Galgar!!

Jag behöver galgar.. Vart man man köpa några bra men billiga? Iallafall rätt billiga iallafall, jag är ju fattig just nu :(  Behöver både vanliga galgar till tröjor och sen behöver jag kjolgalgar också.. Det är mest kjolgalgar jag behöver tips om vart jag kan hitta, hehe..



Sitter hemma nu och är helt trött.. Har ont i både magen och huvudet, inge vidare kul..
Måste hitta på något att göra ikväll också. Vill inte sitta hemma ensam, jag får nog av de i veckorna..

Cyklade till skolan idag, det var sjukt jobbigt. Hade träningsvärk från Friskis&Svettis igår och så är det massa uppförsbackar på vägen. Inte så branta, men de är rätt långa. Jag tycker de e jobbigt iallafal, haha.. Skönare att cykla hem då man kan bara rulla typ, hehe.
Hade KTC undervisning idag med.. Puls, blodtryck, syrgas och sug.
Jag har blivit väldigt duktig på att hitta pulsen nu :D hehe.. Förut kunde jag inte ens hitta min egen, men nu är det inga problem, hehe.. Sen gick de väldigt bra när jag mätte blodtrycket också. Jobbade med Alexander och då hörde jag när det pulserade och så, men förra gången vi skulle mäta blodtryck gjorde jag med Kina och Karin, men då hörde jag typ ingenting. Och han sa att han knappt hörde mitt, men när han gjorde förra gången var han med David och då hörde han jättebra, haha.. Lättare att ta boldtryck på killar med andra ord :P Så om jag får i uppgift på eximinationen att ta blodtryck och så, så ska jag välja en kille som ska få spela patient,  :D haha
Sen så skulle vi ta pulsen när vi hade anstängt oss också. Då fick vi springa ut i korridoren och sen upp för tre trappor, varav den sista var jättebred. Lite pinsamt sådär.. Var ju massa folk i korridorena, och en gammal lärare till mig som jag hälsade på när jag sprang förbi, haha.. Hon måste trott jag vad dum i huvudet om hon inte såg att jag sprang in till KTC sen, haha..
Sen fick vi sätta grimma och mask på dockor och så.. De var inte så kul, för de var väldig enkelt.
Dom där dockorna är ju en historia för sig alltså.. Så ukna. De är ju lika långa som en normalvuxen människa, men de är väldigt smala, fast har en jättestor bröstkorg och gummifötter, haha.. Sen så har de ju kön och så ligger de bara i sjukhusrockar med knappar, så man ser ju allt.. Lite kul för våran docka fläkade sig hela tiden och de var en kille och då hade de tepjat fast könet, haha.. Såg jättekul ut.. Ögonen är nog läskigast på den.. De är stora och utåtstående, och så är de så gamla att de flesta har tappat själva ögat, de har abra vitan kvar liksom.. Snuskiga som fan.

Ne nu måste jag ta och hitta på någe vettigt till ett mail som jag ska skriva till min yrkeshandledare för vfu:n.. Kuuuul, eller inte.. Vet inte vad jag ska skriva. Helst ska man väl ringa, men jag vill väl inte ringa på en fredag, tänkte maila istället och sen ringa på måndag eller någe..
Aja..

Nyckelpiga - 29 mars

Nyckelpiga

Idag såg jag en liten söt nyckelpiga på min balkong :D Jag skulle ut och fixa lite, hade köpt en blomlåda och när jag skulle sätta den på plats så såg jag den.. Var bara tvungen att ta kort. Värsta somrigt ju :D

Imorse var jag heeelt död!
Klockan ringde redan kl.6.00, men jag gick inte upp förns halv sju, haha.. Sen duschade jag till typ tio i och sen la jag mig i sängen 10 min till, (ovanligt). Kollade när bussen skulle gå och insåg att jag varken hann blåsa torrt håret eller äta frukost, fick bli en snabb sminkning, kasta på mig kläderna och ta ett äpple på vägen. När jag var nära busshållsplatsen vid Längbrotorg, så såg jag att 31:an kom, jag hoppade på den för att jag var så sen och åkte 2 hållplatser, haha.. De måste tyckt jag vet CP, för det är ju inte långt, men det går mkt fortare att ta bussen än att gå de där metrenra. Hann iallafall till sjukhuset och buss nr 14. Så det var ju asbra, hehe..
Hade KTC undervisning - sängenheten..
Vi fick först bädda sägarna snyggt och sen fick man spela patient och ligga i sängarna när de som inte var patienter fick byta underlakan.. När man låg i sängen alltså. De finns ju de som inte kan eller får gå ur sängen, mkt smidigt att kunna byta lakan med en person i sängen då.. De var mkt lättare än de först verkade.. Knepet var att rulla lakarna :P hehe..
Var bara 2 timmars undervisning så jag slutade kl.10.. Skulle hämta ut min omtenta (som jag klarat!) :D Men De var visst inte där. så irriterande.. Varit där flera gånger, men de har aldrig öppet, och när jag väl kmr när de normalt har öppet, ja då är de på studiebesök?! Herregud alltså..

Åkte hem till mamma, så jag var väl hemma hos henne vid 11.. Kekade lunch och sen gick jag ut med Eila.
Sen åkte vi till Almstedts garden, men de hade slut på blomlådor, så jag köpte inget, men mamma gjorde och där jobbar mammas gamla "bästis" Dessan. Hon skulle precis ha en halvtimmes lunch när vi var där, så vi satt och fikade lite med henne i en ½ h. Sen åkte vi till Lågprismagasinet, där köpte jag en vid låda med små döskallar på s om jag ska ha mina bikiniis i :D Sen ville mamma inn på Europris, så vi åkte dit. Och sen åkte vi till Blomsterlandet.. Där köpte jag en jättebra blomlåda, ska köpa en till sen. Tänkte köpa en i taget, ifall de inte skulle passa o så.. Man hänger upp den bara, inga skruvar eller så, asbra verkligen.. Kändes stabil också :D Sen så köpte jag 60 l blomjord, 2 drivhus, en liten söt spade, lite frön och så..
Innan hon släppte av mig hemma så åkte vi till Calltex och köpte någe tyg till Sandra och Sofias parkläder..

När jag kom hem så fixade jag med bikininerna, planterade lite blommor i de nya drivhusen och fixade lite med de andra.. Nu ska jag nog äta något lätt, för jag hade tänkt åka iväg o tränka kl.18 i Alnängsskolan.. Hoppas Micke är frisk nu :D hehe. .

