag sov kvar där. Fick träffa min älskling Eila lite mera, det var ju bra :) Hon är fan den sötaste och roligaste hunden som finns <3

image51

Sjuukt pinsamt!

Jag måste bara berätta värsta pinsamma grejen som hände idag på praktiken. Har ju tidigare skrivit att jag tycker att vår läkarkandidat är ganska så snygg.. Och idag så hade jag finnar överallt kändes det som o det gick inte att dölja med med concealer, så jag såg ut som jag vet inte vad på praktiken, men jag tänkte typ Skitsamma, eftersom jag hade hört att alla läkarkandidater skulle gå någon HLR-utbildningen.. Jovisst var de där, men inte hela dagen, framåt eftermiddagen kom han till avdelningen.. Men det var ju inte så farligt egentligen.. Men sen.. Herregud alltså.. Jag och min handledare stod och läste lite i en av mina patienters papper och där står det att pat har MI grad 3-4, min handledare frågade om jag visste var det var och jag svarade att jag inte jgorde det och hade precis tänkt att fråga honom var det var.. Det visade sig att han inte heller visste, och då.. Då ropar han: Tobias, kan inte du komma och förklara en sak för min lilla elev här!? Pinsamt nr.1 jag lät ju väldigt korkad baserad på den meningen.. Pinsamt nr.2 är att när han kommer, ställer sig brevid mig och tittar på mig (rakt i ögonen så klart) så känner jag hur pulsen börjar slå snabbare och det hettar mer o mer i ansiktet ju längre han står där och förklarar.. Kunde inte koncentrera mig på vad han sa.. Utan sa bara Mm.. Aa, okej, som vilket jävla fån som helst.. Håll på och dö, jag ville bara springa därifrån och hitta en spegel och se om det verkligen syndes hur mycket jag rodnade.. Haha aa nu kan jag sitta och skratta åt det, men det var sjukt jobbigt.. Äldrig hettat så mkt i ansiktet, och jag lyckades hitta en spegel när jag fortfarande hade relativt hög puls och kände att jag rodnade, men tackochlov så var jag inte röd i ansiktet.. Det värsta är ju att min handledare stod och tittade på och jag tror han såg att jag rodnade asmycket..
Såå aa det var ganska så jättepinsamt..

Efter ett litet tag när jag satt och skrev lite i min loggbok kom Tobias och frågade om han hade förklarat okej.. Joo sa jag och sa typ skillnande på stenos och insuffiens på hjärtklaffen, men han sa att han inte tyckte att han hade förklarat så bra, så då tar han fram papper och penna och börjar rita upp allting.. Det positiva är att jag inte blev lite fjantig och röd i ansiktet och att jag verkligen förstod vad det hela MI grad 3-4 är för någoting.. Dessutom luktade han rätt gott också ;D hahaha..

Jag förstår inte riktigt, jag beter mig som världens minsta och fjolligaste tjej som aldrig sett en söt kille förut.. Skämms över mig själv. Har iallafall kommit på vad jag kan tänka på om det blir så där pinsamt igen.. Det är så att han Tobias har en del hår på bröstet och det tycker inte jag är så jävla hett, så jag kan ju tänka på det om det blir någon nästa gång, haha..

Aa, nu vet ni hur töntig jag är på praktiken, haha..

20 april

Igår hade jag 21 års fest.. Det var rätt kul, men det såg förjävligt ut i köket efteråt.. Jag förstår i nte riktigt hur man bara kan ta mat, utan att fråga eller bara ta typ mat och sen förstöra den m.m. Eller "gömma" en stor ljuslykta i kylskåpet eller lägga en blomma med kruka och allt i en skåp fullt med porslin.. Förtår inte logiken i det hela.. Men men..
Räkade tappa ett av mina kristallglas och så gick en ljuslykta sönder, men annars var det himla kul :)
Blev rätt mycket att dricka så jag mår inte så bra idag :( Jossan sov kvar här så hon hjälpte mig att städa imorse.. Ska bara dammsuga, har inte orkat gjort det, går hellre runt i skor inomhus, för det är jätteäckligt på golvet, så finns det ltie glassplitter kvar :( Aa herregud. Märkte som tur inte så mycket av allt igår, så jag hade roligt :)