Ha det bra :D

Tisdag

Sandra

Idag kom Sandra hem till mig och undrade om jag kunde slinga hennes hår. Jomenvisst kunde jag det :P
Tog lite längre tid än beräknat, så hon fick komma typ 35-40 minuter sen till sin träning..

Övrigt idag har jag varit i skolan och haft information på KTC och så lämnade jag in ett papper till en av vära handledare angående praktiken.

Har också diskat idag, haha.. Gillar ingen känslan på händerna efteråt, så äckligt..
Sen när jag var nere med soporna, så träffade jag Henrik (han som bodde här innan) och hans tjej. han har kvar sitt garage nämligen. De frågade om jag trivdes och så..

Hade tänkt att jag skulle träna idag, men jag orkar inte, har lite ont i halsen också. Jag har ju ingen lust att bli riktigt sjuk, gillar inte att vara sjuk :P

Ska packa in mina skor i garderoben och packa ner alla utom ett par vinterskor, man vet ju aldrig om det tänker slå om och bli lite snö igen. Vi har ju cp väder så..

Ciao!

Väduren

V?duren
 
"Ställ in dig på att skapa ett framgångsrikt år"


Ditt nya år bidrar med insikten att du besitter en betydligt större förmåga än du tidigare insett. Ställ in dig på att använda dina talanger och skapa ett framgångsrikt år som för dig närmare dina innersta drömmar. Fullmånen den 2:a har stor inverkan på dina relationer och sätter dina känslor i svall. Du kan pendla mellan en stark kärlekslängtan och ett överdrivet behov av frihet. Förbered dig på att hantera din osäkerhet genom att ta det lugnt och inte överreagera. Kärlek, romantik och ekonomi är en ekvation som inte går ihop de första veckorna i april. Du behöver bygga upp din ekonomiska trygghet.


Kärlekstips!
Undvik känslomässigt impulsiva beslut.


Våren..

Våren är här och jag hoppas den stannar kvar :D
Kunde gå utan jacka idag, så skönt, bästa stunden på hela året. Inte födelsedagar eller julafton, eller någon annan stor helg, utan det bästa på hela året är när man kan gå utan jacka, efter vintern :D
Men imorse var det visst -3 grader i Kumla när Kina skulle åka med tåget, men eftersom jag försov med i typ 4 timmar (hade ställt klockan på 6.30 och vaknade av ett sms kl.10.20, när de undrade om jag levde eller inte, haha) så missade jag det dåliga vädret, haha.. Det vra bra gjort.. Fast jag missade ju en föreläsning också, mindre bra, men jag fick lite papper och information så de gick bra ändå.. Hade ju två föreläsningar idag, så jag gick iallafall på den andra :)

Sen åkte jag hem till mamma, hämtade hem mina sommarkläder, vårjackor, sommarskor, foton, växthuset, lite pärmar och annat skit jag inte fått med mig hem..
Hjälpte Sandra med matten också, sen ät vi även, hehe..
Fick en fruktskål typ, en svart korg i stål typ, och en massa äpplen, så nu har jag äpplen som var kvar från danstävlningen, hennes korg var redan full..

Var på Plantagen också på vägen hem, där köpte jag en Aloe vera växt, ska vara mkt bra för sår, sprickor och sånt, sen är den rätt cool också, plus välskött, vilket är väldigt positivt, är lite dålig med blommor egentligen..
Måste nog vattna mina blommar innan jag går och lägger mig ikväll, de kommer nog må rätt dåligt imorgon annars..
Det är kommit upp en hel del körsbärstomats bebisar nu :D Ingenting på Physalis halvan, men de har inte gått en vecka sen jag plantera dem än, skulle ta 7-14 dagar innan de började gro.. Jordgubbarna har tittat upp också.. Typ 2 eller 3 små gröns strån, så sött.. Tomaterna är sötast, men ser liskom hur de plöjer och böjer upp sig ur jorden, hehe..

Kolla gärna in min bliddagbok och kommentara, det uppskattas :D hehe..
http://medei.bilddagboken.se/

Ojojoj..

Idag har jag städat, ojojoj alltså, haha..
Har styrkit, dammsugit, diskat, bäddat sängen och dammat av det värsta - duktig jag är :P

Men jag är rätt duktig på att göra mig illa också.. Skär mig hela tiden, på allt.. Öppnade ett brev och då skar jag värsta djupa såret i mitt vänster pekfinger, sen när jag diskade skar jag mig på tandborstemuggen på första knogen på höger hand.. Så nu har jag färska skärsår på båda händerna - najs!

Fick Glamour idag :D
Stod en hel del i horsokopet, eftersom det var aprilnumret och då är det ju min månad :)
Vet inte om man ska tro på sånt som står, men det var läskigt att de stod om just de saker jag har problem med nu. Brukar bara stå om jobb typ, hehe..

Nu ska jag gå så jag inte missar bussen...


Veckan ...

Oj oj oj, inte bra av mig.. Har ju inte skrivit på hela veckan, nu kommer det bli ett låååångt inlägg, hoppas ni kommer orka läsa :D

Måndag: Hade tid hos frissan, hehe.. Så jag åkte dit till kl.11.45 som planerat. Sen gick jag på stan. Själv. Haha.. Inge bra, för jag handlar jämt så mycket då.. Köpte En top, ett guldskörp och 3 par örhängen på gina tricot. Bomull, tops och ett sykit på Åhléns. Schampoo, balsam, nagelfil, nail polish remover, tights och body scrub på H&M. Ett par skitsnygga skor på DinSko :) hehe.. 
Hemma så gjorde jag inte så mycket, kollade på gamla avsnitt av Grey´s anatomy och strök undan tävtten.
Kl. 20.00 var jag och tränade med Lisa på Friskis&Svettis. Hon kom hit och hämtade mig efter jobbet och sen åkte vi hem till henne så hon fick byta om och så.. Det var rätt kul, men inte så jobbigt pass, hehe..

Tisdag: Gjorde typ ingenting. Skulle plugga men det kom "saker och ting" (typ storbråk med Joseph) emellan. Inte allt föör kuul..  Jag gjorde någe vettigt iallafall och det var att plantera mina frön jag köpt. Bättre sent än aldrig heter det jue.. Planterade Gullviva, Jordgubbar, Physalis pch Körsbärstomater.. Det skulle ta 7-14 dagar innan det skulle börja gro, så vi får väl se vad som händer nästa vecka, hehe..

Onsdag: Började plugga lite, men avbröt mig själv hela tiden. Diskade typ, bäddade sängen, småplockade lite, rensade kylskåpet och skrev en handlarnota. Allt för att slippa plugga (så himla typiskt mig!).
Vid fyra kom mormor och morfar. Mormor hjälpte mig sy upp en gardin som jag har som "dörr" in till vardagsrummet, medan jag och morfar åkte till Willys och handlade. Hände massa skit under turen. Jag skar mig på allt, folk körde på mig och mina oanvända ljusgulaballerina skor!! (blev skitirriterad). När jag skulle betala så fungerade inte kortet, så jag gick ut för att ta ut i bankomaten utanför. Det var kö, och då slog det mig. Shiiit, tänkte jag, jag kanske inte har några pengar kvar. Handlade för 822kr. Och jag hade ju varit på stan och shoppat, men sist jag kollade hade jag 2000:- på kortet, men det var innan stan.. hade 250kr i plånboken, så jag tog ut 600.. Och det gick fint, men sen kollade jag på kvittot, och då hade jag bara 150:- kvar! Oppps. Jag är pank! Istortsett altlså.. Kändes absolut inge bra. "Berättade" för mamma, men jag sa aldrig att jag varit på stan innan.. Men aa..
Morfar backade på en bil, sen gick han för att kolla att den klarade sig och sen när han skulle köra så backade han på en gång utan att kolla sig för, och då stod det så klart en till bil där (!) Men det var folk i den, så de tutade så han hann stanna.. Jag blev skitirriterad, eftersom jag redan var lite upprörd, och sen kunde han verkligen inte köra. Tvärbromsade, körde på gatustenar och svängde pissent. Trodde vi skulle krocka mer än en gång...
På kvällen kollade jag på Grey´s anatomy, Fråga Olle, Lustgården och Sex and the City. När det var Navy så pluggade jag så gott det gick.. Försökte plugga lite innan TV:n började också.. Sen när alla "mina" program var slut la jag mig i sängen för att läsa. Och det gick ju bra - INTE.. Sms:ade Jossan för jag var helt CP i huvudet!

Tisdag och Onsdag har varit tvåå extremt jobbiga dagar. Har bara velat sjunka genom jorden. De har även gjort mig helt fuckad i huvudet, så jag vet varken in eller ut.. Orkar inte riktigt heller.. Har alltid så mycket att tänka på. Jag orkar inte. Jag gör verkligen inte det.. Jag vill bara vara, ta hand och skämma bort mig själv liksom. Låter lite ego kanske, men jag är ju absolut inte ego, så nån gång kanske man får lov att vara det !?

Torsdag (idag): Hade tenta imorse. Gick väl som jag förtjänade, fast förhoppningsvis bättre än det, hehe...  Hade ju alltså inte pluggat någe, men själva tentan var lätt, så jag blir ju arg på mig själv, för hade jag pluggat så hade jag kanske kunnat få VG t.o.m. Eller iallafall att jag vet att jag klarar G.. Men jag hoppas de. Räknade lite på vad jag trodde jag skulle få, och då var det över G iallafall, hoppas de är snälla när de rättar :D
Blev klar med tentan typ kvart över tio. Ringde Jossan när jag satt och väntade på bussen, men hon hade inte tid och prata, men hon ringde upp mig precis när jag gått av bussen och satt mig på cykeln för att cykla hem. Jag kände att jag behövde prata om mitt CP sms jag skickat kvällen innan. Så vi träffades på La baugette där vi kekade lunch. Jossan hade redan beställt när jag kom - köttbullebaguette (potatissalladen är så god säger hon :P) med en fanta till.. När hon gick och tog ett bättre bord beställde jag en tonfiskbaugette, men jag tog vatten till, för då tjänade jag 8(hela)kronor. haha.. Godare med vatten också egentligen :)
Lagom när vi ätit och typ pratat fördigt behöver Jossan gå, för hon ska jobba.. Jag satte mig på cykeln och cyklade i den kalla blåsten (ville typ döda den) hem till pappa i Baronbackarna. Kollade ut vilka filmer jag ville låna och det blev hela 14 st. haha.. Men han hade inte Mindhunters som jag så gärna ville se, men Sandra hade de.. Så jag fortsatte min cykeltur hem till Lundby.. Dörren var låst när jag kom, men jag har ju nyckel så jag kunde komma in. Ser att mammas säng är bäddad och där ligger min lilla gooosa :D Åååh, jag saknar jämt henne så.. Sen går jag runt och kollar lite (haha, lät som om det var värsta villan de bor i, haha) Såg att det låg någon i Sandras rum och det var ju lilla Sandra. Jag väckte henne så klart, för nu var ju klockan efter 12.. Nämre halv ett.. Men hon var så trött och hon har varit sjuk, eller är fortfarande lite sjuk, så jag lät henne ligga.. Gick och la mig bervid min favorit istället och gosade lite :D (Eila alltså).. Sen tänkte jag att Sandra skulle vakna. Så jag gick in och väckte na på riktigt, sen kollade jag vilka filmer jag ville låna. Lånade 2st... Så nu har jag 16 hela filmer hemma :D Lånade även ett nagellack.. Sandra har nyss skaffat en bilddagbok, så då ville jag också göra det:
http://medei.bilddagboken.se/

Kul jue :D Jag tyckte att om vi nu hade en varsinn bilddagbok vore det en bra idé att ta lite bilder så man kunde lägga in dem.. Så det gjorde vi, gick ut med Eila också.. Sen cyklade jag hem.. På vägen hittade jag 2st tussilago (på olika ställen också).. Jag hade klagat hela dagen på att jag inte sett några än, haha..
Cyklade så jag var hemma till strax efter kl.15.. För klockan tre hade jag tvätttid. Har tvättat nu från kl.15-22.. Hade velat träna, för de sa att Micke skulle ha passet idag, men jag hann liksom inte. Har plockat undan lite ocskå.. Dammsuga och torka golven har jag inte orkat göra. De har jag planerat att göra imorgon förmiddag, ska stryka, bädda, diska och snabbdamma lite då också.. Ska ju få besök i helgen..

Nu väntar jag på att Navy CSI och Sex and the City ska börja :D

Just det, jag får ju inte glömma att berätta att Jossan var duktig på jobbet idag, hehe.. Hon lurade en gubbe ayy köpa två företagsannonser på 4 månader vadera.. hehe.. Han tyckte att det var som hittat och då är det ju ett bevis på att Jossan gjort ett bra jobb :D haha..

Hoppas ni orkade läsa allt, eller iallafall det mesta, annars känns det ju som om jag slängt bort en massa tid åt att skriva, haha :D


Helgen..