Har lagt upp lite bilder på
http://medei.bilddagboken.se/ om nån vill titta :)

Freedaaag :D

I förrgår var jag hemma hos Rebecka och blev firad av Julia, Kiina och Ida.. Fick en picknickryggsäck och ett på ar råsöta örhängen, lite kul, hehe :D Julia sa att de tyckte att de skulle ta med mig på stan någon dag och säga vad jag ska köpa, för allt de hade tittat på var "den här är så Madde" eller någe liknande, hehe..
Åkte hem lagom till Sex and the City och jag måste säga att jag blev besviken, trodde att det skulle vara första säsongen och inte sista säsongen, eller vad det nu var :( För de har jag sett alla redan, men inte de tidigare säsongerna. Skulle vilja ha hela boxern, skokartongen :)
Efter SATC så skrev jag lite på hemtentan och sen däckade jag.,

På praktiken igår så hade vi hembesök, så då fick jag sovmorgon i 2 h :) och sen tyckte min handledare att det räckte med ett besök så jag fick sluta strax innan 12 istället för halv 5 :) Det var skönt, för då kunde jag skriva klart min hemtenta i lugn och ro..
Sen på kvällen kom Sandra, Filip, mamma, mormor, morfar och så klart Eila också och grattade mig :D
Jag fick en flaska vin, Oriflames nya make-up kit och pengar av mormor och morfar.. Av mamma fick jag pengar (hade ju tidgare fått en lampa, champange och en ros) och av Sandra och Filip fick jag en vattenpipa och sen två olika samker på tobaken ;D Så i sommar blir det att röka pipa på balkongen ;D

Imorse vaknade jag med vääärldens huvudvärk, var när att jag ringde och sjukanmälade mig till praktiken, men jag tog mig i kragen och kom upp.. Och tur var väl det, för jag var Sprutsyster idag :D Gav massa insulin, och läkemeldel på "konstiga tider", fick även informera om hur man tog inj.Fragmin till en patient och det bästa av allt - jag tog massa venprover :D Sen efter lunch åkte vi upp till neonetalavdelningen för att undervisa lite om hur en koncentrator m.m fungerade för en famlij som hade en asgullig liten bebis som skulle ha syrgas. Efter det sa min handledare att jag kunde gå hem, för det fanns inget mer att göra förns kl.16 och då skulle jag redan ha slutat iallafall :)
Läkarkandidaten var där idag också ;D

Imorgon är det party! :D

16 april

Fick sluta lite tidigare igår på praktiken och när jag kom hem satt jag och skrev lite på hemtentan och sedan tittade jag på One tree hill avsnitt 13 :D Alltså seriöst jag vill verkligen ha Sophia Bush hår, var assnyggt som vanligt :)

Imorse var det praktik igen och jag gillar att vara där på förmiddagarna nu när vi har rond med läkarna och när de är där, fööör.. Vi har en läkarkandidat som är ganska så snygg om man säger så ;D hehe.. Han visade mig hur jag skulle knacka på lungorna för att lyssna om det finns någon vätska i dem, så nu kan jag det :)
Nackdelen med vården är att man aldrig kan se om personalen är upptagna, eftersom man inte får ha ringar, hehe..

Håller på att baka en fudgekaka nu.. Ska hem till Rebecka och så ska vi från klassen fira henne och mig :) Sitter med handduken i håret och jag ska vara hos henne om typ en timme, så jag ska nog sätta lite fart..


21 år

Idag fyller jag år, hehe :)
Fan 21 år, det är ju mycket, känner mig inte som det. 21, då är man ju typ vuxen. Innan jag vet ordet av är jag väl 25, och då vill jag inte fylla år mera. Knappt att jag vill fylla mera nu.

Igår kväll satt jag och tittade på TV och helt plötsligt fick jag ett sms av min lillasyster, då hade klockan precis blivit 00.00, och när jag tog upp mobilen för att svara ringde Jossan och sjung för mig :D

Imorse  ringde pappa och väckte mig 10 över 7 med gratulationer och sen vid halv åtta kanske kom mamma och Eila med champange och frukost :) (drack den inte nu, utan sparar den till festen på lördag)
Min faster ringde också strax innan åtta nån gång. Men sen när mamma gått somnade jag om :D Asskönt :) Börjar inte praktiken förns kl.15 idag, men jag har visst seminarium mellan kl.13 :( Iallafall skönt att kunna slöa på morgonen.