I fredags var jag på universitetet och hade ergonomi, gick rätt bra, förutom att jag knäckte sönder min rygg, så jag tänker nog inte använda samma metod när jag ska flytta runt på mina patienter i sängen. Kunde liksom inte röra mig på ett tag.. Men sen gick det rätt okej att röra sig, tur de var mot slutet och inte i början för då hade jag ju bara gått stå och titta på och då hade de ju varit bortkastad tid och bara skit, haha..

Ifredags kväll åkte jag hem till Kajsa (hon hade jättefint) och förfestade där med henne, Jossan och Linnea.. hehe.. Det var skojigt, men roligast blev ändå när vi kom till Klaras, träffade rätt mycket folk och jag dansade som en idiot nästan. hehe.. Jossan fick chilinötter gratis av en bartender som hette Niklas, och vi skulle sätta in "Dagen ros" eller "Tummen upp" till honom i tidningen, men sen satte Jossan en chilinöt i halsen och blev jättemisspepp, för hon fick typ inte bort den.. Så då la vi ner den idèn, hehe.. Linnea försvann och Jossan satt i ett hörn så jag o Kajsa fick dansa själva, hehe.. Men sen ville Jossan hem, så då följde jag med henne.. Det regnade när vi kom ut och sen regnade det heela tiden, äckligt väder som fan, hehe..
Vi fick för oss att vi skulle hem till Simon, men de mongot svarade inte i telefon..
Steve ringde och vi skulle gå förbi Sibylla och köpa med lite mat.
På vägen vid Jerusalem stod en kille och prata i telefon, sen började vi prata med honom, och då skulle han guida en tjej från Burger King till honom liksom, för tjejens kille hade typ deckat inne på Jerusalem, hehe.. Men eftersom varken killen eller tjejen var härifrån, så fick jag och Jossan guida henne, hehe.. När hon kommit fram gick vi till Sibylla, beställde mat och sen gick vi hem till Steve och kekade.. Jossan försökte övertala mig att sova kvar och jag tror Steve sa att han kunde sova i soffan, haha.. Men jag åkte hem istället, var skönast, inte så långt direkt... 3-5 min kanske :D

I lördags förmiddag, eller aa vid tre, ringde Jossan och frågade om jag kekat, men de hade jag inte, så vi bestämde att vi skulle träffas vid Paloma kl.fyra och keka lite.. Först skulle de bara vara vi tre, men sen kom PJ också, hehe.. Kekade biff, men pommes och beianerssås, var gott, men sen fick alla typ magknip hela kvällen, haha.. Matförgiftade :P  Jossan skulle iväg och jobba kl.19, vi satt typ kvar på Paloma till fem-halv sex.. Sen gick vi hem till Steve och skulle kolla på någon Silja Line resa. Steve och PJ ska tydligen åka, vet inte om jag och Jossan följer med, vore kul, men tror jag har praktik då.. Sen skjussade vi Jossan till McDonalds och sen åkte vi till Videobiljarden och hyrde film. Jag fick välja !! Eller jag fick det inte egentligen för de dissa så klart alla min förslag, men det blev iallafall den film som jag hittade som vi valde, hehe.. Like minds hette den. Var asbra :D En thriller.. Var typ en psykolog som skulle utreda mordet på en 17 årig kille, så pratade hon med killen som var misstänkt för mordet och så fick man liksom se de parallellt med hans bersättelse.. Jag tyckte iallafall att den var jättebra :D
När filmen var slut trodde jag att vi skulle spela Mario cart, men Steve vägrade för det var någon flygplans film, jättegammal, men vi kollade på den iallafall och sen skjussade PJ hem mig, haha.. Lat som jag e :P

Idag har jag varit och kollat på kvalet mellan KFUM och Munkfors till division 1.. KFUM vann med 4-3 :D Men de ledde med 4-0 ett tag, var spännande iallafall :D Hoppas de går bra på lördag när de ska spela borta..
Jag skulle åka buss till Mellringe där de spelade, men först var jag tvungen att ta ut pengar och då ringer Jossan och så hittar hon inte till Mellringe, så vi bestämde att hon skulle hämta mig på stan så skulle vi åka tillsammans, (vilket gjorde att jag missa de första 5 minutrarna, haha) När jag står och väntar på Jossan kommer det en gubbe och var allmänt fliritg, skitunken, fattades en den tänder och så såg han luffaraktig ut.. Kanske var runt 50 kanske.. Sen började han fråga vad jag gjorde, vad jag hade gjort kvällen innan, vart jag bodde och vad jag skulle göra i helgen.. Jag tyckte han var lite jobbig, så jag bara "Ja, vet inte, det visar sig väl" Och då ville han bjuda ut mig på en bit mat, haha.. Jag ba: Neej tack! Men då skulle han pejja och allt, men jag bara neej.. Då skrattade han, sa att jag skulle ha det så bra och sen gick han.. Lite läskigt faktist.. Gammla gubbe komma och äckla sig.. Usch!

Nu är jag iallafall hemma och ska snart laga lite mat, börjar bli hungrig ju..
Ha det så bra :P

Depp...

Jag har cpdeppat ikväll, är nog fortfarande lite deppig.. Grät t.o.m. lite i duschen.. Jag hatar ju att vara ensam, varför måste jag vara det hela tiden?! Vavavavav? :P
Sen när jag precis klivit ur duschen ringde Jossan och sen har jag pratat lite med Johan på msn och han ska ringa mig sen, så nu känns det iallafall lite bättre :D

Jag ska ju vara nyttig har jag ju bestämt mig för, inge godis, glass m.m. Snålt med kolhydrater osv. Men nyss kekade jag glass i massor, direkt ur förpackningen, först tänkte jag keka upp allting, men då hade jag nog spytt. Har ställt in glassen i frysen nu, den får komma fram när nästa "ångestattack" kommer.. Glass och telefonsamtal gör ju allting mycket bättre, jämt, oavsett orsak liksom..

Men jag har inte bara varit onyttig och deppig idag.. Jag har varit och tränat.. Åkte till Alnängskolan i tron om att jag skulle gå på Mickes roliga pass - meeen.. Han var sjuuk :(  Så det var någon liten sprallig "tjej" som hade en del konstiga mooves, haha.. Min förhoppningar sjunk regält när jag såg na och när hon satte på sin musik.. Men passet artade sig efter drygt en kvart kanske.. Så det var ju bra, slösade inte bort min tid liksom, utan jag blev ju svettig och trött iallafall.. Inte lika trött som i tisdags, men ändå.. Trodde innan att jag inte skulle orka någe eftersom jag fortfarande hade träningsvärk från i förrgår, men det känns bra nu iallafall och det är ju huvudsaken, har nog bränt några kalorier (som jag sen stoppat i mig igen m.h.a glassen) Men aa va fan.. hehe...

Köpte massa frukt på ICA också, inte bara glass.. Och så köpte en tomatsoppa också, det fick bli min middag idag, för matlådan jag gjort från igår smakade bajs. Åt kött och ugnsbakade grönsaker, men grönsakerna var helt snuskiga idag, så jag kekade bara köttbiten, hehe.. Va skulle jag göra utan kött? haha.. Jag skulle nog aldrig klara av och vara vegetrian..



Jaha, de var någon som störde mig i mitt skrivande, haha.. Men det gjorde inte, de var bara kul, skrattade ju en del så.. haha.. Grriis! ;)
Ne nu ska jag borta tänderna, kolla på Cityakuten tills jag blir riktigt trött och sen ska jag sova för imorgon ska jag ju till Universitetet och sen ut och festa lite med Jossan m.m. :D

Good natt!!

1 månad

Om en månad fyller jag ååår :D hehe.. Då blir jag stor, haha.. Hela 20 ju :D
 
Var meningen att jag skulle följa med farmor, farfar och pappa till farmor och farfars kolonilott och rensa ogräs imorse, haha.. Men jag tyckte inte att det var något fint väder och dessutom var klockan halv nio när pappa ringde och då var jag helt död..
Så jag gick och la mig igen istället.. Sen ringde han väl en timme senare och väckte mig, ooorka tänkte jag och somnade om, haha.. Sen vaknade jag av brevbäraren, men orkade inte gå upp då heller, haha.. Nån gång efter tolv, gick jag upp och hämtade posten och såg till min förtjusning att jag fått ett nytt nummer av Cosmopolitan :D Låg och läste den lite, tills jag fick jätteont i ryggen och så.. Så då gick jag upp och tog en låång dusch - skönt..
Nu har jag nyss kollat på det sista av Våra bästa år och kekat frukost..
Tänkte plugga lite nu, för tentan är ju om en vecka.. Ibland går tiden lite för fort för att man ska hinna med... Men det är bra att tiden går fort ;) Kanske inte tillräckligt fort ändå, hehe..

Är som kanske märkt ledig idag med (idag har jag inte "skolakt" heller), haha..
Men imorgon har jag KTC undervisning, ergnomi, eller vad det heter.. Vi ska lära oss hur sängar funkar och lyftteknik m.m. Hoppas de blir kul, vet inte om jag känner nån i min grupp bara, haha.. Vi är ju så många i klassen, så man kan ju inte känna alla..
Jag börjar inte förns kl.13 så då får jag sovmorgon, skönt :D Sova är nog bland det bästa som finns, haha..

Ne, dags att göra lite nytta..

Guu vad skönt!

Jag fick nyss reda på att jag klarat min omtenta :D "Sjukdomslära med specifik farmakologi 7p".. Guu va skönt alltså :D Trodde verkligen att jag inte hade klarat den.. Men jag är nog inte så dum som jag ser ut, haha..
Kommer ihåg att jag ringde till Joseph o grät när jag fick tillbaka den första gången, haha.. Nu ringde jag till mamma och var glad istället :D Det var ju en stor tenta så det har ju inte varit så bra att ha den efter sig hela tiden.. Men nu har jag iallafall klarat den!

Men snart har jag nästa tenta på en kurs jag verkligen har ogillat.. Den är om en vecka och en dag! Dvs, 22 mars.. Och efter den 22:a mars kommer 23:e :D

Helt seg

Nu är jag helt seg, har ont i huvudet och allt, :(
Skulle vilja gå och sova, men jag vill se Navy CIS först och det börjar inte förns kl.23.10.. Men jag klarar nog det.. hehe...

Var ju och tränade på Friskis&Svettis idag.. Var dum i huvudet och hade inte åkt hemifrån kvart i sex, när passet skulle börja sex, så jag fick rusa iväg till cykeln och cykla som en galning, som tur var, var det grönt ljus hela tiden, meen.. Det var motvind som fan och jag fick ont i halsen och var helt svettig när jag kom fram, haha.. Men jag hann :D
Var ju ett pass jag aldrig gått på förut, Det var lite kul för han hade bara hårdrocksmusik :P Men det var skojjigt.. Dessvärre fick jag massa rassel och hostade som en idiot, men jag genomförde hela passet och imorgon ska jag vila så jag kan gå på Mickes pass på torsdag :D

När jag cyklade hem så cyklar jag förbi OP-skolan, och där var det tänt i träslöjdssalen, och där, haha.. Där var det massa pensionärer som hade träslöjd, hehe.. Gulligt ju..
 
Kekade varma mackor med tonfisk och ost nu ikväll, det var gott, haha.. Älskar tonfisk, speciellt tonfisk i olja och när man äter direkt ur konservburken, haha.. Men det är ju gott :D

Har även varit nere i tvättstugan och satt upp en tvätttid imorgon mellan kl.11 och kl.19.. En heldag alltså.. Finns ju bara en maskin, så det behövs ju.. Tycker det är jävligt jobbigt faktist.. En hel dag går ju liksom åt att tvätta. Snåla OP-fastigheter.. Jag och Joseph hade ju också bara en enda maskin i tvättstugan och det var ju också OP fastigheter.. Då fanns det också ett torkrum, med en fläkt så det tog 2 h för vissa plagg att torka, nu har jag iallafall en torkskåp och då blire helt torrt på en 1h :D Skönt..

Ne nu ska jag hitta på någe annat och fördriva tiden med :P

Tisdag

Idag är det fortfarande vår :D Men det blåste pisskallt nu på eftermiddan.. Frös, för jag hade bara min vårjacka, för jag hade inte tänkt att vara ute så himlans mycket..

Var ledig idag för jag hade inga frågor angående Statistik så jag tyckte att det var skönare och bättre att sova istället, haha.. Åkte hem till mamma så jag var där till ett.. Fick vänta aslänge på bussen uppe på stan.. Hatar och vänta, haha.. Speciellt på bussar, varför är det inte alltid samtrafik för?
Hemma hos mamma skulle vi keka brunch, men det blev tacos som jag fick laga och så  hade hon inga grönsaker utan bara isbergsallad, tomat och sörgåsgurka.. Kanske inte det godaste men men.. Det var ju iallafall mat :) Sen kollade jag på inspelade One tree hill eftersom jag missa det i söndags och igår när reprisen var. Var ju säsongsavslutning så de ville man ju inte missa :P
Sen åkte vi till Willys och handlade.. Köpte massa grönsaker och bönor. Herregud, kommer nog svälta ihjäl.. Haha ne men de blir nog gått :D Man måste ju iallafall testa lite.. Är ju kul o greja i köket :)

Nu ringde precis min kusin Ulrika. Vi hade tänkt att gå på ett Bräd-pass på Friskis&Svettis idag, men det börjar om en halvtimme, och det blev lite tajt, för hon var påväg hem från universitetet.. Men vi ska gå på ett vanligt jympa pass kl.18 istället.. Någon som heter Peter som ska ha det.. Tror inte jag gått på hans någon gång, så det kan ju också bli spännande, hehe..
Måste nog få i mig något innan.. En banansmootie enligt GI-metoden kanske, hehe...