Nu damp det ner något i brevlådan, säkert en räkning..
Ciao!

Tårtkalas och IKEA

image50


Imorse gick jag upp vid nio-halv tio och började tokstäda för klockan 11 kom Sandra (hon kom dock vid 20 i och hjölpte mig lite med det sista), farmor, farfar, pappa, min faster Helene, hennes man Jörgen och mina kusein Andreas och Alexandra. Min faster Marie, hennes man och min kusin Bea skulle också ha kommit, men de glömde bort det, ringde nu för några timmar sen och sa att de hade gjort det, hon bad inte om ursäkt, utan hon ringde bara och konstanterade det hela. Tycker att det är en jävla dålig stil, men vad kan man säga liksom?

Iallafall.. Jag hade bakat en tårta, hallongrottor och tryffelkakor med jordnötter. De tyckte att det var jättegott och frågade var jag hade köpt fikat, hehe.. Så det var jättekul :D Första gången jag bakade dessa saker :)

När alla åkt kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till IKEA för att köpa en byrå, spegel och assnygga lampor. Byrån fanns, men lamporna kunde jag inte ha, för man var tvumgem att ha elkaplar i väggen eller seriekoppla från taklampan, lät askrångligt, så då blev jag rätt misspepp.. Men vi hittade en annan lampa som det nog blir bra ljus på som mamma köpte till mig. Men då ville jag ha en lite mer flashig spegel och det hade de inte på IKEA så då åkte vi till Lågprismagasinget där jag köpte en. Men nu i efterhand kan jag tyckta att jag inte var så smart ändå.. Spegeln har ju guldram och lampan är i silver och den ska sitta precis över spegeln.. Hmm.. Men det blir nog bra :) 
Kunde inte sätta upp lampan idag för jag hade ingen borrmaskin, men jag satte ihop byrån helt själv (stolt :P) Den är ju asstor och pisstung, så just nu har jag träningsvärk i hela korppen typ, speciellt i ryggen har jag ont. 
HAHA, jag måste bara berätta (trots att inlägget är aslångt) vad som hände när jag satte ihop byrån.. Jag följde ritnigen asnoga och kollade alla brädor så att jag inte tåg fel osv. Sen när jag ska sätta på baksidan så tycker jag att det är askonstigt för den passade inte alls, men det skulle även ha varit ett slags hål någonstans så man skulle fästa något (jag fatta inte) men det fanns inte iallafall, så då tänkte jag att det nog var rätt iallafall, så jag spikade på. Sen när jag vänder på byrån och ska börja med lådorna ser jag att jag har spikat fast baksidan på framsidan, inte helt, men jag har satt en del brädor helt fel, haha.. Först fick jag panik, sen var det bara att pilla bort alla spikar och det var ett jävla pillande, de sista satt fast som fan (för jag hade så klart spikat helt snett) så det hela sluta med att jag drog bort hela baksidan. Vet inte om nu ser hela incidenten framför er (HAHA) men aa.. Det jag vill komma fram till är att jag nu har massa små spikhål på hela ramarna på framsidan, inte så snyggt, haha..  

Här är iallafall resultatet:

image49

Fyfan!

Jävla skitväder. Det är mitten på april och det ska vara sol och träden ska knoppa, inte snöblandatregna bort.. Kallt är det överallt också, hemma, ute, på praktiken - överallt :(

Mår för övrigt inte så bra heller :( Dessutom är jag rätt frustrerad över tentan som är idag. Spädning av läkemedel är typ det värsta jag vet just nu. Har iallafall räknat på de uppgifter jag kan hitta, men att tentaplugga och samtidigt ha grym mensvärk är ingen bra kombination :(

Fan då.. Vart tog våren och glädjen vägen?