Känner mig helt trött idag :(  Ska bli skönt och komma iväg o träna lite sen :) 
Nu ska jag... Ne jag vet inte vad jag ska göra.. Jooo.. Grey´s anatomy gamla avsnitt är ju på TV.. Det ska jag se på.. Ciao!

Våår :D

65721-3

Idag har det ju varit värsta fina vårvädret :D Man blir så glad då, hehe..
Men imorse då var det inte lika fint, var blåsigt, grått och kallt. Jag hade tänkt att cykla till skolan idag men det hade jag absolut ingen lust med när det var så tråkigt väder, men sen, då blev det så fint så ju :D 

Hade Satistik i grupper idag. Så vi var i en datasal och jobbade två och två. 
Det här med statistik är ju rätt simpel matte, vilket gör att man saknar Övio och naturmatten litegrann, haha.. Trodde jag aldrig skulle kunna sakna de :P 

Efter undervisningen åkte jag upp på stan och beställde till hos Annette, ska klippa mig på måndag förmiddag :D
 Sen hade jag råkat lyckas med att se till att min lillasyster fick med sig mitt busskort hem igår.. Det var inte så speciellt smart. Det betydde att jag fick ta bussen till Sandras skolan och min gamla - Risbergska.. Träffade min mentor Lennart, Björns mamma Birgitta som jobbar i resturangen och Åsa min psykologi B lärare.. Det var kul :D Jag har saknat gymnasiet lite på sistone, och idag saknade jag det ännu mer.. Det var ju fint väder dessutom och alla var så glada, haha.. Dessutom så hade de städat ur växthuset som jag, Emma, Elin, Cissi och Carro satte upp på biologibreddningen förra våren.. Det såg t.o.m ut som om de hade bröjat odla redan. Satt några fröpåsar i jordlådorna iallafall.. Man ser ju inte så bra ignom två glasrutor varav ena är rutig, haha..  

Kommer ihåg att jag har varit så himla arg på min klass och skolan att jag skulle vela skjuta allt och alla, haha.. Men nu vill jag ju "ha tillbaka" allt, haha.. Sjukt..

Visst gjorde vi ett fint kollage?! :D hehe..

Idag annars så har jag kopierat över en del saker från datorn till cd-skivor för jag måste formatera om den.. Är en massa skit och virus m.m. i hårddisken.. Får massa varingsskyltar hela tiden  :(

Nu ska jag skriva en handlarlista för jag och mamma ska till Willys imorgon och den nu ska jag få god tid på mig och så ska jag handla nyttigt, hehe :D
Sen ska jag om jag hinner och orkar förså mina frön jag köpt..

! Jag måste reda ut ett missförstånd..
  Der var inte Emma som plockade isär ljuset i fredags, hon hittade det så bara.
  Så nu inte uppfattar henne mer störd än vad hon egentligen är :D

Söndag

Idag är det söndag och Eila är här :D
Hon och Sandra kom igår kväll, vi kollade på Melodifestivalen och jag ringde och röstade 2 ggr på The Ark, så jag blev jätteglad när de vann :D Har varit lite av en nörd på melodifestivalen iår, haha.. Var jätte"nervös" under prisutdelningen, hejade ju som sagt på The Ark och Andreas Johnson :)
Sen kollade jag och Sandra på Van - the man haha.. Gammal men bra :)

Nu har Sandra åkt hem för hon skulle träna, så nu e det bara jag och Eila Beila hemma, hehe..
Hon har lagt sig och smutsat ner i min säng, så jag måste nog byta sängkläder sen, haha..

I fredags var det lite drag, hehe..
Först var jag och Lisa på stan, jag köpte en klänning, sminkgrej typ highlighter, en ring och ett halsband, fast jag egenlitgen inte hade råd, men men..
Sen iallafall kom Emma, Lisa och Camilla hem till mig.. Vi hade lite förfest, men Camilla skulle iväg och jobba, men innan åkte hon och Emma och hämtade Daniel och en jättefull Jacke.. Jag och Lisa hade värsta festen så länge, haha..
Sen får Emma för sig att plocka isär mitt ljus inne på toan, sen kommer hon "springades" och ska visa mig. Jag ba: "Oh, nej en crimesceen", haha.. Sen tog vi lite kort och så som de gör på CSI, haha..
Emma får en cp idé till och det var att ta mitt te i kartong och allt och spola massa vatten på de, så att jag inte skulle kunna dricka det och så keka hon och Lisa upp min gurka som var oöppnad, herregud alltså, haha.
Efter ett tag sitter jag i vardagsrummet och de i köket, sen hör jag att jag får sms, (de hade tydligen min mobil), Då visar det sig att de har ringt en viss person och sjungit och gjort pinsamma saker.. 3 hela gånger ringde de med 3 olika låtar.. Men det var visst okej som tur var :D Men jag höll på att typ dö, haha..
Sen var jag och Emma på frimis med Jacke Daniel Sofia Wictor och PJ som vi hämtade upp på vägen.. Linn dök också upp.. De var rätt skoj..

Nu ska jag nog ta och städa lite här, iallafall diska och så, för de behövs..
Ciao!

Nehe..

Fick nyss sms angående den där studien, och jag blev inte "uttagen", attans, haha..
Men det är okej :P haha..

Har varit hemma hos mamma lite idag.. Eller aa väldigt lite hemma hos henne.. När jag kom så fick jag typ gå ut med Eila :P Och sen fick jag en foundation och body lotion, och så tog vi hem min cykel :D Jätteskönt att ha den hemma nu.. Kan ju cykla upp på stan nu istälelt för att bli blöt om fötterna när jag går :) Asbra..
Sen åkte vi även till systemet :)
Sist med inte mist så var vi förbi mormor och morfar och hämtade lite Prison Break avsnitt som jag inte hade sett.. Så nu har jag kollat på de tre avsnitten, hehe.. Jättespännande ju!!
Men så klart är det någe som strular.. Jag fick inte fram någon text på det sista avsnittet, så jag har inte sett det så bra, eftersom min engelska verkligen suger stenhårt..
Sandra får nog fixa fram texten på datorn, och så får jag se om de, eller vänta fyra veckor och kolla på tv:n, men värt liksom, hehe..