Sophia Bush

image48

Någon som skulle kunna ge mig Sophia Bush´s hår?  Det är ju grymt fint, vilken frisyr hon än har.. Vore inte fy skam att se ut ens lite som henne, hon ser ju inte lite bra ut :)

Blev ett skumt inlägg, men att jag skulle kunna döda för Sophias hår iallafall och Brooke Davis är min favorit-karaktär i One tree hill :) Snart kommer det 13:e avsnittet - yees :D

Torsdag

Jag känner mig inte alls bra :( Känner mig halvsjuk o de senaste kvällarna har jag haft skitont i halsen, sen är jag ju allergiskt också (men då är det ju bra att det har regnat). Men jag har så ont i kroppen, jag fattar inte vad de kommer sig. Känns som om jag har träningsvärk, o jag har inte tränat på veckor. Trodde mina smalben skulle gå av idag när jag kom till pratiken. Asskumt... Och till råga på allt så har jag fått en infektion i tån efter operationen. Underbart - not! Så nu är det AB 1*3 i 10 dagar.

Praktiken.. Hmm.. Har varit där i två dagar sen introduktionen, jag skulle ha gjort kväll igår, men jag ringde faktiskt och sjukanmälde mig. Efter att ha suttit på Vivalla VC en lång stund, och hittade inte legget när jags kulle hämta ut receptet så brast det. Började fan o gråta, haha. Då kan man snacka om trött. 
Hoppas de kommer bli bra på praktiken sen nästa vecka, jag är tveksam, eftersom jag helst inte vill gå dit, men jag måste ju :(  Första praktikdagen fick jag bädda stängar typ hela dagen. Fast jag fick även vara med och titta på en bronkoskopi och det räddade dagen :) Man såg asbra och så hade patienten en rätt stor tumör, vilket inte var så kul för patienten, men desto intressantare för mig. Idag har jag fått hjälpt patienterna lite mera, så det har varit lite bättre idag och så har jag varit med och tittat när de tappade pleuravätska. Var rätt läskigt när läkaren skulle sätta in dränet (det är ju på sidan av ryggen typ), han hade en asliten skapell som han satt o grävde med. Patienten hade mycket vätska, så pat blev kopplad till ett drän. Det var också rätt intressant och se, men man såg inte lika på som på bronkoskopin, men iallafall..

Mitt pluggande har blivit lite eftersläpande, inte alls bra :(
Har en seminarium uppgift som ska vara inne på måndag, men då har jag inte praktik så jag m¨ste göra klart den tills imorgon. Sen har jag omtenta på lördag och hemtentan, som vi haft i snart 1 vecka, har jag inte börjat med. Så jag har lite att göra idag och imorgon.
Så ciao då!

Förresten har jag hittat en klänning att dö för på H&M, men den tar slut samma dag som den kommer. Var inne igår och då sa de att de skulle komma nya såsom idag, jag fick deras nummer så jag kunde ringa o be dem lägga undan, men eftersom de öppnar kl.10 och jag har praktik då (man får ju inte ha på mobiltelefoner på sjukhus) så kunde jag inte ringa. Sandra var på stan vid 11 tror jag o då skulle hon lägga undan en åt mig, men då fanns det bara en enda klänning kvar o de var i strl 42. Så jävla typiskt.

Introduktion och regn

Idag hade jag introduktion på vfun. Ska vara på Lungavd 12 på USÖ, skönt att det är så nära, men jag vet inte om patientgruppen tilltalar mig. Kommer säkert lära mig mkt, eftersom jag kan så lite om lungpatienter o de blir ju bara fler och fler, så det är nog bra att jag få komma dit nudå.
Ska gå med uskor den här veckan och sen nästa vecka ska jag börja gå med min handledare, en 57 årig man med mustach, känns som om han har lite pondus o så, hehe.. 

Efter introduktionen åkte jag upp på stan o kikade lite, ville ha en sån där manekängdocka som jag såg att de skulle ha på åhléns men den fanns inte. Torra Örebro. Köpte lite papper till skrivaren o sen fick jag för mig att jag skulle cykla till Rusta, och då börjar det så klart att regna, men jag cyklade iallafall dit o köpte lite Björn Axén shampoo o balsam, deras hårinpackningar var slut :( Men de fanns snygga disktrasor, o så fanns det rakblad till min rakhyvel till lite billigare pris, så jag blev glad :)  


Aldrig mer ...