Nu börjar CSI Maiami, de ska jag se på nu..

Studie

Idag hade vi Satistik med en ny föreläsare. Joel hette han. Vi föreställde oss en relativt ung och snygg män, men när vi sitter där och pratar så går det en gubbe förbi. Jag och Julia, blev helt tysta.. Vi ba: Det kanske är han?! haha.. Det som var helt sjukt var att det VAR han. hahaha.. Vi höll på och dö när han kom in i hörsalen och presenterade sig som Joel. haha.. Han var rätt rolig, men inte ett dugg som vi hade tänkt oss. Joel, de låter ju liksom ungdomligt, så våra förväntningar på föreläsningen sjönk rejält.

Men sen!
Sen efter vår kaffepaus, står det en riktig heting framme vid tavlan.. hehe.. Och då menar jag heting på riktigt, inget ironiskt, haha..
Han läste 10:e terminen på psykologiprogrammet och skulle nu göra en studie om val av partnerskap och så.. Sånt tycker jag är skoj! Sen frågade han om det var några som var intresserade av att medverka i studien, och vips var det flera händer i luften, bland annat min, haha.. Fick fylla i en liten enkät, sen ska det vara två sammanträffar där vi ska få kolla på kort på olika killar och sen ska vi betygsätta dem och så.. Kul ju! :D Sen skulle de väl kolla på om de fanns några speciella drag som var mer attraktiva än andra, hehe..
Han visste inte om den vetenskapliga artikeln sen skulle bli publicerad, men de hoppas ju på det.
Jag har aldrig varit med i en studie förut, så det här ska bli himla kul, sen var ju "ledaren" rätt snygg också, haha..

Nu ska jag kolla på Girlylicious ikväll för O.C har visst slutat för någon vecka eller så.. Skulle visst byta tid till söndagar, men men..
Hoppas det blir 23:e eller nått sånt snart ;) hehe..


Saknar...

Eila

Jag saknar min lilla vovvsa..
Hon är ju för gullig..
Nästan så man börjar gråta, för att hon inte är här, hehe..

Jag måste verkligen åka hem och hälsa på na, eller ännu bättre, ta hit na :D

Det värsta är att hon börjar bli gammal..
Fyllar ju hela 9 år i sommar :( 
Men hon är inte gråhårig, som de ser ut på bilden, haha.. Hon har bara lite gråa hår på nosen, och runt munnen..
Min lilla gosa..
Vill bara krama och pussa på na och ha na här så jag kan goosa med na, hehe..

Men jag ska nog träffa henne på torsdag :D
Det är ju inte så långt dit!

Tisdag

Guu vad skönt det är att vara ledig :) hehe..
Sitter fortfarande i "pyjamas"..  Ska snart duscha och sen pallra mig upp på stan för att kolla på en jacka och en bok om GI-mat.. Tänkte jag skulle prova de ett tag, hehe..

Sen ska jag kanske träffa Lisa ikväll :D Skojjigt..

Var ju ute o åt med min mormor, morfar och moster igår.. Skulle keka kinamat, men de hade så klart stängt på måndagar, så vi keka på någe libanesiskt istället.. De tyckte de var jättegott, men jag tyckte nog bara om pommesen och vinet, hehe.. Men de var trevligt iallafall.. Fick en jättefin skål av min moster som inflyttningspresent.. En svart triangelaktig :) Jättefin verkligen, :) hehe..

Varför var de ingen söt person inne på msn igår? :( 
Det var ju korkat, hehe..

Ne nu ska jag duscha, halva dagen har ju snart gått..

Måndag

Kom inte in på min blgg igår, lösenordet ville sig inte riktigt..
Men nu har det fixat sig :) hehe..

Kollade nyss på ett gammalt avsnitt av Grey`s anatomy. Jag trodde jag hade sett alla, men det hade jag tydligen inte.. Så nu ska jag kolla imorgon också, för att de hur mycket jag missat, hehe.. För den serien är ju bara fööör bra :) hehe..

Var sista föreläsningen med forskningsmetodik idag. Så himla skönt.. Gillade verkligen inte den föreläsaren.. Hon var så himla jobbig och sa bara självklara saker.. Skulle kunna haft 2 lite kortare föreläsningar än 3 st på 4h styck, för hon hade typ inget speciellt att säga.. Var bara jobbigt och sövande, hehe..

Igår var jag duktig och städade.. Dammsög, diskade, strök och rensade på papper, gjorde ordning i badrumsskåpet och annat tjaffs, hehe.. Så nu är det så fint så här hemma :D
Min moster ska komma nu om en kvart kanske.. Hon skulle komma vid sex.. Vet inte om mormor, morfar och morbror skulle hänga på.. MIn moster skulle visst bjuda mig på mat idag :) Det är ju himla kul och snällt av na, eftersom man inte träffar henne så ofta, och nu för ett tag sen så har hon flyttat till Karlskoga.. Förut bodde hon bara där ibland, men nu är hon flyttat dit på riktigt liksom.. Mormor och morfar bodde där när jag var liten, hehe.. Så det blev mycket Karlskoga då, påsk, jul, sommar, helger och så, hehe.. En gång på påsken så var vi där och så hade det varit fint väder flera veckor, så mamma hade bytt till sommardäcken  på bilen.. Sen var vi där och dan vi skulle åka hem blev det typ snöstorm, och mamma slira med bilen, så vi höll på att köra i diket, hade de kommit en bil hade vi garanterat krockat, för vi åkte liksom slamon över båda körfälten.. Inte så kul direkt.. haha..

Köpte en påse godis i någon godis och videobutik här på vägen hem.. Tänkte att det verkade lite gott, hehe.. Har tänkt att köpa förut, men då har det sett så öde ut där, gillar inte gå i butiker när det är tomt på folk.. Man känner sig så uttittad då, haha. Men idag när jag gick förbi, såg jag att det var lite folk där, så då passade jag på, hehe..
Köpte för ungefär 25 kr.. Betalade med en femtilapp, sen fick jag 75kr tillbaka.. Jag ba: Men jag gav ju 50 kr.. Han i kassad, trodde jag hade gett honom en hundring, haha.. Sen satt de en person bakom kassan och sa att ja det var ju ärligt, haha.. Kunde ha gjort en bra affär där :P Fått en godispåse och 25kr, helt gratis, hehe.. Men ärlig som jag är, gjorde jag inte de, haha.. Kunde ju ha varit smart där, men jag kände mig som eb god och bra människa när jag gick därifrån, haha.. Trots att jag hade dåligt samvete att jag köpt godis överhuvudtaget, men kropp är inte så förtjusst i sånnasaker :(

Nu ska jag gå och ta en allergitablett, för jag kommer nog snart att krevera..