... ska jag cykla till IKEA, iallafall inte när det det blåser, eller nee aldrig igen, om jag får bestämma.. Fy fan va jobbigt det var, kom typ ingenstans på hemvägen, och på ditvägen svettades jag så mycket så att min fundation rann av mig (mascaran klara sig dock, skumt).

På tal om något helt annat, tittar på En callgirls dagbok eller vad det heter medans jag väntar på att Cold case ska börja, de börjar visst efter på samma kanal.. Rätt snuskigt är det, man får se dem ha sex o t.o.m. oralsex.. Hmm.. Än så länge har man inte fått sett något kön som tur är, då hade jag nog dött, haha..

Men tillbaka till IKEA, hittade massa saker som jag vill ha. Helst skulle jag vilja ha ett sånt där toalettbord som Julia har, men det finns inte på Örebro lagret och så är det 190 cm, dvs de fattas drygt 1 dm för att de ska få plats, så de blir nog en vanlig byrå, fast jag tror de kommer bli asbra :) Ska ha en större matchande spegel och sen sånnadär lampor som ser ut som att de är 5 glödlampor som är fastklistarande. Sen ska jag köpa en ny taklampa o ev. en matta o sen massa snygga dekerationsprylar.. Tror de kommer bli asbra :) Måste bara fylla år först, så jag får lite pengar, men det är ju snart bara en vecka kvar så :)

Nu börjar visst Clod case - dags att dra!

Risbergskas vårkonsert

   image47        image46

Var på Risbergska vårkonsert igår med mamma, mormor, morfar och morbror :) Sandra var med och var jätteduktig :) Det nummer jag tyckte var bäst var End of heartache som var lite rockigare. De som sjung var asduktiga, lät lite som Linkin Park, och sen efteråt såg jag att det var Sandra och två av hennes kompisar som hade gjort koreografin. Hon är så duktig min lillasyster att man inte kan vara annat än stolt över na :) <3

Ska på 50 års fest nu hos min moster, så jag hinner inte skrev mer, men aa det var asbra igår :D

Vååår :D

Nu, gott folk, nu är det äntligen vår :) Fortfarande lite småkallt, men det är inte mer än att man får ha en extra tröja under vårjackan. Klockan är sju och tackvare sommartiden så är det fortfarande ljust och fint ute. Ett annat tecken på att det är vår, är att jag inte kan andas när jag vaknar på morgonen o att ögonen o näsan rinner konstant under förmiddagen. But I love it! Vår är den bästa årstiden, inte för varmt, inte för kallt, det blir bara ljusare o ljusare och så blir det mera färg till vår annars gråa o trista vardag, med blommor, trädknoppar, vårjackor, söta klänningar o läppglans ;) Vad tänker du på när du hör ordet vår?
Förutom allt härligt som händer runt omkring så fyller jag år om 2 veckor och så har jag fått jobb på förlossningen i sommar :D Är helnöjd :D Fick G på KTC tentan också. Jag kommer inte behöva bli lämnad ensam inför C-uppsatsen, (hatar sånt annars, när man ska dela in sig i gruppper om 2) heller.

I mitt horoskop som jag läste i Studentmagasinet igår, stod det att jag haft en tuff vinter med mycket trasiga skor (!) Och så stod det att jag fick 5 stjärnor i allt, dvs. kärlek/sex, fest/nöjen och skola/jobb. Hoppas det stämmer, för lite flyt är ju aldrig fel ;)

I Studentmagasinget fanns även ett Vuxentest som jag tyckte var lite kul. Man kunde få totalt 100 poäng. Jag fick 30, och det gjorde mig till en Kameleont - Du har en sanslös förmåga att anpassa ditt beteende efter sällskap och situation. Man kan varken kalla dig flamsa eller tråkmåns. För dig är allting roligt och du drar ofta till det extrema. Därför har du också fått ett antal vuxenpoäng på din skala automatiskt och ofta helt omedvetet. Du kan helt enkelt maskera dig som en kameleont i alla sammanhang med din anpassningsförmåga. Ta vara på det.

Ja..
Blogg.se har ju varit urfunktion ett par dagar, jag har varit lite frusterad, men nu verkar allt vara som vanligt igen, och det var skönt att få skriva av sig lite, hehe..

Ciao!