Aaaj mitt huvud

Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk, så jag knappt kan tro det.. Jag är inte helt dyng, haha.. Har bara druckit en cider liksom.. Vet inte varför jag har så ont i huvudet hela tiden.. Ska iallafall snart ta en tablett o hoppa i bingen..

Var ju hos Elin på fest ikväll.. De var rätt mycket folk, men huset är ju rätt stort så det kändes inte som om det var så mycket folk iallafall. Jag hade ju ont i huvudet så jag hade inte med mig något och dricka, så jag var väl inte världens socialaste människa kan jag tänka mig.. Satt med Daniel, Emma o Jossan hela tiden, haha.. Spelade lite pingis faktist. De var inte igår, hehe.. 
Sen skulle Jossan åka och jobba, hon började klockan elva, så då fick jag åka med och så.. Gick hem till Lisa.. Sen gick hon och jag till Frimis, och vi kom in utan problem fast vi inte är fyllda 20 än :) hehe.. Men det sög verkligen där.. Köpte en varsin cider, gick på toa sen konstaterade vi att det inte var någe kul, haha.. Så vi gick till MM-baren istället.. Var kaeroke där.. Helt sjukt vilka personer det finns som ställer sig och sjunger.. Snacka om att skämma ut sig själv, haha.. Jag och Lisa sjung inget, hon köpte en drick men inte jag :P Stanande inte så värst länge. Utan Dennis kom och hade ont i benen så då ville han hem, och toffel som Lisa är följde hon med ;) hehe.. Men jag häll ändå på att få allergiattacker.. Usch.. Hatar mina ögon och näsa just nu. Kliar hela tiden och när jag väl börjat nysa kan jag inte sluta :(  Jobbigt värre ju.. 
Alla var verkligen jättefulla överallt, bara vi som var nyktra, hehe.. 

Skönt att inte bara sitta hemma iallafall :)

Nu ska jag gå o dörmma om en söt person, haha.. 
Så jävla trött är jag.. Måste ju se reprisen på Meldifestivalen också, så jag kan ju inte sova bort hela dan menar jag :) 

Goood naaatt!! 

Lördag

Kom nyss hem från stan.. Var lite jobbigt, haha..
Sprang runt på i stortsett hela stan och letade present till Elin.. Hon ska ju ha 20 års fest ikväll.. Hittade tillslut något som jag hoppas blir bra, hehe..
Köpte lite grejs till mig själv också.. Suprise!
Köpte en vit lite genomskinlig gardin som jag har som "dörr" in till vardagsrummet, hehe.. Var lite för lång, men mamma får ta och sy upp den så blir det bra :) Köpte gardinen på Indiska..
Sen var jag på Alibaba och köpte lite chilinötter, men jewel va starka dom var.. Vet inte om jag kommer kunna äta upp dem.. Men men..
Var på H&M också.. Köpte deras nya underkläder, var verkligen jättelång kö till provhyttarna, så jag struntade i o prova.. Hoppas de sitter bra, annars har jag gjort ett väldigt dumt köp, haha.. BH kan man ju iallafall lämna tillbaka om det är så..
Sen så var jag även på DinSko.. Köpte ett par svarta ballerina skor.. Hittade först ett par som jag tyckte var skitsnygga, men det fanns inte min storlek och 39 var för stort och 37 för smått.. Illa.. Men sen såg jag ett annat par, som dessutom var 100kr billigare, men då hade den en rosett på sig.. Det ser ut som om man kan sprätta bort dem, så det ska jag göra, hehe :)

Var även ock lämnade tillbaka en bok till Stadsbibloteket.. Det var bra gjort av mig, haha..
Inge kul om Julia får en räkning hem för att jag glömt bort liksom...

Nu är jag vrålhungrig, har inte kekat någon frukost, hann inte :(
Ska fixa lite käk..
Sen ikväll ska jag ju på fest.. Hoppas de blir kul.. :)

Hihi

Nu tror jag min blogg fungerar igen :D hehe..

Ska kommentera Emmas blogg nu, för hon var visst lite upprörd att hon får så lite kommentarer..
Men jag vill också ha kommenterar.. Har bara 2 :P Eller 3 men den ena var tom, hehe :)

Mars

Försökte skriva blogg här hela 2 ggr igår.. Men det ville sig verkligen inte.. Gjorde nämligen en hel del igår, så jag hade ju lite att skriva om man säger så, hehe..

Men men..

Vaknade för 40 minuter sen kanske..
Gick hem från universitetet idag vid 10 och raka vägen till sängen.. Somnade nästan på en gång.. Helt sliten var jag.. Hade ont i huvudet, magen och så somnade jag under första timmen på föreläsningen.. Kuul. Så jag gick hem. .Mycket mycket mycket skönare, hehe.. Ska få kopiera Kinas anteckningar från de jag missa, så det blir nog bra :)

Drömde en hel del sjuka grejer under min lilla tupplur.. Haha.. var rätt många personer med, och en gris, en riktig gris, fast den kunde tala och gå på två ben och så var den en riktigt tjuv, haha.. Orkar inte skriva om den här, gjorde de i min andra blogg på lunarstorm, haha.. Men jag trodde att de var på rikigt när jag vaknade, hahaha..

Ska iväg på kalas ikväll :) Vi ska fira min fasters man (de e inte gifta, men iallafall) fast hemma hos farmor och farfar.. Farfar vill inte åka när det här sånt här väder (!) Vad är det för väder? Det är ju milt, haha.. När min kusin fyllde i januari ville han inte heller åka, men då var det verkligen snöstorm, så.. Men nu är det ju bara skitsnack, men men.. Min faster och henes lilla familj åker in hit till Örebro nu istället.. Det är ju bra av dem, att inte tjura eller så :)
Måste kolla när bussen går också.. Jobbigt värre.. Så dumt väder ute, så när jag är ute för länge blir mitt hår kaos.. Är ju så fuktigt i luften, så de blir jättestort och inte alls som jag vill.. Hade varit bättre om jag var lockhårig, för då hade de ju iallafall blivit snygga lockar och inte bara fluff, :( Får försöka har håret så mycket som möjligt under en luva, hehe..

Nu ska jag skriva i min andra blogg som heter Veckans.. haha.. Sen ska jag fixa lite..